جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۸۰۰۰۳۸

ویزای کار و هر آنچه که باید بدانید!

ویزای کار,ویزای کار آلمان,اهداف کشورها از ویزای کاربا استفاده از ویزای کار امکان اخذ اقامت دائم برای شخص بوجود می آید
ویزای کار یکی از مرسوم ترین و شناخته شده ترین نوع ویزای مهاجرتی است. دلایل مختلفی برای رزرو بلیط هواپیما در سرتاسر دنیا وجود دارد که یکی از عمده دلیل های آن موضوع کار و تحصیل است. چنانچه شخصی قصد خروج از کشور به منظور کار و فعالیت تجاری داشته باشد، مطمئنا احتیاج به دریافت ویزا خواهد داشت که این نوع ویزا را بعنوان ویزای کاری تلقی می کنند.

ویزای کار

همواره افراد متعددی در سرتاسر دنیا هستند که قصد مهاجرت داشته باشند، تعدادی برای تحصیل یا زندگی بهتر و تعدادی هم برای کار به خارج از کشور خود سفر می کنند تا در شرایطی که مدنظرشان است بتوانند زندگی کنند. در بین ایرانیان هم این روزها مهاجرت به خاطر کار یکی از اهدافی است که بسیاری به دنبال آن هستند. مهاجرت کاری برای بهبود شرایط کاری با این که در گذشته وجود داشته ولی به گستردگی حجم متقاضیان مهاجرت کاری و اخذ ویزای کار در عصر حاضر نبوده است.

ویزای کار به صورت قانونی از طرف کنسولگری یا سفارت کشور مقصد صادر می گردد. دارندگان این نوع ویزا میتوانند به صورت قانونی ضمن برخورداری از تمام مزایا در کشور صادر کننده ویزا، کار و اقامت نمایند.

نحوه درخواست ویزای کار

نحوه درخواست ویزای کار و شرایط اخذ آن نسبت به کشوری که تصمیم مهاجرت به آنرا دارید متفاوت است و نمی توان فرآیند ثابتی برای نحوه درخواست ویزای کار بیان کرد.

مزایای ویزای کار

با استفاده از ویزای کار امکان اخذ اقامت دائم برای شخص بوجود می آید. هنگامی که شما مدت مشخصی در یک کشور بکار مشغول می شوید میتوانید برای اقامت دائم به اداره مهاجرت آن کشور درخواست بدهید. یکی دیگر از فواید مهم ویزای کار، داشتن درآمد در ابتدای ورود به کشور مقصد است. به این ترتیب شما با آرامش بیشتری به کشور مورد نظر مهاجرت کنید. مزیت سوم و بسیار مهم ویزای مورد نظر این است که در مدت کوتاهی امکان همراهی خانواده تان وجود دارد. بدین ترتیب در مدت زمانی چند ماهه میتوانید برای اعضای خانواده اقامت دریافت کنید. از دیگر مزایای ویزای کاری این است که شما نیازی به سرمایه گذاری ندارید و با مبلغ ناچیزی که آن هم شامل هزینه رفت و آمد و وکیل خواهد بود میتوانید شرایط زندگی خود را بهبود دهید و کار مناسب با تخصص و شان خود بیابید.

اهداف کشورها از ویزای کار

دور از ذهن نیست که یکی از عوامل تعیین کننده توسعه هر کشوری، منابع انسانی آن است. بدین ترتیب تامین نیروی کار ماهر و تخصصی بعنوان هدف راهبردی در صدور ویزای کار مد نظر است. بطور کلی میتوان اهداف ویزای کار را این چنین بر شمرد:

- بکارگیری نیروی تخصصی و ماهر با کم ترین هزینه

- توسعه اقتصاد و جمعیت

- رفع نیاز انسانی مشاغل مورد نظر 

- توسعه فرهنگی و اجتماعی

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای کار,ویزای کار,انواع ویزای کاریکی از اهداف ویزای کار، بکارگیری نیروی تخصصی و ماهر با کم ترین هزینه است

شرایط و مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای کار

مدارک موردنیاز ویزای کار را نمی توان به صورت مطلق نام برد. مدارک موردنیاز برای دریافت این نوع ویزا برای کشورهای گوناگون متفاوت می باشد. به طورکلی یکسری مدارک بین کشورها مشترک میباشد که عبارت اند از:

>> رزرو بلیت

>> ترجمه رسمی مدارک تحصیلی

>> دعوت نامه

>> مدارک سوابق کاری

>> مدرک زبان

شرایط اخذ ویزای کاری همانند مدارک موردنیاز آن تا حدودی بین کشورهای گوناگون مشترک میباشد یکی از شرایطی که تقریباً بین کشورها مشترک است داشتن سابقه کاری مناسب درزمینه ی کار مورد درخواست می باشد. یکی دیگر از شرایط اخذ ویزا داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با شغل درخواستی می باشد. همچنین سابقه کاری شما باید با مدرک تحصیلی تان یکی باشد. بطور کلی برای متقاضیان ایرانی، مدرک زبان، مدرک تحصیلی و سوابق کاری و تخصصی مرتبط، شرایط سنی را میتوان برشمرد.

از چه روش هایی می توان ویزای کار دریافت کرد؟

۱- اکسپرس اینتری:

برای این نوع ویزای کار، به عنوان مثال کارفرمایانی که قصد استخدام نیروی کار ماهر در کانادا را دارند و میخواهند متقاضی را در اخذ اقامت دائم کانادا یاری کنند این امکان را دارند که در سایت اداره مهاجرت کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام نمایند. این پیشنهاد شغلی در کانادا باید طبق مشخصات درخواستی در یکی از برنامه های زیر باشد.

این نکته در این روش ویزای کار بسیار دارای اهمیت است که از نظر اداره مهاجرت کانادا استخدام فرد خارجی نباید تأثير منفی روی شرایط استخدام افراد کانادایی داشته باشد. کارفرمایانی که قصد استخدام نیروی خارجی دارند ابتدا درخواست خویش را برای Employment and Social Development Canada یا همان ESDC میفرستند و منتظر میمانند تا نامه LMIA یا همان نتیجه مثبت مربوط به اجازه استخدام نیروی کار خارجی را دریافت کنند.

۲- اسکیل ورکر:

اخذ ویزای اسکیل ورکر (Skilled Worker) کانادا شرایط خاصی دارد که تحت سیستم امتیازدهی میباشد به عنوان مثال سن شما کم تر از ۴۵ سال باشد حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد و از سطح دانش زبانی خوبی بهره مند باشید و همینطور سابقه ی کافی در رشته ی تخصصی خود داشته باشید با توجه به شرایط بالا اگر شما حداقل امتیاز لازم را داشته باشید به یک صف انتخاب برای کار در خارج از کشور وارد می شوید و از درون این صف انتخاب، برترین افراد با بالاترین امتیاز برای کار انتخاب می شوند؛ بدین ترتیب این موضوع واضح است که در صورتی شما حداقل امتیاز لازم را نداشته باشید امکان اقدام برای ویزای کار برای شما وجود ندارد.

۳- جاب افر:

یکی دیگر از روشهای اخذ ویزای کار، جاب افر است. جاب آفر به معنی داشتن پیشنهاد کاری از طرف کارفرمای خارجی است. مهاجرت کاری به کشورهای خارجی از این طریق سختی زیادی در پیش نخواهد داشت و پروسه ای نهایت یک ساله است. برای دریافت پیشنهاد کار می بایست اول موقعیت شغلی را پیدا کرده و بعد جاب آفر بگیرید.

آیا برای ارائه سوابق کاری نیاز به ارائه گواهی بیمه رسمی است؟

در صورتیکه بتوانید سوابق بیمه کار (بیمه تامین اجتماعی و یا دیگر بیمه های رسمی در ایران) را بطور رسمی ارائه نمایید بسیار خوب است در غیر این صورت نگران نباشید، میتوانید با استناد به قراردادهای رسمی و کاری خود، همچنین مدارکی مانند جواز کسب یا نامه اشتغال بکار از سوی صنف مربوطه بسنده کنید. گواهی دوره های تخصصی (مانند مدرک فنی و حرفه ای)، همایش ها و سمینارهای تخصصی همگی میتوانند قسمتی از مستندات شما برای ویزای کار باشند.

اولویت های افراد برای مهاجرت

در ابتدای کار شما برای اینکه بتوانید در اروپا یا دیگر کشورهای جهان کار پیدا کنید باید از سوی شرکتی معتبر پیشنهاد شغلی داشته باشید و این آگهی به مدت ۳ ماه باید در آن کشور درج شود و چنانچه شخصی مناسب برای آن شغل پیدا نشد از افراد خارجی دعوت می شود تا به منظور کار در آن پست شغلی به آن کشور مهاجرت بنماید که البته امکان دارد اندکی عجیب و غیر قابل امکان بنظر بیاید. سلامتی جسمانی و روحی نیز از پارامترهای دیگری هستند که برای اخذ ویزای کار لازم و ضروری می باشند. همچنین تائیدیه عدم سوء پیشینه از تمامی کشورهایی که شخص پس از ۱۶ سالگی حداقل ۱۲ ماه آن جا زندگی کرده در طی ده سال گذشته لازم می باشد.

اعتبار ویزای کار,ویزای کار استرالیا,ویزای کارمدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کار برای کشورهای گوناگون متفاوت می باشد

راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار نزدیک می کند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا می کند که جهت جستجوی کار در کشور مورد نظر وارد این کشور شوید.

آنچه لازم است بدانید این است که ویزای کاری برای متقاضیان اجازه اقامت موقت را میدهند و با داشتن آن نمی توانید بطور دائم در کشور مورد نظرتان اقامت داشته باشید.

اعتبار ویزای کار

پس از گرفتن جاب آفر  و اخذ ویزای کاری، بسته به نوع قراردادی که با کارفرما می بندید، میتواند یک ساله یا سه ساله باشد. این ویزا تا زمانی که مشغول بکار بوده و با کارفرما قرارداد داشته باشید، قابل تمدید است. بسته به کشوری که به آن مهاجرت کرده اید ، بین سه الی پنج سال اقامت در کشور از زمان ورود و تمدید آن، میتوان برای دریافت اقامت دائم درخواست داد. دریافت تابعیت و گذرنامه کشور مقصد، با توجه به شرایط و مقررات موجود در آن کشور متفاوت است؛ ولی معمولاً بین ۴ الی ۱۰ سال از اولین ورود به کشور، میتوان برای دریافت تابعیت اقدام کرد.

انواع ویزای کار

طی سیاست های مهاجرتی هر کشوری ویزاهای کار به انواع مختلفی تقسیم می شوند. نکته مهم در مورد ویزای کار، امکان تبدیل آن به اقامت دائم در اغلب کشورها می باشد. امروزه یکی از اهداف نهایی و اصلی افراد متقاضی مهاجرت، اخذ ویزای کار آمریکا، استرالیا، کانادا یا کشورهای اروپایی می باشد. افراد بسیاری دریافت ویزای کار را روش مناسبی برای امر مهاجرت در نظر دارند.

- ویزای کار در کانادا:

همه افرادی که اقامت دائم کانادا را ندارند و جز شهروندان کانادایی نیستند، برای اینکه بتوانند در کانادا کار کنند، باید ویزای کار موقت دریافت کنند. البته استثنا هم وجود دارد که به بعضی از افراد این امکان را می دهد که بدون ویزای کار در کانادا بطور موقت مشغول بکار شوند. فرآیند دریافت ویزای کار موقت کانادا یک پروسه چند مرحله ای است و امکان دارد تا هفته ها به طول بیانجامد. بسته به ملیت متقاضی، تخصص و شغل مورد نظر وی در کانادا، امکاناتی برای تسریع این روند وجود دارد. اگرچه برخی از ویزاهای کاری نیازی به دریافت ارزیابی تأثیرات بازار کار (LMIA) ندارند بطور کلی فرآیند دریافت ویزای کار به صورت زیر است:

مرحله ۱: متقاضی باید از یکی از کارفرمایان کانادا که آماده ی اسپانسر کردن او است، پیشنهاد کار (job offer) دریافت کند.

مرحله۲: در صورت احتیاج، کارفرما باید گزارش ارزیابی تأثیرات بازار کار (LMIA) را از وزارت کار درخواست کند. هر چند مشاغلی وجود دارد که نیازمند اخذ LMIA نیستند (مشاغل معاف از LMIA).

مرحله ۳: تمدید پیشنهاد کاری توسط کارفرما.

مرحله ۴: ارائه درخواست برای ویزای کار.

مرحله ۵: صدور ویزای کار.

ویزای کار,روش گرفتن ویزای کار,شرایط ویزای کار آلماناز مزایای ویزای کار این است که شما نیازی به سرمایه گذاری ندارید

- ویزای کار آمریکا:

ویزای کار آمریکا بی تردید یکی از پرطرفدارترین انواع ویزا میباشد و زندگی در کشوری با بالاترین میزان تولید ناخالص داخلی، بسیار دلخواه خواهد بود. این کشور همچنین که انگلیسی زبان است، مهاجرپذیرترین کشور دنیا نیز میباشد در نتیجه کارفرمایان در انتخاب فردی که می خواهند استخدام کنند در غالب موارد ملیت افراد را مدنظر قرار نمی دهند.

- ویزای کار استرالیا:

ویزای کار استرالیا یکی از مرسوم ترین راهها برای اخذ اقامت دائم این کشور است. دولت استرالیا سیاست های خود را در راستای جذب نیروهای متخصص تنظیم کرده و فرصت های شغلی و شرایط زندگی مناسبی برای این گروه از مهاجران فراهم کرده است. امنیت اقتصادی این کشور باعث رشد کسب وکارها و کاهش نرخ بیکاری شده است که یکی از مهم ترین عوامل برای مهاجرت افراد متخصص به شمار می رود. ویزاهای کاری استرالیا انواع گوناگونی دارند که در صورت احراز شرایط میتوانید برای اخذ هر یک از آن ها اقدام کنید.

- ویزای کار اروپا:

قاره اروپا از جمله قاره هایی است که کشور های پیشرفته و صنعتی دنیا را در خود جای داد است. به عنوان مثال کشور هایی مانند آلمان، اتریش، سوئد و … که از جمله کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت از طریق کار هستند. در واقع در بین روش هایی که برای مهاجرت وجود دارد، روش کاری جزو کم هزینه ترین روش های مهاجرت است. در قاره اروپا کشور هایی هستند که از آنجا که جمعیت آنها به سمت پیری میروند، تمایل به مهاجر پذیری دارند و نیز مایلند تا برای استخدام نیروی کار در اروپا نیروی کار جوان تر را انتخاب کنند. افرادی که متقاضی کسب ویزای کار اروپا هستند، باید لااقل ۳ سال سابقه کاری مرتبط داشته باشند و نیز الزامات زبان را نیز رعایت کرده باشند.

اخذ ویزای کار امریکا,ویزای کار,ویزای کار آمریکاافراد بسیاری دریافت ویزای کار را روش مناسبی برای امر مهاجرت در نظر دارند

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش