پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۱۱:۰۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۷۰۰
چهره ها در سینما و تلویزیون

اسدالله یکتا: «چاق و لاغر» را جور دیگری دوست داشتم

اسدالله یکتا مصاحبه,بازیگر «چاق و لاغر»
بازیگر «چاق و لاغر» گفت: کارهای قشنگ زیاد داشتم که همه را دوست دارم اما شاید این مجموعه (مجموعه عروسکی که در فاصله سال‌های ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ از شبکه دو سیما پخش می‌شد) را جور دیگری دوست دارم.

به گزارش ایرنا،اسدلله یکتا در توضیح آخرین فعالیت تصویری خود بیان کرد: برای کاری که احتمالا یک سریال است با محسن شاه محمدی قراداد بسته ام و پیش قسط را گرفته ام که یا این سوی سال و یا آن سو شروع می شود و سوژه اش خانوادگی است.

وی افزود: در سالی که گذشت کارهای کوچکی انجام دادم و در مجموعه هایی نقش های کوچکی داشتم اما کلا در سالهای اخیر پیشنهاد کم شده چون اساسا تولید کار کم شده است آن هم به دلیل مشکلاتی که به واسطه کرونا و مسائل دیگر پیش آمد.

بازیگر فیلم سینمایی هامون (داریوش مهرجویی ۱۳۶۸) با اشاره به نقش‌آفرینی‌های پیش از انقلاب خود بیان کرد: بازی در مقابل آدم هایی چون فردین، ناصر، ایرج برایم باارزش بود، و در کارنامه کاری آن دوران فیلم هایی چون کشتی نوح (خسرو پرویزی ۱۳۴۷)، شهر هرت (منوچهر صادق‌پور۱۳۴۹)، احساس داغ (روبیک زادوریان۱۳۵۰) و سالار مردان (نظام فاطمی۱۳۴۷) را دوست داشتم؛ و بازی در سالار مردان برایم مهم است چون کاری بود با ناصر ملک مطیعی و این مقابل او نقش بازی کردن را بسیار دوست داشتم.

یکتا در پاسخ به این پرسش که چه کاری در کارنامه هنری را بیشتر از همه دوست داشتید، بیان کرد: کارهای ما مثل بچه های ما هستند و هر پدر و مادری هر تعداد بچه هم داشته باشد آنان را دوست دارد. کارهای قشنگ زیاد داشتم که همه را دوست دارم اما شاید مجموعه چاق و لاغر (نام مجموعه عروسکی است که در فاصله سال‌های ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۹ از شبکه دو سیما پخش می‌شد) را جور دیگری دوست دارم.

وی با اظهار تعجب از این سوال که آیا واکنشی از ترس آدم هایی که در دهه های شصت و هفتاد در کودکی مخاطب این برنامه بوده اند، دیده یا شنیده است، گفت: از چی می ترسیدید؟ از کارهای خطرناکی که عروسک ها انجام می دادند؟

بازیگر فیلم سینمایی چند می‌گیری گریه کنی (شاهد احمدلو ۱۳۸۴) تاکید کرد: چاق و لاغر کار قشنگی بود؛ البته کارهای خطرناکی (مانند با طناب از بالای ساختمان پایین آمدن) هم داشت که کارگردان به من گفت اینها هست و تو انجام می دهی؟ و من با کمال میل پذیرفتم.

این بازیگر پیشکسوت تصریح کرد: از بالا به پایین پریدن و طناب کاری از جمله کارهای سخت در نقش آفرینی این مجموعه بود؛ آن زمان جوانتر و سرحال تر بودم و همه را خودم بدون ترس انجام می دادم و کارگردان به قدری ذوق می کرد که بعد از هرکدام از این سکانس ها به من دست می داد و می گفت دمت گرم فکر نمی کردم بتوانی این کار را انجام دهی و من می گفتم به هرحال ما هم برای خودمان کسی هستیم.

بازیگر فیلم سینمایی بوی کافور، عطر یاس (بهمن فرمان‌آرا ۱۳۷۸) توضیح داد: کسی تاکنون بمن نگفته است که از چاق و لاغر می ترسد. همه می گفتند چطور این کار را کرده ای. شخصیت لاغر بدلکار داشت چون خودش نمی توانست آن حرکات را انجام دهد و آن زمان ۱۵ هزار تومان (که پول کمی نبود) داده بود تا کسی این حرکات را به جای او انجام دهد.

وی در پاسخ به این سوال که تولید بخشی که او در این مجموعه ایفای نقش داشته است چه زمانی به طول انجامیده است، گفت: ۳ ماه طول کشید که زمستان بود.

یکتا در توضیح چگونگی به تصویر کشیدن حرکت ژیان بدون سرنشین اظهار داشت: برای آن ژیان پدال گذاشته بودند و کف ماشین را صاف کرده بودند و یک راننده خوابیده بود و به جای پایش با دستش کار می کرد.

اسدالله یکتا مصاحبه,بازیگر «چاق و لاغر»

بازیگر فیلم سینمایی گاهی به آسمان نگاه کن (کمال تبریزی ۱۳۸۱) بیان کرد: بعد از انقلاب کار ما زیر و رو شد و بعد هم داستان جنگ پیش آمد. قبل از انقلاب برای خودم کسی بودم اما بعد از انقلاب بسیاری از هنرمندان و چهره های آن دوران کسانی چون فردین و ناصر و خیلی ها زمین خوردند و برای مدت زمانی همه کارها خوابید

یکتا توضیح داد: من از تئاتر به سینما آمدم و اولین کارم مراد و لاله (صابر رهبر ۱۳۴۴) اثری بود که در آن زمان پرهنرپیشه بود و مورد توجه کارگردانان قرار گرفت و یواش یواش خیلی از کارها به من سپرده شد. مثلا محسن آراسته نقش بچه دزد داشت که به من سپرده شد.

اسدالله انصاری یکتا (۱۳۲۶) که در سینمای ایران به عنوان بازیگر کوتاه قامتان مطرح است در بیش از ۹۳ فیلم ایرانی به ایفای نقش پرداخته.

از او در اولین دوره جشن منتقدان در سال ۱۳۸۵ تقدیر شد؛ همچنین در سال ۱۳۸۹ در جشن «بچه‌های دیروز» با تجلیل از هنرمندان حوزه کودک و نوجوان، از وی تقدیر شد و تندیس قدردانی، توسط داود رشیدی به وی اهدا شد.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
درک لانسفورد شگفتی های زندگی درک لونسفورد: بیوگرافی یکی از برجسته ترین بدنسازان جهان

تاریخ تولد: ۱۴ می ۱۹۹۳

محل تولد: آمریکا

حرفه: بدنساز حرفه ای

قد: ۱۶۷/۵ سانتی متر

وزن: ۱۰۲ تا ۱۰۸ کیلوگرم

ادامه
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش