شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲:۵۳ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۵۶۷
بین الملل

پوتین: آمریکا دست به «کارهای کثیف» می‌زند بعد دیگران را سرزنش می‌کند / توئیت‌های ترامپ را نمی‌خوانم

مصاحبه‌ با پوتین,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
رئیس‌جمهوری روسیه در مصاحبه‌ای تاکید کرد برایش اهمیتی ندارد که تعدادی شهروند روسیه برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۲۰۱۶ تلاش کرده باشند. پوتین همچنین برای بهبود روابط کشورش با آمریکا اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در مصاحبه با ان‌بی‌سی بار دیگر اتهام‌زنی سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر اینکه او دستور مداخله در انتخابات نوامبر ۲۰۱۶ را داد که به ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید ختم شد، تکذیب کرد.

 

پوتین که احتمالا بار دیگر در ۱۸ مارس به عنوان رهبر روسیه انتخاب می‌شود، پرسید: چرا شما به این نتیجه رسیدید که مقام‌های روسیه و شخص من به کسی اجازه دادیم چنین کاری کند؟

او با اشاره به اتهام‌زنی ماه گذشته وزارت دادگستری آمریکا به تعدادی تبعه روس گفت: خب چه ارتباطی دارد که آنها روس هستند؟ ۱۴۶ میلیون روسی وجود دارد. که چی؟ برایم اهمیتی ندارد. اصلا برایم اهمیتی ندارد... آنها بازتاب منافع کشور روسیه نیستند.

 

پوتین در پاسخ به اینکه آیا از حمله اتباع روسیه به دموکراسی آمریکا نگران شده است، گفت باید منتظر بود و دید که آیا هرگونه مداخله ادعایی موجب نقض قوانین روسیه شده است یا خیر. مگر ما آمریکا را تحریم کردیم؟ آمریکا ما را تحریم کرد. ما نمی‌توانیم در روسیه کسی را که قانون‌شکنی نکرده باشد، محاکمه کنیم. حداقل کاغذی برایمان بفرستید... سندی به ما بدهید. از ما یک درخواست رسمی کنید. بعد ما آن را بررسی می‌کنیم.

 

رئیس‌جمهوری روسیه گفت: آیا کسی باور می‌کند که روسیه، از هزاران مایل دورتر، روی نتیجه انتخابات اثر بگذارد؟ این برای شما خنده‌دار نیست؟ هدف ما مداخله نیست. از مداخله چه چیزی عایدمان می‌شود؟ چنین هدفی وجود ندارد.

پوتین در مصاحبه با مگان کلی، ترامپ را "یک تاجر باتجربه و عملگرا" توصیف کرد و گفت: او درک می‌کند که لازمه یک روابط سازنده با یک فرد این است که با شرکای کنونی یا بالقوه خود با احترام رفتار کنید. ورود به اتهام‌زنی و توهین متقابل، راه به جایی نمی‌برد و رئیس‌جمهور ترامپ هم این را می‌داند.

 

او گفت که توئیت‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را نمی‌خواند و شخصا از توئیت استفاده نمی‌کند. پوتین افزود: "من راه‌های دیگری برای ابراز عقایدم یا اجرای یک تصمیم دارم. دونالد یک فرد مدرن‌تر است." او همچنین درباره انتخابات آتی گفت: خب، باید ببینیم. این به رای‌دهندگان روس بستگی دارد.

 

مصاحبه‌ با پوتین,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

رهبر کرملین همچنین درباره آینده روابط روسیه – آمریکا، کشورش را قربانی توصیف کرد و افزود: این ما نبودیم که برچسب دشمن به شما زدیم. شما تصمیمی گرفتید در سطح پارلمانی، در سطح کنگره‌ای و بعد روس‌ها را وارد لیست دشمنانتان کردید. چرا اینکار را کردید؟ آیا ما بودیم که تحریم‌هایی را به ایالات متحده تحمیل کردیم؟ آمریکا ما را تحریم کرد.

 

رئیس‌جمهوری روسیه اظهار داشت، آمریکا دست به "کارهای کثیف" می‌زند و دیگران را در این باره سرزنش می‌کند.

 

پوتین افزود: کسانی که این عقیده را دارند چه کسانی هستند، "کارهای کثیف" چیست؟ من دست به هیچ "کار کثیفی" نزده‌ام هر آنچه انجام داده‌ام روشن است این کار کثیف نزد شماست. شما افرادی دارید که دوست دارند دست به "کارهای کثیف" بزنند از این رو تصور می‌کنید ما هم این کار را انجام می‌دهیم اما این ما این کارها را نمی‌کنیم.

 

 

روابط با آمریکا

پوتین همچنین گفت که برای ترمیم روابط با واشنگتن آماده است. او گفت: گوش کنید، بیایید با آرامش بنشینیم، حرف بزنیم و مشکلاتمان را حل کنیم. معتقدم که رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا هم این را می‌خواهد اما نیروهایی هستند که اجازه نمی‌دهند او چنین کاری انجام دهد.

 

پوتین گفت: من هرگز با ترامپ قبل از انتخاب شدن به ریاست جمهوری امریکا دیدار نکرده‌ام. دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۳ میلادی برای مسابقات دختر شایسته جهان به روسیه آماده بود، من تا زمانی که وی به عنوان کاندیدا از طرف حزب خود برای ریاست جمهوری آمریکا معرفی شد حتی نمی‌دانستم که به روسیه سفر کرده است و بعد از آن هم او را به عنوان یک بازرگان شناختم.

 

وی همچنین ادعاهایی مبنی بر مکالمه تلفنی با ترامپ در زمان حضورش در روسیه را رد کرد.

 

او در پاسخ به اینکه آیا ترامپ رهبر موثری است، گفت: واضح است که قابلیت‌های رهبری را دارد. اینها کاملا مشخص است چرا که او مسوولیت تصمیم‌گیری‌ها را بر عهده می‌گیرد. این قطعا نشانه داشتن قابلیت‌های رهبری است.

 

قانون اساسی روسیه

رهبر روسیه در بخش دیگری از سخنانش درباره تغییر در قانون اساسی کشورش گفت: قصد تغییر قانون اساسی را ندارم.

 

وی با رد گمانه زنی‌ها در خصوص تغییر مدت ریاست جمهوری در این کشور، گفت:من اطمینان دارم کسانی که بعد از من رهبری روسیه را بر عهده می‌گیرند خواهان تقویت کشور هستند.

 

رئیس جمهور روسیه با انتقاد از نظر کارشناسان امریکایی که گفته‌اند ،پوتین برای حفظ موقعیت خود خواهان تغییر قانون اساسی است تاکید کرد: چرا شما خیلی اطمینان دارید، افرادی که بعد از من در روسیه به قدرت می‌رسند خواهان نابود کردن همه چیزهایی هستند که من در چند سال گذشته انجام دادم؟! من هرگز قانون اساسی را برای منافع شخصی‌ام عوض نکرده‌ام و امروز نیز چنین برنامه‌ای ندارم.

 

پوتین در ادامه درباره عکس‌هایی از خودش سوار بر خرس گفت: عکس‌های زیادی در محل کار دارم اما کسی به آنها توجه نمی‌کند. عکس‌های سوار بر خرس را دیده‌ام اما من هرگز این کار را نکردم. اما چنین تصاویری وجود دارد.

 

تصویر ساختگی سوارکاری پوتین با خرس

 

رقه و موصل

رئیس جمهوری روسیه از کشورهای غربی خواست در زمینه حملاتی که علیه غیرنظامیان در دو شهر موصل و رقه در زمان آزادسازی این دو شهر از چنگال داعش صورت گرفت، تحقیقاتی انجام دهند.

 

وی کشورهای غربی را به انجام تحقیقات شفاف و صریح درباره حملات ائتلاف آمریکایی علیه غیرنظامیان در دو شهر موصل و رقه فراخواند.

 

رئیس‌جمهوری روسیه تاکید کرد، به شهر موصل نگاه کنید کلا همه چیز نابود شده، همین طور رقه. تاکنون اجساد غیرنظامیان زیر آوارها مدفون است و شما تمایلی ندارید این مسائل برایتان یادآوری شود.

 

پوتین ادامه داد: درباره این جنایت باید دست کم اجساد غیرنظامیان که در حملات بی‌هدف در مناطق مسکونی کشته شده و همچنان زیر آوارها مانده‌اند، دفن شوند و تحقیقاتی در این باره آغاز شود.

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش