دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲
۱۴:۳۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۰۴۸۳
لیگ برتر و جام حذفی

انتقاد کاپیتان پرسپولیس: احترام بگذارید

امید عالیشاه,کاپیتان پرسپولیس
کاپیتان پرسپولیس پس از قهرمانی در فوتبال ایران، در گفتگویی به دنبال کشف برخی از اتفاقات است که زیر پوست فوتبال رقم می‌خورد.

به گزارش ورزش سه، امید عالیشاه، وینگر باتجربه پرسپولیسی‌ها، در تماسی با ورزش سه به دنبال اطلاع از قوانین جدیدی است که به عنوان آیین‌نامه نقل و انتقالات قرار است بخشی از قوانین جدید حاکم بر فوتبال ایران باشند.

عالیشاه در این باره می‌گوید: من به صورت جسته و گریخته در سایت شما و سایر رسانه‌ها مطالبی را درباره قوانین جدید نقل و انتقالاتی و همچنین یک آیین‌نامه به عنوان قوانین ناظر بر اجرای قوانین نقل و انتقالاتی دیدم که البته بعد از پرس‌وجو متوجه شدم که این قوانین هنوز تصویب نشده اما درباره آن بحث شده و قرار است تصویب بشود.

کاپیتان پرسپولیسی‌ها در ادامه می‌گوید: در مطلبی که در سایت شما به عنوان دستورالعمل ناظر بر قراردادهای باشگاه‌ها با بازیکنان منتشر شده بود، اسامی امضاکنندگان این آیین‌نامه را دیدم که افرادی مثل آقای تاج، آقای قنبرزاده، آقای نصیرزاده، آقای کشوری‌فر، آقای نورشرق، آقای حسن‌زاده، آقای خطیر و آقای زارعی پای آن را امضا کرده بودند و متاسفانه هر چه دنبال اسم یک بازیکن یا فردی از بین مربیان کشور گشتم، در این آیین‌نامه چیزی پیدا نکردم که این مسئله برای من بسیار عجیب است.

امید عالیشاه,کاپیتان پرسپولیس

عالیشاه در نقد تصمیم اخیر فدراسیون و سازمان لیگ گفت: تغییر این قوانين بدون حضور بازیکنان و بدون در نظر داشتن منافع افرادی که موجودیت اصلی فوتبال را تشکیل می‌دهند (بازیگرها و مربیان) کار عجیبی است و به خاطر همین هم هست که بعضی از قوانین طوری تصویب شده که منافع بازیکنان فوتبال در ایران در نظر گرفته نشده است. بله، ما اتحادیه بازیکنان نداریم، سندیکای هم نداریم که از ما حمایت کند اما حداقل فدراسیون فوتبال می‌توانست در این زمینه از کاپیتان‌ها یا بازیکنان باتجربه فوتبال ایران نظرخواهی کند یا آن‌ها گروهی را با هم تشکیل دهند و نماینده‌ای را برای حضور در این‌ جلسات معرفی کنند تا حق و حقوق همه در فوتبال رعایت بشود و اینطور نباشد که احیانا قوانین یک‌طرفه‌ای علیه بخشی از افرادی که فوتبال ایران را پیش می‌برند، مصوب بشود.

عالیشاه می‌گوید: البته هنوز این قوانین در دسترس ما نیست که بخواهیم درباره آن نظر قطعی بدهیم اما بعضی از چیزهایی که من مشاهده کرده‌ام، برایم خیلی عجیب است؛ از‌ جمله اینکه در سایت شما خواندم ظاهرا یک باشگاه می‌تواند قرارداد یک بازیکن را  یک سال خود به خود تمدید کند . یا مثلا کاهش لیست بازیکنان بزرگسال که به نظر من تعداد زیادی فوتبالیست را از باشگاه‌هایشان دور می‌کند؛ فوتبالیست‌هایی که اغلب آنها نان‌آور خانواده‌هایی هستند و اینطور با سرنوشت‌شان بازی می‌‌شود.

کاپیتان پرسپولیس در ادامه می‌گوید: متاسفانه در کشور ما یک باور کلی وجود دارد مبنی بر اینکه فوتبالیست‌ها پول بی حساب و زیادی درمی‌آورند و همیشه با باشگاه‌ها گران حساب می‌کنند؛ در حالی که همین حالا با کسوراتی که روی قراردادهای فوتبالیست‌ها وجود دارد، آنها از قراردادی که امضا می‌کنند، چهل درصدش را به مراجعی مثل اداره مالیات، سازمان لیگ و ... پرداخت می‌کنند و درآمد خالص فوتبالیست‌ها متفاوت با چیزی است که در مطبوعات و در قراردادها عنوان می‌شود.

امید عالیشاه,کاپیتان پرسپولیس

مهاجم شمالی پرسپولیسی‌ها در ادامه گفت: اغلب فوتبالیست‌ها از قشر‌ پایین جامعه هستند و با زحمت خیلی زیاد خودشان را به جایی رسانده‌اند و به نظر من دستمزدی که می‌گیرند، حق‌شان است و محدود کردن حوزه عمل بازیکنان فوتبال و برخوردهای این‌چنینی از سازمان لیگ و فدراسیون، یک خطای بزرگ است. به نظر من، فوتبالیست‌ها حتما باید در جلسات این‌چنینی نماینده داشته باشند، همینطور مربیان باسوادی که تعدادشان در ایران کم هم نیست و کاملا می‌توانند از حقوق جامعه فوتبال دفاع کنند و باید به نظر من دید آنها هم مورد استفاده قرار بگیرد.

عالیشاه در پایان حرف‌هایش گفت: به هر حال امیدوارم حداقل این قوانین قبل از ابلاغ شدن به اطلاع باشگاه‌ها برسد و باشگاه‌ها هم نظرات خود را در این زمینه اعلام کنند و البته همه چیز با صداقت و با در نظر گرفتن منافع کلی فوتبال پیش برود و هیچ سمتی نخواهد خود را بر سمت دیگر غالب کند، چرا که در نهایت فوتبال یک موضوع عمومی و مردمی است که همه باید از آن سود ببرند.

آخرین سوال ما از امید عالیشاه درباره دربی پیش‌رو و صعود پرسپولیس به فینال مسابقات است که او در این باره می‌گوید: قصد صحبت در این زمینه را نداریم و انشاالله همه چیز در زمین مشخص خواهد شد و امیدوارم بهترین اتفاق برای پرسپولیس و هم‌تیمی‌هایم بیافتد و بتوانیم دومین جام امسال را هم بالای سر ببریم. تیم ما در حال حاضر تمرکز خوبی دارد و همه روی این مسابقه و پایان خوش فصل متمرکز هستیم.

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
مهران احمدی بیوگرافی مهران احمدی؛ بازیگر حرفه سینما تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۹ اسفند ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان، مدیر تولید، برنامه ریز

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی بازیگری از دانشگاه هنر و معماری تهران

ادامه
سراج قمری زندگینامه سراج قمری، شاعر هجو گوی سده شش و هفت

شهرت: سراج قمری، قمری آملی

دوران زندگی: سده ششم و هفتم قمری

محل تولد: خوارزم یا گلستان

حرفه: شاعر پارسی گو

آثار: دیوان اشعار سراج قمری

وفات: ۶۲۵ قمری

ادامه
زندگینامه کیان ایرانی زندگینامه دلیر ایرانی؛ کیان و نقش او در قیام مختار

از فعالیت ها و سوابق کیان ایرانی قبل از قیام مختار اطلاعاتی در دسترس نیست البته بعد از اضافه شدن به لشکر مختار از جمله افراد تاثیرگذار و بسیار مهم وقایع قیام شناخته شد. 

در سال ۶۶ قمری مختار با هدف گرفتن انقام از عاملان واقعه کربلا و شکست قاتلان امام حسین در کوفه، کیان ایرانی را به عنوان حرس به عبارتی رئیس نگهبانان خود انتخاب کرد. 

اعتماد و اطمینان مختار به کیان به قدری بود که ریاست انتظامات کوفه و فرماندهی شرطه های کوفه به وی سپرده شد. اموال بسیاری از افراد حین برخورد با جنایتکاران کربلا با فرمان مختار مصادره شد. کیان این موال را بین ایرانیان مسلمانی که عملیات را به عهده داشتند، تقسیم کرد. این موضوع از جمله خدمات بسیار مهمی بود که کیان نسبت به حکومت مختار انجام داد.

کیان ایرانی در جریان دستگیری و هلاکت جنایتکاران کربلا، همچنین اشراف جائن کوفه نقش اصلی را برعهده داشت به طوریکه جنایتکاران اصلی کربلا بعد از شنیدن نام ایشان به وحشت می افتادند. 

ادامه
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۰ مهر
    لیگ قهرمانان آسیا
    آلمالیق - نیروی هوایی عراق
    ۱۵:۳۰
  • لیگ آزادگان
    نفت مسجدسلیمان - خلیج فارس ماهشهر
    ۱۸:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    نسف قارشی - السد
    ۱۹:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    سپاهان - الاتحاد
    ۱۹:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    کایسری اسپور - باشاک شهیر
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    النصر - استقلال تاجیکستان
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا
    الدحیل - پرسپولیس
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - چلسی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۱ مهر
    لیگ قهرمانان آسیا
    نساجی مازندران - الهلال
    ۱۹:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    کپنهاگن - بایرن مونیخ
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    اینتر - بنفیکا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    لانس - آرسنال
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    منچستریونایتد - گالاتاسرای
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    ناپولی - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    آیندهوون - سویا
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش