یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲
۱۶:۵۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۱۸۹۶
فستیوال ها و جشنواره های هنری

آهنگساز ایرانی برنده جایزه جشنواره فیلم هنری برلین شد

رامین حسین‌پور, برنده جایزه جشنواره فیلم هنری برلین,
رامین حسین‌پور نویسنده، کارگردان و آهنگساز ویدئوآرت «صورتگر» برنده جایزه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم هنری برلین شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، جشنواره فیلم هنری برلین یک رویداد بین‌المللی تایید شده توسط IMDb و یک پلتفرم نمایش در همکاری با مجله معتبر و معروف Euro Arthouse Cinema Daily است. این جشنواره یک جشنواره فیلمسازان واقعی است که به زبان سینما و هنر اختصاص دارد.

جشنواره فیلم هنری برلین به کارگردانان برنده کن مانند وارویک تورتون در رقابت با استعدادهای نوظهور بین‌المللی جوایزی را اعطا کرده است.

این جشنواره معتقد است که برلین به عنوان یک مرکز مهم فیلمسازی شناخته شده است و نمی‌توان سهم سینمای آلمان را در تاریخ سینما انکار کرد. جشنواره فیلم هنری برلین تلاش می‌کند فضایی را برای فیلمسازان مستقل فراهم کند تا داستان‌های خود را بدون فشار تجاری خلق و نمایش دهند تا فیلم‌های خارق‌العاده را کشف و جشن بگیرند و فیلمسازی مستقل را توسعه دهند. این جشنواره در کنار سینمای مستقل است.

ویدئوآرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی، تهیه‌کنندگی و آهنگسازی رامین حسین‌پور جایزه بهترین موزیک ویدئو تلفیقی و تجربی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم هنری برلین را کسب کرد.

محمد نظری مدیر برنامه هنری، احسان واثقی تدوینگر، حجت شعبانی تیریدی آرتیست، علی احسانی مدیر فیلمبرداری، مهدی حکمت مجری دکوراسیون، امید احمدزاده و رسول کیان‌پور هلی‌شات، محمد حسامیان عکاس هنری، فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی بازیگران و نیما نواپور عضو تیم موسیقی، با تقدیر از دکتر فرید رضائیان و دکتر بهروز طباطبائی دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» هستند.

آهنگساز ایرانی برنده جایزه جشنواره فیلم هنری برلین شد

ویدیوآرت «صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن با شعری از مولانا نیز برعهده حسین‌پور بوده است.

«صورتگر» برنده بهترین خواننده مرد جشنواره بین‌المللی لس آنجلس، جایزه بهترین کارگردان مستندساز و بهترین فیلم کوتاه تلفیقی فستیوال بین‌المللی «استهکلم» سوئد و بهترین آهنگساز «زاگرب» کرواسی و بهترین کانسپت آرت در بخش (معماری، سینما، موسیقی) از جشنواره جهانی لس آنجلس شده است.

جایزه بهترین موزیک ویدیو در فستیوال بین‌المللی مستقل ونکوور کانادا، جایزه بهترین سولو آرتیست در فستیوال بین‌المللی موزیک ویدیوی آندرگراند (زیرزمینی) پاریس فرانسه، جایزه بهترین جلوه‌های ویژه موزیک ویدیو اواردز پراگ چک، تقدیر ویژه هیات داوران و راهیابی به بخش نهایی بهترین موزیک ویدیو اواردز لندن انگلستان، جایزه بهترین موزیک ویدیو در فستیوال بین‌المللی آرت بلاکس مسکو و جایزه بهترین موزیک ویدیو، مستند، نویسندگی و کارگردان مرد موزیک ویدیو اواردز رم ایتالیا، بهترین موزیک ویدئو راک مونیخ آلمان، سه عنوان بهترین تهیه‌کننده و بهترین موزیک ویدئو و بهترین طراحی صحنه و دکوراسیون ایزمیر ترکیه از دیگر افتخارات «صورتگر» است.

همچنین بهترین جلوه ویژه فستیوال پراگ، پنج عنوان فستیوال نیویورک آمریکا در بخش‌های موزیک فیلم، تهیه‌کنندگی، بهترین موزیک ویدئو راک، بهترین کارگردان مرد، بهترین ویدئو تلفیقی و برنده یورو موزیک برای بهترین موزیسین فیلم و برنده جایزه بهترین نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی فستیوال بُدن سوئد و اسلواکی، بهترین ویدئو راک و بهترین ویدئو هنری فستیوال اسلواکی و بهترین فیلم کوتاه انمیشین جشنواره پراگ، جایزه شایستگی و بهترین جلوه‌های ویژه از جشنواره تک حلقه لس آنجلس، بهترین فیلم تلفیقی کوتاه در جشنواره اروپا، جایزه بهترین اجرا، هنر، تمدن و ویدئوآرت از جشنواره معتبر جهانی آکوولاد کالیفرنیا از دیگر حضورهای بین‌المللی این اثر است.

ویدئوآرت صورتگر در فهرست IMDb دومین اثر بین ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در گونه مستند قرار گرفته است و سایت IMDb، رامین حسین‌پور را به عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده است.

حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه معماری به عنوان طراح، مدرس، نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و کانسپتچوال آرتیست شناخته شده است و تقدیر شده در مجله Euro Art house Cinema Day است.

حسین‌پور سال ۱۳۹۴ با تلفیق هنرهای معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در جشنواره‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کردند.

رامین حسین‌پور, برنده جایزه جشنواره فیلم هنری برلین,

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زندگینامه آرتمیس یکم زندگینامه آرتمیس یکم نخستین بانوی دریاسالار ایرانی

تولد: سده ۵ (پیش از میلاد)، هالیکارناس

سلطنت: ۴۶۰–۴۸۴ پیش از میلاد

جانشین: ۴۸۴ پیش از میلاد

تاجگذاری: پیسیندلیس

درگذشت: سده ۵ (پیش از میلاد)

ادامه
یسنا میرطهماسب بیوگرافی یسنا میرطهماسب بازیگر نوظهور سینما

تاریخ تولد: ۲۸ فروردین ۱۳۷۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت:  سال ۱۳۹۱ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی رشته معماری

ادامه
زر امیرابراهیمی بیوگرافی زر امیرابراهیمی و حواشی زندگی او (+تصاویر)

تاریخ تولد: ۱۸ تیر ۱۳۶۰ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: سال ۱۳۷۸ تاکنون

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش