چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۴۹ - ۳۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۸۱۶۴
لیگ برتر و جام حذفی

شایعات در مورد سرمربی‌گری تراکتور، پیکان یا سپاهان برای نکونام

نکونام,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
یکی از تحلیل‌ها درباره شرایط رابطه نکونام و کی‌روش این است که سرمربی تیم ملی با توجه به تاثیرگذاری و نام بزرگ نگونام در فوتبال ایران،‌ اگر واقعا با او مشکلی نداشت مقدمات بازگشت‌اش به تیم ملی را فراهم می‌کرد و به همین دلیل برخی‌ها اعتقاد دارند با توجه به مطرح شدن دوباره شایعات، و اتفاقات گذشته،‌ باید دید کی‌روش پس از بازگشت به ایران چه تصمیمی درباره نکونام خواهد گرفت و اصلا با او برای بازگشت صحبتی انجام خواهد داد یا خیر! از سوی دیگر احتمال سرمربیگری جواد نکونام در تیم ملی امید هم وجود دارد. کاپیتان سابق تیم ملی یکی از اولین نفراتی بود که دو هفته قبل در مصاحبه‌ای از ریاست رضا صالحی امیری در کمیته المپیک حمایت کرده بود

اعتمادآنلاین،خبرهای غیر رسمی حکایت از بازگشت دوباره جواد نکونام به عنوان مربی به کادر فنی تیم ملی دارد. او دی ماه سال گذشته به دنبال اختلافات شدیدی که بین کارلوس کی‌روش و برانکو ایوانکوویچ سرمربیان تیم‌ملی و پرسپولیس به وجود آمد، به همراه سایر دستیاران ایرانی از سوی مرد پرتغالی از اردوی تیم ملی در دوبی اخراج شد و به ناچار به ایران بازگشت. از آن روز به بعد همکاری نکونام با تیم ملی به پایان رسید. این در حالی است که هنوز نه نکونام و نه کارلوس کی‌روش و نه حتی مدیران فدراسیون فوتبال به صورت رسمی و شفاف درباره علت قطع همکاری سرمربی تیم ملی با همکاران ایرانی‌اش در آن مقطع شفاف سازی لازم را انجام نداده‌اند.

 

با این وجود چند ماه بعد از قطع همکاری با تیم ملی وقتی تلاش ها برای بازگشت ایرانی ها به کادرفنی جواب نداد،  نکونام مذاکراتی با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی پیش از شروع فصل هفدهم لیگ برتر انجام داد و تا یک قدمی سرمربیگری این تیم هم پیش رفت و حتی برای حضور در تبریز خطاب به هواداران پرشور تبریزی نامه منتشر کرد. در نهایت البته به خاطر مخالفت هیات مدیره تراکتورسازی و این بهانه که  نکوناک تجربه کافی را ندارد او نتوانست سرمربی این تیم شود.

 

کاپیتان سابق تیم ملی البته چندی بعد و در تاریخ ۲۱ مرداد ماه سال جاری و در شرایطی که لیگ یک شروع شده بود،  به عنوان سرمربی باشگاه متمول خونه به خونه بابل انتخاب شد و در این تیم هم نتایج قابل قبولی گرفت. اوج کار نکونام در بابل صعود با این تیم لیگ یکی به جمع چهار تیم برتر جام حذفی بود و این باشگاه برای صعود به فینال در نیمه نهایی باید استقلال خوزستان تیم قعر جدولی و بحران زده لیگ برتر را از پیش رو بردارد که این کار برای آنها نشدنی نیست. با وجود این نتایج خوب البته نکونام به خاطر اختلافات شدیدی که با مدیران باشگاه پیدا کرد و حواشی که در بابل وجود داشت،  از هدایت خونه به خونه استعفا داد و همین چند روز قبل هم بعد از جنجال‌های بسیار با این استعفا موافقت و هدایت تیم به دراگان اسکوچیچ واگذار شد. 

 

در هفته های پایانی حضور در بابل ، شایعاتی در رسانه‌ها پیرامون این مساله که باشگاه‌های تراکتورسازی و پیکان پیشنهاد همکاری به نکونام ارائه داده‌اند منتشر شد که این مربی را مجبور به واکنش کرد. نکونام در مصاحبه‌ای ضمن انتقاد از شرایط باشگاه خونه به خونه تاکید کرد به این تیم باز نمی‌گردد و از باشگاه‌های تراکتورسازی و پیکان هم هیچ پیشنهادی به او نشده و مذاکره‌ای با مدیران آنها نداشته است.

 

از طرفی دیگر در تمام ماه‌های گذشته همواره حرف‌وحدیث‌های زیادی اطراف جواد نکونام در زمینه احتمال بازگشت او به تیم ملی وجود داشته است. نکونام در این مدت همان‌طور که اشاره شد هیچ وقت علیه کی‌روش و مدیران فدراسیون فوتبال موضع‌گیری تندی نداشته و فقط وقتی یک بار از او سوال کردند آیا جدایی‌اش از تیم ملی به خاطر عدم دریافت پول بوده است در جواب گفت: نه! قطعا به خاطر پول نبود. کسی این حرف را بزند تا جوابش را بدهم. دوست ندارم در این زمینه صحبت کنم. یک زمانی بازیکن و مربی تیم ملی بودم و تا جایی که می توانستم برای تیم ملی کشورم تلاش کردم. الان هم برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم.

 

این چهره شناخته‌شده فوتبال ایران در یک مصاحبه دیگر رسما اعلام کرده بود هیچ صحبت رسمی برای بازگشت او به تیم ملی انجام نشده است. با این وجود یک بار هم در پاسخ به سوالی با این مضمون که «با توجه به رفتار گذشته کی‌روش و کنار گذاشته شدن از کادر فنی تیم ملی آیا در صورت ارائه پیشنهاد بازگشت حاضر به انجام این کار خواهد بود یا خیر؟» در جواب گفته بود : اجازه دهید پیشنهادش برسد و بعد در موردش صحبت کنیم.

 

در حال حاضر که کار نکونام در خونه به خونه بابل به پایان رسید و شایعات درباره حضور او در تیم های لیگ برتری تراکتورسازی و پیکان به حقیقت تبدیل نشد،  دوباره زمزمه هایی پیرامون احتمال حضور دوباره‌اش در تیم ملی و دستیاری کی‌روش شنیده می‌شود. با توجه به این مساله که تیم ملی تابستان آینده در گروه مرگ جام جهانی باید به مصاف مراکش، اسپانیا و پرتغال برود احتمال اینکه این بازگشت اتفاق بیفتد وجود دارد.

 

نکونام در تمام این مدت هیچ موضع‌گیری تندی علیه کی‌روش نداشته است و طبیعتا بدش نمی‌آید که با توجه به اهمیت جام جهانی در کنار این مربی و بازیکنان در این چند ماه باقی مانده باشد. به ویژه حالا که تیم ملی چندین بازی دوستانه و اردوهای ریکاوری کوتاه مدت مختلف را بعد از هر هفته لیگ در دستور کار خود دارد و تجربه نکونام می تواند به کمک کادر فنی کی روش بیاید.

 

البته یکی از تحلیل‌ها درباره شرایط رابطه نکونام و کی‌روش این است که سرمربی تیم ملی با توجه به تاثیرگذاری و نام بزرگ نگونام در فوتبال ایران،‌ اگر واقعا با او مشکلی نداشت مقدمات بازگشت‌اش به تیم ملی را فراهم می‌کرد و به همین دلیل برخی‌ها اعتقاد دارند با توجه به مطرح شدن دوباره شایعات، و اتفاقات گذشته،‌ باید دید کی‌روش پس از بازگشت به ایران چه تصمیمی درباره نکونام خواهد گرفت و اصلا با او برای بازگشت صحبتی انجام خواهد داد یا خیر! 

 

نتایج خوب نکونام با خونه به خونه حتی باعث شده شایعاتی غیر رسمی درباره احتمالی سرمربیگری او در سپاهان هم در روزهای اخیر مطرح شود و در این رابطه باید دید مدیران این باشگاه که به صورت توافقی با کرانچار قطع همکاری کردند نکونام را انتخاب خواهند کرد یا خیر!

 

در نهایت گفته می‌شود احتمال سرمربیگری جواد نکونام در تیم ملی امید هم وجود دارد. کاپیتان سابق تیم ملی یکی از اولین نفراتی بود که دو هفته قبل در مصاحبه‌ای از ریاست رضا صالحی امیری در کمیته المپیک حمایت کرده بود و شاید این مصاحبه باعث شود او نامش به عنوان گزینه هدایت تیم امید هم مطرح شود. به هر صورت کمیته المپیک نقش تاثیرگذاری در انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید ایفا خواهد کرد و اگر رابطه فامیلی رضا صالحی امیری با مالک باشگاه خونه به خونه  با توجه به اختلافاتی که با نکونام در هفته‌های اخیر داشته در تصمیم گیری‌ها تاثیرگذار نباشد،‌ این احتمال هم وجود دارد حرف و حدیث‌ها درباره سرمربیگری نکونام در تیم امید هم جدی شود. 

 

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    هوادار - صنعت نفت آبادان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - استقلال
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - نساجی مازندران
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - ملوان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - فولاد
    ۱۸:۱۵
  • جام ریاست جمهوری امارات
    النصر دبی - شباب الاهلی امارات
    ۱۸:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    النصر - الخلیج
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دورتموند - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت
    لیگ برتر انگلیس
    چلسی - تاتنهام
    ۲۲:۰۰
  • لیگ اروپا
    مارسی - آتالانتا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ اروپا
    آاس رم - بایرلورکوزن
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    استون ویلا - المپیاکوس
    ۲۲:۳۰
  • لیگ کنفرانس اروپا
    فیورنتینا - کلوب بروژ
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش