چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۸:۲۶ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۶۶۶
مجلس

ررحمانی‌فضلی:

رهبری بر ممنوعیت استفاده از تریبون‌های مقدس تاکید دارند

عبدالرضا رحمانی فضلی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
وزیر پیشنهادی کشور بیان اینکه رهبری بر ممنوعیت استفاده از تریبون‌های مقدس تاکید دارند، تصریح کرد: البته برخی این کار را انجام می‌دهند و این خلاف قانون است.

به گزارش ایلنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر پیشنهادی کشور در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس حضور پیدا کرد و به سوالات نمایندگان در خصوص مسایل مربوطه به این وزارت خانه پاسخ داد.

 

۳۷هزار مدیر به طور مستقیم با وزارت کشور همکاری می کنند

 رحمانی فضلی وزیر پیشنهادی کشور  با بیان اینکه مسئولیت وزارت کشور زیاد و متنوع بوده و تمامی موضوعات اجتماعی، اقتصادی و امنیتی را در برمی گیرد، تصریح کرد: ۳۷هزار مدیر به طور مستقیم با ما همکاری می کنند و حجم کار مشکلات را افزایش داده است.

 

او ادامه داد: در دولت یازدهم مجبور شدیم ۳۱ استاندار و ۴۳۰ فرماندار را تغییر دهیم و این به سختی امکان پذیر بود.

 

بدنه وزارت کشور از نظر مدیریتی ضعیف است

این وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم با بیان اینکه بدنه وزارت کشور از نظر مدیریتی ضعیف است، گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد مدیران وزارت کشور از بدنه وزارت کشور هستند اما سابق به این شکل نبود.

 

او با تشریح شرایط نصب مدیران در وزارت کشور، ادامه داد: این افراد باید اعتدالی، مجرب، توسعه گرا و قدرت هماهنگی داشته و با نمایندگان هم ارتباط مناسبی را داشته باشند.

 

رحمانی فضلی را بیان اینکه رهبری بر ممنوعیت استفاده از تریبون‌های مقدس تاکید دارند، تصریح کرد: البته برخی این کار را انجام می‌دهند و این خلاف قانون است.

 

این وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم با بیان اینکه توزیع خدمات باید عادلانه باشد، گفت: شما نمایندگان نیز باید به این موضوع در مجلس توجه داشته باشید؛ البته در حال حاضر ۱۲درصد اعتبارات ملی به استان های اختصاص می یابد و باید ۳۰ درصد به استان ها اختصاص یابد.

 

عودت ۷۳۰هزار اتباع بیگانه غیرمجاز به کشورهای مبدأ

رحمانی فضلی با بیان اینکه سال گذشته ۷۳۰هزار اتباع بیگانه غیرمجاز را به کشورشان عودت دادیم، تصریح کرد: متاسفانه بیش از ۶۰۰ هزار نفر از این تعداد دوباره به کشور بازگشتند به صورت جدی ساماندهی آنها را در دستور کار قرار داریم؛ همچنین به مدیریت آسیب های اجتماعی نیز توجه ویژه ای داریم.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه موسسات مالی در اختیار بانک مرکزی است، ادامه داد: متاسفانه تجمع هایی که در این ارتباط صورت می گیرد مشکلات زیادی را برای نیروی انتظامی به وجود آورده است و بانک مرکزی باید این مشکلات را مدیریت کند.

 

در بدنه وزارت خانه ۱۵۱ مدیر خانم داریم

این وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم با بیان اینکه از بانون توانمند در وزارت کشور استفاده خواهیم کرد، گفت: در بدنه وزارت خانه ۱۵۱ مدیر خانم داریم و قطعا به انتصاب معاونت خانم نیز فکر خواهیم کرد.

 

شورای نگهبان با وجود تلاش های مجلس و وزارت کشور اعتبارنامه مینو خالقی را تأیید نکرد

وزیر پیشنهادی کشور دولت دوازدهم با بیان اینکه در رابطه با مینو خالقی نیز وظیفه خود را انجام دادیم، تصریح کرد: اعتبار نامه ایشان صادر شد و ما پیگیری های لازم را داشتیم و رییس مجلس نیز این موضوع را تایید کرد اما شورای نگهبان اعتبارنامه را  تایید نکرد.

 

در این نشست شکور پورحسین خطاب به وزیر کشور با بیان اینکه کارت زرد نمایندگان به شما به دلیل موضوع پدیده نبود، گفت: متاسفانه در موضوع تعامل استانداران و فرمانداران با نمایندگان مشکلات اساسی وجود دارد این در حالی است که هزینه این موضوع را خود آنها می پردازند.

 

نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جایگاه وزارت کشور و ارتباط آن با سایر وزارت خانه امری بسیار مهم است، گفت: آیا شما می توانید بر وزارت خانه ها تحکم کنید؟ انتظار می رود وزارت کشور قدرتمند باشد و وظایف ذاتی خود را به درستی انجام دهد.

 

همچنین مسعود رضایی با بیان اینکه وزارت کشور پایه کشور است و باید از پشتوانه قوی برخوردار باشد، تصریح کرد: متاسفانه برخی استانداران و فرمانداران روحیه ای سرشار از کبر و غرور داشته و تعامل مناسبی با نمایندگان نداشته و همچنین نحوه برخورد آنها با نمایندگان به هیچ وجه مناسب نیست؛ انتظار می رود این مشکلات را مدیریت و همچنین تغییراتی در برخی استانداران ایجاد یا حداقل آنها را جابه جا کنید.

 

احمدبیگدلی نیز با بیان اینکه امام ( ره ) و مقام معظم رهبری ورود تریبون های مقدس به انتخابات را ممنوع کرده اند، تصریح کرد: باید از این تریبون ها برای بیان مشکلات و مردم و منافع ملی استفاده شود.

 

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راهکار حل آسیب های اجتماعی توجه ویژه به روستاها است،  گفت: هر چند دولت یازدهم به این موضوع توجه  اساسی داشته اما بهتر است به دولت دوازدهم  توجه بیشتری شود؛ همچنین نیاز است از نظر خدمات رسانی روستاها را با کلانشهرها همطراز دانست.

 

در ادامه علی کرد با یادآوری اینکه وزارت کشور نقش مهمی در رفع مشکلات امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و سایر حوزه دارد، افزود: به حفظ جایگاه وزارت کشور باید توجه شود.

 

نماینده مردم خاش در مجلس با بیان اینکه برخی کاستی های و آسیب های دولت سابق هنوز رفع نشده است، ادامه داد: بهیاری ها و شهرداری ها شهرستان های محروم مشکلاتی زیادی در درآمدزایی دارند و در واقع برخی از آنها هیچ درآمدی ندارند همچنین نیاز است به تامین تجهیزات این مراکز توجه شود.

 

وی با انتقاد از اینکه در تامین امکانات رفاهی کارکنان وزارت کشور در مناطق محروم اجحاف می شود، تصریح کرد: سختی کار باید در مورد کارکنان وزارت کشورلحاظ شود.

 

همچنین حسن لطفی با ابراز خرسندی از اینکه انتخابات در نهایت دقت و درستی انجام شد، گفت: توزیع بودجه در مناطق باید عادلانه شود و باید استانداران را ملزم به رعایت توزیع مناسب بودجه کرد.

 

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه دهیاران الگوی کار ندارند، یادآور شد:  باید در عملکرد آنها تجدیدنظر و همچنین نظارت ها بر آنها تشدید شود.

 

وی با انتقاد از اینکه تعاونی دهیاران به حیات خلوت مدیران تبدیل شده است، گفت: وزیر کشور به این موضوع رسیدگی کند.

 

در ادامه علی رستمیان با بیان اینکه در این دولت انتخابات باشکوه برگزار شد، تصریح کرد: تامین امنیت انتخابات به درستی انجام شد.

 

نماینده مردم سلسه و دلفان در مجلس با بیان اینکه در مرزها تدابیر خوبی اندشیده شده است، تصریح کرد: تعامل با جریانات سیاسی وزارت کشور به درستی انجام شد.

 

وی ادامه داد: البته برخی از افرادی که رییس ستاد رییس جمهور بودند شایستگی فرماندار و بخشدار بودن را نداشتند اما متاسفانه به این موضوع توجه نشد.

 

همچنین رسول خضری با بیان اینکه منافع ملی و امنیت داخلی در کشور به درستی تحقق یافته، گفت: انتظار است همچنان به این موضوع توجه و مشکلات ما با فرمانداران و استانداران با اتخاذ راهکارهای مناسب رفع شود.

 

علیرضا محجوب نماینده مردم تهران با انتقاد از اینکه ورود غیرقانونی به کشور معضل جدی است، افزود: وزارت کشور باید نسبت به رفع مسائل اجتماعی ورود جدی داشته لذا جساتی را با کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه دهد تا با همکاری مشترک این آسیب ها مدیریت شود.

 

علی ساری دیگر عضو این کمیسیون با انتقاد از اینکه موسسات مالی ابعاد امنیتی نامناسبی را در کشور ایجاد کرده، گفت: متاسفانه رفع مشکلات برخی موسسات مانند آرمان در حاشیه مانده است.

 

ناهید تاج الدین همچنین با انتقاد از وضعیت بحرانی آسیب های اجتماعی، ادامه داد: موضوع تقسیمات کشوری باید رفع و مدیریت حاشیه نشینان باید در اولویت قرار گیرد، البته تقاضا می شود از ظرفیت زنان در پست های مدیریتی در این وزارتخانه استفاده شود، در رابطه با نحوه انتخاب کاندیداهای مجلس به خصوص مینو خالقی توضیحی ارایه کنید.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش