شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۰۲ - ۱۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۸۳۸
سیاست داخلی

هاشم‌ زاده هریسی:صداوسیما بنزین روی آتش می‌ریزد / در نماز جمعه همه را تخریب نکنیم و به زخم‌های مردم نمک نپاشیم

هاشم‌ زاده هریسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
هاشم هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اعتراضات اخیر در کشور گفت: زمان قبل از انقلاب همینطور بود؛ گاهی سروصدا ایجاد می شد می آمدند خاموش می کردند، سرکوب می کردند، کشتار می کردند، سروصداها مدتی می خوابید اما دوباره صداها بلند می شد. ما هم باید مراقب باشیم که به آن عملکرد مبتلا نشویم. غرور ما را نگیرد.»

اعتمادآنلاین،هاشم هاشم زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با اعتمادآنلاین با تاکید بر اینکه «کشور در شرایط خاصی قرار گرفته است» به «آشوب گر و فتنه گر» خواندن معترضان واکنش نشان داد و گفت: «انشالله با وجود عشق مردم به انقلاب و نظام و همچنین حمایت پروردگار و یاری او بحرانی نخواهیم داشت اما این مساله نباید ما را مغرور کند؛ چرا که اگر مغرور شویم هم خدا ما را رها می کند و هم مردم ما را رها می کنند. اینطور نباشد که خاطرجمع شویم و هر چه دلمان خواست به مردم بگوییم.»

 

او با طرح این پرسش که «در شرایط خاص چه باید بکنیم» تاکید کرد: «در چنین شرایطی باید در گفتار، تحلیل، اسم بردن و نسبت دادن ها به مردم بسیار دقت کنیم. بنزین روی آتش نریزیم، آشوب را آشوب تر نکنیم، اوضاع آشفته را آشفته‌تر نکنیم، روی زخم‌ها نمک نپاشیم. خیلی باید مراقبت کنیم. مخصوصا رسانه‌ها، صداوسیما و تریبون‌های مقدس و نماز جمعه باید دقت کنند. هر کس دلش برای نظام و انقلاب می سوزد باید مراقب باشد؛ مخصوصا روحانیت باید خیلی مراقبت کند. همه چیز را بهم ربط ندهیم و قاطی نکنیم. در غیراینصورت خدایی نکرده آنهایی هم که با ما هستند هم رنجیده می کنیم و آنها را هم از خود می رانیم و علیه خود می کنیم. ما باید حتی آنهایی که در دلشان چیزهایی بوده را به نیروهای خودی تبدیل کنیم و دلخوری هایشان را برطرف کنیم، نه اینکه خودی ها را هم برانیم.»

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: «قبل از انقلاب یک روزنامه فکاهی بود. این روزنامه در شماره ای قدرت رژیم را در برابر قدرت پشه ها مقایسه کرده بود. عکسی کشیده بود که پشه ها فیل را فراگرفته بودند و توانسته بودند فیل به آن عظمت را به زمین بیندازند، در پایین آن هم نوشته بود پشه چو پر شد بزند فیلی را! الان هم همین است. ما نباید همه را با خودمان دشمن کنیم؛ نباید داخل و خارج و همه را دشمن خود کنیم؛ آخر چرا؟ چقدر دشمن؟»

 

هاشم زاده هریسی برنامه‌های صداوسیما و مستندهای این رسانه در آستانه سالگرد ۹ دی را یادآور شد و با انتقاد از این برنامه ها گفت: «در آستانه این شورش‌ها و اعتراض‌ها من برنامه‌هایی در صداوسیما دیدم  که احساس خطر کردم؛ نه اینکه آنها اینکار را کرده باشند اما به هر حال برنامه های صداوسیما تاثیر داشت و آنهایی هم که شاید نمی خواستند از خانه هایشان بیرون بیایند، به خیابان ها آمدند. من احساس کردم صداوسیما بنزین روی آتش می ریزند. همه را با هم قاطی می کنند و بهم ربط می‌دهند.»

 

 

او با تاکید بر اینکه «واقعیت این است که در کشور کسانی هستند که ناراحتند» گفت: «این افراد در نظام هستند و داخل نظامند؛ حتی از خانواده شهدا، ایثارگران و نیروهای نظامی هستند و از برخی مسائل دلخور هستند. ما باید به این نکات توجه کنیم.» 

 

هریسی خطاب به امامان جمعه توصه کرد: «در نماز جمعه باید به عواطف همه توجه کنیم. همه را تخریب نکنیم و به زخم‌های مردم نمک نپاشیم. اگر کسی ضعفی و اشکالی هم دارد با آرامش و تکریم جذب کنیم. این آشوب و اعتراض برای ما خیلی خسارت داشت. البته الحمدالله اکنون آرامش پیدا شده است اما باید دقت کنیم و خیالمان راحت نشود و غرور ما را نگیرد.» 

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «حوادث اخیر یک تهدید بود که باید از آن استفاده و به فرصت تبدیل کنیم» اظهار کرد: «الان زمان هوشیاری، توجه و عیب یابی است. فریب دشمن زمانی اثر دارد که نارضایتی وجود داشته باشد. اینکه زمان اعتراض و آشوب خودمان را ببازیم اما بعد از آن همه چیز را فراموش کنیم منطقی نیست. اینگونه عمل کردن بسیار خطر دارد. ما نباید فراموش کنیم که آشوب به وجود آمد، صداهایی بلند شد؛ باید این زمینه های این اتفاق را از بین ببریم. از بین بردن زمینه ها هم با توپ و تشر نمی شود. زمان قبل از انقلاب همینطور بود؛ گاهی سروصدا ایجاد می شد می آمدند خاموش می کردند، سرکوب می کردند، کشتار می کردند، سروصداها مدتی می خوابید اما دوباره صداها بلند می شد. ما هم باید مراقب باشیم که به آن عملکرد مبتلا نشویم. غرور ما را نگیرد.»

 

هاشم زاده هریسی با اعتراض نسبت به اینکه «ما می خواهیم همه را در ردیف دشمن قرار دهیم» گفت: «در این صورت آن ضرب المثل که می گوید پشه چو پر شد بزند فیلی را عینیت می یابد.»

 

او با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: «من از رسانه های عمومی، مخصوصا صداوسیما و تریبون های مقدس نماز جمعه خواهش و تمنا می کنم خود را حفظ کنند و احساسات مردم را جریحه‌دار نکنند. شاید برخی از این اتفاقات، اعتراضات و آشوب هایی که به وجود آمد ناراحت باشند اما با اظهارنظر اشتباه جریحه دار شوند و علیه ما شوند. این توصیه من است؛ خواه اینها پند گیرند خواه پند نگیرند. ما وظیفه شرعی داریم که بگوییم چون نظام را دوست داریم.»

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش