مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۴
۱۴:۱۰ - ۲۶ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۲۶۱۳
سیاست داخلی

درخواست علم الهدی برای «محاکمه» و «تعقیب قضایی» برخی اهالی مطبوعات: لشکر دشمن هستند

سید احمد علم الهدی,امام جمعه مشهد
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه دشمن می‌خواهد سفره انقلاب را از زیر پای مردم جمع کند تاکید کرد: برادر من! شما که دست به کار جریان فضای مجازی هستید و می‌توانی قلم داشته باشی؛ بر تو واجب شرعی است که آرام نگیری.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهدمقدس در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما در خطبه اول در موضوع تقوای عملی در ارتباطات است؛ در این زمینه ابعاد مختلف ارتباطات و رفتار با دیگران و اجرای تقوای عملی مورد بحث قرار گرفت و آخرین بحث در رابطه با اجرای تقوای عملی در ارتباط با دشمنان و رفتار با دشمنان بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: آخرین سخن بحث ما در تقوای عملی در ارتباطات، رفتار با کفار و دشمنان با خدا است؛ کفار بر دو قسم هستند؛ قسمی از کفار، معاند و دشمن هستند و بنای عداوت با اسلام و اولیای خدا و اساس دین و مکتب و جامعه اسلامی را دارند و از عناد و عداوت دست بردار نیستند.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: بخش دیگری از کفار، عناد و عداوت و دشمنی با ما و پیامبر و اسلام ندارند؛ دستور مکتب ما که در حقیقت راهبرد تقوای عملی ما در مسئله رفتار با کفار غیرمعاند است، مسالمت‌جویی و همزیستی مسالمت آمیز است.

امام جمعه مشهد در ادامه با اشاره به روز نخست دهه اول فاطمیه افزود: امشب به روایت ۷۵ روز شب شهادت حضرت زهرا(س) است؛ در برخی روایات عنوان شده ۷۵ روز پس از رحلت پیامبر و برخی نیز می‌گویند ۹۵ روز بعد از رحلت پیامبر و این یک اختلاف برداشت محدثین از نوشته روایت است.

وی گفت: روایات با خط کوفی نوشته می‌شود و خط کوفی، نقطه ندارد؛ مرحوم علامه مجلسی به روایت ۷۵ روز باور دارد و عده دیگری از محدثین و علما و بزرگان به ۹۵ روز پس از رحلت پیغمبر(ص) به عنوان شهادت صدیقه اطهر باور دارند.

امام جمعه مشهدمقدس اظهار داشت: در مسئله سیره سیاسی ائمه اطهار(ع) اسراری وجود دارد؛ علت اینکه پیگیر شهادت و مظلومیت اهل بیت(ع) هستیم چیست؟ علتش برای این است که از سیره سیاسی اهل بیت(ع) الگوبرداری کنیم و در جریانات سیاسی امروز جامعه خودمان و در مسیر از روشی که اهل بیت(ع) داشتند الگوبرداری کنیم.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: جریان مظلومیت اهل بیت(ع)، باید به نکات مهم سیره سیاسی آنها توجه داشته باشیم و آن را الگو قرار دهیم؛ مظلومیت حضرت زهرا(س) به مسائل و حوادث درب خانه تمام نمی‌شود؛ این مسئله یک الگو و یک آموزه سیاسی فوق‌العاده برای ما بود. این آموزه یعنی اینکه باید در مقابل دشمن ایستاد و مقاومت کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: صدیقه اطهر(س) حرکت اصلی‌شان بعدها شروع شد و آن هم جهاد تبیین بود؛ همان جهادی که مقام معظم رهبری، ۵ مهرماه امسال فرمانش را صادر کردند؛ در موقعیتی که با شمشیر نمی‌توان برخورد کرد و انحرافی به امت دست داده؛ کارساز است.

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار داشت: جهاد تبیین صدیقه اطهر(ع) هم با اشک بود و هم با سخن و کلام، سه خطبه ایشان خواندند؛ یکی خطبه فدکیه در مسجد پیغمبر(ص)، یک خطبه در شب هفت پیغمبر و خطبه سوم وقتی بود که حضرت زهرا(س) دیگر قدرت حرکت نداشت و زنان مدینه به عیادت ایشان آمدند و ایشان در جمع زنان مدینه خطبه‌ای خواندند که مهمترین خطبه حضرت زهرا(س) بود و همه عوارض انحراف از خط رهبری را حضرت زهرا(س) بیان کردند.

وی تصریح کرد: تمام دوره حکومت بنی‌عباس و بنی امیه و همه جریان‌های بعدی را این خطبه دامنشان را گرفت؛ سال‌های زیاد به عنوان دولت عثمانی بر کشورهای اسلامی قدرتی مسلط شد که تمام فرآیند عملیاتش انسان‌کشی و شهوترانی بود و بعد از آن وهابیتی روی کار آمد که امروز حرمین شریفین را گرفته و همه اینها آثار انحراف امت از خط امامت بود.

امام جمعه مشهدمقدس اظهار داشت: در جهاد تبیین همه مکلف و موظف هستند؛ مقام معظم رهبری در ۵ مهرماه فرمان این مهم را صادر کرده و فرمودند امروز همه ما بایستی در میدان تبیین حرکت کنیم. حقایق باید عنوان شود و مردم روشن شوند؛ امروز دشمن با همه قدرت و امکانات رسانه‌ای و جهانی که بسیار هم مجهز است راه افتاده ما را از بین ببرد و می‌خواهد ابهام و جهالت ایجاد کند و تنها با تبلیغ این کار را نمی‌کند بلکه با عملیات وارد میدان شده است.

آیت الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه دشمن می‌خواهد سفره انقلاب را از زیر پای مردم جمع کند تاکید کرد: برادر من! شما که دست به کار جریان فضای مجازی هستید و می‌توانی قلم داشته باشی؛ بر تو واجب شرعی است که آرام نگیری؛ اگر در مقابل فتنه دشمن که در مسئله مذاکرات می‌خواهت جریان را برگرداند ساکت باشی جایز نیست زیرا می‌خواهند جریان را به نحوی که می‌خواهند شکل بدهند و عده‌ای ناآگاه نیز همان حرف‌ها را بازگو می‌کنند. این را بایستی مسئولان قضایی و اجرایی کشور ما بدانند کسانی که بازگوکننده حرف‌های جبهه کفر هستند؛ ستون پنجم دشمن هستند.

وی گفت: بازگوکنندگان حرف‌های دشمن در مطبوعات و فضای مجازی، لشکر دشمن هستند و باید تحت تعقیب قضایی قرار بگیرند؛ اگر کسی در مقابل جهاد تبیین یک روزنامه یا فضای مجازی قرار گیرد و با جهادگران تبیین مقابله کند؛ دشمن و عامل نفوذی دشمن است و دستگاه‌ها باید او را تعقیب کنند تا در ورق پاره روزنامه‌اش هر چیزی می‌خواهد ننویسد و اسمش را آزادی بیان بگذارد. در دنیا اینها را محاکمه صحرایی می‌کنند.

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش