پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۰۹:۱۱ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۲۵۵۹
حوزه بهداشت و رفاه

سیستم تامین اجتماعی قطع است، دارو را آزاد تهیه کنید!

دارو,تهیه داروی آزاد
طی هفته‌های گذشته سیستم تامین اجتماعی برای تایید نسخ بارها و بارها قطع شده است و این مساله موجب شده داروخانه داران بیماران را مجبور کنند تا به تهیه دارو به صورت آزاد بپردازند.

به گزارش فانا، در بخش زایمان در حال وضع حمل است و در پی دارویی که پزشک زنان تجویز کرده به داروخانه‌ی بیمارستان آمده است. مدیر داروخانه با صدای بلند می‌گوید: «سیستم تامین اجتماعی قطع است و نسخه‌ها ثبت نمی‌شود یا به داروخانه‌ی دیگری مراجعه کنید و یا دارو را آزاد تهیه کنید».

مردِ نسخه به دست که پریشانی از نگاهش پیداست به ساعتش نگاهی می‌اندازد. عقربه‌ها یازده شب را نشان می‌دهد. او هم با صدای بلند در جواب مدیر داروخانه می‌گوید: « داروخانه‌های سطح شهر در حال تعطیلی هستند و فاصله ما با بیمارستان‌های دولتی دیگر دور است. کجا برویم این وقت شب؟».

پذیرش بیمارستان نیز شلوغ است و اوضاعش بهتر از داروخانه نیست. سیستم تامین اجتماعی قطع است و امکان پذیرش وجود ندارد. متصدی صندوق در حال جروبحث با همراه یک بیمار بدحال است.

همراه بیمار دفترچه را نشان می‌دهد و از متصدی می‌خواهد که بیمار را پذیرش کند. متصدی از پشت پنجره‌ای که با شیشه‌ای نصفه و نیمه پوشانده شده است، می‌گوید: «آزاد حساب کنید و تشکیل پرونده بدهید، فردا که سیستم وصل شد بیایید درستش کنید.

صف‌های طولانی در داروخانه به دلیل قطعی سیستم

یکی از بیمارانی که او هم در حال انجام کارهای درمانی است با اظهار تاسف از قطعی‌هایی که در سامانه یکی از بزرگترین بیمه‌های درمانی کشور دیده می‌شود، به خبرنگار فارس گفت: برخی از افراد بیماری صعب‌العلاج دارند و باید به صورت مرتب به مراکز درمانی مراجعه کنند اما قطعی سیستم بیمه‌ای چه در بخش پذیرش و چه در بخش دارو آنان را خسته می‌کند.

یکی از همراهان بیمار نیز با اشاره به صف طولانی که در اثر قطع و وصل شدن مکرر سامانه تامین اجتماعی در داروخانه‌ها رخ می‌دهد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: این مسئله نارضایتی را در بین بیمه‌شدگان افزایش داده و سبب می‌شود که وقت و انرژی زیادی از بیماران و همراهان آنها گرفته شود.

رنجش بیماران خاص

برخی از داروخانه‌داران نیز با بیان اینکه آنها نیز از قطعی این سامانه به ستوه آمده‌اند، می‌گویند که طی هفته‌های گذشته سیستم بارها و بارها قطع شده است و این مسئله بیماران را مجبور کرده است که دارو را به صورت آزاد تهیه کنند.

یکی دیگر از شهروندان اهوازی نیز در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: وقتی  سایت تامین اجتماعی قطع می‌شود، بیماران خاص باید دارو‌های خود را در داروخانه‌های خاصی مثل ۱۳ آبان تهیه کنند و یا با هزاران دردسر به صورت آزاد بخرند، تازه اگر آن دارو پیدا شود.

وی با بیان اینکه هر چقدر هم که در داروخانه‌ها هم منتظر بمانیم کسی پاسخگو نیست، افزود: در تماسی که با تامین اجتماعی گرفتیم اعلام کردند که باید از بیمه های درمان تکمیلی یا فرانشیز استفاده کنیم که این بیمه‌ها را نیز بسیار گران محاسبه می‌کنند.

در روزهای اخیر اختلال و قطعی در سامانه تامین اجتماعی مردم را دچار مشکل کرده است و تامین اجتماعی استان خوزستان این مشکل را مربوط به سیستم یکپارچه‌ی سازمان تامین اجتماعی کشور می‌داند.

قطعی سیستم نسخه الکترونیک در حالی طی هفته‌های اخیر در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و داروخانه‌های استان اتفاق افتاده است که سید عبدالله حسینیان، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی گفته است که توقف فعالیت سامانه‌های الکترونیک، شامل سیستم نسخه الکترونیک نخواهد بود و مشکلی برای پزشکان یا مراکز درمانی، دارویی و پاراکلینیکی برای ارائه خدمات در قالب طرح نسخه الکترونیک پیش نخواهد آمد.

در عین حال به گفته برخی از مراجعان به دفاتر کارگزاری بیمه، امکان ندارد که به یکی از شعب این مراکز در سطح شهر مراجعه کنید و با جمله معروف «سیستم قطع است» مواجه نشوید، مساله‌‌ای که موجب ازدحام جمعیت در ساعات اداری در این محل‌ها شده و بسیاری از شهروندان را نیز کلافه کرده است.

سامانه‌های اینترنتی سازمان تامین اجتماعی از پرکاربردترین سامانه‌هاست و با توجه به متمرکز شدن عملیات صدور دفترچه و ارائه خدمات کوتاه مدت تامین اجتماعی در کنار نام نویسی کارگاه‌ها، ارائه لیست بیمه کارفرمایان و دیگر امور، این اختلال موجب بروز مشکل برای بیمه‌شدگان شده است.

سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان بیمه‌گر اجتماعی است که مأموریت اصلی آن پوشش کارگران مزد و حقوق بگیر به صورت اجباری و صاحبان حرفه و مشاغل آزاد به صورت اختیاری است.

شهرستان اهواز دارای ۶ شعبه‌ بیمه تامین اجتماعی است که در مناطق مختلف این شهرستان مستقر هستند.

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
درک لانسفورد شگفتی های زندگی درک لونسفورد: بیوگرافی یکی از برجسته ترین بدنسازان جهان

تاریخ تولد: ۱۴ می ۱۹۹۳

محل تولد: آمریکا

حرفه: بدنساز حرفه ای

قد: ۱۶۷/۵ سانتی متر

وزن: ۱۰۲ تا ۱۰۸ کیلوگرم

ادامه
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
ویژه سرپوش