پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۳۸ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۷۱۹۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

تهیه‌کنندگان ترجیح می‌دهند با بازیگران فالووربالا کار کنند

ساناز سماواتی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

«مسافر»، «نودشب»، «زیرآسمان شهر» و «نقطه‌چین» جزو کارهای مطرح ساناز سماواتی بازیگر سینما و تلویزیون به شمار می‌رود. در عید نوروز با «شش قهرمان و نصفی» به تلویزیون آمد و این شب‌ها هم با سریال «محرمانه» یک کار نوجوانانه ارائه داده است. او نقش مادر را در این سریال شبکه سه ایفا می‌کند.

سماواتی بازیگر نمایش کودکانه موزیکال است و «بهترین سال‌های زندگی ما» احمد کاوری را هم برای پخش از شبکه‌های تلویزیونی، آماده نمایش دارد.وی این روزها علاوه بر بازیگری، بازرس انجمن صنفی بازیگران سینما و تلویزیون است و اوقات فراغت خود را به مطالعه، ورزش و در کنار خانواده بودن و کارهای حمایتی می‌گذراند. او سفیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی، سفیر هپاتیت در سازمان هپاتیت و سفیر تعاونی‌های صنایع‌دستی استان تهران است. سماواتی در حوزه کودکان کار، حمایت از حیوانات شهری و محیط‌‌زیست فعالیت می‌کند.ساناز سماواتی بازیگری که هنوز سریال «مسافر» سیروس مقدم او در شبکه‌های سیما بازپخش می‌شود اما مثل آن روزها نقش به امثال این بازیگرانِ فعالِ گذشته پیشنهاد نمی‌شود. او هم اعتقاد به این کمرنگی دارد ولی با دلایلی که قدری تاسف‌بار است.

چرا که او به‌خاطر داشتن مسئولیت بازرسی انجمن صنفی بازیگران سینما و تلویزیون خیلی دقیق‌تر و جزئی‌تر با برخی از این معضلات، برخورد کرده است.سماواتی در گفت‌و‌گو با به تسنیم، گفت: ترجیح می‌دهم در شرایطی که روابط جای ضوابط را می‌گیرد، گزیده کار شوم. من بازرس انجمن صنفی بازیگران سینما و تلویزیون هستم و دارم می‌بینم که سیاست‌های انتخاب بازیگر و عوامل در گذشته فراموش شده است. ما زمانی که کار بازیگری را شروع کردیم توانایی فرد در اجرای وظیفه‌ای که به او واگذار می‌شد در بالاترین کیفیت، ملاک بود.وی با اشاره به اینکه ضدارزش‌هایی که امروز ارزش شده‌اند، تاکید کرد: این مشکل و معضل تنها برای منِ بازیگر به‌وجود نیامده، بلکه در تمام حرفه‌ها و صنوف هنری ما وجود دارد. یعنی شما نمی‌بینید صدابرداری که کاربلد است بر سر کار باشد، آنها اکثرا بیکارند! تصویربردار خوب و قدیمی در خانه نشسته و منشی‌صحنه حرفه‌ای هم خانه‌نشین شده و خیلی این حرفه‌ای‌ها را نمی‌بینیم. این نکته شاید یکی از آن ضدارزش‌هایی است که این روزها ارزش شده است.

این بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه رنج می‌برم وقتی امروز بازیگر اسپانسر مُد شده است، تاکید کرد: یک معضلی که امروز به مُد در عرصه دنیای تصویر تبدیل شده و بسیار هم تاثیرگذار است موضوع بازیگر اسپانسر است که معنی آن را تا به امروز نفهمیده‌ام. در زمانی که ما شروع کردیم به کار بازیگری، آموزش‌های بازیگری استاد سمندریان را شرکت کردیم. جزو اولین گروه کانون تئاتر تجربی در سال ۶۹ بودم و بعد جلوی دوربین آمدم. اما امروز همه‌چیز رابطه‌ای انجام می‌شود و من از فقدان ضوابط در دنیای بازیگری رنج می‌برم. ما یک استانداردهایی داشتیم و امروز به‌خاطر این فضای غیرتخصصی و غیراصولی رابطه‌بازی، این توجه به استانداردها و کیفیت فراموش شده است.

 

چرا تهیه‌کنندگان دغدغه‌ فالوور دارند؟

سماواتی فالوورها را تعیین‌کننده انتخاب بازیگرانِ امروزی دانست و افزود: این روزها هم می‌بینیم و هم می‌شنوم که چقدر برای تهیه‌کنندگان ما دغدغه شده کدام بازیگر چقدر فالوور دارد؟ عمدتا هم بازیگرانی هستند که در ابتدای راه هستند و سابقه چندانی هم ندارند ولی به جهت فعالیت زیادشان در فضای مجازی پرکارتر می‌شوند. چون تهیه‌کننده بیشتر ترجیح می‌دهد این فالوور زیاد بازیگر سریال یا فیلم سینمایی‌اش شود. چون ذائقه مخاطب هم به این سمت رفته و فروش و صرفا مخاطب برای تهیه‌کننده ما اهمیت دارد نه اینکه آیا آن هنرمند از دانش‌های اولیه هنر بازیگری آن‌طور که باید و شاید برخوردار است یا خیر.

آیا این کاری که او ارائه می‌دهد می‌تواند مولد خوبی برای انتقال مفاهیم درست به جامعه باشد؟وی با انتقاد از تعیین‌تکلیف کردن اسپانسرها برای صداوسیما، گفت: ورود سرمایه و اسپانسرها به حوزه کارهای نمایشی به‌خصوص در صداوسیما یک مشکل مضاعفی را پدید آورده، چون در گذشته کار می‌کردیم همه متمرکز از یک فرآیند و پروسه‌ای، دستمزدهایمان را دریافت می‌کردیم ولی امروز اسپانسرها تعیین‌کننده‌اند. آنها می‌گویند ما پول آورده‌ایم و بازیگر و عوامل را انتخاب می‌کنیم. از طرفی با سفارش افراد و آشنایان خودش را در پشت دوربین و جلوی دوربین حاضر می‌کند. بنابراین به‌دلیل ورود سرمایه و تزریق مسائل مالی، تعیین‌کننده است و خیلی از کسانی که اسپانسر هستند سواد کار ما را ندارند و بنابراین نمی‌توانند در حوزه دنیای دنیای تصویر کارهای تاثیرگذاری باشند. بنابراین تاثیرگذاری و محتوا هم در این ورطه، قربانی می‌شود.

 

چرا آی‌فیلم این‌قدر بیننده دارد

سماواتی با طرح این سوال که چرا باید آی‌فیلم این‌قدر بیننده داشته باشد، افزود: امروز مردم مرا می‌بینند از من تشکر می‌کنند به کارهای حرفه‌ای و نوستالژی که در شبکه آی‌فیلم روی آنتن می‌رود. به همین‌خاطر است که آی‌فیلم آنقدر بیننده دارد، چون کارهای قدیمی را بازیگران حرفه‌ای و نوستالژیک را کاربلدها کار کردند و مردم به من در کوی و برزن می‌گویند شما به شخصیت فیلم‌ها بوی زندگی واقعی دادید. تصنعی نبودید و صورت‌هایتان جراحی زیادی نداشت. تغییر فرم‌ آنچنانی نداشتید و سادگی در بازی‌تان بود؛ درست برای نقش‌ها انتخاب می‌شدید و نه اینکه از روی رابطه و صرفا چهره و فالوور! سریال‌های قدیمی از کاربلدهای این عرصه بودند.

وی با بیان اینکه امروز کسی تهیه‌کننده می‌شود که اسپانسر بیاورد، گفت: در زمانیکه من کار بازیگری را شروع کردم یک تولید و جانشین تولید داشتیم. یک اصطلاح خاصی است کسی می‌خواست وارد عرصه تولید بشود سه سال تمام باید دستیار تولیدی کار می‌کرد تا آرام‌آرام ارتقا پیدا کند. الان فردی اسپانسر بیاورد عنوان تهیه‌کننده را به او می‌دهند و می‌تواند کار تولید کند.حرفه‌ای‌گری به ورطه فراموشی سپرده شده و الان موضوع مادیات ارجحیت بیشتری دارد و در نهایت کار بی‌کیفیت تولید می‌شود. کارگردان را هم تحت‌فشار قرار می‌دهند که اگر بخواهد کارش را با دقت و درایت انجام دهد حتی تذکر می‌گیرد؛ چرا که این اسپانسرها عمدتا می‌گویند بگیر بریم! سرعت بیشتر از کیفیت برایشان اهمیت دارد؛ این اتفاقات است که به بی‌کیفیت شدن و تهی شدن فضای هنری لطمه می‌زند. چرا که کار هنری لازمه‌اش صبوری و خلاقیت است.

 

پول به اسپانسرها می‌دهند تا بازیگر بشوند

بازیگر سریال «تولدی دیگر» داریوش فرهنگ درباره معضل دیگر این روزهای بازیگری صحبت کرد که بازیگران پول می‌دهند تا در سریال و فیلم سینمایی بازی کنند. او تصریح کرد: این روزها در کنار تعیین‌کننده بودن اسپانسرها، به کرات به گوش من می‌رسد پول به اسپانسرها می‌دهند تا بازیگر بشوند. معنی‌اش این است که پول بدهید بازیگر شوید! این معضل بزرگی است. وقتی مادیات وارد عرصه هنر می‌شود، به‌نظرمن لطافت و قداست هنر تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد و یک‌گونه‌ای هنر سفارشی می‌شود. برای همین شاید همین تاثیرگذار بوده باشد و مد شده است؛ متاسفانه اسپانسرها بازیگر می‌آورند و دو بازیگر خاص کار را به دست می‌گیرند و بعد می‌گویند کار هم خوب شده است. در حالیکه ما می‌بینیم خیلی از هنرمندان مستعد خانه‌نشین شده‌اند و برای آن نقش، مناسب‌تر بوده‌اند.

 

چه اصراری است که پرکار باشیم

سماواتی گزیده‌کاری را در برخی اوقات پسندیده دانست که پیشینه و کارنامه قدرتمند و خاطرانگیز خودش را به‌خاطر فقط بودن در دنیای تصویر از بین ببرد، خاطرنشان کرد: نکته دیگر در روزهای کم‌کاری و کمرنگ شدن توجه به پیشینه و کارنامه هنرمند است.چرا که کاربلدها هیچ‌گاه کار غیرحرفه‌ای انجام نمی‌دهند و عمدتا با گروه‌هایی که الفبای اولیه کار را هم بلد نیستند فعالیت نمی‌کنند. چرا که هم به‌لحاظ فقدان هنر و هنرمندی رنج می‌برند و از طرف دیگر گروهی که تخصصی نباشد در ارائه تعهدات مالی هم غیراصولی رفتار می‌کند. در این شرایط چه اصراری است که پُرکار باشیم؛ گزیده‌کار کنیم، ولی با افرادی که در این حرفه صاحب شناسنامه‌اند و به اصول هنر و هنرمندی واقفند. امثالِ من بارها برای گرفتن پول دردسر داشته‌ایم، به همین‌خاطر در خانه به مطالعه و ورزش کردن می‌پردازیم؛ توجه به خانواده را جدی می‌گیریم تا کارهای درست و اصولی پیشنهاد شود. هنرمند زمانی موفق است و می‌تواند از کارنامه قدرتمند خودش دفاع کند که احترامش در دنیای تصویر حفظ شود. حتما متن و کارگردانی خوب و سنجیده اهمیت دارد.

 

نقش‌های زیبایی برای خانم‌ها نوشته نمی‌شود

وی در خصوص توجه به نقش و کاراکتر زنان در سریال‌ها و فیلم‌هایی سینمایی، گفت: یک نکته‌ای که برای پیشکسوتان به یک معضل تبدیل شده گریبان نقش خانم‌ها را هم گرفته است. همان‌طورکه برای پیشکسوتان آن‌طور که باید و شاید متن خوب نوشته نمی‌شود و کمتر کاراکترهای فرعی دیده می‌شوند. نقش‌های زیبایی هم برای خانم‌ها نوشته نمی‌شود.در صورتیکه زمانی خانم‌ها محور داستان‌های نمایشی بوده‌اند و بارها هم دیده‌ایم که سریال‌ها یا فیلم‌های زن‌محور چقدر موفق شده‌اند. البته برخی اوقات هم به علت تعدد بازیگر، کمتر توفیق شده که من بازیگر نقش‌های موثر زنانه در سینما و تلویزیون باشم.سماواتی در خاتمه با اشاره به یک سریال تلویزیونی آماده نمایش، خاطرنشان کرد: در عید امسال دو سریال تلویزیونی «شش قهرمان و نصفی» و «زندگی شگفت‌انگیز است» از تلویزیون پخش شد که بنده در این سریال‌ها حضور داشتم. در سریال جدید احمد کاوری به نام «بهترین سال‌های زندگی ما» هم حضور دارم که تابستان امسال به تلویزیون می‌آید. البته تله فیلم «رامینالدو» را برای کودک و نوجوان کار کردم که آن‌هم قرار است به‌زودی روی آنتن شبکه‌های سیما برود.

armandaily.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش