شنبه ۰۱ شهریور ۱۴۰۴
۱۹:۵۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۵۱۵۲۵
لیگ برتر و جام حذفی

هاشمیان: در پرسپولیس چیزی جز اتحاد ندیدم؛ سقف آرزوهایم قهرمانی در آسیاست

وحید هاشمیان,سرمربی پرسپولیس
وحید هاشمیان معتقد است که از سال ۲۰۱۱ برای سرمربیگری آماده بوده است.

به گزارش فوتبال ۳۶۰، پرسپولیس بعد از گذراندن یک دوره پیش‌فصل پرماجرا، حالا مهیای انجام اولین بازی در فصل جدید لیگ برتر شده و سرخ‌پوشان پایتخت باید در نخستین گام در لیگ بیست‌وپنجم به مصاف فجرسپاسی شیراز بروند؛ حریفی تازه لیگ برتری شده با هدایت پیروز قربانی. دو تیم فردا (دوشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم خواهند رفت و اتفاق ویژه این تقابل، ثبت اولین حضور وحید هاشمیان و پیروز قربانی به عنوان سرمربی در لیگ برتر است.

وحید هاشمیان پیش از انجام اولین بازی سرخ‌پوشان در لیگ ۲۵، درباره آخرین وضعیت فهرست پرسپولیس و روند آماده‌سازی این تیم و شرایط آمادگی بازیکنان تیمش برای مسابقه فردا صحبت کرد.

امیری خودش درخواست جدایی داشت!

وحید هاشمیان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین نشست خبری فصل پیش از دیدار با فجر حضور پیدا کرد و در ابتدا گفت: «امیدوارم امسال یک سال بسیار خوب و موفق برای باشگاه پرسپولیس بوده و بتوانیم کنار مطبوعات همکاری بسیار خوبی با هم داشته باشیم».

سرمربی پرسپولیس در خصوص وضعیت وحید امیری و سعید مهری توضیح داد: «وقتی که من آمدم، می‌دانید که دو ماه از پایان لیگ گذشته بود. ابتدا پرسپولیس با مربی دیگری قرارداد داشت و یکسری بازیکنان آمده بودند. زمانی هم که من آمدم، خوشبختانه امکانات خیلی خوبی فراهم شد. ابتدا قرار بود با سرمربی قبلی در استانبول اردو داشته باشیم و سپس با صحبتی که کردیم باشگاه محل اردو را تغییر داد و به ارزروم رفتیم و اردوی خیلی خوبی داشتیم. من نیاز داشتم بازیکنان را ببینم و طبیعتا هر مربی سلیقه‌ خودش را دارد. خوشبختانه بازیکنان پرسپولیس بازیکنان خوب و توانمندی هستند اما همانطور که می‌دانید ما نیاز به خرید بازیکن داشتیم، با این حال دو بازیکن کاملا دل بخواهی به سراغ من آمدند و گفتند می‌خواهیم جدا شویم و من هم به باشگاه نامه زدم و گفتم مشکلی ندارم».

او در ادامه با اشاره به مسئله جدایی وحید امیری از پرسپولیس گفت: «من وحید امیری را شخصا خیلی دوست دارم و از نظر فنی هم مخصوصا در تیم ملی زمانی که بودیم، عملکرد خوبی داشتند. اما گاها باید برای منافع تیم تصمیم بگیریم. برای هر پست شاید بتوانیم دو بازیکن داشته باشیم خصوصا اینکه محدودیت لیست و زمان داریم. به همین خاطر تصمیمات ما شخصی نیست. تا اینجا هم تصمیمات ما برای خرید سه بازیکن، تصمیم شخصی من بوده است. برای بازیکنان دیگر هم به خاطر جنگ ۱۲ روزه، مشکل داشتیم. ما بازیکنان خوبی داریم و من هم ترجیح می‌دادم از بازیکنان داخلی بازیکن جذب کنیم اما باتوجه به اینکه آن‌ها تحت قرارداد هستند، نتوانستیم و بازیکنان از خارج جذب کردیم. بازیکنانی که آوردیم هم با قیمت مناسب و هوشمندانه بودند».

با تمدید ۲ ساله دورسون مخالف بودم

هاشمیان همچنین درباره مسئله قراردادی سردار دورسون گفت: «او هیچ رفتار بدی نداشت. در اولین روزی که آمد، او با من جلسه داشت و گفت که من دوست دارم قراردادم دو ساله تمدید شود و من هم گفتم باتوجه به اینکه هر بازیکنی باید ۶ ماه بازی کند و شایستگی‌اش را نشان دهد و در این صورت در نیم فصل دوم می‌توانیم برای تمدید قراردادش تصمیم بگیریم. ایشان گفت که نه من قرارداد دو ساله می‌خواهم. من هم به باشگاه گفتم اگر ایشان چنین تصمیمی را دارد، پس من از جدایی او جلوگیری نخواهم کرد. کسانی که قرارداد دارند مثل سایرین با ما تمرین خواهند کرد و من هم وظیفه دارم شرایط را مهیا کنم. بازیکنانی که به پرسپولیس می‌آیند، شایستگی این را دارند که اینجا باشند. اگر هم تصمیمی برای جدایی باشد دیگر این به بازیکن، سرمربی و باشگاه مربوط است. فوتبال یک ورزش غیرقابل پیش‌بینی است و مشخص نیست در طول فصل چه اتفاقی می‌افتد».

شرایط اینجا با بایرن‌مونیخ و هامبورگ فرقی ندارد

سرمربی جدید پرسپولیس نسبت به لیست شلوغ تیمش واکنش نشان داد و گفت: «ما در هر پست می‌توانیم دو بازیکن داشته باشیم، چون محدودیت لیست و زمان داریم. اگر ما تصمیمی می‌گیریم شخصی نیست. درباره سه بازیکنی هم که گرفتیم تصمیم شخص من بوده است. با بازیکنان دیگر هم نتوانستیم به توافق برسیم. نظر من این است که ما بازیکنان بسیار خوبی داریم و اگر قرار است بازیکنی جذب کنیم، ترجیح می‌دهم بازیکنان داخلی باشند و راحت در تیم جا بیفتند. نقل‌وانتقالات‌مان تا الان هوشمندانه بوده است و با قیمتی مناسب، بازیکنان بسیار خوبی جذب کردیم. ما الان تعداد زیادی بازیکن داریم. تیم ما وقتی بعضی کارهای تاکتیکی را می‌خواهیم انجام بدهیم و بازی درون تیمی انجام بدهیم، باید ۲۲ بازیکن داشته باشیم. ما الان ۲۸ بازیکن داریم و مجبور هستیم ۶ بازیکن بیرون بگذاریم. نه وحید امیری بلکه بازیکنان دیگری را هم مجبور هستیم کنار زمین بگذاریم تا تمرین کنند. بعد وقتی بازی متوقف می‌شود، بازیکنان جدید می‌آیند. من در بایرن‌مونیخ و هامبورگ هم همین شرایط را داشتم و مختص همه دنیاست. شاید از بیرون چیز دیگری به نظر بیاید اما عادی است».

بعد از جلسه با کادرپزشکی وضعیت تیم مشخص می‌شود

او پس از سوال خبرنگاران مبنی بر وضعیت مصدومیت محمد عمری و مرتضی پورعلی‌گنجی برای دیدار با فجر، پاسخ داد: «ما از اینجا که برویم با کادرپزشکی جلسه داریم و باید ببینیم چه خواهد شد. برای بعضی آسیب دیدگی‌ها هست که ممکن است تا لحظه شروع بازی صبر کنیم و شاید بازیکنان برسند. ما قبل و بعد از تمرین جلسه خواهیم داشت و هر بازیکنی که شرایط بازی داشته باشد، از او استفاده خواهیم کرد».

کاش هر چه زودتر به آزادی برگردیم

پرسپولیس در فصل جدید هم باید دیدارهای ابتدایی خودش را به دور از ورزشگاه آزادی و در استادیوم شهر قدس برگزار کند. وحید هاشمیان سرمربی سرخپوشان درباره این موضوع گفت: «اتفاقا من دو روز پیش یک مصاحبه‌ای داشتم و گفتم یک مسئولیت‌هایی مثل تمرین، نتیجه و تاکتیک با من است اما یک موضوعاتی هم از دست من خارج است. من دوست دارم در ورزشگاه آزادی بازی کنیم و این یک مزیت است اما وقتی آماده نیست، از عهده من خارج است. فعلا امکان بازی در آزادی نیست و من آدمی نیستم که دنبال بهانه باشم و بگویم چون تماشاگر زیاد و کم بوده این اتفاق افتاده. در هر حالتی من مسئولیت نتیجه و بازی را برعهده دارم و هرجا که باشد باید بیشترین بهره را داشته باشم. امیدوارم زودتر به آزادی برگردیم اما فعلا از عهده من خارج است».

از سال ۲۰۱۱ آماده این کار بودم

او در خصوص نخستین تجربه خود به عنوان سرمربی در پرسپولیس و همچین اهداف و انگیزه‌اش توضیح داد: «یک‌سری تیم‌ها در دنیا داریم و کشورهایی مثل آلمان و اسپانیا داریم که هوادارانشان نباید از تیمشان چیزی جز قهرمانی بخواهند. من هم به این آگاهی دارم و می‌دانم پرسپولیس همیشه تیم هجومی بوده و مربیانی که می‌آیند باید این روحیه را داشته باشند. من و همه بازیکنانی که در این مدت اردو داشتیم همه تلاشمان را می‌کنیم که یک فصل بسیار خوب داشته باشیم. ما از همان بازی نخست سعی می‌کنیم بهترین نتایج را کسب کنیم. باشگاه‌های بزرگی هستند که وقتی به عنوان بازیکن یا مربی به سراغتان می آید، دوست دارید آنجا بروید و پرسپولیس در ایران و آسیا این شرایط را دارد. فوتبال همیشه پر از چالش است. مربیان و بازیکنان در تیم‌های بزرگ باید آماده این شرایط باشند. مسئولیت‌های بزرگ پاسخگویی بزرگ می‌طلبد. من از سال ۲۰۰۸ که مدرک «B» مربیگری گرفتم و سال ۲۰۱۱ که مدرک «A» گرفتم، اماده سرمربیگری بودم. همچنین در تیم‌های پایه کار کردم و ۴ سال در تیم ملی بودم، در نتیجه سلسله مراتب را طی کردم. الان هم سعی می‌کنیم به مرور زمان یک پرسپولیس خوب و قوی بسازیم».

سقف آرزوهایم قهرمانی در آسیاست

هاشمیان درباره الگوی مربیگری خود گفت: «هیچ موقع کپی مانند اصل نخواهد بود و هر انسانی باید خودش باشد. این حرف من نه تنها در مورد فوتبال است، بلکه درباره تمام زندگی انسان است. من سعی می‌‎کنم بهترین هر کسی را یاد بگیرم و با ایده‌های خودم ترکیب کنم تا برای تیمم بهترین باشم. اینکه بگوییم شبیه این تیم یا این سرمربی خواهیم بود، نیست. کادرفنی بسیار خوبی داریم و آقای پیروانی مدیر خوبی هستند که حلقه اتصال ما با باشگاه هستند. قطعا فوتبالی را پیاده خواهیم کرد که برازنده باشگاه پرسپولیس است و سقف آرزوهای ما قهرمانی آسیاست».

در پرسپولیس چیزی جز اتحاد ندیدم

سرمربی پرسپولیس در پایان به مسئله شرایط رختکن اشاره کرد و گفت: «همیشه تیم‌های بزرگ دنیا به خاطر اینکه مورد توجه مطبوعات هستند، یک خبری از آن‌ها بیرون می آید. حتی در بایرن مونیخ هم اینطور بود. مثلا در آن زمان می‌گفتند رختکن بایرن مونیخ دو تیکه و سه تیکه است. چیزی که من در این مدت دیدم، جز اتحاد نبوده است. طبیعتا همه جای دنیا اینطور بوده که بازیکنی که بازی کرده خوشحال است و بازیکنان دیگر نه. ما ۳۰ بازی لیگ داریم و همچنین جام حذفی. ما بازیکنان جوان و آینده‌دار داریم و همچنین بازیکنان باتجربه و به همه وقت خواهد رسید». 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ مرداد
    لیگ برتر امارات
    بنی یاس - کلباء
    ۱۷:۳۰
  • لیگ ستارگان قطر
    الغرافه - العربی
    ۱۹:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - لایپزیش
    ۲۲:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - آنژه
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    وستهم - چلسی
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - آلاوس
    ۲۳:۰۰
  • شنبه ۱ شهریور
    لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۱۵:۰۰
ویژه سرپوش