برترین ها نوشت: تصویری از بنر تشکر از ایران بابت فروش سوخت به لبنان بر روی یکی از ساختمان های اين کشور را مشاهده می کنید.
هم اکنون آمريکا و برخی کشورهای غربی اجازه فروش سوخت به لبنان را به هيچ کشوری نمی دهند و مانع از ورود بنزین به لبنان می شوند.
نکته جالب جمله "علی برکه الله" بر روی بنر است.

- 18
- 4


![وزیر انرژی آمریکا: ترامپ شاید قید توافق با ایران را بزند؛ هدف، نابودی توان هستهای تهران است حمله آمریکا به ایران (درگیری نظامی ایران و آمریکا)]وزیر انرژی آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0506/small_05-06-admin1-216.jpg)











![وزیر انرژی آمریکا: ترامپ شاید قید توافق با ایران را بزند؛ هدف، نابودی توان هستهای تهران است حمله آمریکا به ایران (درگیری نظامی ایران و آمریکا)]وزیر انرژی آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0506/medium_05-06-admin1-216.jpg)































کاربر مهمان
۱۴۰۰/۶/۸ - ۱۶:۵۴
Permalink