شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۱۲ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۵۷۶۱
فیلم و سینمای جهان

رازها و دروغ‌های «بازی تاج‌وتخت»

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم بازي تاج‌وتخت

 حال که سريال «بازي تاج‌وتخت» از نظر داستاني، مسيري متفاوت از کتاب‌هاي جورج مارتين را در پيش گرفته است، شبکه HBO تلاش زيادي مي‌کند که مانع درز اطلاعات داستاني مهم اين فصل از سوي هواداران متعصب و البته بازيگران اين مجموعه شود که گهگاهي به‌صورت ناخواسته، جزئياتي کليدي را بروز مي‌دهند. 

 

آن‌طور که ناتالي امانوئل، بازيگر نقش ميساندي مي‌گويد، به‌خاطر عهدنامه‌هاي امنيتي تازه HBO، ديگر نبايد انتظار داشته باشيد که يکي از بازيگران مجموعه به‌صورت تصادفي، يکي از صفحات فيلمنامه را در صفحه اينستاگرام خود قرار دهد. 

 

امانوئل دراين‌باره مي‌گويد: «آنها نسبت به اين مسئله کاملا سخت‌گير شده‌اند که فيلمنامه‌ها در اختيار چه کسي باشد و چگونه به‌دست ما برسد. فيلمنامه را به‌صورت ديجيتال بايد خواند. تا زماني که فرايند امنيتي تأييد دو مرحله‌اي ايميل‌هاي خود را فعال نکنيم، (در مرحله اول، رمز داده مي‌شود و در مرحله دوم، معمولا شماره تلفن) فيلمنامه‌ها را براي ما ايميل نمي‌کنند. نوشته‌هاي مخصوص مرحله دورخواني را براي تمرين به ما مي‌دهند اما قبل از آن بايد امضا کنيم و پيش از رفتن، نوشته‌ها را تحويل دهيم. اگر اين کار را نکنيم، دنبالمان مي‌افتند و در نهايت آنها را پس مي‌گيرند!»

 

اين مسائل حفاظتي البته مثمرثمر هستند اما باز هم نمي‌توانند مانع ورود هواداران به صحنه‌هاي فيلمبرداري شوند زيرا از اين طريق هم سرنخ‌هاي زيادي درباره قسمت‌هاي جديد سريال آشکار شده است. درحال‌حاضر شايعات زيادي وجود دارد که بخش قابل‌توجهي از فيلمنامه فصل هفتم در اينترنت منتشر شده است. 

 

نيکولاي کاستر- والدو، بازيگر نقش جيمي لنستر هم تأييد کرده است که بخش پاياني سريال را مي‌توان در اينترنت پيدا کرد؛ البته هواداران مي‌دانند که بازيگران اين سريال درحال‌حاضر تلاش زيادي مي‌کنند که با ارائه اطلاعات غلط، مردم را منحرف کنند. کاستر- والدو دراين‌باره مي‌گويد: «اگر در اينترنت بگرديد مطمئن باشيد مي‌توانيد نقطه اوج سريال را پيدا کنيد و بخوانيد. شما خبر نداريد ولي بخش پاياني «بازي تاج‌وتخت» در اينترنت موجود است؛ البته واقعا کمتر کسي دوست دارد از اين مسئله خبر داشته باشد.»

 

به‌نوعي حق با اوست؛ در اينترنت نظريه‌ها و اطلاعات مختلف زيادي از سوي هواداران منتشر شده است. تشخيص اينکه کدام يک از اينها درست است، تقريبا غيرممکن است. آيا جيمي لنستر، سرسي خواهر خود را مي‌کشد؟ آيا جان اسنو همان شاهزاده موعود است؟ آيا هودور در قالب يک وايت‌واکر بازمي‌گردد؟ آيا سم، راوي تمام اين داستان است؟

 

وقتي پخش فصل جديد سريال، چندماه به تأخير مي‌افتد، نتيجه‌اش همين مي‌شود. در اين حالت فرصت زيادي براي بحث‌کردن و شايعه‌پراکني داريم. حتما شما هم قبول داريد که همه ما نسبت به فصل هفت و سريال‌هاي فرعي (اسپين‌آف) که قرار است بر‌اساس اين سريال ساخته شوند، دچار وسواس شده‌ايم. 

 

بله، سريال‌هاي فرعي هم در راه هستند و هواداران از اين بابت کلي ذوق زده شده‌اند. HBO  به‌تازگي تأييد کرده که چهار نويسنده را مسئول نگارش فيلمنامه‌ها کرده است. سخنگوي شبکه دراين‌باره مي‌گويد: «در دنياي عظيم و غني‌ای که جورج مارتين خلق کرده است، آنها به‌سراغ دوره‌هاي زماني متفاوتي خواهند رفت.»

 

در حالي که اين نويسنده‌ها مشغول استفاده از اين فرصت عالي هستند و نگارش فيلمنامه را شروع کرده‌اند، اينترنت مملو از هواداراني شده است که به اظهارنظر و ارائه پيشنهادات خود درباره اين سريال‌هاي فرعي مي‌پردازند. عده‌اي معتقدند همچنان خانواده لنستر همچنان بايد حضور داشته باشند، عده‌اي طرفدار رمزي بولتون هستند. کاربر ديگري هم نوشته است که براي اين سريال تازه بايد قبرستان بزرگ‌تري فراهم کنيد. گروهي ديگر هم با شوخي به ترکيب اين سريال با سريال‌هاي ديگر پرداخته‌اند. مثلا کاربري نوشته است که در سريال تازه، همچون سريال «مردگان متحرک» ادارد استارک از قبر بيرون مي‌آيد و شروع به انتقام‌گيري مي‌کند. 

 

در مجموع با توجه به واکنش فوق‌العاده هواداران، به‌نظر مي‌رسد HBO با ساخت اين سريال‌هاي فرعي، پروژه هوشمندانه‌اي را آغاز کرده است. 

 

بدون شک، يکي از مهم‌ترين دلايل محبوبيت سريال، حرکت برخلاف جهت کليشه‌هاي رايج داستاني و قهرمان‌پروري است. در تفکر رايج، ساخت قهرمان و ضدقهرمان که در آثار تاريخي، شکلي جدي‌تر به‌خود مي‌گيرد به فضاسازي و سپس تعريف شخصيت‌ها و تقابل خير و شر پرداخته مي‌شود و سعي مي‌شود بيننده همراه و پيگير‌ داستان شود اما چيزي که در نهايت در همه اين داستان‌ها مشترک است، پيروزي نهايي خوبي بر بدي است (چون ذات انسان اين‌گونه است) که البته بيننده به‌خوبي اين موضوع را مي‌داند و چيزي که نمي‌داند، اين است که فيلم با چه پرداختي و چگونه مي‌خواهد به اين هدف برسد؛ به‌همين‌خاطر به تماشاي آن مي‌پردازد و همين پرداخت‌هاي متفاوت نسبت به تقابل خير و شر باعث مي‌شود اين موضوع، تکراري نشده و هميشه مخاطب خود را داشته باشد. قريب به اکثريت آثار مختلف سينمايي و تلويزيوني از همين فرمول براي قهرمان‌پروري استفاده مي‌کنند و درواقع هدف همه آنها يکي است؛ يعني پيروزي نهايي خير بر شر اما چون راه‌هاي رسيدن به اين هدف، متفاوت است، همين تفاوت، مشکل کليشه‌اي‌شدن اثر را تا حد زيادي تلطيف مي‌کند. 

