چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۲۲ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۶۹۱۹
فیلم و سینمای ایران

۵ فیلم پرفروش سینمای ایران در اکران پاییزی

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
نگاهی به پنج فیلمی که در دو هفته اخیر بیشترین میزان فروش در میان فیلم‌های اکران پاییزی را داشته‌اند و در صدر جدول فروش هفتگی قرار دارند.

ماجرای نیمروز: رد خون

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کارگردان: محمدحسین مهدویان

بازیگران اصلی: جواد عزتی، هادی حجازی‌فر، محسن کیایی، بهنوش طباطبایی، هستی مهدوی

میزان فروش: ۳،۵۸۳،۸۹۹،۰۰۰

درباره فیلم:

«ماجرای نیمروز: رد خون» ادامه سری اول «ماجرای نیمروز» ساخته پرطرفدار محمدحسین مهدویان است. هرچند او بعد از فیلم اول به سراغ ساخت یک داستان ملودرام عاشقانه یعنی «لاتاری» رفت، اما دوباره به سینمای مورد علاقه‌اش بازگشت. اگر آثار پیشین مهدویان (مستند‌ها و سریال‌ها) را دنبال کرده‌باشید می‌دانید که او خوره تاریخ اجتماعی سیاسی معاصر ایران است و بهترین فیلم‌هایش را هم حول همین موضوع مورد علاقه‌اش، ساخته است.

او در «رد خون» به سراغ کاراکتر‌های دوست‌داشتنی سری اول می‌رود و اینبار داستان آن‌ها را در اواسط دهه شصت و همزمان با پذیرفتن قطعنامه، پایان جنگ و حمله منافقان بعد از پایان جنگ به مناطق کرد نشین ایران، تعریف می‌کند.

اما «رد خون» مانند سری اول یک داستان اکشن و تعقیب و گریزی حساس را تعریف نمی‌کند و بیشتر نقطه فوکوس خود را بر احوالات آدم‌ها و مواجهه‌های احساسی‌شان با یکدیگر می‌گذارد. هرچند شنیده می‌شد که فیلم درباره عملیات مرصاد است، اما در واقع این عملیات تنها در پس زمینه فیلم فضاسازی می‌کند و داستان اصلی میان یک زن مجاهد با برادر و همسرش می‌گذرد. «رد خون» یک قهرمان یکی یکدانه و عالی با بازی جواد عزتی دارد که جدیتی را به فیلم می‌بخشد که بدون حضور عزتی قابل تصور نبود. یک مرد تنها و امنیتی که در برابر وظیفه خود به هیچ‌کس حتی نزدیک‌ترین هم‌رزمان خود هم تخفیف نمی‌دهد.

چرا ممکن است از فیلم خوشتان نیاید؟

اگر انتظار یک فیلم پرهیجان و تعقیب و گریزی مانند سری اول را داشته باشید یا به هوای تماشای یک فیلم جنگی به سراغ «رد خون» بروید، احتمالا در ذوقتان خواهد خورد. چراکه بر خلاف «ماجرای نیمروز»، این فیلم پر از مکث و فاصله‌گذاری عاطفی است و در نهایت می‌خواهد به یک حس تامل‌برانگیز انسانی برسد که سررشته بسیاری از تناقضات اجتماعی وسیاسی امروز است؛ بنابراین اکشن و تعلیق آن نسبت به سری اول بسیار کمتر است.

ضمن این‌که به‌هرحال فیلم در بستر تاریخ و سیاست می‌گذرد و اگر از سیاست دل خوشی ندارید یا تاریخ معاصر برایتان جالب نیست، احتمال این‌که با فیلم ارتباط برقرار نکنید زیاد است.

حواشی:

«رد خون» حواشی زیادی داشت. از همان آغاز مراحل نگارش فیلمنامه بابت موضوع حساسش زیر ذره‌بین بود و بعد از اکران هم واکنش‌های ضد و نقیضی گرفت. طیف افراطی و وابسته به اصولگرایان فیلم را سمپات منافقان دانستند و آن را کوبیدند و جبهه مقابل هم آن را یک فیلم سفارشی و دستوری خواند. درحالیکه «رد خون» جایی در میانه ایستاده و به قول آن دیالوگ معروف فیلم «جرم» روی آجر خودش فر می‌خورد!

حاشیه پررنگ دیگر درباره بازی جواد عزتی، قهرمان و نقش اول فیلم بود که در جشنواره نه در بخش بهترین بازیگر نقش اول که در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل کاندید دریافت سیمرغ شد که به‌نوعی حکم دهن‌کجی هییت داوران به فیلم را داشت.

کلوپ همسران

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کارگردان: مهدی صباغ زاده

بازیگران اصلی: محمدرضا شریفی نیا، میترا حجار، شقایق فراهانی، بیژن بنفشه خواه، گوهر خیراندیش

میزان فروش: ۲،۰۹۰،۶۶۹،۰۰۰

درباره فیلم:

مهدی صباغ‌زاده از کارگردانان و تهیه‌کنندگان قدیمی سینمای ایران است که آثار گیشه‌ای زیادی را در سال‌های گذشته تهیه کرده است. این‌بار، خودش پشت دوربین «کلوپ همسران» ایستاده و فیلم را کارگردانی هم کرده است.

«کلوپ همسران» هرچند یک فیلم کمدی و سرگرم‌کننده است، اما سعی خود را می‌کند که حداقل استاندارد‌های سینمایی را رعایت کند. یعنی داستانش سر و ته داشته و فیلمنامه حاوی یک انسجام اولیه باشد. عموما فیلم‌های کمدی این سال‌ها از عدم انسجام فیلمنامه و داستان بیشترین لطمه را می‌خورند و فیلمسازان گمان می‌کنند، چون فیلم قرار است خنده‌دار و سرگرم‌کننده باشد، منطق روایی و کیفیت سینمایی آن دیگر اهمیتی ندارد. به همین دلیل است که اکثر کمدی‌های ایرانی یا سخیف و لوده از آب درمی‌آیند یا آنقدر بد ساخته می‌شوند که تحمل‌شان تا انتها، صبر ایوب می‌خواهد.

اما «کلوپ همسران» اینطور نیست و معلوم است که به ایده‌اش فکر شده و برای ساختش به اصول سینمایی توجه داشته‌اند. به هر حال مهدی صباغ‌زاده از آدم‌های بااصالت سینمای ایران است و مشخصا به‌خاطر موفقیت در گیشه تن به لودگی و ساخت یک کمدی ضعیف نمی‌دهد.

ترکیب بازیگران فیلم خوب است و شیمی‌شان کنار یکدیگر گیرایی فیلم را بیشتر می‌کند.

چرا ممکن است از فیلم خوشتان نیاید؟

اگر انتظار یک فیلم جدی و مهم را داشته باشید از «کلوپ همسران» خوشتان نمی‌آید. این فیلمی است که برای تفریح و استراحتی دوساعته در سالن سینما ساخته شده و نباید انتظار بیشتری ازش داشت. ضمن اینکه استفاده از چند کاراکتر مرد زن‌ذلیل که گوش به فرمان همسرانشان هستند، ممکن است به مذاق بعضی از آقایان خوش نیاید!

حواشی

فیلم حاشیه خاصی نه در زمان تولید داشت و نه اکران.

مسخره‌باز

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کارگردان: همایون غنی‌زاده

بازیگران اصلی: علی نصیریان، بابک حمیدیان، صابر ابر، هدیه تهرانی، رضا کیانیان

میزان فروش: ۱،۲۱۳،۸۷۷،۰۰۰

درباره فیلم:

گفتن از «مسخره‌باز» حقیقتا چندان کار آسانی نیست. چون دقیقا معلوم نیست که چیست و میان تئاتر، سینما و فیلم تئاتر سرگردان است. همایون غنی‌زاده کارگردان نام‌آشنای تئاتر که بابت تئاتر‌های گران‌قیمت و استفاده از صحنه‌های پرطمطراق معروف است، اینبار به سراغ سینما آمده و فیلمی ساخته به نام «مسخره‌باز» که جلوه‌های ویژه بسیار جالبی دارد! انگار کارگردان به‌دلیل تازگی استفاده ازجلوه‌های ویژه این چنینی که پیشتر در تئاتر امکانش را نداشته، انقدر ذوق‌زده شده که خیلی توجه نکرده به‌هرحال بین مدیوم سینما و تئاتر یک فرق‌هایی در ساخت، روایت و تعریف قصه وجود دارد.

«مسخره‌باز» هرچند در هفته اول فروش بسیار خوبی داشته و احتمالا تا سه، چهار هفته دیگر هم به همین منوال فروش بالایی داشته باشد، اما با افت فرو مواجه خواهد شد. چراکه تماشاگر سینما در ماه اول به هوای تبلیغات و ترکیب بازیگران به سالن کشیده می‌شود، ولی بعد که دهان به دهان از فیلم بشنود و بداند در چه فضایی می‌گذرد، دیگر بعید است تمایل چندانی به دیدنش داشته باشد. «مسخره باز» جایی میان سینما و تئاتر گیر کرده و بهترین تعریف برایش اینست: تله تئاتری که برای پرده عریض سینما فیلمبرداری شده است.

استفاده از بهترین تکنسین‌های سینما باعث شده «مسخره‌باز» کیفیت فنی قابل توجهی داشته باشد. اما فقط کیفیت فنی فیلم است که قابل توجه می‌نماید و داستان و روایت حتی کودکانه به‌نظر می‌رسند. انگار کارگردان از هر فیلم یا اثری که خوشش آمده یک اکت یا مابه‌ازا در «مسخره‌باز» جاگذاری کرده تا پرمایه و متفکرانه به‌نظر برسد.

در این میان تنها فیلمبرداری علی قاضی و تلاش‌های سهیل دانش اشراقی و بازی علی نصیریان بسیار عالی و قابل تمجید است.

چرا ممکن است از فیلم خوشتان نیاید؟

اگر تماشاگر پیگیر سینما و خوره فیلم باشید، دست فیلم خیلی زود برایتان رو می‌شود و جذابیتش را از دست می‌دهد. تیکه‌های رو و دم‌دستی سیاسی فیلم که قرار است جنبه‌ای استعاری داشته باشند، احتمالا اعصابتان را خورد کند و اگر خیلی پایه تئاتر نباشید، گذشتن کل فیلم در یک آرایشگاه و یک لوکیشن بسته و محدود خسته‌تان می‌کند.

حواشی

همایون غنی‌زاده که در تئاتر هم همیشه پرحاشیه بوده (خصوصا سر بحث‌های مالی و بلیط‌های ۱۸۰ هزار تومانی یا ادعا‌هایی نظیر اینکه همه طبقات اقتصادی که نباید تئاتر ببینند!) در اختتامیه جشنواره فجر هم حاشیه‌های زیادی درست کرد. در ابتدا یک جایزه را قبول نکرد و در اقدامی نژادپرستانه یک مرد افغان را روی سن فرستاد برای خواندن بیانیه‌اش، که باعث تحقیر وی شد و بعد برای جایزه دیگری روی سن آمد! این اقدام آنقدر با انتقاد همراه شد که تهیه‌کننده فیلم، علی مصفا بابت رفتار غیرحرفه‌ای او مجبور به عذرخواهی رسمی شد.

درخونگاه

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کارگردان: سیاوش اسعدی

بازیگران اصلی: امین حیایی، مهراوه شریفی‌نیا، ژاله صامتی، پانته‌آ پناهی‌ها، محمود جعفری

میزان فروش: ۷۸۹،۵۰۷،۰۰۰

درباره فیلم:

«درخونگاه» فیلم سوم سیاوش اسعدی و بهترین فیلم او تا به امروز است. کارگردانی که با همان دو فیلم اولش نشان داد که سینما را خوب می‌شناسد و جنس سینمایش، نه سینمای فضای بسته و آپارتمانی که سینمای پرده و لنداسکیپ است. «درخونگاه» که به مسعود کیمیایی پیشکش شده، متاثر از فضای فیلم‌های او هم هست.

کلا اسعدی در آثار پیشینش هم نشان داده که وامدار سینمای مسعود کیمیایی است و «درخونگاه» بهترین ادای دین او به فیلمساز محبوبش است. فیلم خصوصا عالی و میخکوب‌کننده شروع می‌شود. با تیتراژی فکر شده و موسیقی‌ای که یادآور موسیقی متن «سلطان» است.

«درخونگاه» فیلم تلخیست. از آن دست فیلم‌هایی که تلخی‌اش هرچند گزنده، اما سیاه‌نمایانه نیست و همین مسئله تاثیرگذاریش را دوچندان می‌کند.

هرچند فیلم در نیمه دوم خود کمی افت می‌کند و داستان آن خط مستقیم را از دست می‌دهد و به بیراهه می‌رود (حتی در اینجا هم تاثیر سینمای کیمیایی در شلختگی روایت دیده می‌شود.)، اما کماکان جذابیت خود را تا انتها حفظ می‌کند و در فصل پایانی یک سکانس تعقیب و گریز بسیار جالب هم دارد.

چرا ممکن است از فیلم خوشتان نیاید؟

همین فضای سنگین کیمیایی‌وار، آداب خاص سخنوری و دیالوگ‌گویی و تم تلخ فیلم ممکن است به مذاق یک تماشاگر عادی که آمده تا دو ساعت در سینما در کنار دوستانش خوش بگذراند، خوش نیاید.

حواشی:

فیلم اسیر تیغ ممیزی شده است. بعد از اکران در جشنواره فجر پارسال بسیاری تلخی فیلم را به اشتباه و به‌شکلی افراط‌گرایانه به انقلاب اسلامی نسبت دادند و این حاشیه رسانه‌ای کمر فیلم را شکست. فیلم در اکران عمومی کوتاه‌تر شده که البته بخشی از آن تصمیم خود کارگردان برای بهتر کردن ریتم فیلم بوده، اما بخش دیگرش سانسور. خصوصا صحنه‌های جالب توجه میان پناهی‌ها و نادر فلاح در زندان از جمله حذفیات اجباری فیلم است و چه حیف از آن صحنه‌ها...

سال دوم دانشکده من

فیلم های پرفروش سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کارگردان: رسول صدرعاملی

بازیگران اصلی: سها نیاستی، فرشته ارسطویی، علی مصفا، پدرام شریفی

میزان فروش: ۵۵۷،۹۸۷،۰۰۰

درباره فیلم:

باز هم رسول صدرعاملی و باز داستان دختران نوجوانی که قرار است وارد دنیای آدم بزرگ‌ها شوند. احتمالا رسول صدرعاملی بیش از هر کارگردانی به احوالات دختران نوجوان و زیستشان در سینمای ایران پرداخته است. فیلم از این جهت کنجکاوی‌برانگیز به‌نظر می‌رسد. ضمن اینکه فیلمنامه آن‌را پرویز شهبازی به نگارش درآورده و این به خودی خود یعنی باید انتظار داستان عمیق و چالش برانگیزی را داشته باشیم. شهبازی به خوبی توانسته داستان دختران «امروز» را تعریف کند و فیلمی به‌روز را نتیجه دهد.

فیلم «سال دوم دانشکده من» بهترین فیلم صدرعاملی در دو دهه اخیر است.

چرا ممکن است از فیلم خوشتان نیاید؟

پایان بندی فیلم و به شکل کلی پرده پایانی فیلم بسیار ناامیدکننده از آب درآمده. فیلم نمی‌تواند از ظرفیت دراماتیکی که در نیمه اول خلق کرده و آن فضای مرموز و تعلیق‌آمیزی که یادآور «ماجرای» آنتونیونی است، استفاده کند.

فیلم از کنار نکته ویژه و اخلاقی اصلی خود خیلی راحت عبور می‌کند و آن را دست‌کم می‌گیرد و به‌جای استفاده از ظرفیت بالقوه و خلاقه داستان، اسیر کلیشه‌های لوس ملودراماتیک می‌شود.

حواشی:

از جمله حواشی فیلم حضور اولیه ریحانه پارسا در تمرینات و تست‌ها بود. اما در نهایت در لیست بازیگران قرار نگرفت و با انتشار پستی از این بابت به رسول صدرعاملی گله برد. اخیرا تهیه کننده فیلم مسعود ردایی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که نامنظم آمدن پارسا سر تمرینات اولیه عامل اصلی قطع این همکاری بوده است.

bartarinha.ir
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش