شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۵۳ - ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۱۵۱۵
بین الملل

ترامپ: لیاقت دور سوم ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ را هم دارم/ پیشتازی ۵ درصدی بایدن در نظرسنجی فاکس‌نیوز

انتخابات 2020 آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
رییس جمهور ایالات متحده آمریکا از تمایلش برای نامزد شدن برای سومین دور پیاپی در انتخابات سال ۲۰۲۴ صحبت و استدلال کرد:" بخاطر نحوه رفتاری که با ما شد من لیاقتش را دارم"!

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا طی یک تجمع انتخاباتی در مینتن نوادا اعلام کرد تمایل دارد برای بار سوم هم در انتخابات سال ۲۰۲۴ نامزد ریاست جمهوری شود.

او به جمعیت صدها نفر از حامیانش که اکثرشان ماسک نداشته و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکرده بودند، گفت:۵۲ روز دیگر قرار است ما در نوادا پیروز شویم و ما قرار است برنده چهار سال ریاست جمهوری دیگر در کاخ سفید شویم.

رییس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد :و پس از آن ما مذاکره خواهیم کرد، درست است؟ چون ما احتمالا به سبب چگونگی رفتاری که با ما شد ارزش یک چهار سال دیگر را بعد از آن دور داریم!

ترامپ چند بار گفته خواستار حضور در ریاست جمهوری برای بیش از دو دور است که این صحبت زنگ خطر را برای منتقدانی که تمایل او به نقض محدودیتهای قانون اساسی را جدی می گیرند، به صدا در آورده است.

او ماه قبل میلادی هم صحبتهای مشابهی در تجمعی در اوشکوش ویسکانسین مطرح کرده و گفت:ما قرار است برنده یک دور چهار سال دیگر هم بشویم و بعد از آن هم به دنبال چهار سال دیگر خواهیم بود زیرا آنها از کمپین من جاسوسی کردند. ما باید یک چهار سال را بازتکرار کنیم!

اما ترامپ همچنین ادعا کرد که در صحبتش در خصوص رسیدن به ریاست جمهوری برای بیش از دو دوری که قانون اساسی آمریکا مجاز کرده، شوخی می کند.

در نوامبر ۲۰۱۸ این رییس جمهور ایالات متحده آمریکا بعد از ضبط شدن صدایش در حال تحسین شی جینپینگ، رییس جمهور چین بخاطر حذف محدودیت دورهای ریاست جمهوری در قانون اساسی کشورش مجبور شد تایید کند که خواستار دور ریاست جمهوری اضافی تر نیست.

بعد از انتشار آن کلیپ ترامپ به کریس والاس مجری فاکس نیوز گفت، به دنبال اصلاح قانون اساسی که به او اجازه سومین دور متوالی ریاست جمهوری را بدهد، نیست. او خاطرنشان کرد:من فکر می کنم محدودیت هشت ساله برای ریاست جمهوری چیز خوبی است و چیز بدی نیست.

پیشتازی ۵ درصدی بایدن مقابل ترامپ در نظرسنجی فاکس‌نیوز

نامزد دموکرات‌های آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر در بین رای‌دهندگان احتمالی شرکت‌کننده در یکی از نظرسنجی‌های سراسری شبکه خبری فاکس نیوز با اختلاف پنج درصدی از رقیب جمهوری‌خواه خود پیشتاز است.

انتخابات 2020 آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، نخستین نظرسنجی شبکه فاکس نیوز از زمان برگزاری کنوانسیون ملی دموکرات‌ها و نخستین نظرسنجی این شبکه با مشارکت رای‌دهندگان احتمالی نشان داد که جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ با کسب ۵۱ درصد آرا از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش با ۴۶ درصد آرا پیشتاز است.

این نظرسنجی که روز یکشنبه منتشر شد، نشان داد که بایدن در بین زنان، ساکنین حومه شهرها، سالمندان، نسل هزاره، آمریکایی اسپانیایی‌ها و آمریکایی آفریقایی‌ها محبوب است، در حالی که ترامپ در بین رای‌دهندگان سفیدپوست، مردان، رای‌دهندگان روستایی، کاتولیک‌ها، نسل ایکس و کهنه‌سربازان محبوبیت دارد.

رای‌دهندگان در خصوص مساله نابرابری نژادی با اختلاف ۱۲ درصد، نحوه مدیریت ویروس کرونا با هشت درصد، خدمات درمانی با هشت درصد، نامزدهای دیوان عالی با هفت درصد و مهاجرت با هفت درصد بایدن را به ترامپ ترجیح می‌دهند. بایدن همچنین در خصوص مساله برقراری نظم و آرامش توسط پلیس و عدالت کیفری با اختلاف هفت درصد و در خصوص حفظ نظم و قانون با اختلاف دو درصد از ترامپ پیشتاز است.

تنها موضوعی که ترامپ در آن همچنان نسبت به بایدن پیشتاز است، موضوع اقتصاد است که در این زمینه اختلاف این دو نامزد پنج درصد است.

نظرسنجی در خصوص نگرانی‌های رای‌دهندگان نشان داد که ۸۷ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نسبت به بیکاری و ۸۳ درصد نسبت به پاندمی ویروس کرونا نگران هستند. گرچه ترامپ موضوع جرم و جنایت را به عنوان یکی از موضوعات کلیدی کمپین خود برای حمله به بایدن انتخاب کرده است اما ۶۴ درصد از رای‌دهندگان نسبت به این موضوع نگران هستند.  

در پاسخ به این که کدامیک از این دو نامزد از غمخواری و شفقت لازم برای خدمت به عنوان رئیس جمهور برخوردار است، ۶۲ درصد گفتند بایدن، در حالی که ۴۴ درصد گفتند ترامپ. ۵۱ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی هم گفتند بایدن از سلامت ذهنی و روانی لازم برای خدمت به عنوان رئیس جمهور برخوردار است، در حالی که ۴۷ درصد چنین نظری درباره ترامپ داشتند.  

گرچه اکثر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از واکنش ترامپ به ویروس کرونا راضی نبودند، اما نظرات مثبت نسبت به نحوه مدیریت آمریکا در زمینه ویروس کرونا نسبت به ماه اوت کمی افزایش یافته است. ۱۱ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند ویروس کرونا در آمریکا "کاملا" تحت کنترل است، در حالی که این آمار ماه گذشته هفت درصد بود و ۱۹ درصد گفتند این ویروس در آمریکا "تقریبا" تحت کنترل است، در حالی که این آمار ماه گذشته ۱۲ درصد بود.

۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند ویروس کرونا در آمریکا "به هیچ وجه" تحت کنترل نیست، در حالی که این آمار در ماه اوت ۴۹ درصد بود. ۳۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی هم گفتند ویروس کرونا "تا حدودی" تحت کنترل است، در حالی که این آمار در ماه گذشته ۲۹ درصد بود.

نمونه آماری این نظرسنجی شامل ۱۱۹۱ رای‌دهنده احتمالی و ۱۳۱۱ رای‌دهنده ثبت‌نام شده بود. این نظرسنجی بین هفتم تا دهم سپتامبر انجام شد و درصد خطای آن ۲.۵ درصد برآورد شده است.

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش