چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۳۳ - ۱۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۰۸۳
سیاست داخلی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:ایجاد یأس و بدبینی برای نظام خطرساز است

سید عباس صالحی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ایجاد یأس و بدبینی در جامعه برای نظام اسلامی خطرساز است، گفت: شعارهای تند انقلابی‌نمایانه به بهانه دفاع از ارزش‌ها، ناامیدی را در جامعه می‌پراکند و وقتی مسؤولان نطام به بهانه‌های ثابت‌نشده محکوم شوند، زمینه‌های انفاقات سوء فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز، اظهار کرد: از مردم تبریز سپاسگذاریم که در جریانات اخیر با بصیرت خود نشان دادند که آذربایجان پیشران شهرها و استان‌های ایران است.

 

وی ادامه داد: تبریز صرفاً یک شهر یا کلانشهر نیست، بلکه شهر پیشران ایران اسلامی است؛ به طوری که پیشران تشیع کشور بوده و تشیع ایران مدیون این شهر است. تبریز شهری است که پیشران توسعه کشور بوده است.

صالحی با بیان اینکه شهر تبریز پیشران اندیشه ناب دینی معاصر است، گفت: بزرگانی چون علامه طباطبایی و ... از این شهر برخاسته و معارف ناب دینی را بر اساس نیازهای زمان به جامعه ایرانی اسلامی و جهانی منتقل کرده‌اند، تبریز شهری است که پیشتاز انقلاب اسلامی ایران بوده و همچنین نقطه آغازین حرکت بزرگ ملت ایران به رهبری امام خمینی (ره) نیز از این شهر بوده است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سابقه تاریخی تبریز و با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران در سال جدید، ۴۰ سالگی خود را جشن خواهد گرفت، ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران اتفاقی کم‌مانند بود، چرا که هم رژیم سلطنت را در یک قیام فراگیر از بین برد و هم نظام اسلامی را برقرار کرد که طی ۴۰ سال علی‌رغم دشمنی‌ها استوار و مقتدر باقی مانده است.

 

وی با اشاره به بیانات گهربار مقام معظم رهبری در سخنرانی ششم دی ماه مبنی بر اینکه ملت ایران از هفت خوانی عبور کرده که ملت‌های دیگر از یک خوان آن هم نتوانستند عبور کنند، گفت: شاهد بودیم که موجی از انقلاب‌های عربی طی سال‌های اخیر به راه افتاد اما در نهایت ناکام ماندند، انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی بود که هم رژیم به ظاهر مقتدر را از بین برد و هم نظام اسلامی را مستقر کرد.

 

صالحی با اشاره به سه عامل اصلی سالم ماندن، پایداری و اقتدار انقلاب اسلامی ایران طی ۴۰ سال، افزود: رهبری حکیمانه امام(ره) و مقام معظم رهبری، ریشه‌دار بودن اعتقادات دینی، ملی و مذهبی ایران و هوشیاری ملت ایران که در این ۴۰ سال با بصیرت مسیر را دنبال کردند، سه عامل اصلی پایداری انقلاب اسلامی ایران است.

 

وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) در مورد افراط و تفریط، گفت: خطراتی برای هر انقلابی و برای هر حرکت مردمی وجود دارد و عمده‌ترین خطری که برای انقلاب اسلامی ایران دیده می‌شود افراط ها و تفریط های فاقد بصیرت است.

 

صالحی ادامه داد: نقد و نصیحت در انقلاب اسلامی ایران وجود دارد، نقدی که به شرایط زمانی توجه کرده و به خاطر منافع شخصی نباشد. اما گاهی حرکت‌هایی به بهانه نقد اتفاق افتاده که در جامعه ناامیدی پراکنده و تخم کینه پاشیده است، اینگونه موارد به نفع نظام اسلامی نیست.

 

وی با تاکید بر اینکه انقلابی بودن مهم است نه انقلابی نمایی و انقلابی گریزی! تشریح کرد: در روند انقلاب برخی قدم به قدم از آرمان های انقلاب فاصله گرفته و پایدار در شعارهای انقلاب نیستند و با شعارهای تند و افراطی می کوشند تا وحدت جامعه اسلامی را مخدوش کنند.

 

صالحی با بیان اینکه معیار انقلابی ماندن پایبندی به دین، اخلاق و ارزش‌های انقلاب است، افزود: مسئولان به طور حتم نیازمند نقد هستند اما در این حوزه نیز باید از افراط و تفریط پرهیز کنیم، چرا که دینداری، اخلاق و قانون اقتضا می‌کند که برای هر اتهامی، ابتدا محکمه‌ای شکل گرفته و مورد اثبات قرار گیرد. دین اجازه نمی‌دهد نسبت به برادر دینی مسلمان به نقدهای تکفیرگرایانه و تفسیرگرایانه بپردازیم چه برسد به مسئولان نظام اسلامی!

 

وی با بیان اینکه سلب اعتماد کردن مردم نسبت به مسئولان، جامعه را متلاطم می‌کند، افزود: هم مسئولان و هم مردم نبایند نسبت به مسیری که در جریان است خوش باور بوده و همچنین نباید بدبین و مایوس باشند! هم خوش باوری غلط است و هم بدبینی، باید شرایط را واقع بینانه اما با امید و تلاش مشاهده کرد.

 

صالحی ادامه داد: وقتی ما مسئولان به روند امور خوشبین بوده، واقعیت‌ها را کمتر مورد توجه قرار داده و بدبینی‌ها را گسترش دهیم؛ اتفاقات نادرستی پدید می‌آید.

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش