سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۱:۴۶ - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۳۶۲۸
مجلس

نماینده مجلس:

۴۰ میلیون نفر از فیلترینگ تلگرام ناراضی هستند

بهرام پارسایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
سخنگوی فراکسیون حقوق شهروندی مجلس با انتقاد از حکم قضائی برای فیلترینگ تلگرام، خواستار تجدید نظر قوه قضاییه در این تصمیم شد و گفت قوه مجریه نیز باید تدبیری بیندیشد که حقوق شهروندی به این راحتی تضییع نشود.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر از بین ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران تعداد کثیری نمی‌توانند از تلگرام استفاده کنند مثل جمعیت بی سوادها، کودکان، جمعیت بالای ٦٥ سال و تعدادی هم خود را درگیر فضای مجازی نمی‌کنند از کسر باقی مانده بیش از ۴۰ میلیون نفر از این پیام رسان استفاده می‌کنند که درصد بسیار چشمگیری است.

 

وی افزود: دسترسی به اطلاعات و دسترسی به تکنولوژی که کل دنیا از آن استفاده می‌کنند یکی از حقوق طبیعی مردم است و هیچ مرجعی نباید مردم را از حقوقشان محروم کند یا آن را محدود کند.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس خاطرنشان کرد: مثلا اگر کسانی شکایتی را در مورد اینترنت در یک دادگاه مطرح کنند آیا قاضی می‌تواند اینترنت را قطع کند و سایر مردم را از دسترسی به آن محروم کند؟

 

پارسایی ادامه داد: من نمی‌خواهم ایران را با کشوری مثل عربستان مقایسه کنم اما آیا یک حکم قضائی  می‌تواند به شکل سلیقه‌ای زنان که معادل نصف جمعیت کشورند را از حق رانندگی محروم کند؟

 

وی یادآور شد: تعریف مدعی العموم در قانون مشخص است و باید از حقوق ملت دفاع کند و انتظار از قوه قضاییه و مدعی العموم همین است که اجازه ندهند حقوق مردم نادیده گرفته شود. طبیعتا قاضی نمی‌تواند طبق سلیقه خودش حکم دهد و قوه قضاییه باید جلوی این کار را بگیرد چرا که این تصمیم گیری به نفع قوه قضاییه نیست.

 

سخنگوی فراکسیون حقوق شهروندی همچنین خاطرنشان کرد: بالغ بر ۴۰ میلیون نفر از صدور حکم دادگاه برای تلگرام ناراضی هستند و این گلایه‌مندی باعث خدشه به اعتماد عمومی نسبت به قوه قضاییه و کل نظام خواهد شد که باید جلوی آن را گرفت. لذا قوه قضاییه باید خودش فکری به حال این موضوع کند و قوه مجریه هم تدبیری بیندیشد که حقوق شهروندی به این راحتی تضییع نشود.

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
این که می فرمایید تا حالا مقاومت اقای روحانی بود حرف مستندی نیست . اگر واقعا دولت مخالف فلتر تلگرام است و یا بوده چرا دادستان می فرمایند بدنه نظام همه موافقند مگر دولت بدنه نظام نیست . دوم چرا قبل از فلتر شدن دولت عملا جلوتر وارد شد و به دستگاه بخشنامه کرد که استفاده از تلگرام ممنوع است وقتی دستگاههای دولتی اجازه استفاده از فضای تلگرام را ندارن ایا این به معنای موافقت دولت با فلتر تلگرام نیست . وقتی که دولت سرور های تلگرام را قطع می کند این به معنای موافقت با فلتر شدن تلگرام نیست . با چند مطلب ارشادی تو سخنرانی که فایده ای ندارد . ادم فکر می کند که رئیس جمهور مانند یک مبلغ مذهبی است که باید باید و نبادید های را به مسئولین در حد امر به معروف بیان کند ... نه ایشان رئیس دولت است باید از مجاری قانونی خود ورود پیدا کند ....
با سلام من همه پیام رسان های داخلی رو چک کرده ام اولا بسیاری از آن ها رمز نگاری نیستند یعنی بین پیام دهند و پیام گیرنده هر کسی می تواند هم مکالمات و متن ها را ببیند اما تلگرام چنین خاصیتی ندارد . رمز نگاری که خود مدیران تلگرام مدعی هستند که ما هم نمی توانیم پیام ها رو ببینیم . پیام ها تنا برای گیرنده قابل فهم است این خاصیت تلگرام موجب اعتماد عمومی شده بعلاوه دسترسی اسان و سادگی پیام رسان و اقبال عمومی .... قطعا هر پیام رسان رسان خارجی به دلیل فضای بازی که دارد محل بیان و طرح همه چیز خواهد بود خود افراد باید به درجه ای از معرفت برسند که سره را از ناسره تشخیص دهند . بگذاریم مردم خود به این نتیجه برسند که یتبعون احسنه را برگزینند نه این که ان ها را مثل کودکان فرض کنیم که بخواهیم همه چیز را برایشان تکلیفی کنیم .
ماهایی که تو تلگرام فقط مطالب تحصیلی و معنوی رو دنبال می کردیم چه گناهی داریم ؟من خودم تو پنج گروه مذهبی عضو بودم که هر روز کلی جز قران و نماز قضا و دعا می خوندیم حدود ۳۰۰ نفر بودیم که کلا گروه کنسل شد. کاش ضعف مدیریت هارو با حذف کلی تکنولوژهای روز دنیا پر نکنیم اون شخصی که ضعف مدیریت داره رو از کار بیکار کنیم و فرد لایقی که بتونه مشکل رو حل کنه سر کار بیاریم . بخدا هممون در مقابل این مملکتو مردم مسئولیم . خدا صاحب مملکت رو زود برسونه
عجیبه که چطور بعضی از افراد اینقدر سنگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل رو به سینه می زنند و با توجه به اینهمه مشکلات و خطراتی که تلگرام به وجود آورده باز هم می خوان دایر باشه گاهی وقتا آدم فکر می کنه که نکنه بعضیا عاملان اجرائی سیاستهای آمریکا و انگلیس در ایران هستند و تونستند وارد حکومت بشن و سیاستهای اونها رو جلو ببرند، به امید روزی که افرادی که تو حکومت اسلامی ما میرند افراد حزب اللهی باشند نه غربگرایان وابسته به دشمنان انقلاب اسلامی
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش