جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۲:۴۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۳۸۲۷
مجلس

'عبدالکریم حسین‌زاده' عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به شکایت از وزیر ارتباطات:

سران قوا در خصوص فیلترینگ فضای مجازی به موضع مشترک برسند/ عزمی برای فیلتر کردن اینستاگرام وجود دارد

عبدالکریم حسین‌زاده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عبدالکریم حسین‌زاده، عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: به نظر می‌رسد شکایت از وزیر ارتباطات نشان می‌دهد که عزمی برای فیلتر اینستاگرام وجود دارد اما نباید تصور کنیم با این عزم و جزم‌ها نسبت به حذف فضاهای موجود از جمله اینستاگرام، تلگرام و توییتر می‌توانیم موفق باشیم. ما نباید میدان را خالی کنیم و اگر حرف حق و درستی داریم در فضای مجازی مخاطبان خودمان را جذب کنیم و از آن فرار نکنیم.

جواد جاویدنیا، معاون امور فضای مجازی دادستان کل کشور به تازگی اعلام کرد که دو هزار نفر از مردم اهواز و دادستان کل کشور از وزیر ارتباطات شکایت کرده‌اند که احتمالا به انفصال از خدمت وزیر ختم می‌شود. به گفته جاویدنیا مردم اهواز از وزیر ارتباطات بابت عدم ایجاد بستر امن و لازم برای فضای مجازی در کشور شکایت کردند و این شکایت هم به دلیل این است که تعدادی از جوانان جذب گروه‌های تکفیری شده و در نهایت حادثه تروریستی رژه نیروهای مسلح رخ داده و عزیزانشان شهید شدند، البته مردم اهواز هم از وزیر ارتباطات و هم مدیران اینستاگرام و تلگرام طرح شکایت کردند.

 

این موضوع واکنش رئیس‌جمهوری را هم به همراه داشت. حسن روحانی در جمع مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: قوه قضائیه می‌گوید از وزیر جوان دولت شکایت می‌کند، در حالی که وزیر، کار خودش را با قدرت انجام می‌دهد. او به نفع مردم کار می‌کند و به دستورات بی‌ربط اعتنا ندارد. یک نفر در قوه قضائیه می‌گوید از او شکایت می‌کند خب، شکایت کنید.

 

در همین خصوص عبدالکریم حسین‌زاده، نماینده نقده و اشنویه و عضو فراکسیون امید در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین گفت: روسای جمهوری قبلی پشت نیروهایش می‌ایستادند و نیروها هم به همین شکل عمل می‌کردند و از حمایت حداکثری نسبت به هم برخوردار بودند. بنابراین حمایت رییس‌جمهور از آذری جهرمی حائز اهمیت است.

 

او ادامه داد: ما شورای هماهنگی سران قوا داریم و صحبت کردن و دیدن سران قوا در آن شورا و طرح موضوعات سخت نیست، بنابراین تعجب‌برانگیز است که چرا موضوعات به رسانه‌ها کشیده می‌شود.

 

این نماینده مجلس تاکید کرد: بحث فضای مجازی موضوع ساده‌ای نیست چون بخش اعظمی از حوزه‌های مختلف اطلاع‌رسانی و اشتغال و حتی موضوعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شدیدا به فضای مجازی وابسته است. در موضوعاتی مانند انتخابات بار عظیمی از مسئله تبلیغات را فضای مجازی یدک می‌کشد. موضوعی با این درجه اهمیت که از گستردگی و سطح تاثیرگذاری بالایی هم برخوردار است چرا باید در سطح رسانه مطرح شود.

 

حسین‌زاده گفت: سران قوا به عنوان تصمیم‌سازان نظام باید به موضع شفافی در خصوص فیلتر کردن یا فیلتر نکردن شبکه‌های اجتماعی برسند و آن را به عنوان موضع مشترک مطرح کنند.

 

او اظهار کرد: بی‌طرفی دستگاه قضایی در اذهان ملت بسیار حائز اهمیت است و در مورد آن، بر اساس داوری‌هایش انجام می‌دهد، قضاوت می‌کنند. شاید هم قضاوت مردم این باشد که آیا نسبت به وزرای سابق در دولت‌های گذشته هم دادستان ورود علنی به موضوع می کرد و طرح دعوا نسبت به مسئله انجام می‌داد؟

 

این عضو فراکسیون امید با انتقاد از یارکشی‌های سیاسی گفت: یارکشی‌های سیاسی شکل می گیرد و الان می‌گویند ۲ هزار نفر شکایت کردند و یک نفر دیگر هم بگوید ۴ هزار نفر و...، در حالی که اینها مسئله اصلی کشور نیست و ما را به جایی نمی‌رساند. ضمن اینکه در دنیای امروز این نگاه حذفی وجود دارد، اما حذف افراد با این بهانه که دعوی علیه آنها وجود دارد و یا حذف رسانه‌ها و فضای مجازی راه به جایی نمی‌برد. اگر این چنین بود ممیزی‌هایی که برای مثال در خصوص ویدئو، ماهواره، توییتر و... بود باید موجب حذف آن‌ها می‌شد اما این اتفاق نیفتاد بلکه جذابیت آنها را بیشتر و میزان کاربران را هم افزایش داد.

 

حسین‌زاده ادامه داد: باید قبول کنیم که نباید سیاست‌گذاری‌های ما در جهت حذف باشد. حذف چه به صورت حذف افراد و چه تقابل با تکنولوژی‌های نوین پاسخگو نیست.

 

او تاکید کرد: شکایت از وزیر ارتباطات نشان می‌دهد که عزمی برای فیلتر کردن اینستاگرام وجود دارد، اما نباید تصور کنیم با این عزم و جزم‌ها نسبت به حذف فضاهای موجود از جمله اینستاگرام، تلگرام و توییتر می‌توانیم موفق باشیم. ما نباید میدان را خالی کنیم و اگر حرف حق و درستی داریم در فضای مجازی مخاطبان خودمان را جذب کنیم و از آن فرار نکنیم. فیلتر کردن شبکه‌های مجازی را خالی نکرده و بعد از فیلتر کردن فضاهای مجازی تعداد کاربران آن افزایش یافته، بنابراین چرا آن فضا را از حضور خودمان خالی کنیم. ما باید شجاعت حضور داشته باشیم و حرف‌مان را بزنیم و اجازه دهیم مخاطبان انتخاب کنند که حرف حق را چه کسی می‌زند.

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش