دوشنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۴
۱۰:۲۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۱۴۹۷
مجلس

جلسه بررسی وضعیت بازار بورس با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس؛

قالیباف: سیاست‌های دولت اصلاح نشود، مشکلات بازار بورس ادامه دارد | سرمایه مردم در بازار بورس دود شد

دود شدن سرمایه مردم در بورس,اصلاح ساختار بورس
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بازار بورس در کشور ما بازار مستقلی نیست و تحت تأثیر سیاست های اقتصادی دولت در بازار پول و سرمایه است، تا سیاست‌های دولت اصلاح نشود، مشکلات بازار بورس حل نمی‌شود.

به گزارش مهر، در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی و در پایان جلسه بررسی وضعیت بازار بورس با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم به دولت اعتماد و در بورس سرمایه گذاری کردند و جمعیت سهامداران از ۴ تا ۵ میلیون به ۴۰ تا ۵۰ میلیون افزایش یافت.

وی گفت: مردم سرمایه اضافی خود را وارد بورس نکردند بلکه سرمایه های ضروری خود را فروختند و به بورس آوردند. بنابراین دولت و مجلس در قبال سرمایه های مردم در بورس مسئول هستند و باید پاسخگو باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بازار بورس در کشور ما بازار مستقلی نیست و تحت تأثیر سیاست های اقتصادی دولت در بازار پول و سرمایه است تا سیاست های دولت اصلاح نشود، مشکلات بازار بورس حل نمی شود. تصمیمات بانک مرکزی، وزارت نفت، وزارت اقتصاد، وزارت کشاورزی در بازار بورس تأثیر گذار است.

قالیباف تصریح کرد: رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد قول داد برنامه های اقتصادی روشن خود را به مجلس ارائه خواهد کرد. در آستانه ارائه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ توقع مجلس این است که سیاست های اقتصادی دولت به صورت شفاف و روشن اعلام شود.

وی خطاب به خاندوزی وزیر اقتصاد، اظهار داشت: شما فرزند مجلس هستید. امروز سهامداران خُرد انتظار دارند که از سرمایه های آنها در بازار بورس حفاظت شود. ثبات در بازار بورس توقع و انتظار ما از وزارت اقتصاد است. نقد شوندگی و شفافیت مطالبه جدی ماست. بازار بورس بازار سرمایه است که باید در راستای رونق تولید و توسعه زیرساخت ها برنامه ریزی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم همکاری بانک مرکزی و بازار بورس، اظهار داشت: از رئیس سازمان بورس انتظار داریم نظارت ها در این بازار را افزایش دهد. برخی روابط که ناسالم و رانت های اطلاعاتی است موجب سودهای بادآورده برای عده ای و ضرر عده ای دیگر شده است.

قالیباف در پایان خاطرنشان کرد: روشن شدن سیاست های اقتصادی دولت، حذف قیمت گذاری های دستوری موجب خواهد شد در بورس شاهد رشد باثبات و منطقی باشیم.

نماینده مجلس: سرمایه مردم در بازار بورس دود شد

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بورس کالا هنوز در ید سهامداران عمده است، گفت: اینها بازار سیمان و فولاد را هم در دست دارند.

دود شدن سرمایه مردم در بورس,اصلاح ساختار بورس

به گزارش ایسنا، سید غنی نظری در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی و بعد از گزارش وزیر اقتصاد درباره بورس بیان کرد: سرمایه مردم در این بازار دود شد. آقای خاندوزی شما چه کاری برای اقشار مختلف مردم در این بازار انجام دادید؟ شما می گویید اظهار نظر نمایندگان و متخصصین باعث ریزش بورس می شود. این چه بورسی می باشد که با یک اظهار نظر اینگونه موجب تغییرات می شود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس افزود: حقوقی های این بازار، سهامداران خرد را بیچاره کرده اند. بورس کالا هنوز در ید سهامداران عمده می باشد. اینها بازار سیمان و فولاد را هم به دست دارند. آقای خاندوزی ما امروز مهمتر از بورس دغدغه ای نداریم. روزانه هزار پیامک برای ما نمایندگان می آید که از ما مردم دفاع کنید. شما برای این وضعیت چه  برنامه ای دارید؟

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه بورس یعنی شفافیت تاکید کرد: آیا در بورس شفافیت وجود دارد؟، اینکه یک شخصی در بازار سرمایه ۱۰۰ میلیون تومان حقوق می گیرد یعنی شفافیت؟ ساز و کار شفافیت را مورد توجه قرار دهید. این شرکت های سوری بر اعتماد مردم ضربه وارد می کند. شما باید دست دلالان را از این بازار کوتاه کنید.

نظری در پایان اضافه کرد: دخالت دولت و ورود اوراق، بازار سرمایه را به هم ریخت. ما با این موضوع مخالف نیستیم ولی این کار در زمان نامناسب و شرایط نامناسب انجام شد. متاسفانه اگرچه بازار بورس در این سال ها رشد داشته ولی سال گذشته به خصوص در این سه ماه گذشته وضعیتی حتی بدتر از دولت قبل را تجربه کرده است.

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش