سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۰۸:۵۶ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۳۱۷۹
فیلم و سینمای ایران

ماجرای حاشیه اکران فیلم محسن تنابنده در مشهد چه بود؟

شروع متوسط فیلم‌های پرهیاهو

فیلم قسم,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

هفته گذشته فیلم «قسم» ساخته محسن تنابنده به گیشه سینماها رسید و در حالی که پیش بینی می‌شد اکران این اثر بتواند پای مخاطبان بسیاری را به سالن‌های سینماها باز کند ولی این اتفاق نیفتاد و این اثر با حضور بازیگرانی همچون مهناز افشار و سعید آقاخانی در چهار روز تنها ۱۷۸ میلیون تومان فروخت و شروعی ناامید‌کننده داشت. اکران این فیلم خالی از حاشیه نبود و نمایش افتتاحیه‌اش در مشهد با جنجال روبه‌رو شد.

ماجرا از این قرار بود که گویا عوامل فیلم می‌خواستند ویدئوی خوشامدگویی مهناز افشار بازیگر این فیلم را که در جلسه حضور نداشت برای تماشاچیان پخش کنند که در آخرین لحظات از نمایش آن ممانعت شد.محسن تنابنده ابتدا با انتشار کلیپی در اینستاگرام به این اتفاق اعتراض کرد و سپس در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها گفت ما سه دقیقه از صحبت‌های خانم مهناز افشار بازیگر فیلم را به‌صورت ضبط‌شده در اختیار داشتیم و قرار بود این ویدئو در حاشیه اکران عمومی فیلم پخش شود. ماجرا اصلا پخش زنده صحبت‌های خانم مهناز افشار نبود؛ که البته آن ویدئوی سه‌دقیقه‌ای هم مورد تایید قرار گرفته بود. جالب این است که نمایش این ویدئو و محتوای آن نیز از سه روز قبل اعلام عمومی شده بود و مردم مشهد انتظار داشتند بتوانند در زمان اکران عمومی آن را مشاهده کنند.

بسیاری برای این مراسم دعوت شده بودند، اما بدون هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای پخش آن لغو شد و اجازه نمایش ندادند. صحبت‌های خانم افشار در حد یک خوشامدگویی ساده بود. تنابنده درباره حواشی فیلم قسم گفت: «نکته‌ای که برایم خیلی جالب است اینکه چگونه برای فیلمی که منتخب قوه‌قضائیه بوده و تمام مجوز‌های لازم را کسب کرده و در ضمن نامزد دریافت ۶ سیمرغ از جشنواره ملی فیلم فجر بوده، این اتفاقات پیش می‌آید. چرا همه نهاد‌ها موافقند، اما فقط یک نهاد همه چیز را کنسل می‌کند؟»

در همین رابطه محمد رضا محمدی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: «پخش نشدن ویدئوی ضبط شده خانم «مهناز افشار» در جریان اکران عمومی فیلم «قسم» در پردیس سینمایی اطلس مشهد، تصمیم داخلی مدیریت سینما بوده است و مطالب آقای محسن تنابنده در اینستاگرام را تکذیب می‌کنم زیرا هیچ نهاد یا ارگانی در این زمینه دخالت نداشته و به سینما اطلس نگفته که برنامه خانم افشار در جریان اکران عمومی فیلم پخش نشود. وی افزود: مدیر این سینما به عوامل برنامه توصیه کرده است چون در اکران‌های عمومی فیلم چنین چیزی عرف نبوده و خارج از برنامه است، این اقدام انجام نشود. محمدی افزود: مدیر سینما اطلس نیز مطلب آقای تنابنده را تکذیب کرده و گفته است این حق را بر خود قائل می‌داند که علیه ایشان اعلام جرم کند.

مدیریت پردیس سینمایی اطلس مشهد نیز با انتشار پیامی نسبت به حرف‌های محسن تنابنده واکنش نشان داد. در این پیام آمده است هماهنگی‌‌های صورت گرفته با این سینما صرفا برای حضور آقایان محسن تنابنده و حسن پورشیرازی برای اکران مردمی فیلم بوده که مکاتبات لازم در این زمینه با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز انجام شده بود و به همین دلیل مدیریت سینما مانع از اجرای برنامه‌ دیگری خارج از هماهنگی‌‌های انجام شده و مجوزهای دریافتی شده است. از عواقب مثبت و منفی این حواشی که بگذریم شاید دلیل دیگر فروش نه‌چندان خوب این فیلم را با وجود درخشش درجشنواره فیلم فجر با نامزدی در ۶ بخش، در سوژه نسبتا تلخ آن بتوان جست‌وجو کرد. داستان این فیلم درباره قتل زنی به نام رضوان است که خانواده و اقوام او به دنبال ثابت کردن قاتل بودن شوهر وی به دادگاه هستند.

این در حالی است که در ماه‌های اخیر فیلم‌های کمدی هم با اقبال کمتری روبه‌رو می‌شوند و منتقدان معتقدند شگرد کمدی سازها برای مردم رو شده و به همین دلیل فرمول‌های قدیمی دیگر جوابگوی بازار سینما نیست.البته روزهای بسیاری تا ایام اکران فیلم «قسم» باقی مانده و شاید زود باشد درباره شکست یا موفقیتش در این بازه زمانی قضاوت کرد، ولی معمولا آغاز اکران‌ها تا حدی تعیین‌کننده سرنوشت آنهاست. از سه فیلم دیگری که از دو هفته پیش اکران خود را آغاز کرده‌اند نیز جز فیلم «قصر شیرین» که با فروش نسبتا قابل قبول یک میلیارد تومانی مواجه شده‌ است، دیگر آثار به دلایل مختلف موفقیت چندانی در گیشه‌ها نداشته‌اند.

«قصر شیرین» به کارگردانی رضا میرکریمی که چهارشنبه دوم مرداد اکران شد، روایتی است از زندگی جلال مرادی که طی تصادفی خانواده‌ای را به قتل می‌رساند، اما تصادف در دادگاه غیر عمد شناخته می‌شود و... در این فیلم حامد بهداد، ژیلا شاهی، یونا تدین و نیوشا علیپور به ایفای نقش می‌پردازند.«سرکوب» به کارگردانی رضا گوران نیز که همزمان با «قصر شیرین» روی پرده سینماها رفته در مدت مشابه تنها توانسته ۳۵۴ میلیون تومان بفروشد. رضا گوران که پیش از این در تئاتر به‌عنوان کارگردانی موفق خود را تثبیت کرده بود با ساخت اولین تجربه سینمایی‌اش در کسوت کارگردان و فیلمنامه‌نویس اگرچه نظر برخی منتقدان را به خود جلب کرده، با وجود بازیگران چهره‌ای چون باران کوثری، سارا بهرامی و جمشید هاشم‌پور نشان داده تاکنون دست‌کم در گیشه چندان موفق نبوده است.

برای فروش کم فیلم کودکانه «تپلی و من» ساخته حسین قناعت شاید بتوان دلیلی دیگر یافت. اگر از پدیده‌هایی مانند «مدرسه موش‌ها»، «دزد عروسک‌ها» و فیلم‌های سینمایی مرتبط با «کلاه قرمزی» بگذریم که در سال‌های دور روی پرده رفته‌اند و همه اعضای خانواده را به سینماها کشانده بود، اکثر فیلم‌های کودکان در سال‌های اخیر مخاطبان معدودی داشته‌اند. این فیلم نیز که از دوم مرداد در سینماها روی پرده رفته تاکنون ۳۳۳ میلیون فروخته است. حسن معجونی، سامیار محمدی، میترا حجار، سیروس گرجستانی، یوسف تیموری، نادر سلیمانی و رامین ناصرنصیر از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم قسم,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

donya-e-eqtesad.com
  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش