جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۲۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۳۰۹
فیلم و سینمای جهان

جک ریچر، هرگز بازنگرد؛ تام کروز همچنان می درخشد

شاید کمتر طرفدار سینمایی را بتوان یافت که از عنوانی چون «هرگز بازنگرد» دل خوشی داشته باشد؛ عنوانی که مخصوصا برای دنباله یک فیلم اکشن جنایی با حضور تام کروز در هیچ مقیاسی قابل قبول نیست.

شاید کمتر طرفدار سینمایی را بتوان یافت که از عنوانی چون «هرگز بازنگرد» دل خوشی داشته باشد؛ عنوانی که مخصوصا برای دنباله یک فیلم اکشن جنایی با حضور تام کروز در هیچ مقیاسی قابل قبول نیست. همین نمونه کوچک نشان‌دهنده کم‌سلیقه بودن مسئولان امر در مسائلی مهم اما به نظر پیش‌پاافتاده است.

 

 اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,تام کروز<

 

تام کروز با اثر دنباله‌ای دیگری باز هم درخشش عجیب خود را حفظ کرده است، این‌بار در فیلمی که نیم بیشتر وزن نکات مثبتش در ایفای نقش باورپذیر بازیگرانش خلاصه می‌شود و این در صورتی است که رمان‌های لی چایلد و بی‌شک مخلوق بزن‌بهادرش خود واجد جذابیت‌هایی مجزا هستند. قسمت اول «جک ریچر» چهار سال پیش به کارگردانی کریستوفر مک کواری عرضه شد، اثری که باتوجه به تجسم‌بخشی قهرمانش توسط تام کروز عملکردی موفقیت‌آمیز داشت و تاحدودی هم توانست نظر مساعد منتقدان را جلب کند و هم مخاطبان را به میزان کافی به سالن‌های سینما بکشاند.

 

قسمت دوم این فیلم با پسوند «هرگز بازنگرد» با تغییری چشمگیر روانه پرده‌های عریض سینماها شده است؛ کارگردانی چون ادوارد زوئیک که در کارنامه‌اش آثاری چون «افسانه‌های خزان» و «الماس خونین» به چشم می‌خورد. زوئیک که در این قسمت دست به قلم برده با همکاری مارشال هرتزکویز و ریچارد ونک اقتباسی سرراست و تند را از رمان «هرگز بازنگرد» لی چایلد ارایه داده‌اند، ریتم فیلم بسیار سریع و فاصله اتفاقات مهم و کلیدی داستان با یکدیگر بسیار اندک است.

 

یکی از تمهیدات تیم نویسندگان اثر برای رسیدن به چنین قالبی، حذف تمام داستان‌های فرعی و تنی چند از کاراکترهای فرعی بوده است. داستان فیلم بدون زمینه‌چینی سراغ خط اصلی داستان می‌رود؛ ریچر به همراه یک نوجوان بسیار شجاع(با نقش‌آفرینی یانیکا یاروش) سعی می‌کنند از جان یک سرباز نیروی ارتش آمریکا(با نقش‌آفرینی کابی اسمولدرز) که هدف یک شرکت سرمایه‌دار نابکار قرار گرفته است، محافظت کنند.

 

واقعیت این است که فیلم «جک ریچر: هرگز بازنگرد» بیشتر از هر زمان دیگری تام کروز را در حال نبرد تن‌به‌تن و گریزهای پرسرعت نشان می‌دهد. اثر زوئیک بی‌شک هیچ نکته‌ای به پرونده تام کروز اضافه نمی‌کند و از طرفی هیچ بار منفی برای کارنامه وی محسوب نمی‌شود، فیلم مانند تمرین سختی برای آمادگی بدنی کروز پیش از آغاز فیلمبرداری قسمت جدید «ماموریت غیرممکن» به‌شمار می‌رود. فیلم واجد نقش‌آفرینی خوب از سوی بازیگران مکمل است. کابی اسمولدرز که با مجموعه تلویزیونی «چگونه با مادرتان آشنا شدم» به شهرت رسید در یکی از چالش‌برانگیزترین آثار کارنامه‌اش(پس از سری فیلم‌های «انتقام جویان») در اثری متعلق به سینمای بدنه از پس نقشش به‌خوبی برآمده است، رابرت نِپر نقش جنرال هارکنس را ایفا می‌کند؛ بازیگری که در مجموعه تلویزیونی محبوب «فرار از زندان» نقش کاراکتر تی-بک را بازی می‌کرد.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,تام کروز 

 

روایت«هرگز بازنگرد» بیشتر از قسمت اول به روی توطئه‌ای مرگبار تمرکز دارد که با مرور زمان پرده از آن برداشته می‌شود و ریچر که تقریبا تبدیل به ماموری حق‌طلب شده است بازهم پایش را از قوانین مکتوب کشوری فراتر می‌گذارد و خود نقش سیستم قضایی و مجری حکم را ایفا می‌کند. تفاوت شایانی که می‌توان در این قسمت ملاحظه کرد ایستادگی تمام‌قد ریچر در برابر دولت است؛ اتفاقی که نسبت به قسمت اول نمود بیشتری پیدا کرده و شخصیت ریچر را لحظه به لحظه بیشتر از زمان دیگری نسبت به دولت بی‌اعتماد می‌کند.

 

یکی از نکاتی که می‌توان درباره نقش‌آفرینی تام کروز در قالب شخصیت جک ریچر اضافه کرد، زبان بدنی اوست که بیش از هر فیلمی در کارنامه‌اش جای دیالوگ‌هایش را گرفته است، کروز در به‌تصویرکشیدن قهرمانی کم‌حرف و عملگرا که شدیدا به اعمال قانون از هر راهی اعتقاد دارد به‌درستی این تمهید را پیش گرفته است و جالب این‌جاست که در مرز ۵۴سالگی به نظر می‌رسد از پس هر چالش جسمانی به‌راحتی برمی‌آید.

 

«جک ریچر: هرگز بازنگرد» درحقیقت هجدهمین کتاب مجموعه آثار نویسنده‌ای چون لی چایلد محسوب می‌شود، قسمت پیشین این فیلم براساس کتاب «تک شلیک» ساخته بود که حداقل لی چایلد ۹کتاب میان آن‌ها به رشته تحریر درآورده است، بنابراین در هیچ شرایطی قسمت اول این اثر که با عنوان «جک ریچر» ساخته شد و قسمت تازه‌ای که در مقابل داریم، در ادامه همدیگر قرار نمی‌گیرند و تنها وجه مشترک آن‌ها شخصیت محوری داستان یعنی شخص جک ریچر است؛ شخصیتی که بی‌شک طرفداران سری کتاب‌های چایلد متوجه تفاوت ظاهری زیاد وی(که در کتاب توصیف شده) با تام کروز شده‌اند، ریچر حاضر در دنیای داستان‌های چایلد حداقل ۱۰کیلوگرم سنگین‌تر و از لحاظ قامت بیست‌سانتی‌متر بلندتر از کروز است.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,تام کروز

 

نکته‌ای که چایلد در پاسخ به منتقدان این انتخاب و فیلم این چنین پاسخگوی آن‌هاست: بله، تفاوت‌های فیزیکی زیادی میان جک ریچر و تام کروز وجود دارد ولی خودمانیم مگر قرار است تمام فیلم‌ها درست از روی رمان‌هایی که اقتباس می‌شوند ساخته شوند و تنها تکثیری تصویری از روی آن‌ها باشند!

 

اما نمی‌توان تمام موفقیت‌های صحنه‌های اکشن فیلم را به حساب حضور تام کروز گذاشت، کابی اسمولدرز که با مجموعه تلویزیونی «ماموران شیلد» و سری فیلم‌های «انتقام جویان» پا به عرصه آثار اکشن گذاشته بود در «جک ریچر: هرگز بازنگرد» نقش کلیدی از لحاظ به‌دوش‌کشیدن بار دراماتیک و همچنین بار صحنه‌های فیزیکی اثر بازی می‌کند. اسمولدرز که مشخصا تحت تاثیر هنر بدلکاری کروز قرار گرفته است، خود پس از هشت هفته تمرین‌های فشرده ورزش‌های رزمی تمام صحنه‌های اکشن فیلم را بدون بدل ایفا کرده است.

 

اسمولدرز در حالی خود مانند کروز در تمام صحنه‌های اکشن حضور یافته است که در برخی از سکانس‌های فیلم می‌توان آسیب‌دیدگی هر دو بازیگر را امری محتمل دانست. ادوارد زوئیک پس از «آخرین سامورایی» در دومین همکاریش با کروز از این ویژگی بازیگرانش نهایت استفاده را برده است و از همین‌رو طراحی صحنه‌های اکشن فیلم واجد جذابیت و بسیار باورپذیر از کار درآمده‌اند؛ این در حالی است که هنوز مصدومیت سنگین کروز سر صحنه «آخرین سامورایی» که به‌وسیله تیغه شمشیر رخ داده بود را به‌خاطر داریم.

 

این نکات درنهایت باعث می‌شود مخاطب بیشتر از این‌که با کاراکتر محبوبی چون ریچر ارتباط برقرار کند با شخصیت آثار اکشن تام کروز حس آشنایی داشته باشد. کروز امضای خودش بر این قبیل نقش‌ها را به‌خوبی وارد نقش می‌کند که بر حسب اتفاق شباهت‌های زیادی با کاراکتر ریچر دارد، برای مثال سکانسی در فیلم وجود دارد که ریچر در کافه‌ای نشسته است و چند پلیس(که طبیعتا یکی از آن‌ها فاسد است) دورش را گرفته‌اند.

 

ریچر مانند فیلم قبلی و همچنین سایر جلدهای کتاب چایلد آرام و شمرده سخن می‌گوید و با دست خالی پنج-شش مرد قوی‌هیکل را از پا درمی‌آورد؛ سکانسی که ناگریز ما را به یاد سری فیلم‌های «ماموریت غیرممکن» و یا «شوالیه و روز» می‌اندازد. این تشابه میان پرسونای سینمایی کروز و کاراکتر جک ریچر را می‌توان از سویی به سود فیلم و در برخی صحنه‌ها می‌توان به زیان فیلم دانست.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,تام کروز

 

درنهایت می‌توان گفت فیلم «جک ریچر: هرگز بازنگرد» برای مخاطبان جدی‌تر سینما بسیار گیج‌کننده است، فیلم به‌شدت در گرو قدرت ستاره‌ای تام کروز است و در کمال تعجب کروز در دهه سوم ستاره‌بودنش درخشش خود را حفظ کرده است؛ از این منظر که فیلم با وجود استفاده از سکانس‌های کلیشه‌ای ژانر و داستانی که تقریبا می‌توان سرنوشت آن را گمانه‌زنی کرد جذاب و سرگرم‌کننده باقی می‌ماند.

 

فیلم شاید از فقدان یک قطب منفی درست و حسابی ضربه خورده است ولی حضور فیلمساز بزرگی چون ورنر هرتزوگ در قسمت اول، در قالب شخصیت منفی نشان داد که داستان‌های لی چایلد باتوجه به کاریزماتیک بودن قهرمانش جایی برای عرض اندام شخصیت‌های دیگر باقی نمی‌گذارد. این معضل در لحظاتی از «هرگز بازنگرد» به اندازه‌ای قابل رویت است که منتقدان مخالف فیلم با زبانی طنز خواستار حضور پل ورهون در نقش منفی اثر شده بودند. با این تفاسیر فیلم گرچه از پس تماشاگران سختگیر خود برنمی‌آید ولی طرفداران سرسخت تام کروز را راضی کرده و با لبخند از در سینماها به خانه می‌فرستد.

 

اما باید این نکته مهم درباره تازه‌ترین اثر ادوارد زوئیک را در نظر گرفت که شاید کلیت فیلم قادر به راضی کردن مخاطبان خواستار سرگرمی باشد ولی به احتمال زیاد در حافظه وفادارترین طرفداران کروز نیز عمر زیادی نخواهد داشت و با مرور زمان کم‌رنگ خواهد شد.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,تام کروز

 

کارگردان: ادوارد زوئیک

فیلمنامه‌نویس: ریچارد ونک، مارشال هرتزکویز و ادوارد زوئیک

بازیگران: تام کروز، کابی اسمولدرز، آلدیس هاج، دانیکا یارش، کریستوفر بری و رابرت نِپر

موسیقی متن: هنری جکمن

مدیر فیلمبرداری: الیور وود

تدوینگر: بیلی وبر

محصول: آمریکا، چین

زمان: ۱۱۸دقیقه

ژانر: اکشن، حادثه‌ای، جنایی

درجه نمایشی: پی‌جی‌۱۳

 

آرش واحدی

 

 

khabargozarisaba.ir
  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش