
به گزارش خبرآنلاین از مدیکال اکسپرس، بعضی از اشخاص در زندگی شان، تجربه های ناگواری دارند که باعث کاهش عزت نفس در آن ها می شود و به این ترتیب به دام بیماری افسردگی می افتند.
وضعیت سخت زندگی مثل مشکلات مالی، تنهایی، استرس در محیط کار، بیماری و آسیب پذیری های ژنتیکی هم در ابتلا به بیماری افسردگی شخص نقش مهمی دارند.
اما افسردگی ها، حتی نوع حاد آن، درمان شدنی هستند ولی احتمال عود آن در تمام طول زندگی شخص مبتلا وجود دارد.
از آنجایی که اشخاص بیشتری هرروز به بیماری های ذهنی مثل بیماری افسردگی مبتلا میشوند، پژوهشگران سعی کردند تا روش هایی برای درمان افسردگی پیدا کنند که نه تنها افسردگی را درمان کنند، بلکه جلوی برگشت آنرا هم بگیرند.
به تازگی پژوهشگران چند دانشگاه بریتانیایی، ترفندی بکار بردند که میتواند اشخاص افسرده را درمان کرده و حال روحی خوب آن ها را حفظ کند. آن ها نام ترفند خود را «خودمدیریتی بعد از مداخله درمانی» با اسم اختصاری SMArT گذاشتند.
در این ترفند، از اشخاص افسرده خواسته میشود، اهدافی را برای بهبود خود تعیین کنند. به عنوان مثال، سیگار نکشند یا ورزش کنند و این کار را هرروز آن قدر انجام دهند تا به یک عادت تبدیل شود.
در واقع این پژوهشگران معتقد هستند، درصورتی که مردم برای خود، اهداف کوتاه مدت حق بینانه تعیین کنند و در مدت زمان اندکی به نتایج خوبی دست پیدا کنند، حال روحی شان خوب می شود و با ادامه این روند، بیماری افسردگی شان عود نمی کند.
تعیین اهداف خوب و سازنده کوتاه مدت و تبدیل آن ها به عادتی در زندگی میتواند باعث خودمدیریتی افراد شود و آن ها هرگز دچار بیماری افسردگی نشوند یا افسردگی شان بهبود یابد.
پژوهشگران می گویند، همیشه دست کم ۵ هدف کوتاه مدت در زندگی داشته باشید تا دچار بیماری افسردگی نشوید یا در صورت مبتلا، در کوتاه ترین زمان درمان شوید.
- 16
- 6