شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۵۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۶۵۹
حوزه بهداشت و رفاه

محدودیت‌های سراسری اعمال نمی‌شود/ وزیر بهداشت: دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست

محدودیت های کرونایی در ایران,وضعیت کرونا در کشور
دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا، رنگ بندی کرونایی را برای ایجاد حساسیت میان مردم عنوان کرد و گفت: این رنگ‌بندی‌ها به معنای بازگشت محدودیت‌ها به گذشته نیست و طبق گفته رئیس‌جمهور محدودیت‌ها سراسری اعمال نمی‌شود.

حسین قاسمی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا در توضیح نشست شب گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور وزیر کشور، گفت: این نشست برحسب دستور رییس‌جمهور و به شکل خاص با حضور دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره اعمال محدودیت‌ها براساس رنگ بندی‌ها، افزود: مقرر شده بود این موضوعات در جلسه اختصاصی با حضور وزیر کشور، معاونان وزارت بهداشت، شورای عالی هماهنگی تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و دستگاه‌های ذیربط برگزار شود.

قاسمی درباره تصمیمات درباره برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن، یادآور شد: تصمیم قطعی در ارتباط با راهپیمایی ۲۲ بهمن هنوز گرفته نشده است. در این جلسه دو پیشنهاد راهپیمایی فردی و یا خودرویی ارائه و قرار شد که در ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: از آنجا که طرح مدیریت هوشمند اجرا می‌شود رنگ بندی‌ها بیشتر برای ایجاد حساسیت میان مردم است تا به نوعی متوجه این تغییرات باشند و برای آنها عادی‌انگاری نشود. به همین دلیل پیشنهادات اعمال محدودیت‌ها در طرح ملی مدیریت هوشمند را در جلسه قبلی مطرح کردیم که مصوب شد این محدودیت‌ها برای مدتی تمدید شود.

قاسمی از جمله محدودیت‌ها را برگزاری جلسات اداری با حضور حداکثر ۳۰ نفر و سقف زمانی یک ساعت و نیم و همچنین برگزاری جلسات و تجمعات در اماکن مشخص برای مسائل فرهنگی، مذهبی و آیینی با ۲۰ درصد ظرفیت و لغو ماموریت‌های غیر ضرور کارکنان دولت برشمرد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: همچنین مردم در اماکن باید از ماسک استفاده کنند و اصناف هم با داشتن تاییدیه تزریق ۲ دُز واکسن در سامانه امید، و اخذ بارکد از سامانه مجاز به فعالیت می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: درباره آموزش‌های حضوری در صورتی که در یک شهر یا مدرسه یا منطقه شرایط قرمز شود می‌توانند نخست کلاس، سپس مدرسه و بعد از آن کل مدارس شهر را غیرحضوری و آنلاین برگزار کنند.

قاسمی تاکید کرد: رنگ بندی‌ها برای ایجاد حساسیت میان مردم است و به معنای بازگشت محدودیت‌ها به گذشته و محدودیت‌های کاری نیست و محدودیت‌ها طبق گفته رییس‌جمهور سراسری اعمال نمی‌شود.

***

وزیر بهداشت: دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست

وزیر بهداشت با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در آمادگی صد درصدی قرار دارند، گفت: امروز دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست و اگر شخصی دچار سرماخوردگی می‌شود احتمال ابتلا به امیکرون وجود دارد.

محدودیت های کرونایی در ایران,وضعیت کرونا در کشور

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح پروژه های درمانی بیمارستان امام حسین (ع) در خصوص پروژه هایی که امروز در این بیمارستان افتتاح شد، اظهار کرد: بیمارستان امام حسین (ع) یکی از بیمارستان های بزرگ شرق تهران بوده و با توجه به تراکم جمعیتی که وجود دارد به صورت شبانه روزی به مردم خدمت رسانی می کند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین(ع) دولتی و دانشگاهی است که خدمات ارائه شده در آن‌ ممتاز هستند، عنوان کرد: با توجه به وضعیت کنونی کشور و نگرانی هایی که از گسترش بیماری کرونا با سوش امیکرون وجود دارد، لازم است تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود در همین راستا امروز بخش آی سی یو جدیدی در این بیمارستان افتتاح شد.

عین اللهی در خصوص دستگاه شتاب دهنده خطی و رادیوتراپی میکروسکوپی (X۹) که امروز راه اندازی شد، بیان کرد: این دستگاه پیشرفته ترین دستگاه پرتودرمانی است که برای اولین بار به بهره برداری رسید و برای درمان انواع تومورهای سرطانی قابل استفاده است، این خدمات دولتی و تحت پوشش بیمه است و بنابراین دیگر لازم نیست مردم به دلیل نداشتن پول از درمان جا بمانند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در مجموع در این بیمارستان حدود ۶۹ تخت آی سی یو وجود دارد؛ به لطف خدا در این بیمارستان تخت آی سی یو مخصوص اطفال هم در نظر گرفته شده است. یکی از موضوعات مهمی که بسیار قابل توجه است حضور چشمگیر خیران در این منطقه بود که از این عزیزان تقدیر و تشکر می کنیم.

وی اظهار کرد: در طرح ملی عدالت و تعالی در سلامت که برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت آیت الله رئیسی است بنا داریم تمام تکنولوژی های پیشرفته دنیا در درمان بیماری ها را در سراسر کشور مستقر کنیم.

دکتر عین اللهی در ادامه درخصوص چگونگی آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی درپی شیوع امیکرون در کشور، بیان کرد: از ۵ آذر که امیکرون در دنیا شناسایی شد بلافاصله در ۸ آذر سمینار روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و پس از آن هم سمیناری با حضور روسا در مشهد مقدس برگزار شد و آماده باش کامل به همه آنها اعلام شد. بنابراین تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در آمادگی صد درصدی قرار دارند.

تفاوت موج ششم و موج کرونا ابتلای کودکان به سوش جدید است

وزیر بهداشت با بیان اینکه متاسفانه موج ششم کرونا آغاز شده است و اکنون تقریبا در اواسط این موج هستیم، گفت: خوشبختانه واکسیناسیون به خوبی در ایران انجام شده است که این موضوع در افراد مقاومت ایجاد می کند با این وجود به مردم توصیه می کنیم دستورالعمل های بهداشتی را با جدیت رعایت کنند. امروز دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست و اگر شخصی دچار سرماخوردگی می شود احتمال ابتلا به امیکرون وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در این شرایط سه وظیفه برعهده دارد، گفت: در مرحله نخست، مقاوم سازی است که با واکسیناسیون این اقدام را انجام دادیم. تاکنون ۱۳۵میلیون دز واکسن تزریق شده است؛ به طور کلی ۹۰درصد از گروه هدف دز اول، ۸۰ درصد دو دز و ۲۷ درصد هر سه دز واکسن کرونا را در کشور دریافت کرده اند. همچنین در شهر تهران ۹۳ درصد مردم دز اول، ۸۵ درصد دو دز و ۳۵ درصد سه دز واکسن تزریق کرده اند. کار دومی که باید انجام شود جلوگیری از انتشار ویروس است که این موضوع با تمهیدات اندیشیده شده در ستاد کرونا و دستورالعمل های ارائه شده انجام می شود. فکر می‌کنیم طی ۲ تا ۳ هفته آینده به پیک خواهیم رسید که از مردم خواهش می کنیم پروتکل های اعلام شده را در جمع های خانوادگی بیشتر رعایت کنند. وظیفه سوم ما هم در حوزه درمان است که تمام خدمات درمانی باید در دسترس همه مبتلایان باشد.

عین اللهی با بیان اینکه تفاوت موج ششم و موج کرونا ابتلای کودکان به سوش جدید است، بیان کرد: متاسفانه در سوش جدید بیماری، ۲۰ درصد از مبتلایان، کودکان هستند. در گذشته در ذهن مردم اینگونه نقش بسته بود که کودکان مبتلا نمی شوند اما اکنون اینگونه نیست و باید بسیار مراقب بود به خصوص کودکان زیر ۲ سال. افرادی که علائم اولیه را در خود مشاهده می کنند با کودکان در ارتباط نباشند، ابتلای کودکان نگرانی بزرگی است که در وزارت بهداشت داریم. اکنون واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ ساله آغاز شده است، امیدواریم طی یک تا ۲ هفته آینده و بعد از بررسی نتایج واکسن های کودکان ۹ تا ۱۲سال به یک پله پایین تر رفته و واکسیناسیون کودکان کمتر از ۹ سال را آغاز کنیم.

وزیر بهداشت در پایان عنوان کرد: مراجعه به مراکز درمانی در صورت مشاهده علائم خفیف ضرورت ندارد، افرادی که بیماری های زمینه ای داشته و وضعیت عمومی مناسبی ندارند حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

گفتنی است، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پروژه های عمرانی و درمانی بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد.

در این بازدید مجهزترین و دقیق ترین دستگاه شتاب دهنده خطی و رادیوتراپی میکروسکوپی (X۹)، ۲۱ تخت مراقبت ویژه، دومین سی تی اسکن بیمارستان و ساختمان مهدکودک بیمارستان به بهره برداری رسید.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش