شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۵ - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۲۲۷۰
فیلم و سینمای جهان

۱۵ سریال برتر تاریخ که تمام فصول آن ها بی نقص بود؛ از The Shield تا Mad Men

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

موفق شدن در عرصه تلویزیون دشوار است اما تعداد معدودی سریال هستند که تمام فصول آن ها بی نقص هستند. تعداد معدودی سریال وجود دارد که در تمام فصول خود بسیار باکیفیت و بی نقص روایت می شوند اما حتی تعداد انگشت شمارتری تا همیشه در میان مخاطبان خود محبوبیت پیدا می کنند. بسیاری سریال های خوب که برنده جوایز متعدد شده و در زمره بهترین سریال های تاریخ قرار دارند در میان این سریال ها قرار نمی گیرند زیرا اغلب فصل آخر آن ها مشکل دارد، در فصول ابتدایی چندان خوب عمل نمی کنند یا فصل دومشان هیچگاه به پای فصل اول نمی رسد. برای مثال، سریال Game of Thrones، یک سریال محبوب بود اما فصل آخرش هرگز نتوانست به پای کیفیت فصول قبلی برسد.

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

یک سریال تلویزیونی بی نقص می تواند به دلایل بسیاری کیفیت خود را از دست بدهد، چه اینکه اتفاقی پشت صحنه رخ دهد که باعث تغییر مسیر و هدایت سریال شود (مانند خروج ناگهانی یک بازیگر) یا حتی اینکه نویسندگان سناریو نتوانند داستان را خوب پیش ببرند. هر سریال بی نقصی باید آن جذابیت اولیه اش را حفظ کند و در طی چندین فصل محتوای اورجینال تولید کنند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از بهترین سریال هایی آشنا کنیم که از فصل اول تا آخر توانستند کیفیت بالایشان را حفظ کنند.

۱۵- Brooklyn Nine-Nine (2013-2021)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

گاهی اوقات تیمی دوست داشتنی از بازیگران، تمام چیزی است که یک سریال برای سرگرم نگه داشتن مخاطبان در طی چند فصل نیاز دارد و شخصیت های سریال Brooklyn Nine-Nine از محبوب ترین شخصیت های تاریخ تلویزیون به شمار می آیند. پاسگاه پلیس فضایی هیجان انگیز برای یک سریال کمدی در مورد فضای کار فراهم کرده است اما این تعاملات بین شخصیت ها بود که باعث شد تمام اپیزودهای این سریال جذاب باشند. از سرقت های شب هالووین تا روابط غیرمنتظره شخصیت ها تا حتی روابط عاشقانه، سریال Brooklyn Nine-Nine دارای بازیگرانی بود که تمام بینندگان دوست داشتند در طی تمام هشت فصلش با آن ها وقت بگذرانند.

۱۴- The Shield (2002-2008)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

در شرایطی که عصر شخصیت های قهرمان اما پیچیده و دارای نقص در تلویزیون فرا رسید، سریال The Shield یکی از بهترین نمونه ها را با شخصیت اصلی ویک مک کی نشان می دهد. این سریال جنایی در مورد مک کی است، یک کارآگاه سرسخت و متعهد لس آنجلسی که به خاطر دور زدن قانون شناخته می شود. اولین اپیزود از این سریال نشان داد که شخصیت ویک تا کجا می خواهد پیش برود، جایی که یک افسر دیگر را برای فعالیت های مجرمانه خود به قتل می رساند. به مدت هفت فصل، این سریال نشان داد که هیچ عمق تاریکی نیست که ویک نتواند به آن نرود و از ابتدا تا پایان یک چرخ و فلک پرهیجان و پرتنش بود.

۱۳- Justified (2010-2015)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

بر اساس آثار المور لئونارد، سریال Justified یک سریال جنایی در مورد رایلان گیونز با بازی تیموتی اولیفانت بود، یک مارشال آمریکایی که مجبور می شود به زادگاهش در مناطق حاشیه ای کنتاکی بازگردد، جایی که باید با خلافکاران محلی، از جمله دوست دوران کودکی اش، بوید کرودر با بازی والتون گوگینز مبارزه کند. رایلان و بوید یکی از بهترین روابط شخصیت قهرمان و منفی تاریخ تلویزیون را تشکیل می دهند که تماشای آن در تمام ۶ فصل سریال بسیار هیجان انگیز و جذاب بود. این سریال گاهی اوقات به خود اجازه می داد وارد فرمول هر هفته یک پرونده شود در حالی که همیشه انگار به سمت یک مسیر هدفمند پیش می رفت. همه چیز با پایانی رضابت بخش به پایان رسید که باعث شده طرفداران این سریال بعد از نزدیک به ۸ سال از پایان آن، از راه اندازی مجددش هیجان زده باشند.

۱۲- Derry Girls (2018-2022)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

اگر چه تنها سه فصل بود، سریال کمدی ایرلندی Derry Girls از ابتدا تا انتها تقریباً بی نقص بود. این سریال که در دهه ۱۹۹۰ لندن روایت می شود در مورد ماجراجویی های بدفرجام و بدبیاری های گروهی دوست زن و یک پسر است که با مشکلات جوانی، مدرسه، زندگی خانوادگی و روابط عاشقانه شان روبرو می شوند. این سریال به شکلی بی نقص توانست همزمان به شدت بامزه و خنده دار بوده و داستان خود را در پس زمینه درگیری های مداوم در ایرلند شمالی و اتفاقات واقعی آن دوران روایت کند. برخلاف بسیاری از سریال های دیگر، سریال Derry Girls می دانست که باید داستانش را در اوج به پایان برساند و به همین خاطر سه فصل از خود به جای گذاشت که تماشاگران همچنان از تماشایش لذت می برند.

۱۱- The Wire (2002-2008)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

به عنوان سریالی که از نگاه بسیاری بهترین سریال تمام دوران است، سخت است باور کرد که سریال The Wire در طول پنج فصل خود نقصی به جای گذاشته باشد. این درام پلیسی واقع گرایانه و باکیفیت به جنگ بر سر مواد مخدر در خیابان های بالتیمور پرداخته و به پیچیدگی های دو طرف ماجرا نگاهی بدون اغماض و بزرگنمایی می اندازد. اگر چه برخی هستند که می گویند فصل دوم سریال The Wire فصلی ضعیف و شاید ضعیف ترین فصل این سریال بود اما این فصل نیز هنوز دارای سطح باکیفیتی از روایت داستان، شخصیت های جذاب و نقدهای اجتماعی است که آن را بالاتر از بسیاری سریال های دیگر قرار می دهد.

۱۰- It’s Always Sunny In Philadelphia (2005-)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال It’s Always Sunny In Philadelphia طولانی ترین سریال کمدی لایو اکشن آمریکاست که هنوز پخش آن ادامه دارد و تاکنون ۱۵ فصل را کامل کرده و فصل شانزدهمش نیز در سال جاری منتشر خواهد شد. این سریال بامزه توانسته تمام پنج بازیگر اصلی خود که شامل چارلی دی و دنی دویتو هستند در تمام این مدت حفظ کند، علیرغم اینکه آن ها در پروژه های کارگردانی، نویسندگی و بازیگری شان در دیگر سریال ها و فیلم ها نیز موفق باشند. این سریال در ابتدا از سال ۲۰۰۵ در شبکه FX منتشر شده و توسط گلن هاورتون و راب مک الهنی خلق شد.

۹- Sons Of Anarchy (2008-2014)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال Sons Of Anarchy شاید منحصربفرد ترین سریال کمتر دیده شده تمام دوران باشد که تنها پنج نامزدی امی بدست آورد و هیچ کدام را برنده نشد. این سریال به مدت هفت فصل از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۴ پخش می شد که طی آن توانست بازخوردهای بسیار مثبتی از طرف منتقدان و بینندگان دریافت کند. در حالی که اغلب خشن و بسیار تاریک بود، سریال Sons Of Anarchy بسیار متفاوت از سریال هایی بود که پیش از آن منتشر شده بود و با شکستن رکوردهای جدیدی برای سریال های اورجینال FX، ثابت کرد که این شبکه مکان خوبی برای محتواهای دراماتیک جدی است. با پایانی که داستان را به خوبی به انتها می رساند، این سریال همچنان یکی از بهترین سریال های عصر مدرن به شمار می آید.

۸- Mindhunter (2017-2019)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

پایان مناسب و رضایت بخش سریال Mindhunter هرگز در تلویزیون دیده نخواهد شد زیرا نتفلیکس در اقدامی شوکه کننده تصمیم گرفت که این سریال به شدت محبوب را تمدید کند، سریال درام جنایی که نقدهای بسیار خوبی دریافت کرده بود. در طول دو فصل، سریال Mindhunter به روایت های شخصی از چندین قاتل سریالی مشهور و واقعی می پرداخت. این سریال از مطالعات واقعی واحد علوم رفتاری اف بی آی الهام گرفته شده بود که مصاحبه مستقیم با سایکوپات ها را در اواخر دهه ۱۹۷۰ آغاز کرد. هفت مورد از اپیزودهای این سریال توسط دیوید فینچر کارگردان نامی ژانر جنایی کارگردانی شده بود که بیش از پیش کنسل شدن این سریال توسط نتفلیکس را غیرمنتظره و عجیب می سازد.

۷- The West Wing (1999-2005)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال سیاسی The West Wing به رهبری آرون سورکین یکی از تحسین شده ترین سریال های تاریخ تلویزیون بر اساس تعداد جوایز دریافتی است که رکورد ۲۶ جایزه امی را در اختیار دارد. این سریال از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ از شبکه NBC پخش می شد و سورکین مسئولیت نوشتن نزدیک به یک سوم از ۱۵۵ اپیزود سریال The West Wing در طی هفت فصلش را بر عهده داشت که نشان می دهد چرا این سریال از لحاظ داستان چرا تا به این اندازه غنی و مملو از دیالوگ های بی نقص و جذاب است. در حالی که داستان سریال ساختگی بوده و بر اساس زندگی روسای جمهور واقعی ایالات متحده ساخته نشده اما آرون سورکین توانست نگاه و حس کاخ سفید را به خوبی به مخاطب منتقل کند که پیروزی بزرگی برای دنیای تلویزیون بود.

۶- Curb Your Enthusiasm (2000-)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

Curb Your Enthusiasm یکی از منحصربفردترین سریال کمدی است که تنها خالقی خاص اند لری دیوید می توانست آن را بسازد. این سریال از سال ۲۰۰۰ از شبکه HBO پخش شده و تاکنون ۱۱ فصل از آن منتشر شده است در حالی که بین سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ پخش آن متوقف شده بود. خالق سریال The Seinfeld به شدت روی مهارتش در خلق کمدی موقعیت و علاقه شدیش به بداهه گویی برای به ثمر رساندن سریال Curb Your Enthusiasm تاکید دارد. لری در این سریال نقش یک نسخه ساختگی و داستانی از خودش در لس آنجلس را بازی می کند و شرایط بسیار عجیب و بامزه ای را برای شخصیت خود فراهم می کند که هرگز قدیمی و بی مزه نمی شوند.

۵- The Sopranos (1999-2006)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال The Sopranos از نگاه بسیاری یکی از بهترین سریال های تمام دوران است اگر چه پایان بحث برانگیز و به شدت مبهمی داشت. این سریال از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ از شبکه HBO پخش شده و برنده ۲۱ جایزه امی شد. این سریال مسیر جدیدی را در عرصه روایت های معمولی با اضافه کردن عنصر غیرقابل پیش بینی بودن به ساختار روایی اش فراهم کرد که باعث شد مخاطبان به این باور برسند که هیچ یک از شخصیت های داستان در امان نیستند. این سریال در طی شش فصل توانست جایگاه رفیع خود را حفظ کند که بیشتر به خاطر بازی تحسین برانگیز و بی نقص جیمز گاندولفینی در نقش یک رییس مافیای اهل نیوجرسی به نام تونی سوپرانو بدست آمده بود.

۴- Nathan For You (2013-2017)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال Nathan For You یک سریال کمدی مبهم و غیرقابل تکرار دیگر شبیه Curb Your Enthusiasm است که تنها می تواند از ذهن خلاق ناتان فیلدر بیرون بیاید. برند خاص فیلدر برای کمدی حاوی عنصری است که اغلب مفاهیم تجاری عجیب اما موثر را با مالکان واقعی کسب و کارهای امروزی ترکیب می کند. مالکان نمی دانند که ناتان دارد نقش شخصیتی عجیب را بازی می کند، یک مشاور کسب و کار خشک و بیروح که کیفیت تازه ای به کمدی سوررئالیستی بخشیده که فیلدر بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ در طی چهار فصل بی نقص ساخت.

۳- Atlanta (2016-2022)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

Atlanta یک سریال منحصربفرد و قطعه ای از واقعیت زندگی بود که در دوره ای خاص روایت شده و بسیاری از احساسات و عواطف شخصیت های آن دوران را به تصویر می کشید. این موضوع باعث شد که چهار فصل این سریال به نقطه عطفی برای تاریخ تلویزیون تبدیل شود. دونالد گلاور که با Childish Gambino و Community به شهرت رسیده بود، یک ژانر متفاوت را با سریال آتلانتا خلق کرد که با جذابیت عجیب و غریب سریال Twin Peaks هماوردی می کند، در حالی که تصویری واقعی و باورپذیر از فرهنگ معاصر را از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۲ به تصویر می کشید.

۲- Breaking Bad (2008-2012)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

کمتر حرفی باقی مانده که در مورد کیفیت بالا و تمجید از بی نقص بودن سریال Breaking Bad گفته نشده باشد. این سریال شبکه AMC یک پدیده فرهنگی بود که طی ۶ فصل خود همه را شیفته تلویزیون و داستان والتر وایت کرد. غنای این داستان و پیچیدگی های ظریف شخصیت ها، روایت داستان و سکانس های اکشن آن باعث شده بود که بریکینگ بد به یک اثر هنری بی نقص و کامل برای سرگرم کردن مخاطب تبدیل شود. داستان بدون تاریخ مصرف والتر وایت و سقوط آرام آرامش از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه سازنده اش ادامه داشت و هر فصل به نحوی توانست بهتر از فصل قبلی باشد تا اینکه بالاخره به شکلی رضایت بخش به پایان رسید.

۱- Mad Men (2007-2014)‎

سریال های برتر خارجی,برترین سریال های خارجی

سریال Mad Men اغلب به عنوان اولین سریالی شناخته می شود که عصر طلایی مدرن تلویزیون را رقم زد. این سریال تیمی از بازیگران برجسته را به یک سریال کابلی در مورد منهتن دهه ۱۹۶۰ با روایت فرهنگی بی نقص و دقیق می آورد که با فصل اول خود در سال ۲۰۰۷ استاندارد جدیدی برای سریال های درام بنا نهاد. دان دریپر (جان هام) یک نیروی قوی در نقش شخصیت اصلی داستان است، شخصیتی با اعتماد به نفس، خلاقت و رازآلودگی خاصی که در طی هفت فصل موفق، بار سریال را به دوش می کشد. در حالی که روح داستان در داخل ساختمانی در آسمانخراش های منهتن جریان دارد، سریال Mad Men به شخصیت اصلی دچار مشکل خود پایانی تعمق برانگیز می دهد که شاهکاری در سرنوشت شخصیت های ضد قهرمان به شمار می آید و بی شک آن را در زمره سریال های بی نقص تاریخ تلویزیون قرار می دهد که هیچ کدام از فصل های آن کوچکترین نقطه ضعفی نداشتند.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش