جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴
۱۰:۵۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۴۹۳۰
لیگ برتر و جام حذفی

چرا استقلال پول انتقال شجاعیان را نمی‌دهد؟

داریوش شجاعیان,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

داریوش شجاعیان دو فصل پیش از تیم فوتبال گسترش فولاد سابق و ماشین‌سازی فعلی به استقلال ملحق شد و استقلالی‌ها موظف شدند با پرداخت یک‌میلیارد و ۵۰۰ میلیون به این باشگاه تبریزی، رضایتنامه این هافبک را دریافت کنند اما طولی نکشید که مسئولان باشگاه استقلال در پرداخت قسط اول این بازیکن تاخیر کردند و به همین دلیل اختلافات دو باشگاه از همان اول شروع شد. در ابتدا مسئولان این باشگاه تبریزی اعتراضی به این تاخیر نکردند و بدون سروصدا غائله را ختم به خیر کردند اما بدقولی‌های استقلالی‌ها ادامه‌دار شد و درنهایت و پس از گذشت یک فصل، نصیرزاده مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی تبریز رسما اعلام کرد قصد برگرداندن شجاعیان را داریم؛ موضوعی که باعث شد تبریزی‌ها به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال شکایت کنند.

 

پس از شکایت مسئولان باشگاه ماشین‌سازی، باشگاه استقلال فرصت داشت تا به این خواسته تبریزی‌ها واکنش نشان دهد و رسما نامه‌ای به کمیته تعیین وضعیت بزند اما آنها اعتنایی به این موضوع نکردند و حالا ممکن است رای نهایی به ضررشان تمام شود.

 

  چرایی تاخیر صدور حکم

بر همین اساس قرار بود کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فوتبال رای خود را براساس مستندات و عدله باشگاه ماشین‌سازی صادر کرده و اگر نصیرزاده مدارک قابل‌قبولی ارائه می‌کرد، بدون‌شک شجاعیان پس از پشت‌سر گذاشتن مصدومیت دوباره باید برای ماشین‌سازی به میدان برود. هرچند که استعفای اعضای کمیته تعیین وضعیت پرونده‌های موجود را به حالت تعلیق درآورده و شاید این موضوع در تاخیر برای صدور حکم این پرونده نیز تاثیرگذار باشد!

 

از سوی دیگر در این بین معلوم نیست این بی‌توجهی مسئولان باشگاه استقلال به ابلاغیه کمیته تعیین وضعیت بازیکنان عمدی یا سهوی بوده است. در این خصوص حتی شنیده می‌شود پای مدیران قبلی استقلال هم در میان است. استقلالی‌ها و مدیران جدید این باشگاه درحالی چک رضایتنامه مرتضی تبریزی را فقط با یک روز تاخیر پاس کردند که این یک بام و دوهوای آنها در قبال قضیه شجاعیان جای سوال دارد.

 

حالا یا پای خراب‌کردن مدیران قبلی و دستاوردهای نداشته‌شان در میان است یا اینکه مصدومیت داریوش باعث شده تا او دور از چشم بماند و دل و دماغی برای پرداختن طلبش باقی نماند.

 

  اصل داستان چیست؟

استقلالی‌ها بابت رضایتنامه شجاعیان متعهد به پرداخت یک‌میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به باشگاه تبریزی شده بودند که چهار چک این باشگاه به مبلغ یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون پاس شده ولی چک ۳۰۰ میلیونی آخر باشگاه استقلال برای اسفند ۹۶ هنوز پاس نشده است.

 

نکته قابل‌توجه اینکه در قرارداد شجاعیان ذکر شده اگر هرکدام از این چک‌ها پاس نشود، تمامی مبالغ گذشته پرداختی از سوی استقلال به‌عنوان غرامت تلقی شده و با فسخ یک‌طرفه قرارداد، شجاعیان بازیکن ماشین‌سازی (گسترش فولاد سابق) خواهد بود.

 

در همین بین روزبه وثوق‌احمدی، رئیس مستعفی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال نیز به رسانه‌ها گفته بود: «استقلالی‌ها به نامه کمیته تعیین وضعیت پاسخی نداده‌اند و پرونده به کمیته ارسال شده تا به‌زودی رای نهایی صادر شود.» معلوم نیست که رای به سود استقلال یا ماشین‌سازی صادر می‌شود، چون باید همه جوانب بررسی تا رای درست صادر شود.

 

 شکایت جدید به کمیته تعیین وضعیت

باشگاه استقلال فصل قبل تعهد کرد در ازای پرداخت یک‌میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان پول رضایتنامه به باشگاه گسترش فولاد که به ماشین‌سازی تغییرنام داده است، داریوش شجاعیان را با قرارداد سه‌ساله به خدمت گرفت. با این حال در شرایطی که قرار بود پول رضایتنامه این بازیکن تا تاریخ ۲۵ اسفند سال ۹۶ پرداخت شود، با گذشت حدود هفت‌ ماه هنوز این اتفاق رخ نداده و چک آخر شجاعیان هنوز پاس نشده است. با این شرایط باشگاه ماشین‌سازی مجددا روز گذشته با ارسال نامه‌ای به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال، خواستار تعیین مبلغ رضایتنامه شجاعیان شد.

 

 نصیرزاده: شاید شجاعیان را نمی‌خواهند!

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درخصوص یک بام و دو هوای باشگاه استقلال نسبت به شجاعیان و تبریزی گفت: «واقعا دلیل این ماجرا را نمی‌دانم اما شاید شجاعیان را نمی‌خواهند که این‌گونه رفتار می‌کنند. شاید چون مصدوم بوده و برای استقلال بازی نمی‌کند و به تبع آن جلوی چشم‌شان نبوده، به این بازیکن توجه نمی‌شود!»

 

وی ادامه داد: «اعتراض دوباره خود را برای کمیته تعیین وضعیت ارسال کردیم. چک ۳۰۰ میلیونی ۲۵ اسفند ۹۶ استقلال هنوز پاس نشده و در قرارداد هم هست که هرکدام از چک‌ها پاس نشود، تمامی پول‌های پرداختی را به‌عنوان غرامت برداشته و بازیکن هم باید برگردد که هنوز به این پرونده رسیدگی نشده است. این چک آخر استقلال است و چهار چک قبلی پاس شده و ما هنوز منتظر پاس شدن آن هستیم

 

سرنوشت استقلال در گروی یک تصمیم جدی!

در هر صورت به نظر می‌رسد باید منتظر پرونده شجاعیان ماند، اگرچه او مصدوم است و تقریبا یکی دو ماه دیگر را باید دور از میادین سپری کند، اما او فصل گذشته نشان داد که چه مهره تاثیرگذار و قابل‌اتکایی برای تیم استقلال محسوب می‌شود و درصورتی که به هر دلیلی شرایط ادامه همکاری‌اش با تیم محبوب پایتخت فراهم نشود، بدون‌شک استقلال در ادامه فصل با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهد شد!

 

 

newspaper.fdn.ir
  • 15
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۲۷ خرداد
    جام جهانی باشگاه‌ها
    ریورپلاته - اوراوا ردز
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۲۸ خرداد
    جام جهانی باشگاه‌ها
    اولسان اچ دی - ماملودی ساندوز
    ۰۱:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    مونتری - اینتر
    ۰۴:۳۰
  • کی لیگ کره جنوبی
    دیژون سیتیزن - گیمچئون سانگمو
    ۱۴:۰۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    منچسترسیتی - ویداد کازابلانکا
    ۱۹:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    رئال مادرید - الهلال
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۹ خرداد
    جام جهانی باشگاه‌ها
    پاچوکا - سالزبورگ
    ۰۱:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    العین امارات - یوونتوس
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پالمیراس - الاهلی مصر
    ۱۹:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    اینتر میامی - پورتو
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۳۰ خرداد
    جام جهانی باشگاه‌ها
    سیاتل ساندرز - اتلتیکومادرید
    ۰۱:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - بوتافوگو
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    بنفیکا - اوکلند سیتی
    ۱۹:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    فلامینگو - چلسی
    ۲۱:۳۰
ویژه سرپوش