 

سريال «بازي تاج‌وتخت» با تعريف شخصيت‌هاي متنوع و زياد و سپس حذف ناگهاني آنها سعي مي‌کند از طريق واردکردن شوک به بيننده به او اين‌گونه القا کند که قرار نيست همه‌چيز طبق خواسته هميشگي او باشد بلکه قرار است همه‌چيز بر‌اساس واقعيت که هر چند تلخ است، باشد. بيننده مي‌خواهد شخصيت‌هاي خوب و قهرمان فيلمش هر طور که هست زنده بمانند (چون به اين روند عادت کرده است) و پس از يک کشمکش پرهيجان در نهايت همه‌چيز با خوبي و خوشي به‌نفع آنها به پايان برسد اما اين سريال قصد دارد او را با واقعيت‌هاي تلخي که او قبلا به آن فکر نمي‌کرده روبه‌رو کند و دنياي واقعي را به او نشان دهد. بيننده در شکل کليشه‌اي مواجهه با قهرمان فقط يک مسير را مي‌بيند و آن قهرمانش و پيروزي اوست اما به اينکه اگر عکس اين قضيه رخ دهد چه اتفاقي مي‌افتد، فکر نمي‌کند که حتي اگر گاهی هم فکر کند، بازهم در نتيجه نهايي براي او تغييري ايجاد نمي‌شود. قهرمانش چند باري شکست مي‌خورد و ضعيف مي‌شود ولي ناگهان اميد پيدا مي‌کند، برمي‌خيزد و دوباره در مسير پيروزي قدم برمي‌دارد اما سريال به نحوي، اين خواسته کودکانه بيننده را به سُخره گرفته و سعي مي‌کند با واردکردن شوک به او و نمايش روي ديگر سکه به او بگويد که دنياي واقعي بسيار پيچيده‌تر و گاهي ظالمانه‌تر از آن چيزي است که او تصورش مي‌کرده است و وي بايد تصور بولين (يا يک چيز خوب است يا بد) و تصور پيروزي دائمي خير بر شر در هر نبردي را کنار بگذارد. 

 

در اينجا به‌دليل نوسان شديد داستان در تعريف موقعيت‌ها و اتفاقات، بيننده شانس چنداني براي پيش‌بيني درست آينده ندارد و مجبور است فقط در زمان حال، داستان را دنبال کند و در مورد هيچ چيزي قضاوت نکند. تعليق زيادي که در روايت داستان وجود دارد، به‌نوعي روح و روان او را به بازي مي‌گيرد و کاسه صبر او را تا مرز لبريز شدن مي‌برد و اين براي بيننده، تجربه جديدي است که احساس مي‌کند حتي شخصيت‌هاي داستان نيز از آخر و عاقبت خود خبر ندارند، چه برسد به او که فقط بيننده است؛ سريال «بازي تاج‌وتخت» يکي از محبوب‌ترين و ماندگارترين آثار اخير تلويزيوني است که به‌خاطر شکستن کليشه‌هاي رايج داستاني و تعريف يک موج نو در ارتباط مخاطب با داستان، سبکي حرفه‌اي در داستان‌پردازي را دنبال مي‌کند که در نوع خود کم‌نظير است. 

 

جذابيت‌هاي اين اثر را جدا از بازي عالي بازيگران و ويژگي‌هاي فني ممتاز مانند طراحي صحنه، لباس و... بايد در قلم بسيار تواناي فردي جست‌وجو کرد که توانسته با الهام‌گرفتن و استفاده بي‌نظير از قدرت تخيل و داستان‌پردازي خود، منظومه‌اي بزرگ به‌وجود آورد که با توجه به گستردگي شخصيت‌پردازي در تاريخ ادبيات جهان، بي‌نظير بوده است. جورج آر.آر. مارتين، نويسنده اين اثر که خود نيز به‌نوعي وامدار جي. آر. تالکين، نويسنده «ارباب حلقه‌ها»ست، توانسته اثري را خلق کند که محدود به زمان و مکان خاصي نيست بلکه همه‌چيز آن را انسان و رفتارهاي انساني از گذشته تاکنون تشکيل مي‌دهد و تيپ‌هاي مختلفي از افراد را در بر مي‌گيرد. سازندگان سريال نيز با کمک وي به‌خوبي توانسته‌اند اين اثر ادبي را به اثري تلويزيوني تبديل کنند. فصل ششم اين سريال به‌زودي از شبکه HBO پخش خواهد شد و به گفته مارتين، اين سريال تا فصل هشتم ادامه خواهد داشت.

 

 

 

 

vaghayedaily.ir
  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش