یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۶:۲۳ - ۰۱ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۰۲۴۷
سرپوش فوتبالی

تورک: محرومیت مسلمان و غفوری به سازمان لیگ و 'ساکت' ابلاغ شده است

محسن مسلمان و وریا غفوری,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال
رییس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال می‌گوید دستور موقت این کمیته درباره محرومیت دو بازیکن استقلال و پرسپولیس به سازمان لیگ و دبیرکل فدراسیون فوتبال ابلاغ شده است.

مرتضی تورک در گفت‌وگو با ایسنا، درباره محرومیت دو بازیکن استقلال و پرسپولیس تا اطلاع ثانوی با حکم موقت کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت: این حکم موقت به سازمان لیگ و دبیرکل محترم فدراسیون فوتبال ابلاغ شده و تا زمانی که از سوی این کمیته لغو نشود، دستور موقت به قوت خود باقی است تا رای پرونده صادر شود.

 

دیروز در ادامه‌ برخوردهای قاطع کمیته‌ اخلاق فدراسیون فوتبال با آسیب‌های موجود در فضای این رشته ورزشی در ایران و به دنبال پخش تصاویر چند بازیکن فوتبال در حال‌ استعمال قلیان با دستور موقت کمیته‌ اخلاق فدراسیون فوتبال، محسن مسلمان از پرسپولیس و وریا غفوری از استقلال تا اطلاع ثانوی از حضور در میادین محروم شدند. کمیته‌ اخلاق با صدور این حکم اعلام کرد که در روزهای آینده به بررسی پرونده این دو بازیکن خواهد پرداخت تا محرومیت قطعی‌شان را مشخص کند.

 

رئیس کمیته اخلاق همچنین با سایت فدراسیون فوتبال درباره بررسی پرونده‌های دلالی و فساد در فوتبال و همچنین رای این کمیته در رابطه با بازیکن استقلال و پرسپولیس گفت‌وگو کرد. تورک، درباره فعالیت‌های این کمیته در زمینه مبارزه با فساد و دلالی گفت: در طول یک سال گذشته کمیته اخلاق با مدیریت جدید خود و با حمایت هیات رئیسه و سایر دوستانی که دغدغه و نگرانی‌شان در بحث دلالی و وجود چالش‌های بحث اخلاقی و فساد در جامعه بود، فعالیت خود را آغاز کرد.

 

وی ادامه داد: عمده وقت و توان خود را در حوزه شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های اصلی در خصوص دلالی و فساد مالی گذاشتیم چرا که گزارش‌هایی به ما رسید که در حوزه فوتبال تخلفاتی صورت می‌گرفت. پس از پیگیری‌های مختلف با یکسری از موانع اصلی روبه‌رو بودیم. یعنی با اشخاصی مواجه می‌شدیم که بیرون از خانواده فوتبال بوده و جرایمی که انجام می‌دادند مربوط به مستطیل سبز می‌شد.

 

بر همین اساس رسیدگی تخلفات آنها  بر عهده کمیته اخلاق نبود و با کمک گرفتن و هم‌یاری نیروی انتظامی، پلیس امنیت و دادسرای ویژه فرهنگ و رسانه که جرایم ورزشی را دنبال می‌کند، توانستیم هشت نفر از افرادی را که دلالی یا کلاهبرداری کرده بودند، مشخص و به مراجع قضایی مربوطه معرفی کنیم که در نهایت منجر به بازداشت این افراد شد.

 

او افزود: در واقع این افراد با فریب دادن خانواده‌ها از آنها پول‌هایی را دریافت می کردند. آنها به بهانه این که فرزندان خانواده‌ها را در تیم‌های مطرح به استخدام در می‌آورند، از آنها مبالغ مختلفی را دریافت می‌کردند. چندین پرونده مهم در کمیته اخلاق وجود داشته و برخی از آنها اطلاع رسانی شده و برخی به دلایلی از قبیل حفظ آبروی افراد وجود دارد، منتشر نشده و در ماه‌های آینده اطلاع رسانی دقیقی در خصوص فعالیت‌های این کمیته ارائه خواهیم کرد. طی هفته ها و ماه های گذشته کمیته اخلاق پرونده های مهمی را بررسی و اطلاع رسانی دقیقی در این زمینه داشته است.

 

رئیس کمیته اخلاق با اشاره به این که قبل از شروع فصل جدید رقابت‌های لیگ همایشی را به جهت آشنایی و اطلاع رسانی از فعالیت‌های این کمیته برگزار کرده، گفت: پارسال همایشی را برگزار و به همه رسانه‌ها اعلام کردیم که هرگونه مطلبی را که منجر به بدبینی در جامعه فوتبال می‌شود با ارائه مستندات یا گزارشاتی که دارند، در اختیار ما قرار بدهند.

 

برخی از رسانه‌ها و نشریات با ما همکاری داشتند و برخی هم فقط به صرف اطلاع رسانی با ما همکاری کردند. باز هم از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال اعلام می‌کنیم که کمیته اخلاق آمادگی این را دارد که گزارش‌ها را بررسی و در جهت  سالم‌سازی در فضای فوتبال کشور اقدام کند. در واقع اصل رسیدگی کمیته اخلاق مبارزه با دلالی در فوتبال و کسب منافع و ثروت‌های نامشروع از بازیکنان و خانواده‌ها است.

 

وی در پاسخ به این سوال که نگاه کمیته اخلاق در رابطه با رفتار غیر حرفه‌ای و غیر ورزشی برخی از ورزشکاران و افرادی که به نوعی در فوتبال فعالیت می‌کنند چیست، گفت: بدون شک برای مردم و دست اندرکاران این سوال وجود دارد که چطور می‌شود یک ورزشکار که برای جامعه الگو است مرتکب رفتارهای نامناسب و غیر اخلاقی می‌شود.

 

ابتدا اصل و برنامه را بر این گذاشتیم که از باب تذکر، ارشاد و پیشگیری با افرادی که مرتکب تخلفی می‌شوند، رفتار کنیم که خوشبختانه این برنامه ما موثر واقع شد و نتایج مثبتی داشت به گونه‌ای که باعث تشکر و تقدیر افراد مختلف شده است. بعضا با رصد کردن رفتار بازیکنان یا عواملی که مورد تذکر کمیته اخلاق قرار گرفته بودند، خوشبختانه با رفتار مناسب و رعایت کامل موارد از سوی آنها مواجه شدیم و این امر نشان می‌دهد که کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در مسیر درستی حرکت می‌کند.

 

وی در ادامه گفت: در بحث حضور ورزشکاران در اماکنی که جایز نیست، تذکراتی داده‌ایم. در حوزه دخانیات و مصرف سایر موادی که برای سلامتی افراد مضر است نیز هشدار و تذکرات لازم را مطرح کرده‌ایم. در بخش قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات آمده است که استعمال مواد دخانی در اماکن عمومی جرم محسوب می‌شود.

 

با توجه به این که فوتبال بسیار پر طرفدار بوده و علاقمندان ساعت‌ها وقت برای تماشای یک دیدار یا بازیکن مورد علاقه خود صرف می‌کنند، در نهایت با رفتار غیر ورزشی برخی از ورزشکاران، شاهد این هستیم که در رسانه‌ها مواردی مطرح می‌شود که ناخوشایند است. بارها از طریق مراجع پزشکی و به صورت علمی اعلام شده که آسیب یک قلیان برابر با ۲۰۰ نخ سیگار است. چطور می‌شود ورزشکاری که در سطح لیگ برتر بازی می‌کند، دست به چنین رفتاری بزند؟

 

وی همچنین گفت: بر همین اساس کمیته اخلاق از ابزار برخورد یعنی همان دستور موقت استفاده کرد. متاسفانه بعضا شاهد رفتار غیر اخلاقی و غیر ورزشی توسط برخی از بازیکنان هستیم. در ماه‌های گذشته در فضای مجازی و رسانه‌ای اخبار مختلفی از این قبیل رفتارها منتشر شد. پیشکسوتان ما در دورانی که فوتبال بازی می‌کردند به هیچ وجه شاهد این قبیل رفتارها - بازیکنی با هم‌تیمی خودش یا تیم رقیب درگیری یا نزاع پیدا کند و منجر به چاقوکشی شود - نبودند.

 

اما اکنون شرایط متفاوت شده است. در جایی که کمیته اخلاق لازم است ورود کند هم از جهت برخورد با مرتکبین یک رفتار غیر اخلاقی و هم از جهت پیشگیری، مجبور به ورود هستیم. در پرونده‌ای که مربوط به بازیکنان استقلال و پرسپولیس است، طی هفته‌های گذشته اخبار و مستنداتی به ما رسید که در دستور رسیدگی و اقدام قرار داشت. طبق مقررات کمیته اخلاق، در چینین مواردی امکان صدور دستور موقت وجود دارد و ما از این ظریفت استفاده کردیم.

 

او ادامه داد: چنان چه بازیکنان مورد نظر دفاعیات و مستنداتی داشته باشند، می‌توانند ارائه دهند که در مرحله رسیدگی مورد توجه قرار بگیرد و زمان رسیدگی را روز سه شنبه دوم آبان‌ماه مشخص کرده‌ایم. بر اساس مستنداتی که در پرونده غفوری و مسلمان وجود دارد، دستور موقتی صادر شده و جلسه رسیدگی به پرونده این دو بازیکن را برگزار خواهیم کرد.

 

این دو بازیکن به به همراه نماینده یا وکیل خود در جلسه کمیته اخلاق حضور خواهند داشت تا مستندات خود را ارائه کنند و در اسرع وقت رای این پرونده صادر خواهد شد. هدف ما محروم کردم هیچ بازیکنی در حوزه فوتبال به ناحق نیست، ضمن این که غفوری و مسلمان اگر فردا (سه‌شنبه) مستندات مناسبی ارائه کنند، ممکن است حکم دستور موقتشان لغو شود.

 

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۶ اردیبهشت
    لیگ برتر استرالیا
    نیوکسل جتس - وسترن سیدنی
    ۱۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    چلسی - اورتون
    ۱۵:۰۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    کوئینز پارک - برنلی
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    ملوان - سپاهان
    ۱۶:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - آگزبورگ
    ۱۷:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - ماینتس
    ۱۷:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    هوفنهایم - دورتموند
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - وستهم
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    نیوکسل - ایپسویچ
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال - پیکان
    ۱۸:۰۰
  • لیگ دو ایران
    تهران یاسا - فولاد هرمزگان
    ۱۸:۰۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    گازیانتپ - فنرباغچه
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    کریستال پالاس - استون ویلا
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - لایپزیش
    ۲۰:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الاهلی عربستان - بوریرام تایلند
    ۲۰:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - کلیولند کاوالیرز
    ۲۰:۴۰
  • لیگ یک فرانسه
    لیون - رن
    ۲۲:۳۵
  • لیگ نخبگان آسیا
    یوکوهاما مارینوس - النصر
    ۲۳:۰۰
  • جام حذفی اسپانیا
    بارسلونا - رئال مادرید
    ۲۳:۳۰
  • یکشنبه ۷ اردیبهشت
    لالیگا اسپانیا
    ویارئال - اسپانیول
    ۱۷:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - لچه
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش