شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۷ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۱۵۵۱
دولت

دختران غزه‌ای در دانشگاه‌های ایران بورسیه می‌شوند؟

انسیه خزعلی,بورسیه دختران غزه‌ای در دانشگاه‌های ایران
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه از دختران مظلوم دانشجو در غزه برای تحصیل در کشور حمایت می کنیم،گفت: در گام نخست سه نفر از دانشجویان دختر غزه در دانشگاه بوعلی سینا همدان در حرکتی نمادین بورسیه می شوند تا شاهد گسترش این حرکت در سایر دانشگاه ها باشیم.

به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی روز دوشنبه در نخستین نشست بین المللی زن ایرانی، معماران تمدن ساز در نهضت ترجمه که به میزبانی دانشگاه بوعلی و با حضور میهمانانی از کشورهای مختلف خارجی برگزار شد، اظهار کرد: پذیرش دانشجویان دختر خارجی در دستور کار دانشگاه‌های ایران به خصوص دانشگاه‌های مختص بانوان قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه های ایران به عنوان سفیران فرهنگی افزود: این اقدام می تواند در راستای انتقال فرهنگ ایرانی-اسلامی به سایر کشورها اثربخش باشد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با محکوم ساختن کشتار زنان و کودکان فلسطینی در غزه از سوی رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: در مقابل جنایات رژیم غاصب صهیونیست هیچ اقدام عملی، بازدارنده، تحریم و ایستادگی از کسانی که مدعیان حقوق بشر و حقوق زنان هستند به چشم نمی‌خورد که مایه تاسف برای انسانیت است.

خزعلی خطاب به دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: شما که برای دانستن و بصیرت هجرت کردید و انسانیت را در کنار علم تجربه می کنید باید این آزمون را پشت سر بگذارید و در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی عکس العمل نشان دهید و بیدار باشید.

وی همچنین گفت: در کشورهای مختلف شاهد محکوم کردن این حرکات سبعانه هستیم و امیدواریم که ملت ها متوجه باشند زیرا به امید مجامع بین المللی نشستن ثمری ندارد و باید خودشان دست بالا بزنند همانطور که مقاومت به این نتیجه رسید.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: جبهه مقاومت برای حفظ عزت خود ترجیح داد که استقامت کند، حتی بمیرد اما ذلت نپذیرد، درسی که امام حسین(ع) برای تاریخ به جای گذاشت.

خزعلی افزود: زنان غزه از صبورترین و مقاوم ترین زنان در تاریخ جهان هستند کسانی که فرزندان خود را با شجاعت به جبهه مقاومت و ایستادگی می‌فرستند و خم به ابرو نمی‌آورند.

وی ادامه داد: زنان مقاوم ما در ایران نیز در طول جبهه ها و جنگ های متعددی که تحمل کردند چه در زمان انقلاب، جنگ تحمیلی، دفاع از حریم حرم و دفاع از امنیت نشان دادند آن گوهری که اسلام در وجود آنها به ودیعه نهاده بزرگترین سرمایه ای است که می تواند عزت و اقتدار یک کشور را تضمین می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حرکتی که زنان بزرگ ما در انقلاب به خرج دادند نمونه ای از آن خواهر مرضیه دباغ، الگوی زن سوم انقلاب است، افزود: همدان این افتخار را دارد که این زن بزرگ از دامن همدان رشد یافته و امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری با عظمت از حرکت‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی وی در جبهه های مختلف یاد کردند.

خزعلی ادامه داد: خواهر دباغ اهمیت و توجه به خانواده را در کنار فعالیت‌های سیاسی مد نظر قرار داده و نمونه زنی است که تمام ابعاد وجودی و نعمتهایی که خدا در وجودش نهاده را قدر دانسته و توانمندی های خود را بروز و ظهور داده است.

وی اظهار کرد: زنان کشور به عنوان مادران و همسران شهدا نشان دادند که شهید زندگی کردن کم از شهادت ندارد، کسی که پاره تن خود را به راحتی در مسیر دین و اعتلای کشور تقدیم می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مادری که ۹ شهید را در دامن پرورده و براحتی از آنها می‌گذرد دلش با وعده های الهی محکم است همانند آنچه که امروز در مادران غزه مشاهده می شود.

خزعلی اظهار کرد: الگوی سوم زن یعنی اینکه تمام شرافت و انسانیت ما به این است که ارزش‌های خود را پاس داریم و خود را با زندگی مادی معامله نکنیم.

وی با اشاره به اینکه در الگوی سوم زن نه شرقی و نه غربی به دنبال این هستیم که علم عمل و ایمان را با هم همراه و هماهنگ کنیم، گفت: همه علمی که آموخته می شود اگر با فرهنگ، ایمان، تزکیه و انسانیت همراه نباشد ارزشی ندارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: هر مرد یا زنی که عمل صالح انجام دهد بواسطه ایمان و اعتقاد قلبی خداوند حیات طیبه برای او فراهم می‌کند و این حیات طیبه همان حیاتی که در آن ظلم، دروغ و جنایت نباشد و هدف زندگی و جهت زندگی را مشخص می کند و به زندگی طعم، لذت و بها و قیمت می‌دهد.

خزعلی اظهار کرد: حرکتی که در ترجمه آثار مقاومت انجام شده قابل قدردانی است و صدای مقاومت به خصوص در زمینه زنان و مقاومت به گوش جهانیان می‌رسد و زیبایی های زندگی شهدا برای الگو سازی و الگو گیری به جهان معرفی می‌شود.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
بورسیه، یعنی هزینه رو خودت پرداخت میکنی یا از درآمد پسرت از فروش فیلتر شکن تامین میشه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش