چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۶:۵۴ - ۰۷ فروردین ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۱۰۵۶۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم اما واتسون پس از «هری پاتر» از بدترین تا بهترین

اماواتستون,هری پاتر

اما واتسون که به خاطر ایفای نقش هرماینی در هر هشت فیلم هری پاتر شهرت دارد، در مجموعه‌ای از فیلم‌های دیگر نیز بازی کرده است. او در فیلم‌های خود در کنار بازیگرانی مانند راسل کرو، لوک ایوانز و تام هنکس حضور داشته است.

وی هم‌چنین یک مدل، فعال حقوق مدنی و یکی از تاثیرگذارترین زنان در جهان و مشتاق مبارزه برای برابری جنسیتی است. واتسون با وجود تمام این فعالیت‌های خارج از سینما، به کار خود در این رسانه ادامه می‌دهد. پس با هم تمام آثار او پس از «هری پاتر» را بررسی و رتبه‌بندی می‌کنیم.

۱۰. این آخرشه (This Is The End)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردانان: ست روگن، ایوان گلدبرگ

بازیگران: ست روگن، جیمز فرانکو، جونا هیل

تاریخ انتشار: ۲۰۱۳

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۳ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۶ از ۱۰

«این آخرشه» یک کمدی آخرالزمانی است. جیمز فرانکو و گروهی از دوستان معروفش (که به عنوان نسخه‌های اغراق‌آمیز از خود واقعیشان بازی می‌کنند) در یک مهمانی خانگی بزرگ و جذاب حضور دارند. ناگهان شرایطی آخرالزمانی و خاص برای مردم در سراسر شهر به وجود می‌آید و فرانکو و دوستانش سعی می‌کنند تا از این وضعیت سخت، زلزله‌ها، هیولاها و البته یک‌دیگر جان سالم به در ببرند.

در این فیلم کاملا دیوانه‌وار، بازیگرانی را می‌بینیم که خودشان را مسخره می‌کنند و ما را به خنده وا می‌دارند. اما واتسون فقط به صورت کوتاه در این فیلم ظاهر می‌شود و به همین دلیل، ما لیست را با این فیلم شروع می‌کنیم. او با نفوذ به خانه فرانکو، تبر به دست و با به زبان آوردن فحش‌های نامتعارف، از شیطان تقاضای کمک می‌کند. صحنه‌های خنده‌دار فیلم، زیاد هستند اما حضور زنان در آن کم‌رنگ است و اما واتسون به شکلی واضح، برجسته‌ترین و بهترین بازیگر زن فیلم محسوب می‌شود.

۹. یک هفته با مرلین (My Week with Marilyn)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: سیمون کرتیس

بازیگران: میشل ویلیامز، ادی ردماین، جولیا اورموند

تاریخ انتشار: ۲۰۱۱

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۴ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰

«یک هفته با مرلین» در پس زمینه سال ۱۹۵۷ روایت می‌شود و در آن، میشل ویلیامز در نقش یک زن بلوند مشهور، یعنی مرلین مونرو بازی می‌کند. مرلین در لندن در حال بازی در فیلم جدیدش است و چه در داخل فیلم و چه در خارج از آن، با شخصیت خود کلنجار می‌رود و علاوه بر آن، قلب کسانی را که شیفته‌اش می‌شوند، می‌شکند. یکی از این افراد، کالین کلارک (ادی ردماین) است که نقش یک دانشجوی فیلم‌سازی را بازی می‌کند که بیش از حد مشتاق است.

میشل ویلیامز در این فیلم بی‌نظیر است و به درستی نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر زن شد. اما واتسون در نقش لوسی، عشق زودگذر کالین ظاهر می‌شود که سعی دارد توجه مردی را که شیفته معروف‌ترین زن جهان است، جلب کند. «یک هفته با مرلین» فیلمی فوق‌العاده است که دوران گذشته سینما را به تصویر می‌کشد و شاید برای نسل قدیمی‌تر جالب‌تر باشد اما فارغ از همه چیز، برای دوستداران سینما و طرفداران اجراهای عالی نیز جذاب است.

۸. حلقه بلینگ (The Bling Ring)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: سوفیا کوپولا

بازیگران: کیتی چنگ، کلیر جولین، تیسا فارمیگا

تاریخ انتشار: ۲۰۱۲

امتیاز راتن تومیتوز: ۶۰ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۶ از ۱۰

این فیلم بر اساس رویدادهای واقعی ساخته شده و در آن، گروهی از نوجوانان، درگیر یک جنایت می‌شوند. آن‌ها که تحت عنوان «حلقه بلینگ» شناخته می‌شوند، محل زندگی افراد مشهور و ثروتمند هالیوود را ردیابی می‌کنند تا از خانه‌های خالی از سکنه آنان سرقت کنند.

دیدگاه کارگردانی سوفیا کاپولا جذاب، نوآورانه و هیجان‌انگیز است و به کمک موسیقی متنی تاثیر‌گذار، داستانی را که کشش بسیار کمی دارد، به خوبی پیش می‌برد. بازیگران به خوبی، لحن استیصال و میل به زندگی با شهرت را در طول فیلم ثابت نگه می‌دارند. اما واتسون نقش نیکی را بازی می‌کند که نوجوانی خانگی اما شرور است که احساس می‌کند استحقاق ثروت زیادی دارد. او نقش شخصیتی جذاب، خودخواه و گستاخ را بازی می‌کند که (اگرچه طنزآمیز) مبتنی بر واقعیت است. این نقش یک جهش عظیم در جهتی متفاوت برای هرماینی جوان «هری پاتر» است.

۷. دایره (The Circle)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: جیمز پنسولد

بازیگران: تام هنکس، کارن گیلان، بیل پاکستون

تاریخ انتشار: ۲۰۱۷

امتیاز راتن تومیتوز: ۱۶ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۳ از ۱۰

بزرگ‌ترین شرکت فناوری در جهان که توسط بیلی (تام هنکس) اداره می‌شود، می (اما واتسون) را برای شغل رویایی خود استخدام می‌کند. دیدگاه بیلی این است که دانستن و دیدن همه چیز می‌تواند جهان را به مکانی بهتر تبدیل کند. آن‌ها از می می‌خواهند تا کاملا شفاف و بی‌پرده رفتار کند و دائما از او فیلم‌برداری می‌نمایند و به صورت آنلاین پخش می‌کنند تا دنیا او را ببیند اما اخلاق، رفتار و زندگی می به طور اجتناب‌ناپذیری تغییر می‌کند. در واقع دیدگاه بیلی چندان واضح نیست.

واتسون رویکردی دراماتیک و متمرکز را در تمام طول فیلم به نمایش می‌گذارد و تنشی خاص ایجاد می‌کند که به خوبی در ملاقات نهایی او با بیلی به اوج خود می‌رسد. این فیلم یک پاد آرمانشهر یا یک مدینه فاضله نیست، بلکه بیشتر بازتاب جامعه کنونی ما در استخری از اسید سولفوریک است. این استخر ممکن است در ظاهر خوب به نظر برسد اما نباید در آن شنا کنید. با این حال، شما می‌توانید کاملا از «دایره» لذت ببرید، چرا که داستان آن واقعی نیست… البته هنوز.

۶. بازگشت (Regression)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: آلخاندرو امنبار

بازیگران: ایتان هاوک، دیوید تیولیس، دیوید دنسیک

تاریخ انتشار: ۲۰۱۵

امتیاز راتن تومیتوز: ۱۵ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۶ از ۱۰

«بازگشت» یکی از آن فیلم‌های تقریبا همه‌کاره است و به هر ژانری سرک می‌کشد: ترسناک، معمایی، درام، و هیجان‌انگیز روان‌شناختی. کارآگاه بروس کنر (ایتان هاوک) و پروفسور کنت رینز (دیوید تیولیس) درباره آزار جنسی آنجلا گری (اما واتسون) توسط پدرش تحقیق می‌کنند. پروفسور با استفاده از درمان حافظه آنجلا، مواردی بیش از سوءاستفاده را کشف می‌کند و به دنیایی پنهان از آیین‌های مذهبی و شیطانی می‌رسد.

«بازگشت» که غرق در رنگ‌های آبی و خاکستری است، احساس خاصی را به بیننده القا می‌کند (هواداران «اوزارک» تجربه این حس را با توجه به رنگ‌پردازی صحنه‌ها دارند و بدون شک با خواندن این جمله، سرشان را به نشانه تایید تکان می‌دهند). «بازگشت» در دهه ۹۰ میلادی و در زمانی که پارانویای فرقه‌ها گسترده بود روایت می‌شود و شایسته اعتبار و احترام بیشتری است. واتسون و هاوک هر دو اجراهای دارک و جذابی ارائه می‌دهند. این فیلم، خاص، تاثیر‌گذار و به شدت دست کم گرفته‌شده است. 

۵. کلونیا (Colonia)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: فلورین گلنبرگر

بازیگران: دنیل برول، ویکی کریپس، ریچندا کری

تاریخ انتشار: ۲۰۱۵

امتیاز راتن تومیتوز: ۲۹ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

این فیلم درباره کودتای نظامی ۱۹۷۳ شیلی است. لنا (اما واتسون) و دوستش دنیل (دنیل برول) در این کودتا گرفتار می‌شوند. دنیل توسط پلیس مخفی دستگیر می‌شود. لنا از یک ماموریت خیرخواهانه و پنهان آگاه می‌شود که توسط مرد مقدسی به نام پل شافر (مایکل نیکویست) اداره می‌شود. او در تلاش برای نجات دنیل به این ماموریت می‌پیوندد اما خیلی دیر متوجه می‌شود که این ماموریت در واقع تحت نظر یک فرقه بدنام است که توسط مردی شرور رهبری می‌شود.

«کلونیا» با الهام از رویدادهای واقعی، یک فیلم کلاستروفوبیک و مهیج است. واتسون نقش یک ناجی را بازی می‌کند که مدام سعی و تلاش می‌کند و صبورانه منتظر است تا با دنیل فرار کند. این داستان، با حال و هوای تیره و تار خود، مفهوم سوءاستفاده از قدرت را در یک سازمان بررسی می‌کند و پس‌زمینه یک کودتای دولتی را به نمایش می‌گذارد. آیا آن‌ها فرار می‌کنند و مردم را از همه چیز آگاه می‌نمایند؟

۴. دیو و دلبر (Beauty and the Beast)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: بیل کاندن

بازیگران: دن استونز، لوک ایوانز، جاش گاد

تاریخ انتشار: ۲۰۱۷

امتیاز راتن تومیتوز: ۷۱ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

این فیلم موفق لایواکشن دیزنی پر از صحنه‌های باشکوه و جلوه‌های ویژه جادویی است و در آن، اما واتسون با صدای خود هنرنمایی می‌کند. او در این فیلم از قدرت‌های خود بهره می‌برد و به همین دلیل، «دیو و دلبر» در رتبه چهار قرار دارد. این فیلم یک داستان جاودانه درباره شاهزاده‌ای است که مورد نفرین قرار گرفته و مانند یک دیو زندگی می‌کند. این نفرین در صورتی از بین می‌رود که او معشوقه‌ای برای خود پیدا کند که شاید همان دختری باشد که او زندانی کرده است.

واتسون در راس گروهی از بازیگران ستاره نقش‌آفرینی می‌کند که برخی از آن‌ها صداپیشگی لوازم انیمیشنی قلعه دیو را بر عهده دارند. بازی در مقابل یک دیو گرافیکی اصلا کار آسانی نیست و باید اما واتسون را به خاطر این اجرا تحسین کرد. دیو و دلبر اصیل نیست اما یک بازگویی حماسی، بزرگ‌ و مدرن است و پرفروش‌ترین موزیکال لایواکشن محسوب می‌شود.

۳. زنان کوچک (Little Women)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: گرتا گرویک

بازیگران: سرشه رونان، تیموتی شالامی، فلورانس پیو

تاریخ انتشار: ۲۰۱۹

امتیاز راتن تومیتوز: ۹۵ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۸ از ۱۰

«زنان کوچک» درامی تاریخی در قرن نوزدهم است که نابرابری‌های اجتماعی مردان و زنان ساکن کنکورد ماساچوست را برجسته می‌کند. این فیلم بر روی چهار خواهر متمرکز است که ایده‌های بزرگشان تحت‌الشعاع جامعه و دنیایی است که رویاهای آنان را نادیده می‌گیرد و زنان را صرفا در ازدواج با مردان ثروتمند تعریف می‌کند.

این فیلم‌ تمام تلاشش را می‌کند تا برابری واقعی را در قالب یک فیلم خانوادگی جذاب به تصویر بکشد. اما واتسون نقش مارگارت مارس را بازی می‌کند که با عشقش ازدواج می‌کند (نه به خاطر پول) و به همین دلیل توسط عمه ثروتمندش (مریل استریپ) از نظر اجتماعی طرد می‌شود. خواهرش، ژوزفین (سرشه رونان)، نویسنده‌ای نوظهور است که از نزدیک متوجه می‌شود که مردان درباره او و نوشته‌هایش چه فکر می‌کنند. این فیلم، جذاب و صمیمی است و لحظاتی غم‌انگیز دارد و یکی از بهترین آثار واتسون به حساب می‌آید.

۲. نوح (Noah)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: دارن آرنوفسکی

بازیگران: راسل کرو، جنیفر کانلی، آنتونی هاپکینز

تاریخ انتشار: ۲۰۱۴

امتیاز راتن تومیتوز: ۷۶ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۵.۸ از ۱۰

در این داستان مقدس که دوباره تجسم شده و حال و هوایی مدرن‌تر دارد، نوح (راسل کرو) را داریم که با کمک آخرین یاران خود، قایقی می‌سازد تا حیوانات زمین را نجات دهد. ری وینستون نقش توبال کاین، از نوادگان قابیل و انسان بدی را بازی می‌کند که قصد دارد کنترل کشتی و در واقع تنها وسیله‌ فرار از سیل آینده را در دست بگیرد.

این فیلم داستانی عالی با دیدگاهی تازه دارد. کرو در نقش پیامبر خدا بر روی زمین، بسیار مسلط است و اجرایی قابل باور دارد. اما واتسون نقش ایلا را بازی می‌کند. او دختری است که توسط نوح نجات داده شده و در خانواده وی نگه‌داری می‌شود. ایلا باردار است و در شرف وضع حمل در کشتی قرار دارد. اگر بچه پسر باشد، نوح باید اراده خدا را اجرا کند و همه بشریت باید نابود شوند. آیا ایلا می‌تواند او را از گرفتن این تصمیم سخت باز دارد؟ البته نبرد اوج فیلم بین یاران نوح و ارتش توبال قابیل نسبت به رویارویی نهایی و دردناک کرو و واتسون جذابیت بیشتری دارد.

۱. مزایای گوشه‌گیر بودن (The Perks of Being a Wallflower)

اماواتستون,هری پاتر

کارگردان: استفان چبوفسکی

بازیگران: لوگان لرمن، ازرا میلر، نینا دوبرو

تاریخ انتشار: ۲۰۱۲

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۵ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰

«مزایای گوشه‌گیر بودن» یک درام با مضمون تغییر و تحول بر اساس رمانی به همین نام اثر استفان چبوفسکی است که نویسنده و کارگردان فیلم نیز بوده است. چارلی (لوگان لرمن) یک فرد گوشه‌گیر است که از نظر اجتماعی از جامعه ترس دارد. چارلی با کمک سم (اما واتسون) و برادر ناتنی‌اش، پاتریک (ازرا میلر) به درک درستی از دوستی، موسیقی و وجودیت خود می‌رسد. با این حال، دلیل درون‌گرا بودن چارلی تلخ‌تر از این حرف‌هاست.

چبوفسکی به خوبی بازیگران مناسب را برای ایفای نقش شخصیت‌هایش انتخاب کرد. بررسی تمایلات جنسی، سوءاستفاده و روابط نوجوانان می‌تواند مسیری خطرناک برای هر نویسنده‌ای باشد اما این نویسنده به بهترین شکل ممکن از عهده این کار برمی‌آید. این فیلم با تمام جذابیت‌هایش، به شایستگی رتبه اول را به خود اختصاص داده است و داستانی جذاب دارد که در آن، اما واتسون بهترین اجرای خود تا به امروز را به نمایش می‌گذارد.

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش