
به گزارش آرمان، مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح دیروز، شنبه با حضور اعضا تشکیل جلسه داد. در میان تصاویر منتشر شده از جلسه امروز مجمع، تصویری از همنشینی آیتا... محسن مجتهد شبستری، امام جمعه سابق تبریز با احمدینژاد، حاشیهساز شده است. در این تصویر به نظر میرسد، آیتا... مجتهد شبستری صندلی خود را پشت به احمدینژاد کرده و آشکارا از نشستن کنار احمدینژاد ناخرسند است. پیشتر نیز به صورت غیررسمی گفته شده بود، آملی لاریجانی و حسن روحانی به دلیل حضور احمدینژاد در جلسات شرکت نمیکنند. تابناک نوشت؛ این شایعه آنقدر بزرگ شد که با واکنشهای مختلفی از هر دو طیف مواجه شد.
در یکی از نخستین واکنشها به این شایعه عزتا... ضرغامی رئیس پیشین سازمان صداوسیما در صفحه رسمی خود در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت: «مهمترین مصلحت نظام درک مصالح کشور و ترجیح آن بر منافع فردی است. اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام به ویژه رؤسای قوا باید آیینه تمامنمای این هویت باشند. شایعات روزهای اخیر در مورد عدم شرکت سران قوا درجلسه مجمع، به دلیل اعتراض به حضور آقای احمدینژاد با هیچ معیاری قابل پذیرش نیست».
در جلسه دیروز چه گذشت
در ابتدای جلسه دیروز آیتا... موحدی کرمانی با تسلیت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، تعمق در قیام اباعبدا... الحسین(ع) را نیاز جوامع اسلامی و همه آزادی خواهان دنیا دانست و گفت: فهم عمیق این حقیقت که در نظام هستی ارزش والایی وجود دارد که برای آن میبایست از جان و مال و فرزندان و همه امتیازات مادی گذشت، یکی از اهداف مهم بزرگداشت واقعه کربلا است و آن ارزش بزرگ تعبد الهی و التزام به دین و تکالیف الهی است. وی افزود: فهم عمیق و معرفت حقیقیِ مخاطبانِ پیام سَرور و سالار شهیدان نسبت به قیام آن حضرت موجب میشود تا در کارزار بین حق و باطل در هر زمان و مکانی، از جان و مال خود بگذرند و اگر این توفیق برای کسی مهیا گردید به مقام محمود که در زیارت عاشورا آن را خداوند متعال مسألت میکنیم، نایل میشود.
براساس این گزارش، در ادامه این جلسه تبصره ۱ ماده۵ لایحه حفاظت و بهرهبرداری از منابع ژنتیکی کشور اختلافی مابین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان مطرح گردید که پس از بحث و بررسی و اظهار نظرهای موافق و مخالف، اعضای مجمع نظر مجلس را به عنوان مصلحت با بیش از دوسوم آرا و برای مدت ۱۰ سال به تصویب رساندند. بر اساس این تبصره منابع ژنتیکی با مشخصات جدید، بر اساس فرآیندهای «بهنژادی» و «دستورزی ژنتیکی» با رعایت مفاد این قانون و سایر قوانین مربوط به مالکیت فکری، توسط نهادهای متولی موضوع ماده۳ این قانون، قابل ثبت است و این ثبت موجب مالکیت فکری است.
- 14
- 4