جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۰۳ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۷۱۴
فیلم و سینمای ایران

گزارشی از تولیدات کنجکاوی‌برانگیز سینمای ایران

کارگردانان مشغول کارند

سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

اگر خبرهای چند ماه گذشته سینمای ایران را مرور کرده باشید با فهرستی از تولیدات مواجه می‌شوید که هم به‌ لحاظ حضور کارگردان‌های اسم و رسم‌دار در فهرست فیلمسازان مشغول فعالیت و هم به‌ لحاظ ترکیب کنجکاوی‌برانگیز بازیگران و اولین تجربه‌های همکاری، مخاطبان را مشتاق به تماشای نتیجه می‌کند. از ابتدای سال ۹۸ در میان فهرست متقاضیان پروانه ساخت و خروجی شورای مربوطه علاوه بر فیلمسازان نوظهور و کارگردانان تازه‌ نفس، نام‌هایی آشنا دیده می‌شوند که هر خبر تازه درباره آنها خوراک رسانه‌های خبری می‌شود و کنجکاوی علاقه‌مندان جدی سینما را در پی‌ دارد؛ از انتشار خبرهای غیررسمی همکاری مجدد علی نصیریان و داریوش مهرجویی بعد از ۴۰ سال و حضور رضا عطاران در کار تازه کیانوش عیاری گرفته تا حضور فرامرز قریبیان در تازه‌ترین فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا.

نام‌هایی که مرور هر کدام‌شان در گزاره یک پیام به تنهایی کافی است تا علاقه‌مندان سینما گوش‌شان را تیز کنند تا ببینند چه چیزی در انتظارشان است.

سازمان اوج، حاتمی‌کیا و چند داستان دیگر

چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه این روزها در طیف علاقه‌مندان آثارش مانده باشیم یا نه، ابراهیم حاتمی‌کیا فیلمساز مهمی است و تصمیم او برای ساخت فیلمی تازه کنجکاوی برانگیز است. ۱۲ مردادماه بلافاصله پس از انتشار خبر صدور پروانه نمایش بیستمین فیلم این فیلمساز «خروج»، ساعت معکوس برای اعلام اولین بازیگر این فیلم از سوی روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج هم کلید خورد و ساعاتی بعد به‌صورت رسمی نام فرامرز قریبیان به‌عنوان اولین بازیگر این فیلم مطرح شد. اولین همکاری حاتمی‌کیا و قریبیان را خیلی‌ها پایانی بر خداحافظی غیررسمی این بازیگر از عرصه سینما هم خواندند.

فرامرز قریبیان آخرین بار سال ۹۳ در فیلم سینمایی «چهارشنبه خون به پا می‌شود» جلوی دوربین رفته بود و پس از آن پسرش سام در یک پست اینستاگرامی از خداحافظی غیر رسمی پدرش از سینما خبر داده بود. اما بعد از «بادیگارد» و «به وقت شام» سومین تجربه همکاری حاتمی‌کیا با سازمان اوج آن طور که یک رسانه خبر داده فیلمی اعتراضی علیه انفعال و بوروکراسی دولتی‌هاست؛ یک فیلم جاده‌ای درباره تعدادی کشاورز که زمین‌هایشان را سیل برده است. البته همکاری حاتمی‌کیا با این سازمان فقط به «خروج» محدود نمی‌شود و براساس شنیده‌ها او در دیگر پروژه اوج یعنی «لباس شخصی» (امیرعباس ربیعی) هم به‌عنوان مشاور کارگردان همکاری دارد. بهروز شعیبی هم دیگر فیلمسازی است که جدیدترین فعالیت سینمایی خود «روز بلوا» را با همکاری این سازمان می‌سازد.

پیشکسوت‌ها خانه‌نشین نمی‌شوند

هفته دوم مردادماه و پس از مراسم تولد مسعود کیمیایی که داریوش مهرجویی میهمان ویژه آن بود، جای خالی این دو فیلمساز در سینمای ایران بیش از گذشته مورد توجه سینمایی‌نویس‌ها قرار گرفت، بخصوص اینکه مسعود کیمیایی در دیگر مراسم تولدش در موزه سینما با انتقاد از فروش چند ده میلیاردی فیلم‌های روی پرده و جای خالی فیلمسازانی چون مهرجویی و تقوایی گفت: «افرادی مانند داریوش مهرجویی از ۵ سال پیش بیکارند. او کار می‌کند و چند طرح فوق‌العاده دارد که سرمایه می‌خواهد اما نیست.»  پس از این مراسم خبر فیلم تازه مهرجویی جانی دوباره در رسانه‌ها گرفت و حرف و حدیث‌هایی هم راجع به احتمال همکاری مجدد این فیلمساز و علی نصیریان بعد از حدود ۴۰ سال مطرح شد. موضوعی که از سوی این دو بزرگ سینمای ایران نه تأیید شد و نه تکذیب.

تنها علی نصیریان در گفت‌وگویی این همکاری مجدد را جذاب خواند و گفت که تا این لحظه تنها پیشنهاد همکاری با مهرجویی هماهنگ شده اما درباره نقش هنوز قرار نیست چیزی رسانه‌ای شود. آخرین بار نصیریان در سال ۱۳۵۹ در فیلم «مدرسه‌ای که می‌رفتیم» با مهرجویی همکاری داشت و پیش از آن نیز در «گاو»، «پستچی»، «آقای هالو» و «دایره مینا».

«لامینور» به تهیه‌کنندگی رضا درمیشیان و نویسندگی مشترک مهرجویی و وحیده محمدی‌فرکه ۸ خردادماه امسال از سازمان سینمایی پروانه ساخت گرفت تازه‌ترین اثر سینمایی این فیلمساز موج نوی سینمای ایران است. البته بجز کار تازه عیاری، احتمالاً در روزهای آینده باید منتظر اخبار فیلم تازه مسعود کیمیایی هم باشیم. این فیلمساز در مراسم تولدش اعلام کرده بود که «آقایی که چند فیلمش فروش خوبی داشته قرار است اثر بعدی من را بسازد.»

همکاری غیرمنتظره عطاران و عیاری

در روزهایی که بحث اکران فیلم «خانه پدری» و رفع مشکل توقیف این فیلم با اعمال قانون رده‌بندی سنی داغ بود و کیانوش عیاری هم درگیر بودجه و هزینه اتمام سریالش «۸۷ متر»، انتشار یک خبر غیرمنتظره دوستداران این فیلمساز محبوب و آرام سینمای ایران را خوشحال و غافلگیر کرد. رضا رخشان که تهیه‌کنندگی فیلم پرفروش «هزارپا» را برعهده داشته از همکاری رضا عطاران با این فیلمساز در آخرین پروژه سینمایی‌اش با عنوان «رِکر» خبر داد. طبق گفته او این فیلم که عیاری نگارش فیلمنامه آن را برعهده داشته بزودی و احتمالاً از مهرماه وارد مراحل اجرایی خواهد شد.

پس از حذف فیلم «کاناپه» از سوی هیأت انتخاب سی‌وپنجمین دوره جشنواره فیلم فجر و توقیف این فیلم، عیاری اعلام کرد که دیگر هیچ فیلم سینمایی‌ای نمی‌سازد که خانم ها چه در خلوت و چه در مقابل محارم روسری به سر داشته باشند. بر این اساس حالا خیلی‌ها منتظرند ببینند این فیلمساز اجتماعی در ادامه تجربه‌هایش چطور با مشکل حجاب در آثارش برخورد خواهد کرد.

باشگاه کنجکاوی‌برانگیزها

از دیگر اخبار غافلگیر‌کننده تولیدات سینمایی که در روزهای اخیر منتشر شده می‌توان به همکاری پیمان معادی با کارگردان جوان و البته تثبیت‌ شده این روزهای سینمای ایران، محمد حسین مهدویان اشاره کرد. این فیلمساز که با انعقاد قرارداد اکران فیلمش برای مهرماه امسال خیالش از سرنوشت نمایش تریلر جاسوسی و امنیتی «ماجرای نیمروز ۲: رد خون» راحت شده حالا با فراغ بال در تدارک ساخت «درخت گردو» است. این فیلم که پروانه ساخت آن ماه گذشته صادر شده قرار است به تهیه‌کنندگی سید مصطفی احمدی (تهیه‌کننده کارهای اخیر مهران مدیری از «دورهمی» و «ساعت پنج عصر» تا «هیولا») تولید شود.

اما از دیگر آثار کنجکاوی‌برانگیز به لحاظ ترکیب عوامل تولید، فیلم تازه نیکی کریمی، «آتابای»، است که با فیلمنامه هادی حجازی‌فر ۲۰ خردادماه امسال مجوز ساخت دریافت کرد. این فیلم در شهرستان خوی فیلمبرداری می‌شود و تاکنون حضور هادی حجازی‌فر و جواد عزتی در آن قطعی شده است. حجازی‌فر همچنین با گریمی متفاوت یکی از نقش‌های اصلی فیلم برزو نیک‌نژاد، «دوزیست» را بازی کرده است. محسن تنابنده هم که این روزها حسابی پرکار و خبر‌ساز است از یک سو دومین تجربه کارگردانی‌اش، «قسم» را روی اکران دارد و از سوی دیگر مشغول بازی در فیلم تازه سامان سالور شده است.

انتشار اولین عکس از فیلم «سه کام حبس» و تصویر گریم متفاوت محسن تنابنده در کنار پریناز ایزدیار در چند روز گذشته نگاه‌ها را متوجه فیلم تازه سامان سالور و همکاری مجدد تنابنده و این فیلمساز بعد از «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین» کرده است. در این فهرست به جدیدترین تجربه کارگردانی پیمان قاسم‌خانی با عنوان «ارتش سری» هم باید اشاره کرد که ادامه‌ «خوب بد جلف» است و علاوه بر سام درخشانی و پژمان جمشیدی، حامد کمیلی هم یکی از نقش‌های اصلی‌اش را بای می‌کند. فیلم تازه مصطفی کیایی یکی دیگر از آثار کنجکاوی‌برانگیز است که بتازگی پروانه نمایش دریافت کرده است و در آن پرویز پرستویی در کنار الناز شاکردوست و مهران احمدی عهده‌دار نقش اصلی است. هفتمین فیلم مصطفی کیایی در سکوت خبری در شهر استانبول ترکیه فیلمبرداری شده و عوامل تولید به جای خلاصه داستان به این تک جمله استناد کرده‌اند: اینا اصلاً ما رو قبول ندارن بهمون میگن «مطرب».

اولین‌ها و پرسابقه‌ها

اما شاید جذاب‌ترین خبر سینمایی درباره کارگردانان تازه‌نفس تجربه اولین کارگردانی سعید ملکان باشد؛ چهره‌پردازی که در کارنامه کاری‌اش فیلم‌های تحسین شده بسیاری از جمله «تختی»، «ابد و یک روز»، «تنگه ابوقریب»، «آرایش غلیظ» و... به‌عنوان تهیه‌کننده دیده می‌شود.

پروانه ساخت این فیلم با عنوان «روز صفر» بتازگی صادر شده و امیر جدیدی بعد از «تنگه ابوقریب» که جایزه سیمرغ بهترین بازیگر جشنواره فیلم فجر را برایش به ارمغان آورد قرار است دومین همکاری‌اش را با ملکان تجربه کند و گفته‌ می‌شود قصه‌ آن ادامه ماجراهای فیلم «شبی که ماه کامل شد» نرگس آبیار است و به مراحل دستگیری عبدالمالک ریگی می‌پردازد. این روزها نام بهرام توکلی به ملکان گره خورده است و فیلمنامه «روز صفر» هم حاصل همکاری مشترک این دو است.

از دیگر افراد باشگاه اولین‌ها هم حمید فرخ‌نژاد است که با فیلم «میجر» به کارگردانی احسان عبدی‌پور در انتظار دریافت پروانه ساخت است. همچنین احسان علیخانی که پیش از این تهیه‌کننده مشترک «بدون تاریخ بدون امضا» بود و در چند فیلم هم به‌صورت غیررسمی همکاری داشت هفته گذشته با دریافت پروانه ساخت «برف آخر» به‌ کارگردانی امیرحسین عسگری رسماً به جمع تهیه‌کنندگان سینمای ایران پیوست.

لیست فیلمسازان با سابقه‌ای که در تدارک ساخت تازه‌ترین اثر سینمایی‌شان هستند هم لیست پروپیمانی است. در صدر این فهرست همکاری مجید مجیدی با کارگردان «سرخپوست» قرار دارد. فیلم سینمایی «خورشید» تازه‌ترین پروژه سینمایی مجیدی است که چندی پیش پروانه ساخت آن با فیلمنامه مشترک مجیدی و نیما جاویدی، صادر شد و این کارگردان شناخته‌ شده سینمای ایران هم برای نقش اول فیلم جدیدش فراخوان منتشر کرد.

بهروز افخمی هم پس از ۵ سال دوری از سینما قرار است فیلم پلیسی«کاغذ شطرنجی» را جلوی دوربین ببرد، سهیل بیرقی بعد از «عرق سرد» پروانه ساخت تازه‌ترین اثرش «عامه پسند» را گرفته و علاقه‌مندان آثار شهرام مکری منتظر آخرین اخبار درباره فیلم تازه او «جنایت بی‌دقت» هستند که اوایل تیرماه پروانه ساخت گرفت. در نهایت به این فهرست می‌توان همکاری محمد آفریده و کمال تبریزی در ساخت «در کمال بیشعوری» را هم اضافه کرد؛ فیلمی که شاید مانند آثار اخیر تبریزی به پروژه‌ای بحث‌برانگیز تبدیل شود.

iran-newspaper.com
  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش