سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
۱۵:۵۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۶۱۰۷
مجلس

یک نماینده مجلس: استیضاح وزیر کشور ۱۸ امضا دارد/ عارف برای کاهش امضا‌های استیضاح تلاش کرد

عبدالرضا رحمانی‌فضلی و عارف,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس گفت: قرار شد رئیس مجلس اسیتضاح را اعلام وصول کنند، اما در آخرین لحظه که داشت صندلی ریاست را به مصری نایب‌رئیس دوم مجلس می‌داد به او گفت این طرح را اعلام وصول کن. با وجود این، بعد از آن مصری به ما گفت من رئیس یک ساعت و نیمه هستم و مسئولیت اعلام وصول این استیضاح را بر عهده نمی‌گیرم.

شهاب‌الدین بی‌مقدار نماینده تبریز و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، با اشاره به روند استیضاح وزیر کشور ضمن تکذیب منتفی شدن این طرح گفت: تلویزیون اعلام کرد استیضاح وزیر کشور منتفی شده است و رئیس کمیسیون شوراها در این خصوص اقدامی انجام داد که البته بعد گفت کاری نکرده‌ام! اما امضای استیضاح وزرا به کمتر از ۱۰ مورد نرسیده است.

او ادامه داد: ۲ جلسه با وزیر کشور به منظور بررسی استیضاح داشتیم که در جلسه اول وزیر اعلام کرد توضیحاتم کافی نیست. ما نیز گفتیم می‌نشینیم تا توضیحات آقای رحمانی‌فضلی را بشنویم اما ایشان گفت از قبل برنامه‌ای دارم و جلسه را ترک کرد. جلسه دومی که با وزیر کشور داشتیم به روز دوشنبه بر‌می‌گردد. آقای رحمانی‌رفضلی توضیحاتی دادند و آقای مطهری اعلام کرد استیضاح‌کنندگان جلسه‌ای می‌گذارند و بعد از آن نظرمان را اعلام می‌کنیم. اما شب دوشنبه خبرهایی از منتفی شدن استیضاح به گوش‌مان رسید.

استیضاح وزیر کشور ۱۸ امضا دارد

این نماینده مجلس تاکید کرد: صبح روز سه‌شنبه جلسه‌ای با ۱۸ تن از نمایندگان استیضاح‌کننده داشتیم. از آنها پرسیدیم آیا امضایتان را پس گرفته‌اید که آنها گفتند خیر. بنابراین نامه‌ای را امضا و اعلام کردیم که امضاهایمان را پس نگرفته‌ایم. همچنین گفتیم تایید کسانی که امضایشان را پس گرفته‌اند به ما نشان دهید.

بی‌مقدار با اشاره به گفت‌وگوهای میان استیضاح‌کنندگان رحمانی‌فضلی و علی لاریجانی گفت: با توجه به نامه ۱۸ نماینده و امضای دوباره زیر پای استیضاح وزیر کشور با آقای لاریجانی صحبت کردیم. ایشان به آقای یوسف‌نژاد گفت که تاییدیه‌ای از آنهایی که امضاهایشان را پس نگرفته‌اند بگیرد. بعد از آن قرار شد رئیس مجلس اسیتضاح را اعلام وصول کنند، اما در آخرین لحظه که داشت صندلی ریاست را به مصری نایب‌رئیس دوم مجلس می‌داد به او گفت این طرح را اعلام وصول کن. با وجود این، بعد از آن مصری به ما گفت من رئیس یک ساعت و نیمه هستم و مسئولیت اعلام وصول این استیضاح را بر عهده نمی‌گیرم.

لابی رئیس کمیسیون شوراها برای منتفی کردن استیضاح وزیر کشور

او به لابی‌های صورت‌گرفته برای منتفی کردن اسیتضاح رحمانی‌فضلی اشاره کرد و گفت: آقای کولیوند به دنبال منتفی کردن استیضاح وزیر کشور بود و با من هم در این خصوص صحبت کرد. آقای عارف نیز در راستای کاهش امضای استیضاح رحمانی‌فضلی تلاش کرد و بر برخی از اعضای فراکسیون امید تاثیر گذاشت. در صورتی که به نظر من نباید این کار را انجام می‌داد چون آقای عارف، شخص عارف نیست بلکه رئیس فراکسیون امید و رئیس شورای عالی اصلاحات است، عقبه جامعه چه می‌گویند؟

مهم‌ترین دلیل ما برای استیضاح آقای رحمانی‌فضلی خون‌هایی است که به ناحق ریخته شده

این عضو فراکسیون امید در توضیح دلیل عمده استیضاح‌کنندگان رحمانی‌فضلی گفت: مهم‌ترین دلیل ما برای استیضاح آقای رحمانی‌فضلی خون‌هایی است که به ناحق ریخته شده و باید وزیر مسئول آن جوابگو باشد. وزیر کشور بد عمل کرده است. به وزیر کشور و مسئولان این وزارتخانه گفتم چرا از وسایل معمولی مانند ماشین‌های آبپاش، گاز اشک‌آور و گلوله پلاستیکی در حوادث آبان استفاده نکردید یا مانع ایجاد نکردید که معترضان نتوانند بانک‌ها را آتش بزنند؟ همچنین به آنها گفتم اگر آتش زدن فروشگاه کوروش و... را در شهر قدس پیش‌بینی کرده بودید- که می‌گویید کرده بودید- چرا آن خیابان را نبستید تا نتوانند بیایند و آتش بزنند؟

بی‌مقدار ادامه داد: حتی در آن جلسه مثال زدم که زمان شاه ما دانشجو بودیم و همیشه تظاهرات می‌کردیم. حتی بازار هم می‌رفتیم اما با آبپاش، باتوم و گاز اشک‌آور ما را پراکنده می‌کردند و هر لحظه نمی‌کشتند. به آنها گفتم سال ۵۵ به ۱۵ خرداد رفتیم، نیروهای نظامی ما را پراکنده کردند ما داشتیم می‌رفتیم که یک پاسبان احمق یکی از دانشجویان دانشکده علم و صنعت را با شلیک گلوله زد و او شهید شد. به همین دلیل یک ماه دانشگاه‌های سراسر کشور بستند و شلوغی شد و استارت رفتن شاه خورد. به وزیر گفتم این موارد را ملاحظه نمی‌کنید؟

او تاکید کرد: در جلسه بررسی استیضاح وزیر کشور در کمیسیون گفتم فوری روی مردم اسم نگذارید. همچنین به وزیر کشور گفتم شما که می‌گویید قوی هستیم چرا اغتشاشگران را از قبل شناسایی نکرده بودید؟ به آنها گفتم در مورد اینکه می‌گویید عده‌ای به مردم حاضر در تجمعات چاقو زدند، یک وظیفه نیروی انتظامی جلوگیری از اغتشاش و یک وظیفه‌اش حفظ جان مردم است پس نباید می‌گذاشتید که مردم را بکشند. حالا بگویید آنها مردم را کشتند. کی بود کی بود من نبودم...

سوال از وزیر کشور در مورد انتشار فیلم برداشتن موبایل از سوی نیروی انتظامی

نماینده مردم تبریز با اشاره به انتشار برخی فیلم‌ها در حوادث آبان‌ماه گفت: از وزیر کشور در خصوص فیلم‌هایی که منتشر می‌شود پرسیدیم ماجرای فیلمی که نیروی انتظامی موبایل برمی‌دارد و... چیست؟ اگر نیروی انتظامی نیستند و لباس نیروی انتظامی پوشیده‌اند به مردم توضیح بدهید، اگر هم نیروی انتظامی هستند آنها را بگیرید و محاکمه کنید تا مردم بفهمند.

بی‌مقدار از پیشنهاد استعفایش به وزیر کشور در جلسه استیضاح گفت و تاکید کرد: به وزیر کشور گفتم چرا مسئولان استعفا نمی‌دهند، او گفت اول مشخص شود که مقصر کیست بعد استعفا بدهند. گفتم معلوم است که شما مقصر هستید و رئیس‌جمهور و دیگران هم این را گفته‌اند.

به دلیل لابی‌های موجود در کشور برای مجلس یازدهم کاندیدا نشدم/ تا یک حرکتی می‌کنیم از این‌ور و آن‌ور تلفن می‌کنند که این کار را نکن!

او با انتقاد از لابی در کشور اظهار کرد: لابی در کشور غوغا می‌کند. یکی از دلایلی که من برای کاندیداتوری اسم ننوشتم همین است تا یک حرکتی می کنیم از این‌ور و آن‌ور تلفن می کنند که این کار را نکن! اما من نماینده‌ام و باید بگذارند که آزاد باشم. البته می‌توانند نظر مشورتی به من بدهند اما اینکه فشار بیاورند بروید و امضایتان را پس بگیرید صحیح نیست. این نتیجه لابی‌گری است.

استیضاح وزیر کشور به دلیل لابی‌گری اعلام وصول نشد

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ادامه داد: استیضاح وزیر کشور به دلیل لابی‌گری اعلام وصول نشد. متاسفم که کشور به اینجا رسیده است. گروهی و جزیره‌ای شده‌ایم؛ هر جزیره یک پادشاه دارد و یک عده هم از آن جزیره و پادشاه آن دفاع می‌کنند.

etemadonline.com
  • 9
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش