سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
۱۰:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۱۷۹۸
سرپوش فوتبالی

دعوای تماشاگران استقلال و وزير ورزش/ با هوادار برخورد امنيتی نكنيد

اعتراضات هواداران استقلال,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال

استقلالي‌ها به هر دليلي از وزير ورزش شاكي هستند. از سلطانی فر و كساني كه او براي مديريت استقلال انتخاب مي‌كند، راضي نيستند و معتقدند اين افراد در حال خشكاندن ريشه‌هاي يكي از بزرگ‌ترين تيم‌هاي تاريخ ايران هستند. به درست يا غلط بودن اين نظرات كاري نداريم. و اينكه نتايج استقلال در اين سه سال آيا واقعا اينقدر كه آنها مي‌گويند بد بوده يا نه، بماند. موضوع اين گزارش برخوردي است كه با اين هواداران مي‌شود؛ اتفاقات روز جمعه در ورزشگاه آزادي و همچنين مسائلي كه پيش از اين مقابل وزارت‌ ورزش و جوانان رخ داده بود.

 

زمزمه‌هاي «وزير پرسپوليسي» را فن‌پيج‌ها شروع كردند و رفته‌رفته به سكوها هم كشيده شد. امروز كمتر هوادار استقلالي‌اي پيدا مي‌شود كه به نقش وزير در قهرماني‌هاي پرسپوليس اشاره نكند. البته بدون استدلال‌هاي منطقي و صرفا به‌ دليل نتيجه گرفتن اين تيم. چراكه استقلال هم در طول اين سه سال اوضاع بدي نداشته و در ليگ برتر هميشه بين تيم‌هاي برتر بوده، اما ثبات پرسپوليس و برانكو باعث شده اوضاع استقلال از آنچه كه هست بدتر به نظر برسد.

 

اولين‌بار دو هفته پيش از شروع ليگ برتر، هواداران مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع كردند. خبرگزاري فارس درباره اين تجمع نوشت: «برخي هواداران استقلال از وضعيتي كه در اين باشگاه هست، ناراضي هستند امروز مقابل وزارت ورزش و جوانان تجمع كرده و با در دست داشتن بنرهايي اعتراضات خود را به گوش وزارتخانه رساندند. بعد از اين تجمع اعتراض‌آميز نيروي انتظامي در مقابل وزارت ورزش آمد و از هواداران استقلال خواست تا محل وزارت ورزش و جوانان را ترك كنند، اما وقتي اين اتفاق نيفتاد و تماشاگران استقلال روي درخواست‌هاي خود مبني بر حضور وزير در جمع‌شان پافشاري كردند نيروي انتظامي وارد عمل شد و اين‌بار با دستگيري چند هوادار تا حدودي مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان را خلوت كرد.»

 

برخورد نيروي انتظامي با هواداران در شبكه‌هاي اجتماعي سروصداي زيادي به پا كرد و كاربران پرسيدند اين هواداران به چه جرمي دستگير شدند؟ اين تجمع عاري از شعارهاي تند و توهين‌آميز بود و تنها خواسته هواداران استقلال اين بود كه وزير يا يكي از مقامات بالاي وزارت با آنها ديدار كند.

 

زماني كه با تجمع اوليه هواداران برخورد شد، هواداران در فضاي مجازي قول و قرار گذاشتند تا با پر كردن استاديوم و سر دادن شعار عليه وزير، صداي اعتراض‌شان را خيلي رسا به گوش همه برسانند. طبيعي است كه وقتي اعتراض به ورزشگاه كشيده شود، ديگر شاهد سكوت و شعارهاي ملايم نخواهيم بود. هواداران پيش از شروع بازي و در دقايق ابتدايي، با بدترين لحن ممكن به وزير ورزش توهين كردند. فحاشي‌هاي زيادي انجام شد. اما موضوع عجيب نوع برخورد مديران باشگاه و حراست وزارت ورزش بود.

 

طي گفت‌وگو با تعدادي از هواداران استقلال كه در ورزشگاه بودند متوجه شديم كه عده‌اي با لباس شخصي، پس از آغاز شعارها عليه وزير، قصد درگيري با افرادي را داشتند كه به نوعي ليدر بودند؛ البته منظور ليدرهاي رسمي باشگاه نيست. آنها پس از درگيري با هواداران و دخالت پليس نتوانستند اين افراد را دستگير كنند. اما موضوع اين است كه يگان ويژه و نيروهاي انتظامي با دوربين از هواداران معترض فيلمبرداري كردند. اين فيلمبرداري را ابتدا يك كار معمول تعريف كردند كه هميشه توسط يگان ويژه براي شناسايي هواداران متخلف انجام مي‌شود.

 

اما معمولا كسي از هواداران دستگير يا تهديد نمي‌شد. حالا اما داورزني در گفت‌وگويي اعلام كرده: «تحريك هواداران و شايعه‌پراكني و تضعيف مديريت دو باشگاه پرطرفدار كشور كه سرمايه ملي محسوب مي‌شوند با هر نيتي صورت بگيرد، محكوم است و رفتار ضد ملي محسوب مي‌شود. افراد مشخصي با بلوا و هياهو به دنبال برهم زدن آرامش و روند موفقيت‌هاي استقلال هستند در حالي كه عملكرد و سوءمديريت آنها موجب گرفتاري‌هاي فراوان، بدهي‌هاي سنگين و پرونده مفصل در كنفدراسيون فوتبال آسيا و حتي مراجع قضايي عليه استقلال شده است.

 

خوشبختانه عوامل اخير تحريكات توسط عوامل انتظامي و اطلاعاتي شناسايي شده و به زودي برخورد لازم با آنها انجام خواهد شد.» اين صحبت‌هاي آقاي داورزني چه توجيهي دارد؟ هوادار فوتبال، نهايتا به دليل مشكلاتي كه برايش به وجود مي‌آيد و تصميمات احساسي، شايد حرف‌هاي زشتي هم عليه وزير بزند. اما آيا بايد با او برخورد امنيتي بشود؟ صداوسيما اجازه نداد شعارها عليه وزير از تلويزيون پخش شود، اما باز هم مي‌بينيم كه قول برخوردهاي انتظامي و دستگيري شنيده مي‌شود.

 

در اين بين مديرعامل استقلال كه طبيعتا بايد حامي هواداران تيمش باشد و آنها را با گفتن حرف‌هاي دلگرم‌كننده اميدوار كند در حمايت از وزير ورزش گفت: «ما به‌شدت پيگير اين اتفاق هستيم و مطمئنا كساني را كه هواداران را تحريك كرده‌اند تا عليه وزير شعار دهند، پيدا كرده و با متخلفين برخورد خواهيم كرد.» اين مصاحبه باعث شد كه بين هواداران و سرپرست جديد تيم‌شان فاصله بيفتد و حالا معلوم نيست در ادامه چگونه مي‌خواهند اين شكاف را پر كنند.

 

چيزي كه مشخص است اين است كه برخورد امنيتي با هوادار فوتبال جواب نمي‌دهد. فضايي به وسعت استاديوم جايي نيست كه بتوان با زور و تهديد آن را كنترل كرد و مديران استقلال و وزارت ورزش بايد خيلي زود رويه‌شان را عوض كنند. گفت‌وگو، بهترين راه‌حل براي حل اين مشكل است .

 

علي كربلايي

 

etemadnewspaper.ir
  • 20
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۴ شهریور
    والیبال قهرمانی جهان
    آلمان - شیلی
    ۰۹:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    ژاپن - کانادا
    ۰۹:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    اسلوونی - بلغارستان
    ۱۳:۰۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    هلند - رومانی
    ۱۳:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    آمریکا - پرتغال
    ۱۶:۳۰
  • والیبال قهرمانی جهان
    لهستان - قطر
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    عرشیا شهرقدس - پالایش نفت بندرعباس
    ۱۷:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    شارجه امارات - الغرافه
    ۱۷:۱۵
  • لیگ برتر فوتسال
    فولاد هرمزگان - گهر زمین سیرجان
    ۱۸:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الوحده امارات - الاتحاد
    ۱۹:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - کرمونزه
    ۲۰:۰۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الاهلی عربستان - نسف قارشی
    ۲۱:۴۵
  • لیگ نخبگان آسیا
    الشرطه عراق - السد
    ۲۱:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    کومو - جنوا
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اسپانیول - مایورکا
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۶ شهریور
    سوپرلیگ ترکیه
    فنرباغچه - آلانیااسپور
    ۲۰:۳۰
ویژه سرپوش