دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۴:۱۸ - ۳۰ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۷۴۱
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم برتر سال ۲۰۱۷ تا به امروز + تصاویر

امسال فیلم های پرسروصدای زیادی اکران شد اما نمی توان سال ۲۰۱۷ را سال سینمایی بسیار خوب و موفقی برای سینمای تجاری و تماشاگران توصیف کرد. بسیاری از فیلم هایی که تماشاگران منتظر اکران آن ها بودند با رضایت و استقبال سینماروها و به دنبال آن موفقیت در باکس آفیس روبرو نشدند. در مقابل نیز برخی فیلم های دیگر در کمال ناباوری با موفقیت و فروش خوب در گیشه مواجه شدند.

 

اگر چه با تمامی این شرایط نمی توان به راحتی بهترین فیلم سال را انتخاب کرد اما می توان لیستی از بهترین فیلم های سال ارائه داد، همان کاری که ما در ادامه ی این مطلب انجام خواهیم داد. لازم به ذکر است که در این لیست تنها فیلم هایی که در هفت ماهه اول سال میلادی کنونی و به طور رسمی اکران شده اند گنجانده شده است.

 

۱-تمام چیزی که می بینم تویی

بلیک لایولی بهترین بازی خود را تاکنون در درام روانشناسانه، عجیب و غریب و شدیداً تاثیرگذار مارک فورستر با نام «تمام چیزی که می بینم تویی» (All I See is You) ارائه داده است. وی در این فیلم نقش جینا را بازی می کند، زن نابینایی که همراه با شوهرش (جیسون کلارک) در بانکوک زندگی می کند و برای بازیابی قدرت بینایی اش یک جراحی آزمایشی را انجام می دهد.

 

در نهایت چیزی که او می بیند ازدواجش را به کلی تغییر می دهد. اما فورستر قصد نداشته فیلمش یک فیلم درام استاندارد و معمولی به نظر برسد و همراه با فیلمبردارش ماتیاس کونیگسویسر این فیلم را به یکی از پرپیچ و خم ترین و پرمعناترین فیلم های سال تبدیل کرده است.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۲- تمام این وحشت

فیلم مستند «تمام این وحشت» (All This Panic) فیلمی غنی و با معنای قوی از جنی گیج است که بر روی گروهی از دختران نوجوان اهل بروکلین تمرکز دارد که با مسایل پیچیده ای مانند هویت، خانواده، عشق و جایگاهشان در دنیا به شدت در حال دست و پنجه نرم کردن هستند.

 

این همه مسئله برای فیلمی که تنها ۷۹ دقیقه زمان دارد بسیار گسترده و زیاده به نظر می رسد اما سازندگان این سریال تصاویری بسیار فراوانی را فیلم برداری کرده و از آن میان صحنه هایی را انتخاب کرده اند که می توان آن را اثری بی بدیل سبک آنتوان چخوف نامید. تنها عنوان فیلم برای جذب مخاطب کافی است و خود جای بحث فراوان دارد- تعریفی که یک دختر به نام دالیا از شروع سال تحصیلی جدید دارد. فیلم بدون بداهه گویی و مقدمه شروع شده و بسیار جامع و کامل به پایان می رسد.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۳- بچه راننده

انسل الگورت در فیلم «بچه راننده» (Baby Driver) یک جوان نخ نما و آرام است که هدفون در گوش گذاشته و ماشین فرار یک گروه دیوانه از سارقان بانک را از مهلکه دور می کند. ادگار رایت بریتانیای را باید یکی از بهترین کارگردان های سال نامید که بدون استفاده از جلوه های تصویری رایانه ای صحنه های بی نظیری از تعقیب و گریز در خیابان ها آفریده است. بدون شک از تماشای این فیلم لذت خواهید برد.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۴- بئاتریس در ناهار

سلما هایک و جان لیثگو در فیلمی با عنوان «بناتریس در ناهار» (Beatriz at Dinner) که انگار مبارزه ای جهانی در مقیاس یک درام مهمانی ناهار است با هم روبرو می شوند. سلما هایک نقش بئاتریس را بازی می کند، یک متخصص ورزش درمانی و درمانگر که خود را ناگهان در سر میز ناهار با مردی روبرو می بیند که نماینده ی هر چیزی است که او با آن مخالف است. این فیلم تلخ در واقع سخن گفتن از واقعیت در مقابل قدرت را به تصویر می کشد.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۵- فریب خورده

بازسازی بی صدا و بسیار مهیج سوفیا کوپولا از فیلم «فریب خورده» (The Beguiled) ساخته ی دان سیگل با بازی کلینت ایستوود، داستان یک سرباز زخمی از نیروهای متحد را در دروان جنگ های داخلی ایالات متحده (کالین فارل) را روایت می کند که برای فرار از مرگ در یک مدرسه شبانه روزی دخترانه پناه می گیرد.

 

پس از این ماجرا گروهی از کارکنان و دانش آموزان این مرکز بر سر مراقبت از او و یا تحویل دادنش به نیروهای کنفدراسیون با هم اختلاف دارند. فیلم سیگل صبغه ای ترسناک دارد و مردی را به تصویر می کشد که توسط زنان این مرکز به بازی خطرناکی گرفته می شود.

 

اما در نسخه ی کوپولا این زنان هستند که در مرکز تهدید قرار دارند. در این فیلم در واقع مدرسه شبانه روزی دخترانه یک چراغ هدایت و نقطه ای روشن از دنیای متمدن در دنیای زشت مردانه است و مردان در واقع نماینده ی کثیفی، خون و کشتار و البته هوی و هوس دنیوی هستند. بسیار جالب است که این دو نسخه را پشت سر هم تماشا کنید.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۶- بیمار بزرگ

کمیل نانجیانی و امیلی گوردون فیلمی بسیار مفرح در مورد آشنایی و رابطه ی غیرمعمول خود با نام «بیمار بزرگ» (The Big Sick) ساخته اند که بدون شک شما را به خود جلب خواهد کرد. نانجیانی و زوی کازان در این فیلم نقش خود نانجیانی و نامزدش گوردون را بازی می کنند، یک کمدین پاکستانی و و دانشجویی فارغ التحصیل که عاشق هم شده و سپس از هم جدا می شوند و در ادامه وارد یک شرایط اورژانسی می گردند که زندگی آن ها را تهدید می کند.

 

این فیلم را باید فیلمی کمدی نامید که هیچ گاه از دیدن آن احساس کسالت نخواهید کرد و علی رغم به تصویر کشیدن تفاوت های فرهنگی و تاثیر آن ها در زندگی به ماجرا صبغه ای شخصی و بدون پیام کلیشه ای می پردازد. در این فیلم ری رومانو و هالی هانتر نیز در نقش والدین امیلی بهترین بازی های خود را انجام داده اند.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۷- بی پی ام

عنوان این فیلم «بی ام پی» (BPM) که از عبارت «beats per minute» به معنای ضربان در هر دقیقه گرفته شده است خود به خوبی به ضربان قلب یا یک مکان پایکوبی شهری اشاره دارد که به جریان واقعی گروهی از مبتلایان به ایدز و فعالان این حوزه در سال ۱۹۸۹ می پردازد که طی آن در اثر بی توجهی دولت و شرکت های داروسازی بزرگ افراد زیادی در این کشور جان خود را از دست دادند.

 

در فیلم این گروه از افراد کنار هم جمع شده و برای مبارزه با افراد و موسساتی که قرار بود به آن ها کمک کنند به مبارزه ی مدنی بپردازند. نیمه ی اول فیلم بسیار نفسگیر و غیرشخصی است اما در ادامه ی داستان عشقی ممنوعه و مرگبار شکل می گیرد. دیدن فیلم هم برای آگاه شدن از این ماجرای واقعی تاریخی و هم به عنوان شاهدی از قدرت مردم توصیه می شود.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۸- جایگاه برَد

فیلم «جایگاه برَد» (Brad’s Status) را باید داستان کوتاه اول شخصی دانست که از زبان مردی (بن استیلر) روایت می شود که از حسادت لبریز است. در واقع این فیلم داستان چهار هم دانشگاهی را روایت می کند که ثروتمند و مشهور شده و دوست خود را تنها می گذارند، همانی که روای داستان است.

 

بن استیلر در فیلمی به عنوان بازیگر حضور یافته که شباهت زیادی با برداش غلو آمیز و البته تاثیر گذار خود از رمان جیمز ثوربر با نام «زندگی مخفی والتر میتی» است. استیلر با میل شدیدش به حقارت و تحقیر بهترین گزینه برای نقش اول داستان بوده که تماشای او در این نقش را برای شما دشوار خواهد کرد. اما مایک وایت به عنوان نویسنده و کارگردان فیلم احساس تماشاگر را به خوبی درک کرده و روشی انسانی برای به تصویر کشیدن حسادت این مرد رها شده پیدا کرده است.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۹- دانکرک

عقب نشینی نیروهای متفقین در سال ۱۹۴۰ از سواحلی در فرانسه در حالی که نیروهای زبده و سرخوش آلمانی در تعقیب آن ها قرار دارند خود به اندازه ی کافی رعب آور و وحشتناک است اما کریستوفر نولان با سبک زمان دار خود صبغه ای ترسناک تر به ماجرای «دانکرک» (Dunkirk) بخشیده است. این فیلم در سه قسمت زمانی مختلف و با بازیگرانی متفاوت در هر بخش ساخته شده که در بزنگاهی دشوار به هم می پیوندند.

 

بسیاری از کسانی که این فیلم را داده اند گفته اند که باز می خواهند فیلم را ببینند زیرا داستان پردازی نولان مانند بسیاری از فیلم های دیگرش پیچیدگی های خاصی دارد. البته نباید از موسیقی متن زیبا و تاثیر گذار هانس زیمر نیز در این فیلم گذشت که بر تماشایی بودن فیلم افزوده است.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

۱۰- پروژه فلوریدا

فیلم «پروژه فلوریدا» (The Florida Project) داستان دختری خردسال به نام مونی را روایت می کند که همراه با مادرش برای مدتی طولانی است در متلی که نزدیک یک مرکز تفریحی والت دیزنی است زندگی کرده و بیشتر اوقات روزش را با دوستانش به گشت و گذار می گذراند. با رخ دادن یک اتفاق وی دیگر نمی تواند با دوستانش به تفریح برود.

 

در ادامه صاحب متل به خاطر بی توجهی هایی که والدین این کودکان و به خصوص مادر مونی به او می کند سعی دارد به آن ها کمک کند و این موضوع درگیری هایی را برای آن ها به وجود می آورد. این فیلم بدون شک شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد زیرا با داستان های تلخ و مشکلات روزمره ی تمامی افراد ارتباط دارد.

 

برترین فیلم های 2017,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

حسین علی پناهی

 

 

bartarinha.ir
  • 9
  • 8
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش