
جیمز فرانکو که بیشتر شهرتش را از بازیگری به دست آورده است، بزرگترین افتخارش را بهعنوان کارگردان کسب کرد و توانست از جشنواره سنسباستین با کسب مهمترین جایزه این جشنواره بیرون آید. ورایتی در این زمینه گزارش میدهد که فیلم هنرمند فاجعه ساخته جیمز فرانکو جایزه صدف طلای شصتوپنجمین جشنواره سنسباستین را بهعنوان بهترین فیلم جشنواره و نیز جایزه فروز زینهمادلیا را از منتقدان اسپانیایی دریافت کرد.
فرانکو هنگام دریافت جایزه گفت: این یک رابطه خانوادگی بود. برادر من، خواهر من و ست روگن دوست، قدیمی من در ساخت آن همراهم بودند. این فیلم ساده درباره مردی دیوانه است، اما او رویاهای بزرگی دارد و این خیلی بهتر از این است که هیچ رویایی نداشته باشی. امیدوارم در این دوران دیوانهوار این فیلم کمی نور و الهام به زندگی بیاورد.
در این مراسم بوگدان دومیتراش جایزه صدف نقرهای را برای بهترین بازیگر مرد برای بازی در فیلم پوروروکا ساخته کنستانتین پاپسکو و سوفیا گالا نیز جایزه صدف نقرهای را برای بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم آلانیس ساخته آناهی برنری آرژانتینی دریافت کردند.
هاندیا ساخته جان گارانو و آیتور آرگی که داستانش در سال ۱۸۳۷ در باسک میگذرد؛ آلانیس ساخته آناهی برنری آرژانتینی که درباره زندگی دختری خیابانی است؛ برزگر ساخته مارین فرانسن از فرانسه که داستانی عاشقانه در سال ۱۸۵۱ فرانسه است و کشتن مسیح ساخته لورا مورا از سینمای شیلی که تریلری اجتماعی است، دیگر برندگان سنسباستین امسال بودند.
- 9
- 4