جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۷:۴۵ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۴۱۱۹
مجلس

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس:

مجلس و دولت در موضوع حقوق های نجومی مقصرند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس,برنامه ششم مجلس
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس گفت: مجلس و دولت در موضوع حقوق های نجومی مقصرند و امروز نیز تعیین تکلیف این حقوق ها نیازمند عذم ملی و اراده ای قوی است.

به گزارش مهر، حمیدرضا حاجی بابایی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در مسجد الغدیر گفت: برخی روندهای فعلی کشور باید اصلاح شود زیرا مطابق مشی امام، رهبری و شهدا نیست.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس بیان کرد: فارغ از مسائل سیاسی و جناحی و دولتی باید گفت هرچند گامهایی در بخشهایی در کشور برداشته شده اما اشتباهاتی هم داشته ایم و مسیری را دیگران بازکرده اند که با خواست امام، رهبری و شهدا مطابقت ندارد.

 

حاجی بابایی اظهارداشت: مهمترین مشکلی که داریم در حوزه اقتصاد است و کسانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند باید مای ۸۰ هزار تومان دریافتی داشته باشند اما کسی هم هست که ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان نصیبش می شود و این روند باب شده که کاری هم به جناحی خاص نداریم.

 

وی اضافه کرد: در مجلس بندی را تصویب کردیم تا جلوی حقوق های نجومی را بگیریم اما کار سختی است زیرا برخی نمی خواهند بگذارند مشکلات مردم حل شود و برای نتیجه گرفتن در این زمینه نیازمند حرکتی فراجناحی و انقلابی است.

 

انتخابات در این دوره کابینه محوری است

رئیس فراکسیون ولایت مجلس اضافه کرد: دیگر این دوران گذشته که جریانی راه بیندازیم تا فردی انتخاب شود و آن یک نفر بقیه را انتخاب کند و به عده ای بگوییم به سلامت بلکه این دوره دیگر کابینه محوری است.    

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس,برنامه ششم مجلس

وی اظهارداشت: باید به یک جبهه نیروی کارآمد و انقلابی سالم فکر کنیم تا بر پایه آن دولتی شکل بگیرد که کارآمد باشد و بتواند مشکلات را حل کند.

نماینده مردم همدان در مجلش شورای اسلامی تصریح کرد: باید در مسیری حرکت کنیم تا فردی روی کار بیاید که بر اساس خواسته مردم گام بردارد و باید از فردگرایی به سمت جمع گرایی برویم.

 

مجلس هم در شکل گیری حقوق های نجومی مقصر است

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که پرسید مجلس تا چه میزان در شکل گیری حقوق های نجومی مقصر بوده و کوتاهی کرده است گفت: در این موضوع هم دولت و هم مجلس تقصیر دارند و هم در نوع برداشت از قانون مقصر بوده ایم.

 

حاجی بابایی یادآورشد: پرنده حقوق های نجومی را در مجلس به پرواز دراوردیم اما آنقدر آن را زدند و زخمی کردند که از پرواز افتاد و سقوط کرد اما ما از پای نمی ایستیم و تا آر این بازی ایستاده ایم.

وی اضافه کرد: مجموعه نمایندگان مجلس انسانهای خوبی هستند و با هر تفکر و عقیده که می آیند رفتار مناسبی دارند اما گاهی با نوع فضایی که درست می شود به باوری می رسند که ایراد دارد.

 

دنبال مردان کارآمد و مرد عمل هستیم

رئیس فراکسیون ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: همه خوب حرف می زنند اما برخی عمل نمی کنند لذا ما در جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بدنبال کسانی هستیم که در نظام کار کرده اند و تجربه دارند و موفق بوده اند.

 

وی اضافه کرد: در استانها دنبال این هستیم که تا به یک نگاه واحد و حداکثری و فراجناحی را شکل دهیم و در این معنا به حضور معنادار بانوان باور داریم.

حاجی بابایی اظهارداشت: وظیفه داریم به شایسته سالاری توجه کنیم و افراد کارآمد را شناسایی و بکار گیریم که این کار نیازمند عزم ملی است. به جمع بندی واحدی در انتخاب نامزدها می رسیم

 

وی در خصوص انتخاب نامزدهای انتخاباتی هم گفت: با یک حرکت حساب شده ممکن است به چند نفر برسیم که شایسته حضور در انتخابات باشند اما بر اساس هماهنگی جلو خواهیم رفت تا مشکلات کم شود.

حاجی بابایی یادآورشد: هنوز برای جمع بندی نهایی زود است اما اصل بر این است که در انتخابات برنده باشیم و راههای قانونی را طی خواهیم کرد و همه راهکارها بر اساس رسیدن به پیروزی خواهد بود.

 

انتخاب روحانی برای اصلاح طلبان تنها راه است

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس اضافه کرد: اصلاح طلبان هیچ راهی دیگری جز انتخاب روحانی برای انتخابات ندارند و حق هم بر این بود که رئیس جمهور مستقر را برگزینند.

وی گفت: انتخاب فرد دیگری برای اصلاح طلبان در شرایط کنونی یعنی عزل فرد فعلی لذا باید به اصلاح طلبان برای انتخاب روحانی برای دوره بعد هم تبریک گفت.

 

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بدنبال شفافیت و صداقت است

حاجی بابایی اظهارداشت: رمز موفقیت در هر کاری صداقت است و ما نیز در جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بدنبال صداقت و شفافیت هستیم و معتقدیم هر کس حق دارد کاندید شود و خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهد.

 

وی بیان کرد: وحدت اصل است اما جامع و تام نیست و حضور گفتمانی در مناظره ها بسیار تعیین کننده است و ما هم برای آقای روحانی دعا می کنیم با قدرت وارد صحنه شود و مردم هر رایی که دادند برای ما محترم است اما خودمان هم وارد کارزار انتخاباتی می شویم.

 

دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بیان کرد:مردم دغدغه مبارزه با فساد، تحقق عدالت اجتماعی را دارند و ما با یک کار همه جانبه به میدان خواهیم آمد و باور داریم با عزم ملی قادریم مشکلات اقتصادی و اشتغال را حل کنیم.

حاجی بابایی تصریح کرد: اگر فرماندهانی کارا» د مسئولیتها را بر عهده بگیرند و در جنگ اقتصادی خودشان وارد کارزار شوند و مانند دوران جنگ عمل کنند وفقیت حتمی است.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش