شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳
۱۲:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۲۶۵۷
سیاست داخلی

واکنش به بودجه‌های میلیاردی برای حسینیه‌ها و مراکز دینی/ اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان به کانون مداحان در اواخر دوران مدیریت قالیباف

مصطفی خرسندی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
مدیر عامل خانه مداحان نسبت به اختصاص بودجه‌های میلیاردی به حسینیه‌ها و مراکز دینی واکنش نشان داد و گفت: برای کانون مداحان و شعائر آئینی، ۲۰۰ میلیون تومان بودجه در اواخر دوران مدیریتی آقای قالیباف مصوب شد که هنوز پرداخت نشده است.

مصطفی خرسندی، مدیر عامل خانه مداحان در گفت‌وگو با ایلنا، در واکنش به اسناد منتشر شده درباره اختصاص بودجه ۱ و نیم میلیاردی به یکی از حسینیه‌های تهران در منطقه ۵ تهران اظهار داشت: در این رابطه اطلاعی ندارم و نمی‌دانم، ولی اگر شما بخواهید ساخت و توسعه یک فضا را انجام دهید، شاید این مبالغ لازم باشد؛ در مورد ما (کانون مداحان و بیت الحزان) نوشته‌اند که مبالغی را دریافت کرده ایم، در حالی که دروغ است و اعتباری به ما اختصاص داده نشده است.

 

 

وی با اشاره به اینکه برای کانون مداحان و شعائر آئینی ۲۰۰ میلیون تومان بودجه در اواخر دوران مدیریتی آقای قالیباف مصوب شده که پرداخت نشده است، گفت: درباره مجمع بیت الحزان که در جدولی اسم آن آمده، گفته شده پولی دریافت کرده است، در حالی که یک ریال هم پرداخت نشده در صورتی که اختصاص اعتبار به این مجمع مصوب شورای شهر است و شهرداری باید این اعتبار را اختصاص می داده که نداده است.

 

 

خرسندی ادامه داد: بنا بوده است به مجمع بیت الحزان که مسوولیت آن را بنده بر عهده دارم، ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یابد، اما هیچ پولی داده نشده و اگر بر خلاف این موضوع حرفی گفته می شد؛ دروغ محض است. حدود ۱۵۷ پیرغلام داریم که از کارافتاده و در خانه هستند هر از گاهی یک سبد کالایی که به این افراد می دادیم هم نتوانستیم بدهیم. در سطح تهران ۱۲ هزار مداح داریم. شما بررسی کنید که اگر بخواهیم یک کار تولید محتوایی یا پژوهشی انجام دهیم، چقدر بودجه لازم است و به هر حال باید مراکز توانمند را برای اجرای این برنامه‌ها کمک کنند، مگر می شود که شما مناسبت مذهبی داشته باشید و تولید محتوا نکنید؟ تولید و توزیع محتوا هزینه بر است؛ من نمی دانم چرا به این موارد توجهی نمی شود.

 

 

مدیر عامل خانه مداحان ادامه داد: متاسفانه آقایان به موارد غیردینی که می رسند، همه احساس مسوولیت می کنند و تلاش می کنند بودجه ها را تامین کنند؛ اما به ۴ نوکر امام حسین (ع) که می رسند، داد همه در می آید. آقایان برای برخی از مجموعه ها میلیاردی پول گرفتند و اگر بخواهیم حرفی بزنیم روبروی آنها قرار می گیریم. وقتی نوبت به حوزه مداحی می رسد، همه آسیب شناس می‌شوند. به جای اینکه بشینند و قوت شناسی کنند، آسیب شناس می شوند و همه هم نظر می دهند.

 

 

وی اضافه کرد: مراکز دینی از کجا باید بودجه و اعتبار داشته باشند؟ چرا می گویند این مراکز دینی و فرهنگی باید خودگردان باشند و با بودجه مردمی جلو بروند؟ چطور باید این اتفاق بیفتد؟ نزدیک به ۲ هزار جوان (دانش آموز و دانشجو) عضو مجمع بیت الحزان هستند و ما حتی خجالت می کشیم که بابت پذیرایی از آنها، پولی دریافت کنیم. حداقل هر هفته ۵۰۰ جوان از این ۲ هزار نفر به صورت ثابت می آیند.

 

 

مدیر عامل خانه مداحان عنوان کرد: ما چگونه بدون اعتبار فعالیت این مراکز دینی را جلو ببریم؟ آقایان به برکت دین آمدند و بر مسند نشسته اند، اما وقتی به موضوع توجه به مراکز دینی و فرهنگی می رسند می گویند ما وظایف مان چیزی دیگری است بفرمایند وظایفشان چیست؟ ما هر جا که فعالیت دینی داشتیم ناهنجاری ها کاهش یافته است.

 

 

وی افزود: شما مستحضر هستید که کانون مداحان و شعرای آئینی ۱۲ هزار عضو دارد که خوراک فرهنگی آنها باید داده شود. ما فقط چند جلد کتاب داریم و ۳هزار نفر از ۱۲ هزار نفر آمدند و ۱۲۹ میلیون تومان خرج بسته فرهنگی شد. در این مجموعه سپاه محبت کرد بخشی از این هزینه را پذیرفته است خب جای سوال است که ما باید مابقی این هزینه را از کجا بیاوریم؟ کانون مداحان و شعرای آئینی یک ریال دریافت نکرده است و یک ریال کمک به مداحان که بنا بوده است که به آنها تعلق بگیرد، داده نشده است.

 

 

خرسندی با اشاره به هزینه بر بودن فعالیت ها در حوزه فعالیت های دینی و آیینی گفت: ما برای تقویت روضه‌های خانگی نزدیک به ۲ هزار بلندگو که هرکدام ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد خریداری کردیم. من باید به افراد مختلف، سازمان ها و ارگان ها (وزارت ارشاد و شهرداری) تقاضا کنم که بتوانم برای فعالیت ها بودجه بگیریم. جای سوال است که متولی کمک به مراکز دینی در این مملکت کجا و کیست؟

 

 

وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی خودش در پرداخت حقوق ائمه جماعاتشان مانده است و نمی‌تواند کمکی به ما کند، گفت: به هر شکل دولت باید اعلام کند که ما به هر شکلی که می شود به این مراکز کمک می‌کنیم و یا شهرداری بگوید که در بخش بودجه فرهنگی، اعتباری را برای مراکز دینی در نظر می گیریم.

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش