چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۴۶ - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۷۴۷۴
فستیوال ها و جشنواره های هنری

۱۴ فیلم و سریال جذاب و دیدنی که در جشنواره کن سال ۲۰۱۷ به نمایش در خواهند آمد

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

چمدان ها بسته، لباس ها آماده شده و حتی هلی کوپترها نیز به حالت آماده باش درآمده اند: زمان جمع شدن در «فرنچ ریویِرا» برای هفتادمین فستیوال سینمایی کن فرا رسیده است. این فستیوال اتفاقات بسیاری جالبی در خود خواهد داشت و بسیاری از علاقمندان منتظر فیلم های و سریال های جدیدی هستند که در این فستیوال معروف و پر زرق و برق به نمایش در خواهند آمد. از این رو قبل از این که مراسم افتتاحیه ی این جشنواره روز چهارشنبه آغاز شود ما قصد داریم ۱۴ مورد از پروژه های سینمایی و سریالی که توسط کارگردانان نام آشنا ساخته شده و بیش از دیگران برای دیدن آن ها اشتیاق وجود دارد را به شما معرفی خواهیم کرد. برای آشنایی با این فیلم ها با ادامه ی متن همراه باشید.

 

۱- زمان خوب (Good Time)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

با هر منتقد سینمایی، روزنامه نگار و یا علاقمندان دنیای سینما که حرف بزنید در مورد این فیلم جنایی که داستان آن در نیویورک رخ می دهد و توسط برادران سافدی (بن و جاش) کاگردانی شده است صحبت می کنند و ادعا دارند که این فیلم را باید حتماً دید. برادران سافدی که مورد ستایش مارتین اسکورسیزی قرار گرفته و به خاطر فیلم «Heaven Knows What» در سال ۲۰۱۴ مشهور شدند قبلا نیز در این جشنواره حضور داشته اند اما فیلم «زمان خوب» اولین رقابت رسمی آن ها در این فستیوال است.

 

رابرت پَتینسون که نقش اصلی این فیلم را بازی می کند آن را «فیلمی در مورد یک سارق بانک جامعه ستیز با آسیب روانی شدید» و یک کلاهبردار نیویورکی که قصد دارد برادرش را در یک شب پر آشوب از زندان خارج کنید توصیف کرده است. در چندین عکسی که از این فیلم منتشر شده می توان آشفتگی را در چهره ی بازیگر نقش اصلی به وضوح دید. این فیلم را از دست ندهید!

 

۲- اوکجا (Okja)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

یکی از پرطرفدارترین فیلم های جشنواره ی کن امسال را باید بحث برانگیز ترین آن ها نیز نامید: سینماهای فرانسه به قرار گرفتن فیلم «اوکجا» به کارگردانی بونگ جوون هو در بخش مسابقه ی این جشنواره اعتراض کرده اند زیرا شبکه ی اینترنتی نت فلیکس قصد دارد این فیلم را در تاریخ ۲۸ ژوئن منتشر کند و این موضوع خوشایند سینماها نیست. این موضع بر خلاف قانون فستیوال کن است که تمامی فیلم های آینده ی این جشنواره باید برای حضور در بخش مسابقه از قبل در سینماهای فرانسه به نمایش درآمده باشند.

 

قطعاً این موضوع دردسرساز خواهد شد اما از آن جایی که کارگردان خود تهیه کننده ی فیلم نیز هست و بازیگرانی مانند تیلدا سوینتون و جیک جیلنهال در آن بازی می کنند نمی توان مانع از حضور آن در بخش رقابت شد. این فیلم داستان یک دختر و هیولای دست آموز او را روایت می کند.

 

۳- داستان های مِیِروویتز (The Meyerowitz Stories)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آخرین فیلم نواه باومَبچ در مورد گروهی از افراد سالمند عجیب و غریب است که دور هم جمع می شوند تا از پدر هنری خود (با بازی داستین هافمن) تجلیل کنند. این فیلم با توجه به حضور بازیگران مطرحی مانند داستین هافمن، بن استیلر، اما تامپسون و آدام سندلر دیدنی خواهد بود. با این وجود دعوای بین کمپانی اینترنتی نت فلیکس و مسئولان جشنواره ی کن نشان می دهد که این فیلم پرسروصدا خواهد بود. اگر استقبال از این فیلم و همچنین «اوکجا» فراوان باشد باید شاهد تجدیدنظر مسئولان این جشنواره باشیم. اگر این فیلم ها مورد استقبال زیادی نیز قرار نگیرند بدین معنا خواهد بود که مسئولان جشنواره تصمیم درستی گرفته اند.

 

۴- فریب خورده (The Beguiled)

 

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

سوفیا کاپولا در اولین فیلم خود بعد از ساخت فیلم «حلقه ی بلینگ» (The Bling Ring) در سال ۲۰۱۳، فیلمی با عنوان «فریب خورده» بسازد که بازسازی فیلمی درام با همین نام و با بازی کلینت ایستوود در سال ۱۹۷۱ است. در این فیلم کالین فارل نقش یک سرباز زخمی دوران جنگ داخلی آمریکا را روایت می کند که حضور مردانه ی او در یک جمع زنانه (نیکول کیدمن، کریستین دانست و الی فانینگ) زندگی آن ها را دچار تغییرات شدیدی می سازد. البته با توجه به قدرت کارگردانی و نویسندگی کاپولا باید منتظر یک فیلم دیدنی باشیم که حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

 

۵- کشتن گوزن مقدس (The Killing of a Sacred Deer)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

نیکول کیدمن و کالین فارل در فیلم دیگری نیز در کنار هم قرار گرفته اند که در جشنواره کن ۲۰۱۷ به نمایش درخواهد آمد. کارگردانی فیلم «کشتن گوزن مقدس» را یورگوس لانثیموس برعهده دارد که وی را بیشتر با فیلم «خرچنگ» (The Lobster) می شناسیم. در این فیلم، فارل و کیدمن نقش زن و شوهری را بازی می کنند که زندگی شان توسط یک نوجوان دچار تغییر می شود. با وجود داستان ساده و سرراست فیلم، لانثیموس که سال گذشته نامزد دریافت جایزه ی اسکار بهترین فیلمنامه نیز شده بود سبک بسیار خاص و منحصر به فردی در فیلمسازی دارد که فیلم او را جذاب خواهد کرد. فیلم او یکی از بخت های اصلی جایزه ی در این فستیوال به شمار می آید.

 

۶- بر اساس یک داستان واقعی (Based on a True Story)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

رومن پولانسکی اخیراً به خاطر اعتراضات فعالان حقوق زن به خاطر پرونده ی تجاوز حل نشده و پر سروصدای او در سال ۱۹۷۷ مجبور به کناره گیری از مقام ریاست جوایز سزار فرانسه شد. وی اکنون با فیملی خارج از بخش مسابقه و با عنوان «بر اساس یک داستان واقعی» به صحنه بازگشته و باید منتظر اتفاقات بعد از نمایش این فیلم در بخش خارج از مسابقه جشنواره کن بود. یکی از نویسندگان فیلمنامه ی این فیلم اولیویه آسایاس است که همواره مورد علاقه ی داوران جشنواره ی کن بوده و فیلم داستان یک نویسنده (با بازی امانوئل سنیه)  و یک طرفدار پروپا قرص (با بازی اوا گرین) را روایت می کند. سابقه ی رومن پولانسکی نشان می دهد که این فیلم نیز حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت پس آن را از دست ندهید.

 

۷- پایان خوش (Happy End)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

میشاییل هانکه کارگردان اتریشی ۵ سال بعد از ساخت فیلم «عشق» (Amour) و بردن جایزه ی نخل طلایی بهترین فیلم جشنواره ی کن بار دیگر با یک فیلم جدید به این جشنواره بازگشته است. در این فیلم نیز بار دیگر بازیگران فیلم «عشق» (ژان لویی ترنتینیان و ایزابل هوپر) در کنار هم قرار گرفته و نقش یک خانواده ی بورژوازی را بازی می کنند که در شمال فرانسه سکونت داشته و در مجاورت آن ها یک اردوگاه بزرگ مهاجران قرار دارد. بدین ترتیب به نظر می رسد با توجه به داستان فیلم های قبلی هانکه باید منتظر داستان تلخ و تاثیرگذاری باشیم.

 

۸- شگفت زده (Wonderstruck)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آخرین باری که تاد هینس در جشنواره ی کن حاضر شد در سال ۲۰۱۵ و با فیلم تاثیرگذار «کارول» (Carol) بود. اکنون وی با فیملی به مراتب جاه طلبانه تر و جهانی تر از قبل بازگشته است. این فیلم که بر اساس رمانی از برایان سلزنیک ساخته شده داستان دو کودک ناشنوا در سال های ۱۹۲۷ و ۱۹۷۷ را روایت می کند که به دلایل رازآلودی با هم در ارتباط هستند. جولیان مور و میشله ویلیامز همراه با یک دختر ناشنوای ۱۳ ساله به نام میلیسنت سیموندز و تعدادی دیگر از افراد ناشنوا در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند. اگر این فیلم نتواند اولین جایزه ی نخل طلایی را برای هینس به ارمغان بیاورد دستکم تماشاگران را به گریه خواهد انداخت.

 

۹- تو هیچ وقت واقعا این جا نبودی (You Were Never Really Here)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

این فیلم بعد از ۶ سال اولین فیلم لین رمزی کارگردان اسکاتلندی خواهد بود که در سال ۲۰۱۱ با فیلم پرسروصدا و تاثیر گذار «باید در مورد کوین حرف بزنیم» (We Need to Talk About Kevin) در بخش مسابقه ی جشنواره ی کن حضور داشت. خواکین فینیکس در این فیلم نقش یک سرباز سابق نیروی دریایی ایالات متحده را بازی می کند که به جستجوی عاملان قاچاق کودکان گشته و بعد از پیدا کردنشان، آن ها را با ضربات چکش از پای در می آورد. این فیلم نیز مانند فیلم قبلی رمزی فیلمی خونین و پر از کشتار خواهد بود که بر اساس رمان کوچکی از جاناتان آمِس نوشته شده است.

 

۱۰-تیغه جاویدان (Blade of the Immortal)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

تاکاشی میکه کارگردان مشهور ژاپنی جزو یکی از مشتریان ثابت جشنواره ی کن به شمار می آید. اخیراً وی در کنار فیلمنامه های اورجینال به ساخت اقتباس های انیمه نیز تمایل زیادی نشان داده است. وی در جدیدترین فیلم خود با عنوان «تیغه جاویدان» که به زبان ژاپنی است از تاکویا کیمورا و گروه پاپ موسوم به «SMAP» استفاده نموده و باید منتظر موفقیت فیلم در جشنواره ی کن باشیم.

 

۱۱- چطور در مهمانی ها با دختران حرف بزنیم (How to Talk to Girls at Parties)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

در این فیلم نیز نیکول کیدمن با ظاهری بسیار متفاوت و عجیب ظاهر شده است. این فیلم در مورد مهمانی، روابط دختران، خجالتی بودن و بیگانگی با دیگران بوده و علاوه بر نیکول کیدمن، جان کامرون میچل در نقش کارگردان فیلم و الی فانینگ نیز در نقش مقابل کیدمن در این پروژه حضور خواهند داشت.

 

۱۲- پروژه ی فلوریدا (The Florida Project)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

شان بیکر بعد از فیلم موفق «نارنگی» (Tangerine) که با دوربین تلفن هوشمند آیفون ۵ اس فیلمبرداری شده بود بار دیگر با داستان گروهی از کودکان در دوران تعطیلات تابستانی بازگشته است در حالی که والدین آن ها روزگار سختی را می گذرانند. ویلم دفو نقش یکی از این والدین را بازی می کند اما بیشتر نقش های فیلم را بازیگران ناشناخته بر عهده دارند. بنابراین باید منتظر بازی طبیعی کودکانی بود که ممکن است در آینده به ستاره تبدیل شوند.

 

۱۳- بی عشق (Loveless)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

آندری زویاگینتسف، کارگردان روسی، با فیلم «لِویاتان» (Leviathan) در سال ۲۰۱۴ نامزد دریافت جایزه ی اسکار شد و از آن زمان تاکنون همه منتظر کار دیگری از این کارگردان خوش آتیه بوده اند. فیلم «بی عشق» نیز مانند داستان فیلم «لِویاتان» در مورد زندگی مدرن در روسیه بوده و یک درام خانوادگی است که داستان یک زوج بداقبال را روایت می کند که در حین یک مشاجره فرزند خود را گم می کنند. اگر این فیلم در جشنواره ی کن ۲۰۱۷ مورد استقبال قرار گیرد بدون شک زویاگینتسف به یکی از چهره های اصلی جشنواره کن تبدیل خواهد شد که از کشوری پرحاشیه آمده است.

 

۱۴- بر فراز دریاچه: دختر چینی (Top of the Lake: China Girl)

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,فیلم جشنواره کن

 

فیلم جدید جین کمپیون در جشنواره ی کن امسال ارزش دیدن را خواهد داشت. او اولین و تنها فلیمساز زنی است که جایزه ی تخل طلایی بهترین فیلم جشنواره ی کن را در سال ۱۹۹۳ برای فیلم «پیانو» (The Piano) دریافت کرد. اکنون وی در کنار دیوید لینچ (با سریال تویین پیکس (Twin Peaks)) دومین کارگردانی است که یک سریال تلویزیونی را به بخش جایزه ی جشنواره ی کن می آورد. این سریال هفت ساعته در مورد یک دختر آسیایی است که جنازه ی او در یک چمدان در یکی از مشهورترین سواحل سیدنی پیدا می شود.

 

در این سریال الیزابت ماس نقش کارآگاهی به نام رابین گریفین، گویندولین کریستی (بازیگر نقش بریَن اهل تارث در سریال بازی تاج و تخت) نقش یک پلیس تازه کار و نیکول کیدمن نیز نقش مادرخوانده ی مقتول را بازی خواهند کرد. این چهارمین فیلمی است که نیکول کیدمن در جشنواره ی کن امسال خواهد داشت.

 

 

rooziato.com
  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش