چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
۰۸:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۹۳۰
سیاست داخلی

سید حسن خمینی: وزرش بانوان مظلوم‌‌تر و عقب‌‌تر از ورزش مردان است

حسن خمینی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یادگار امام با تجلیل از موفقیت‌های تیم‌های ورزشی بانوان کشور تاکید کرد: اینکه خواهران جوان من توانستند فاصله بزرگی با سطوح بالا را در مدت بسیار کوتاهی طی کنند و کشورهایی که این زمینه از ما سابقه و حضور بیشتری داشتند را شکست دهند، اتفاق بسیار بزرگی است که به نظر من می‌تواند سرآغاز یک نگاه بسیار خوب در زمینه ورزش بانوان در کشور باشد.

به گزارش ایلنا، حجت‌‌‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی عصر امروز در دیدارجامعه بزرگ ورزش و جوانان کشور در حسینیه جماران، با بیان اینکه ورزش کشور سال خوبی را در زمینه های بسیار مختلف پشت سر گذاشت گفت: اگر از من بپرسید که مهمترین و با ارزش‌‌‌ترین اتفاق ورزشی این سال‌های اخیر چه بود به نظرم پیروزی بانوان فوتسالیست ما در آسیا بود.

 

وی با اشاره به اینکه این کار که برای دومین بار اتفاق افتاد از جهات مختلفی دارای ارزش است، اظهار داشت: اول اینکه اساسا ورزش بانوان در جامعه ما علیرغم اینکه واجب‌‌تر است، مظلوم‌‌تر و عقب‌‌تر از ورزش مردان است.

 

یادگار امام ادامه داد: این پیروزی که می‌‌‌تواند سر آغاز پیروزی در بقیه رشته‌‌‌ها باشد، زمینه نشاط خانم‌‌‌ها برای حضور در عرصه‌‌‌ای است که مانع‌‌‌هایی از جهت دینی برای آن بود و الحمدالله با تدبیر و پوشش صحیحی که اعمال شد این مانع هم برداشته شد.

 

سیدحسین خمینی افزود: اینکه خواهران جوان من توانستند فاصله بزرگی با سطوح بالا را در مدت بسیار کوتاهی طی کنند و کشورهایی که این زمینه از ما سابقه و حضور بیشتری داشتند را شکست دهند، اتفاق بسیار بزرگی است که به نظر من می‌‌تواند سرآغاز یک نگاه بسیار خوب در زمینه ورزش بانوان در کشور باشد.

 

وی با بیان اینکه امروز آینده خوبی را برای این ورزش متصوریم، تصریح کرد: ژاپن تیم کمی نبود که ورزشکاران خانم ما توانستند آن را شکست دهند و امیدواریم در افق جهانی هم شاهد این پیروزی‌‌‌ها باشیم.

 

یادگار امام به جهش خارق‌‌العاده والیبال کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این پیروزی نشاط زیادی را به جوانان عطا کرد؛ همچنین صعود بی‌‌‌دردسر تیم فوتبال به جام جهانی نیز نشانه خوبی است و اینکه دو بار متوالی این تیم به جام جهانی رفت، واقعیت توانمندی فوتبال ما را به اثبات رساند که نشاط و امیدی را به جامعه تزریق کرد؛ همچنین صعود دو تیم پرطرفدار به یک چهارم نهایی آسیا موجب نشاط جامعه شد.

 

سید حسن خمینی با اشاره به موفقیت در رشته‌‌‌های مختلف و بیان اینکه جامعه ما امروز بیش از هر زمان دیگری به نشاط و امید نیاز دارد، ابراز داشت: امروز هیچ چیز مانند قهرمانی در ورزش امید و نشاط را به جامعه عطا نمی‌‌‌کند و اگر واقعا بخواهیم از گردنه‌‌‌های سخت عبور کنیم یکی از مهمترین نقاط اتکا ما سرمایه‌‌‌گذاری در بخش ورزش و امیدبخشی و نشاط‌‌آفرینی این بخش است.

 

وی به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) اشاره و بیان کرد: ایشان می‌‌فرمایند، «ان لبدنک علیک حقا؛ برای بدن تو، حقی است که باید آن را ادا کنی» و این حق را باید با ورزش ادا کرد.

 

در پایان پیراهن تیم ملی فوتبال مردان و مدال قهرمانی تیم فوتسال بانوان به یادگار امام اهدا شد.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش