جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۵۵ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۱۵۳۱
سیاست داخلی

درخواست مجید انصاری از قوه قضاییه درباره حصر میرحسین موسوی و کروبی

عضو مجمع روحانیون مبارز,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: اقدامات امنیتی و اطلاعاتی هم در جای خود ضروری و لازم است اما پیوند بین مردم و نظام باعث استحکام و انسجام جامعه می‌شود و این پیوند با دستور و اقدامات سخت و خشن ایجاد نمی‌شود بلکه با اعتماد، باور و امید تولید می‌شود.

به گزارش ایلنا، مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون مبارز در خصوص تحولات و اصلاحات قوه قضاییه، اظهار کرد: این اصلاحات را مثبت و به جا می‌دانم و به فال نیک می‌گیرم. از ابتدای ریاست آقای رئیسی در قوه‌قضاییه، ایشان رویکرد مثبت و تدریجی را نسبت به اصلاح برخی از مشکلات درون قوه قضاییه در پیش گرفته‌اند که ممکن است انتظار جامعه و فعالان سیاسی بیشتر باشد اما در هر صورت مسائل قضایی محدودیت‌های خاص خود را دارد و در کل باید از این اقدامات تشکر و حمایت کرد.

وجود مشکلات مالی زیبنده نظام جمهوری اسلامی ایران نیست

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود مشکلات و مسائلی که چهره اسلام و نظام را مخدوش می‌کند، زیبنده نیست و از هر گامی که در جهت بهبود موقعیت کشور در عرصه‌های مختلف در جهت گسترش عدالت، تحقق حقوق اساسی، تقویت نظام و خنثی‌سازی تبلیغات دشمنان برداشته می‌شود، باید استقبال کرد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به طولانی شدن مسأله حصر اشاره کرد و گفت: از این موضوع بیش از ۱۰ سال می‌گذرد و ادامه این روند شایسته و سزاوار نیست. امیدوارم هرچه زودتر این مسأله با پیگیری قوه‌قضاییه حل شود و مسائل مشابه دیگر نیز هر چه زودتر برطرف شود.

تقویت اعتماد مردم به عدالت قضایی موجب حفظ بیشتر نظام می‌شود

انصاری بیان کرد: اگر ما شاهد تقویت اعتماد مردم به عدالت قضایی در کشور باشیم و مردم قوه‌قضاییه را پناهگاه خود بدانند و مطمئن شوند در صورتی که مسأله‌ای به این قوه منتهی شود، نهایتاً‌ به عدالت ختم خواهد شد؛ بقای نظام بیشتر حفظ می‌شود. رسیدن به عدالت قضایی مدنظر اسلام، امام علی(ع)،‌ قانون اساسی و جمهوری اسلامی ایران راه طولانی است و ما باید در این مسیر بیشتر سرمایه‌گذاری و اقدام کنیم. به خصوص در شرایط کنونی که دشمنان سعی در ایجاد ناامیدی در جامعه دارند و اقداماتی از این حیث بهترین عامل خنثیسازی اقدامات تبلیغی و تخریبی دشمن خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در حوزه‌های نرم افزاری و عدالت خواهانه در عرصه‌های سیاسی به مراتب برای بقای نظام مؤثرتر از اقدامات سخت نظامی، امنیتی و اطلاعاتی است، گفت: ‌البته اقدامات امنیتی و اطلاعاتی هم در جای خود ضروری و لازم است اما پیوند بین مردم و نظام باعث استحکام و انسجام جامعه می‌شود و این پیوند با دستور و اقدامات سخت و خشن ایجاد نمی‌شود بلکه با اعتماد، باور و امید تولید می‌شود.

 از هر گامی برای بهبود امور حمایت و استقبال می‌کنیم

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: اصلاح طلب واقعی به دنبال اصلاح امور است، هرجا نارسایی هست و امکان اصلاح وجود دارد، یک وظیفه عقلی و شرعی است که اصلاح باید انجام شود. به هر حال جامعه بشری آسیب‌های خود را دارد و اصلاحات امکاناتی لازم دارد که ممکن است گاهی این امکانات وجود نداشته باشد. اما در هر صورت هر گامی هر چند کوچک در راستای بهبود امور برداشته شود، ما از آن حمایت و استقبال می‌کنیم.

انصاری با بیان اینکه هیچ‌گاه نباید به آنچه که در آن هستیم اکتفا کنیم، اظهار کرد: اصلاح‌طلبی اقتضا می‌کند که ما هر روز به دنبال وضع بهتری از دیروز باشیم و این در آموزه‌های دینی ما نیز وجود دارد. بنابراین در نگرش اسلامی باید هر روز ما بهتر از دیروز باشد و این مسأله در نهادهای اداره جامعه و نهادهای حاکمیتی اهمیت مضاعف دارد و مردم باید هر روز احساس کنند که دستگاه‌های اداره کننده نظام، کشور را به سوی عدالت، آرامش، سعادت و رفاه بیشتر حرکت می‌دهند.

وی افزود: ما این مسأله را در دهه اول انقلاب تجربه کردیم. در آن زمان کشور با انواع مشکلات مواجه بود اما با همه اینها چون مردم با تمام وجود درک کرده بودند که امام (ره) و مسئولان صادقانه در جهت رفع این مشکلات در میدان هستند و در سختی مردم شریک هستند، خطرات بزرگی را با حضورشان در صحنه رفع کردند که مهمترین آن جنگ تحمیلی بود.‌ اگر ما امروز شاهد برخی از مشکلات هستیم ناشی از این است که این ارتباط تضعیف شده است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با اشاره به افزایش تبلیغات تخریبی که منجر به نگرانی، ناامیدی و یأس در برخی از سطوح جامعه می‌شود، گفت: قوه‌قضاییه پیشانی عدالت جامعه است و اگر مردم در قوه قضاییه، حرکت عدالت را ببینند، امیدواریشان زیاد می‌شود. بنابراین از تحولات قوه قضاییه استقبال می‌کنیم.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش