دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۳۵ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۰۶۲۳
حوزه بهداشت و رفاه

۱۰۱ فوتی کرونا در شبانه روز گذشته/ هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند همه گیری کرونا تمام شده است

آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت، آمار فوتی های کرونا در شبانه روز گذشته را ۱۰۱ نفر اعلام کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۷۶ هزار و ۸۹۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۰۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۶۷۲ نفر رسید.

سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( یازدهم شهریور ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هزار و ۶۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۷۸۶ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۷۶ هزار و ۸۹۴ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری تاکنون به ۲۱ هزار و ۶۷۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۲۵ هزار و ۱۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۷۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون سه میلیون و ۲۵۶ هزار و ۱۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری با اعلام اینکه ۱۳ استان در وضعیت قرمز و ۱۵ استان در وضعیت هشدار( زرد) کرونا هستند،  افزود: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری با تشریح وضعیت کرونا در استان سمنان گفت: در این استان در اسفند ۹۸ شاهد خیز شدید موارد ابتلا و بستری کرونا بودیم اما از فروردین امسال موارد ابتلا و بستری کرونا در استان سمنان روند کاهشی پیدا کرد و این روند تا اواخر خرداد ادامه داشت اما از نیمه تیر ماه مجدد روند صعودی موارد ابتلا و بستری کرونا در استان سمنان مشاهده شد و گر چه در مرداد تا حدی از موارد ابتلا و بستری کاسته شد اما اکنون اغلب شهرستانهای این استان در وضعیت حساس و شکننده کرونا هستند.

وی افزود: هم اکنون شهرهای دامغان، شاهرود، مهدی شهر و میامی استان سمنان در وضعیت قرمز و شهرهای سمنان و گرمسار در وضعیت هشدار هستند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در ادارات، سازمانها و اماکن عمومی استان سمنان ۸۵.۳ درصد و میزان استفاده از ماسک توسط مردم در وسایل حمل و نقل عمومی ۹۵ درصد است، در اماکن عمومی نیز به طور کلی ۹۰ درصد مردم این استان و ۹۰ درصد کارمندان ادارات و بانکها نیز از ماسک استفاده می کنند.

وی افزود: امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده حداکثری مردم استان سمنان از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی شاهد خروج شهرستانهای استان سمنان از وضعیت قرمز و هشدار کرونا باشیم.

لاری گفت: تاکنون ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در دنیا به ویروس کرونا مبتلا شده و ۸۵۵هزار نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده اند. همه گیری کرونا در دنیا همچنان رو به شتاب است و مهمترین راه پیشگیری و کنترل آن رعایت سه اصل استفاده از ماسک، رعایت فاصله ۱.۵ تا ۲ متری  و شست و شوی مداوم دستهاست. امیدواریم را رعایت حداکثری مردم به این اصول شاهد شکست زنجیره انتقال ویروس کرونا باشیم.

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی:هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند همه گیری کرونا تمام شده است

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، با اشاره به بحران کرونا در دنیا، گفت: هیچ کشوری نمی تواند فقط ادعا کند که همه گیری تمام شده است.

آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش مهر، «تدروس آدهانوم»، در جلسات مطبوعاتی، اظهار داشت: با گذشت ۸ ماه از همه گیری کرونا، ما می‌فهمیم که مردم خسته شده‌اند و آرزو دارند زندگی خود را ادامه دهند. ما می‌فهمیم که کشورها می‌خواهند جوامع و اقتصاد خود را دوباره رونق دهند. این چیزی است که WHO نیز می‌خواهد.

وی افزود: توصیه در خانه ماندن و سایر محدودیت‌ها مواردی است که برخی از کشورها برای کاهش فشار روی بخش‌های درمانی خود باید انجام دهند. اما این تصمیم‌ها خسارات سنگینی به معیشت، اقتصاد و بهداشت روانی مردم وارد کرده است.

آدهانوم ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی کاملاً از تلاش‌ها برای بازگشایی اقتصاد و جوامع پشتیبانی می‌کند. ما می‌خواهیم شاهد بازگشت کودکان به مدرسه و بازگشت افراد به محل کار باشیم. اما می‌خواهیم این کار را با خیال راحت انجام دهیم. در عین حال، هیچ کشوری نمی‌تواند فقط ادعا کند که همه گیری تمام شده است.

وی افزود: واقعیت این است که ویروس کرونا به راحتی گسترش می‌یابد، می‌تواند برای افراد در هر سنی کشنده باشد و اکثر افراد همچنان حساس هستند.

آدهانوم گفت: اگر کشورها در گشودن ارتباطات جدی باشند باید در مقابله با کرونا و پیشگیری از انتقال آن نیز جدی باشند، این ممکن است تعادل غیرممکن به نظر برسد، اما این طور نیست. قابل انجام است و انجام شده است. اما تنها در صورتی امکان پذیر است که کشورها انتقال را کنترل کنند.

وی افزود: هرچه کنترل کشورها بر روی ویروس بیشتر باشد، امکان بازگشایی ارتباطات میسرتر است. باز کردن بدون داشتن کنترل دستورالعمل فاجعه است. بازگشایی‌ها به یک اندازه برای همه کشورها مناسب نیست.

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی، گفت: ما معتقدیم چهار موضوع اساسی وجود دارد که همه کشورها، جوامع و افراد برای کنترل بیماری باید روی آنها تمرکز کنند.

۱- از انتشار بیماری کرونا باید به شدت جلوگیری کرد. در بسیاری از کشورها ما شاهد شیوع انفجاری کرونا از طریق تجمع مردم در استادیوم‌ها، کلوپ های شبانه، عبادتگاه‌ها و...، هستیم. جلوگیری از این رویدادها باید مجدانه پیگیری شود. اما روش‌هایی برای برگزاری ایمن اجتماعات در بعضی مکان‌ها وجود دارد. تصمیم گیری در مورد چگونگی و زمان اجازه تجمع افراد باید با رویکرد مبتنی بر ریسک ، در هر منطقه با توجه به موقعیت محلی می‌بایست تحقق پیدا کند. مسئولین کشورها باید باور نمایند که این نوع تجمعات را می‌توانند به تعویق بیاندازند تا آمار انتقال‌ها کاهش یابد. از طرف دیگر، کشورها یا جوامع با موارد پراکنده یا خوشه‌های کوچک می‌توانند راه‌های خلاقانه ای را برای برگزاری رویدادها پیدا کنند در حالی که خطر را به حداقل می‌رسانند.

۲- کشورها می‌توانند با محافظت از گروه‌های آسیب پذیر ، از جمله افراد مسن ، افرادی که دارای شرایط زمینه‌ای و کارگران که می‌بایست در محل کار حضور داشته باشند می‌توانند مرگ و میر را کاهش دهند.

۳- همه مردم باید از فضاهای بسته ، مکان‌های شلوغ و تماس نزدیک خود داری نمایند.

۴- دولت‌ها باید اقدامات متناسب را برای شناسایی بیماران از طریق آزمایش ، قرنطینه ، مراقبت و ردیابی موارد ابتلا به انجام برسانند. کشورها می‌توانند با مداخلات موثر و با هدف‌های جغرافیایی در خانه ماندن گسترده در هر نقطه کاهش دهند.

وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی برای حمایت از کشورها یک سری راهنمایی‌های مبتنی بر شواهد جهت بهره برداری، تهیه و انتشار داده است. برای نمونه اخیراً ما راهنمایی برای هتل‌ها و سایر اقامتگاه‌ها و راهنمایی برای کشتی‌های باری و کشتی‌های ماهیگیری را منتشر نموده‌ایم. این همه بخشی از تعهد ما برای حمایت از هر بخشی برای بازگشایی هرچه بیشتر ولی ایمن است.

آدهانوم گفت: در همین حال، ما به کار با شرکای خود برای پیگیری تولید واکسن را پیگیری و سیاست سازمان بهداشت جهانی این است که در صورت تولید واکسن به طور عادلانه در دسترس همه کشورها قرار گیرد. سازمان بهداشت جهانی از کمک ۴۰۰ میلیون یورویی کمیسیون اروپا برای کمک به مقابله با کرونا و تولید واکسن سپاسگزاری می‌نماید. من می‌خواهم از کمیسیون اروپا برای اعلامیه امروز خود در مورد پیوستن به تسهیلات COVAX و کمک ۴۰۰ میلیون یورویی تشکر کنم. همکاری جهانی تنها راه غلبه بر یک بیماری همه گیر جهانی است.

وی ادامه داد: البته فقط مدارس و مشاغل تحت تأثیر COVID-۱۹ نیستند. در همه کشورها، سیستم‌های بهداشتی تحت فشار شدید قرار گرفته‌اند و تأثیر واقعی همه گیری از نظر افزایش بیماری و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های دیگر همچنان باید مشاهده شود. یک تحقیق WHO که امروز از ۱۰۵ کشور جهان منتشر شده نشان می‌دهد که ۹۰ درصد کشورها اختلال در خدمات بهداشتی خود را تجربه کرده‌اند. کشورهای کم درآمد و متوسط بیشترین آسیب را دیده‌اند. این بررسی نشان می‌دهد که حداکثر ۷۰ درصد خدمات برای خدمات ضروری از جمله ایمن سازی معمول، تشخیص و درمان بیماری‌های غیرواگیر، تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری، درمان اختلالات بهداشت روان و تشخیص و درمان سرطان مختل شده است.

آدهانوم افزود: بسیاری از کشورها شروع به اجرای برخی از استراتژی‌های WHO برای کاهش اختلالات خدمات کرده‌اند ، مانند تریاژ بیماران برای شناسایی اولویت‌ها، تغییر جهت مشاوره‌های آنلاین بیمار و تغییر در روش‌های تجویز، در عین حال ۱۴ درصد از کشورها گزارش داده‌اند که هزینه‌های کاربران این نوع خدمات را حذف کرده‌اند. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌نماید مشکلات مالی احتمالی بیماران را دولت‌ها جبران کنند.

وی گفت: WHO به همکاری با کشورها برای تهیه ابزارها و روش‌ها برای حفظ خدمات ضروری ادامه خواهد داد. به عنوان مثال، WHO در حال توسعه «مرکز یادگیری خدمات بهداشتی» است، یک بستر وب مبتنی بر وب که به شما امکان می‌دهد تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و از یکدیگر بیاموزند.

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در پایان افزود: می‌خواهم چهار مورد مهم را که کشورها، جوامع و افراد برای کنترل انتقال باید بر آنها تمرکز کنند، تکرار کنم تا آنها بتوانند جوامع و اقتصاد خود را با خیال راحت باز کنند.

اول، ابتدا ازشیوع کرونا جلوگیری کنید.

دوم، مرگ و میرها را با محافظت از گروه‌های آسیب پذیر کاهش دهند.

سوم، اقدامات فردی را برای محافظت از خود و دیگران انجام دهید.

چهارم، شناسایی بیماران، قرنطینه و مراقبت‌های درمانی و ردیابی موارد ابتلا و مهم‌تر از همه، وحدت ملی و انسجام جهانی ضروری است. این ویروس وقتی تقسیم می‌شویم رشد می‌کند. وقتی متحد باشیم، می‌توانیم آن را شکست دهیم.

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
نه بابا کسی غلط میکنه بگه کرونا تمامه چون تازه میخواهید دلار را روندش کنید به ۵۰هزار و بنزین را به بهانه قاچاق بکنید ۲۰هزار و به ریش همه بخندید و دعا به جان چین عزیز با کرونا حقیقی یا دروغی به هر حال بدانید ظلم پایدار نیست
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش