جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۳:۲۵ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۰۹۹۸
چهره ها در سینما و تلویزیون

گفت‌وگو با لیلی کالینز؛ از روزنامه‌نگاری تا سطح اول هالیوود

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

روز قبل از دیدارمان، لیلی کالینز تجربه‌ای که می‌توان آن را یک رویارویی مهم دانست تجربه کرد. در پایان یک مصاحبه کوتاه ویدیویی، از او در مورد محل زندگی اش می‌پرسد و او پاسخ می‌دهد، لس آنجلس، جایی که مادرش بدنیا آمده و بزرگ شده و همان جایی که لیلی کالینز از سن ۵ سالگی زندگی کرده و همان شهری که والدینش در آن از هم جدا شده اند. سپس از او در مورد محل زندگی اش پرسیده می‌شود و او می‌گوید که بیشتر در بریتانیا و البته گاهی نیز به صورت موقت در ایالات متحده.

 

دختر اکنون ۳۰ ساله فیل کالینز، موسیقیدان مشهور، از همسر دومش جیل تاولمن، تصدیق می‌کند که نام خانوادگی مشهورش به صورت اجتناب ناپذیری برخی در‌های پیشرفت را برای او باز کرده است، اما تاکید دارد که هیچ کس تاکنون یک تماس تلفنی برای پیش بردن کار‌های او انجام نداده است. وقتی در یک عصر بارانی در نیویورک با او ملاقات می‌کنم، لیلی شانه هایش را بالا می‌اندازد و می‌گوید: «به من گفته شده که می‌توانم از در‌های دیگر وارد شوم، اما من هیچگاه نمی‌خواستم این فرصت را به کسی بدهم که بگوید"خب، او فلان چیز یا بهمان چیز را به آن خاطر دارد". می‌دانستم که به تنهایی زمان بیشتری برای انجام این کار نیاز دارم، اما ارزشش بسیار بیشتر بود».

 

اصرار کالینز برای شخصاً هموار کردن راه خود اکنون نتیجه داده است و وی با بازی در فیلم‌های مهمی مانند «تولکین» (Tolkien) و «فوق العاده شرور، حیرت انگیز بی رحم و بداخلاق» (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) و مینی سریال «بینوایان» (Les Miserables) از شبکه بی بی سی که در آن نقش فانتین نگون بخت را بازی می‌کند شانس خود را در زمینه نامزدی کسب جوایز متعدد سینمایی و تلویزیونی بالا ببرد. «تولکین» یک فیلم زندگینامه‌ای است که نیکلاس هولت در آن نقش جی آر آر تولکین، زبانشناس و نویسنده رمان‌های «هابیت ها» و «ارباب حلقه ها»، را بازی کرده و کالینز نیز نقش ادیث برت، معشوقه دوران کودکی و بعد‌ها همسرش را بر عهده دارد که الهام بخش شخصیت لوتین تینوویل (Lúthien Tinúviel)، پرنسس اِلف‌ها در میانه زمین داستان‌های تولکین شد.

 

کالینز خود در این مورد چنین می‌گوید: «برای بازی در نقش یک شخصیت الف در یکی از فیلم‌های پیتر جکسون تست دادم و موفق نشدم...، اما در نهایت توانستم نقش زنی را بازی کنم که الهام بخش آن پرنسس الف شد». این مهم‌ترین حضور او در عرصه هالیوود است که یکی از مورد انتظارترین فیلم‌های سال بوده و بسیار متفاوت از نقش‌های رمانتیک و کمدی است که ۵ سال پیش به او پیشنهاد می‌شد. اگر چه در فیلم «تولکین» تمرکز زیادی روی روابط دوستانه او با دیگر مردان وجود دارد، اما شخصیت همسرش نیز به طور کامل مورد توجه قرار می‌گیرد. کالینز می‌گوید: «او [برت]بسیار خلاق و مشتاق بود و او [تولکین]از لحاظ ذهنی توسط او تحریک می‌شد. در آن زمان، زنی در جایگاه و مقام او نمی‌توانست فرصتی برای جایگاه بالاتر بدست آورد، اما او را تشویق کرد که به مسیر خود ادامه دهد. بسیار فداکارانه بود و در آن زمان بسیار دردآور». تولکین و همسرش هر دو یتیم بودند.

 

او فداکاری مشابهی را در شخصیت فانتین می‌بیند، شخصیت روزگاری سرزنده او در مینی سریال «بینوایان» که برای تامین غذای نوزادش به روسپیگری روی می‌آورد و در ادامه مو‌ها و دندان هایش را نیز می‌فروشد. کالینز با خنده‌ای می‌گوید: «در روز دوم فیلم برداری مُردم». او عکسی از خودش در لباس این شخصیت را برای مادرش فرستاد و مادرش چنین پاسخ داد: «هیچ کسی نباید مجبور شود دخترش را در این حالت ببیند». کالینز در مورد نقش‌های اخیرش می‌گوید: «انتخاب‌های من به سمت تاریک شدن پیش می‌روند».

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

تنها سه روز از پایان فیلم برداری‌های مربوط به او در تریلر مورد انتظار «میراث» (Inheritance) می‌گذرد که در آن با سایمون پگ همبازی است: «این یکی هم به شکل بی سابقه‌ای تاریک است. واقعاً از بازی در نقش این شخصیت‌ها لذت می‌برم که زیر ظاهر خود چیزی‌های بسیار بیشتری از آنچه که به زبان می‌آورند دارند یا کسانی که ظاهراً به سختی می‌توانند روی پای خود بایستند. همیشه بر این باور بوده ام که درخواست کمک کردن نشانه ضعف نیست، یک قوت است. یک تتو دارم که می‌گوید ظرافت واقعی شکنندگی نیست. ممکن است ظریف به نظر برسید، اما این بدین معنی نیست که شما شکننده هستید».

 

حس می‌کنم که شاید در گذشته بسیاری لیلی کالینز را دستکم گرفته اند که او اکنون این سخنان را به زبان می‌آورد. بدون شک تاریک‌ترین شخصیتی که وی در پروژه‌های اخیرش در آن فرو رفته در فیلم «فوق العاده شرور، حیرت انگیز بی رحم و بداخلاق» در مورد تد باندی، قاتل سریالی مشهور و مخوف آمریکایی، باشد که بیش از ۳۰ دختر و زن را در دهه ۱۹۷۰ در ۷ ایالت به قتل رساند باشد. عنوان این فیلم از یادداشت‌های خلاصه قاضی رسیدگی به پرونده‌های تد باندی از حرکات او هنگام محکوم شدن به مرگ در این دادگاه گرفته شده است. کالینز در این فیلم نقش الیزابت کلوپفر، نامزد قدیمی تد باندی را بازی می‌کند که او را بیگناه می‌داند و زک افران نیز نقش باندی کاریزماتیک و قانع کننده را بر عهده دارد.

 

در مدتی که کالینز برای این نقش آماده می‌شد و در ایام تعطیلات کریسمس، او می‌گوید که هر شب ساعت ۳:۰۵ صبح از خواب بیدار می‌شد: «به طبقه پایین می‌رفتم و یک فنجان چای می‌نوشیدم و سعی می‌کردم بفهمم که چرا بار دیگر این ساعت از خواب بیدار شدم. با جرقه‌هایی از تصاویر مانند تجربیات بعد از یک تقلای شدید از خواب بیدار می‌شدم». او برای بررسی ماجرا از اینترنت کمک می‌گیرد: «فهمیدم که ساعت ۳ نیمه شب زمانی است که پرده بین دنیا‌ها نازک‌ترین بوده و می‌توان کسانی از دنیای دیگر را ملاقات کرد». بدین ترتیب کالینز به این نتیجه می‌رسد که زنان کشته شده توسط تد باندی سعی داشتند در نیمه‌های شب با او ارتباط برقرار کنند: «احساس ترس نمی‌کردم، حس می‌کردم از من حمایت می‌شود. حس می‌کردم کسانی می‌گویند"ما اینجا داریم گوش می‌دهیم. ما اینجاییم که از تو حمایت کنیم. ممنون از تو که این داستان را می‌گویی.»

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

کالینز مانند یک واقعیت منسجم در این مورد سخن می‌گوید طوری که انگار دریافت پیام‌هایی از قربانیانی که سال‌ها پیش مرده اند بخشی طبیعی از آماده شدن وی برای بازی در این فیلم بوده است. این تنها لحظه‌ای از مصاحبه ماست که کالینز بیشتر یک کالیفرنیایی به نظر می‌رسد تا یک بریتانیایی. حتی نگاه‌های او، صورت سفید و صاف، مو‌های تیره و ابرو‌های پرپشت و متفاوتش نیز بیشتر لندنی به نظر می‌رسند تا لس آنجلسی؛ و اگر چه لهجه اش کالیفرنیایی خالص است، اما در فیلم «تولکین»، ادای صوت‌ها و مصوت‌های بریده شده متعلق به شروع قرن بیستم میلادی بریتانیا بسیار بی نقص است، درست به بی نقصی همان لهجه طبقه کارگری فانتین.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

وقتی که این موضوع را به او می‌گویم می‌توان احساس رضایت و آرامش را در چشمانش دید. کالینز با خنده در این مورد می‌گوید: «نگران بودم که شاید مردم بگویند "خب، او در واقع بریتانیایی است، لهجه او باید بهتر می‌بود. یک سطح بالاتر از فشار وجود دارد. برای این که درست به هدف بزنم با یک مربی لهجه کار می‌کردم». کالینز در گیلفورد، سوری، و در اواج شهرت و موفقیت پدرش به دنیا آمد و ۶ ماه پس از تولد او بود که کالینز پدر آلبوم «روزی دیگر در بهشت» (Another Day in Paradise) را منتشر کرد. از او پرسیدم که راست می‌گویند التون جان در بزرگ کردن او نقش داشته است و او چنین پاسخ می‌دهد: «واقعاً باید والدینم را بنشانم و از آن‌ها در این مورد سوال کنم. مدت طولانی است که این موضوع را می‌شنوم، اما واقعاً چیزی در این مورد نمی‌دانم».

 

بعداز جدایی والدینش و نقل مکان به لس آنجلس همراه با مادرش در سن ۵ سالگی، لیلی کالینز به کالج مشهور هاروارد-وستلیک می‌رود جایی که بازیگران مشهوری مانند جیک و مگی جیلنهال در آن آموزش بازیگری دیده اند. پس از آن بود که لیلی شروع به دادن تست بازیگری برای سریال‌ها و فیلم‌های مختلف کرد. او می‌گوید که در ابتدا به خاطر نداشتن تجربه کاری موفق به بدست آوردن نقش نمی‌شد: «همیشه به من گفته می‌شد نه. نمایش‌های موزیکال و تئاتر‌هایی در مدرسه انجام داده بودم، اما در زمینه بازیگری یا هر چیز مشابهی درست نخوانده بودم و تست بازیگری دادن برای فیلم و سریال بسیار متفاوت است».

 

در این حین حرفه ژورنالیسم نیز برای لیلی کالینز جذابیت داشت. او در این باره می‌گوید: «می خواستم جوان‌ترین مجری تاک شو تاریخ باشم». بعد از رایزنی و ارائه ایده‌های خود به چندین سردبیر، کالینز شروع به نوشتن مقالاتی در Teen Vogue و Elle Girl کرد، مدتی به عنوان گزارشگر کانال کودکان Nickelodeon نیز مشغول به کار شد و در ادامه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۸ ایالات متحده و مراسم سوگند باراک اوباما را نیز پوشش داد.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

کالینز تصریح می‌کند: «۱۸ ساله بودم و تازه می‌توانستم رأی بدهم. از این رو با خودم می‌گفتم، "اوه عالیه، می‌روم تمام سوالاتی که دارم و جوابی برایشان پیدا نمی‌کنم را بپرسم». چیزی که او دوست نداشت، اما سوالاتی بود که به عنوان یک گزارشگر بی تجربه و سرگردان باید روی فرش قرمز می‌پرسید: با خودم می‌گفتم، اوه، این چیزی نبود که واقعاً می‌خواستم از این شخص بپرسم، اگر این سوال از من می‌شد از پاسخ به آن متنفر بودم». او اکنون در آنسوی میکروفون قرار دارد و سوالاتی وجود دارد که کالینز به راحتی از پاسخگویی به آن‌ها خودداری می‌کند، سوالاتی در مورد زندگی شخصی یا در مورد سیاست.

 

لیلی کالینز در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در رشته ژورنالیسم تلویزیونی کار کرده است، اما در دومین سال تحصیل خود در ۲۰۰۹ و پس از اینکه بعد از سال‌های تست بازیگری دادن برای بازی در نقش دختر ساندرا بولاک در فیلم «نقطه کور» (The Blind Side) انتخاب شد دانشگاه را رها کرد. مدت کوتاهی بعد در نقش سفید برفی در «آینه آینه» (Mirror Mirror) بازی کرد و در ادامه نقش رُزی دان در «با عشق، رُزی» (Love, Rosie) را ایفا کرد. اگر چه بازیگری باعث شد که کالینز از دنیای روزنامه نگاری و مجری گری دور شود، اما او هنوز هم یک نویسنده قهار است.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

در سال ۲۰۱۷، کالینز کتابی با عنوان «بدون سانسور: نه شرمندگی، نه پشیمانی، فقط خودم» (Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me) نوشت که مجموعه‌ای از سخنرانی‌های شخصی کالینز در مورد مشکلات و تردیدهایش، روابط با پدر و شرکای زندگی اش، دیدگاهش نسبت به بدن خود و بیماری‌های مربوط به غذا خوردن که او سال‌ها با آن‌ها مبارزه می‌کرد بود. او تاکید دارد: «بسیاری از زنان جوان در رسانه‌های اجتماعی [لیلی کالینز بیش از ۱۴ میلیون فالوور در اینستاگرام دارد]خطاب به من می‌نویسند " من فقط می‌خواهم به تو بگویم که این شرایط و احساس ناامنی من است نه چیزی که هیچگاه بتوانی آن را درک کنی" و من همیشه با خودم می‌گویم " نه من واقعاً می‌توانم درک کن».

 

تابستان امسال لیلی کالینز به فرانسه می‌رود تا صحنه‌های فیلم «امیلی در پاریس» (Emily in Paris) را فیلم برداری نماید، کمدی-درام جدیدی از دارن استار. لیلی در مورد پروژه جدیدش و سفر به پاریس چنین اظهار نظر می‌کند: «می دانستم که بار و بنه زیادی دارم که باید از دست آن‌ها خلاص شوم تا بتوانم بار و بنه تمام شخصیت‌هایی که بازی کرده ام را به دوش بکشم و لحظه‌ای که این کار را کردم، شغل و زندگی شخصی من به مسیر تازه‌ای رفت». به نظر می‌رسد که لیلی کالینز چه از لحاظ حرفه‌ای و چه شخصیتی به درون تاریکی کشیده شده و اکنون در حال رفتن به سمت نور و روشنایی است.

 

 

bartarinha.ir
  • 20
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش