
به گزارش تسنیم، آخرین دیدار هفته بیستودوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت ۱۸:۴۵ امروز (دوشنبه) بین تیمهای سپاهان و استقلال خوزستان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد که شاگردان محرم نویدکیا در این مسابقه با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی رسیدند تا ۳۸ امتیازی شوند و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به استقلال صدرنشین در رتبه دوم جدول قرار بگیرند.
سپاهانیها در شروع بازی غافلگیر شدند و در دقیقه ۸ با گلزنی امیرحسین جلالیوند با یک گل از میهمان خوزستانیشان عقب افتادند، اما پس از شوک اولیه شاگردان خلیفه اصل، زردپوشان کمکم بر بازی مسلط شدند و توانستند در دقیقه ۴۵ توسط آرش رضاوند به گل تساوی برسند تا نیمه اول را بازنده به رختکن نروند.
تیم نویدکیا که برای نزدیک شدن به صدر جدول نیاز مبرم به سه امتیاز این بازی خانگی داشت، در نیمه دوم هم حملات پرتعدادی روی دروازه استقلال خوزستان ترتیب داد تا سرانجام در دقیقه ۶۸ با سوپرگل کاوه رضایی از روی یک ضربه کاشته، یک گل از میهمانش پیش افتاد.
سپاهان در دقیقه ۸۷ این مسابقه صاحب ضربه پنالتی هم شد که ضربه ریکاردو آلوز را محمدجواد کیا سنگربان استقلال خوزستان دفع کرد.
سپاهان در دقیقه ۸+۹۰ روی ارسال ریکاردو آلوز و پس از برخورد توپ به دست یکی از مدافع استقلال خوزستان صاحب ضربه پنالتی دوم شد که داور پس از بازبینی صحنه به سود زردپوشان اعلام پنالتی کرد. این بار هم آلوز خودش پشت توپ قرار گرفت و در دقیقه ۱۱+۹۰ گل سوم سپاهان را به ثمر رساند.
شبیر بهروزی داوری این دیدار را برعهده داشت که ریکاردو آلوز از سپاهان و علیرضا کرمی، محمد شریفی و سجاد دانایی از استقلال خوزستان را با کارت زرد جریمه کرد.
آریا یوسفی هم در دقیقه ۹۰ با کارت قرمز مستقیم اخراج شد، اما پس از بازبینی صحنه خطای بازیکن شماره ۱۴ سپاهان، داور نظرش را تغییر داد و به نشان دادن یک کارت زرد به یوسفی بسنده کرد.
سپاهان با این پیروزی ۳۸ امتیازی شد و با توجه به تفاضل گل کمتر نسبت به استقلال در رده دوم قرار گرفت.
استقلال خوزستان نیز با ۲۵ امتیاز در رده یازدهم جدول قرار گرفته است.

- 14
- 2














































