
موضوع آراي حبيبالله بيطرف، وزير پيشنهادي نيرو، همچنان محل حرفوحديث است؛ روز گذشته «محمود صادقي»، نماينده تهران، از احتمال راهيابي «بيطرف» به کابينه صحبت کرد؛ اما «محمدجواد فتحي»، ديگر نماينده تهران، اين احتمال را رد کرد.
صادقي به «ايرنا» گفته: «موقع رأيگيري شاهد بسيج و تحرک خيلي وسيعي عليه آقاي بيطرف در سطح مجلس بوديم. نمايندههاي استانهاي لرستان و خوزستان ميز به ميز سراغ ديگر نمايندهها ميرفتند و از آنها ميخواستند به بيطرف رأي منفي بدهند. حتي شنيدم برخي از آنها با عصبانيت برگه رأي مثبت نمايندگان را گرفته و روي آن خط کشيدند تا رأي مخدوش به حساب آيد که اين نياز به بررسي دقيقتر هيئترئيسه دارد».
او افزود: «آقاي فتحي، نماينده تهران، به من گفتند حداقل شش رأي به اين سرنوشت دچار شده و رأي آقاي بيطرف ١٣٩ بوده است. همچنين آقاي فرهنگي، يکي از اعضاي اصولگراي هيئترئيسه مجلس، گفت اين احتمال وجود دارد که ايشان حتي رأي لازم را براي وزارت به دست بياورد».
«صادقي» همچنين افزوده است: «ممکن است بين افرادي که به ايشان رأي عدم اعتماد دادند، افرادي از استانهاي زاگرسنشين و خوزستان باشند که عضو فراکسيون اميد هستند؛ ولي مطالبات اين نمايندگان مسئله آب منطقه بوده نه سياسي و آقاي بيطرف نتوانست آنها را دراينباره قانع کند.
نطق ايشان چه در فراکسيون و چه در صحن علني متقاعدکننده نبود». او همچنين با اشاره به بررسي دوباره آراي مجلس درباره بيطرف، به «شرق» گفت: «حداقل شش رأي به آراي آقاي بيطرف اضافه شد که روز سهشنبه، به آقاي پزشکيان گفتم بايد دقيقتر بررسي شود». او افزود: «علاوه بر اينکه آقاي فرهنگي گفتند شاهد مراجعه برخي نمايندگان به ديگر همکاران بوده، يک نماينده اصولگرا هم به من گفت که ما اين موضوع را در فراکسيون ولايي مطرح کرديم و گفتيم که هرچند اختلاف سياسي داريم، ولي اين اقدام به لحاظ اخلاقي مشکل دارد».
اما «محمدجواد فتحي»، نماينده تهران، در توضيحاتي بيشتر به «شرق» گفت: «با توجه به بررسياي که انجام شد، آراي آقاي بيطرف ١٣٩ رأي شد که از حد نصاب رأيآوري کمتر است». او افزود: «در بررسي کارتهاي رأيگيري، با توجه به قرينه به ديگر کارتهاي نمايندگاني که رأي بيطرف آنها خطخوردگي داشت، ديديم خطخوردگيها از سوی خودشان بوده؛ يعني با توجه به دستخط و رنگ خودکار، متوجه اين موضوع شديم». عضو کميسيون قضائي مجلس افزود: «حتي اگر کساني هم به نمايندگان ديگر مراجعه کرده باشند و آراي نمايندگان را خط بزنند، بالاخره در نهايت خود نماينده بر کارت رأيش نظارت دارد». عضو فراکسيون اميد ادامه داد: «بنابراين، با احتساب شش رأي مخدوش هم مجموع آراي آقاي بيطرف ١٣٩ رأي ميشود که باز هم به حد نصاب رأي اعتماد نميرسد و تأثيري ندارد».
- 14
- 5









































