دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۲:۰۲ - ۰۲ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۵۴۷
فیلم و سینمای جهان

کدام فیلم ها در آغاز ۲۰۱۸ اکران می شوند؟

اکران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
فصل فیلم های مهم و قابل تأمل هر ساله در زمان تعطیلات عید مسیحی و البته آغاز سال جدید است. امسال هم چنین است، یعنی سال ۲۰۱۸ با فیلم هایی آغاز می شود که به یقین اسکارها از بین آن ها برگزیده خواهد شد. سالی که «جنگ ستارگان» وارد دوره ای تازه می گردد و زندگی وینستون چرچیل در تاریک ترین ساعت بازگو می شود، و انیمیشن «کوکو» با پسربچه گیتار به دست، آوایی غریب سر می دهد.

به گزارش بانی فیلم،نگاهی داریم به آثار برجسته ای که در آغاز سال ۲۰۱۸ به نمایش در خواهند آمد:

 

«شکل آب»- The Shape of Water

گیه مو دل تورو در ۵۲ سالگی بالاخره فیلم خودش را ساخته است. «شکل آب» در حقیقت نیمه موزیکال هیولای تاریکی است. فیلمی که فیلمساز تحت تأثیر «هیولای مرداب سیاه» درست کرده و همیشه آن را دوست داشته است. گفته است: «زیباترین چیزیست که در عمرم دیده ام». دل تورو درباره این فیلم «ب» ۱۹۵۴ حرف زده است: «و آرزو می کردم که هیولا و زن عاقبت با یکدیگر بمانند». سازنده فیلم «لابیرنت پن» خواسته است اثری از در حاشیه قرار دادن جامعه و این که چه گونه باید همه را وادار کرد سینما را ستایش کنند. «شکل آب» قصه «الیزا» (با بازی سالی هاکینز) نظافت چی کری در یک سازمان عظیم سرّی دولتی است که دلبسته یک هیولای ذوحیاتین (با بازی داگ جونز) می شود، هیولایی که در آن جا اسیر شده است. دل تورو ماجرا را در سال ۱۹۶۲ قرار داده که زمان جنگ سرد است و هنگامی که فرهنگ آمریکایی در حال تغییر و دگرگونی است.

 

«جنگ ستارگان: آخرین جدای»- Star Wars: The Last Jedi

شخصیت جدید در این سری تخیلی اسطوره وار «رُز» نام دارد. بازیگر این نقش کلی مری تران درباره اش گفته است: «او دختری است همیشه در حال مأموریت و موجودی شیرین است». تران از میان کمدی های سایت ها و شوهای آخر شب تلویزیون توانست وارد کهکشان دور دست شود. او به اتفاق «فین» (با بازی جان بو) می خواهند به «کانتو بایت» پرواز کنند که یک میان ستاره ای «موناکو» و لبریز از اجناس کثیف است. داستان این بار از پایان «فورس بیدار می شود» آغاز می گردد، جایی که «ری» (با بازی دیزی ریدلی) با شمشیر نورانی خود بر بالای جزیره ایستاده و به افسانه ای چون «لوک اسکای واکر» چشم دوخته است. نقش را مارک هامیل به عهده گرفته و کارگردان ریان جانسون است.

 

«من، تونیا»- I, Tonya

حادثه نانسی کریگان/ تونیا هاردینگ یکی از جنجال های رسوایی آمیز ۲۵ سال گذشته است اما وقتی در سال ۱۹۹۴ خبرها پخش شد که قهرمان پاتیناژ المپیک یعنی کریگان به وسیله یک اوباش- اجیر شده به وسیله شوهر سابق رقیب او هاردینگ- زانویش به شدت صدمه دیده است، جنجال به پا شد. مارگوت رابی (بازیگر استرالیایی) نقش کریگان را به عهده دارد و در این باره گفته است: «من در زمان وقوع ماجرا ۴ سال داشتم و این حادثه واقعی به تصورم بسیار تأثیرگذار است». فیلم «من، تونیا» از آن کمدی های سیاه است که کارگردانی آن را کریگ گیلسپای انجام داده است.

 

«سرکوب شبح»- Phantom Thread

یک دهه بعد از این که نویسنده و کارگردان پل توماس آندرسن با بازیگر دانیل دی لوییس فیلم پُر سر و صدای «خون به پا می شود» را ساختند اکنون به اتفاق «سرکوب شبح» را تدارک دیده اند… داستان فیلم ماجرای رینولدز وودکاک (دی لوییس) طراح جامه های زنانه در لندن دهه ۱۹۵۰ را بازگو می سازد که گرفتار عشق زنی (با بازی ویکی کریپس) می شود. آندرسن در خصوص فیلم اظهار داشته است: «راستش من هیچ وقت دانش و آشنایی با مُد نداشته ام تا این که با طراحی به اسم اریستوبال بانسیاگا آشنا شدم و زندگی او رویم اثر گذاشت».

 

«ستارگان فیلم در لیورپول نمی میرند»- Film Stars Don,t Die in Liverpool

قصه عاشقانه میان پیتر ترنر (با بازی جیمی بل) با بازیگر اسکاری گلوریا گریهام (با بازی آنت بنینگ) در دهه ۱۹۷۰- که از کتاب خاطرات بازیگر به سال ۱۹۸۷ برداشت شده- اساس این اثر خیال انگیز رمانتیک را تشکیل می دهد. گلوریا گریهام (بازیگر توانای فیلم «بدها و زیباها») در اواخر زندگی دچار بیماری مهلکی شد و در خانه والدین خود چشم از جهان بربست. آنت بنینگ در قالب گریهام بازی خیره کننده ای ارایه داده طوریکه همبازی اش جیمی بل گفته است: «تماشای باازی او اعجاب آور بود واقعاً زمان هایی بود که فراموش می کردم در صحنه حضور دارم!». پل مک گایگان کارگردانی را به عهده داشته است.

 

«جومانجی: به جنگل خوش آمدید»- Jumanji: Welcom to the Jungle

پس از بیست سال مجدداً بازی از سرگرفته می شود، درست دو دهه از زمانی که رابین ویلیامز در نخستین «جومانجی» به سال ۱۹۹۵ بر پرده سینماها آمد. این بار قهرمانان ماجرا چهار محصل اند که درون ویدیو گیم گرفتار می آیند و به صورت موجوداتی دیگر وارد بدن قهرمانانی مانند دکتر اسمالدر (دواین جانسن)، موس فینابار (کوین هارت)، روبی راندهاس (کارن گیلیان) و پروفسور شلی آبرون (جک بلک) می شوند. کارگردان فیلم جیک کازان گفته است: «ما نمی خواستیم فیلم نخست را بازسازی کنیم بلکه می خواستیم داستان را ادامه دهیم و کاری ارایه نماییم که ارزش و لطف اثر اصلی را ضایع نکند». فیلم حاضر مملو از اکشن و کمدی در فضای شگفت انگیز جنگل است و کمدین کوین هارت گفته است: «از کار واقعاً خوشحالم ولی عصبانیم از حشره ها که پدر ما را در آورد!».

 

«تاریک ترین ساعت»- Darkest Hour

هنگامی کارگردان جو رایت (سازنده فیلم «تاوان») سناریوی «تاریک ترین ساعت» درباره اولین روزهای پُر غوغای آغاز جنگ جهانی دوم و درگیری های وینستون چرچیل را خواند، بلافاصله پذیرفت که آن را بسازد اما به شرط آنکه گری اولدمن نقش نخست وزیر انگلستان را بازی کند. البته اولدمن بازیگر حرفه ای به خاطر نقش های بیش تر منفی چندان مناسب به نظر نمی رسید. رایت در این باره گفته بود: «به عقیده ام بازی نقش چرچیل با آن چه قبلاً بازی شده، نمی توانست نمایانگر آن شخصیت غرغرو و شاید خُل با انرژی غریب بوده باشد. من نیاز به بازیگری داشتم که حاد و پُر تنش باشد که صرفاً تأکید به روی حضور فیزیکی اش نباشد». بنابراین برای هر صحنه احتیاج به سه ساعت و نیم گریم داشت که بتواند تغییر شکل دهد. اولین روز که اولدمن به عنوان چرچیل پشت میز نشست، رایت واکنش لازم را در چهره بازیگران دیگر به خوبی احساس کرد. او گفت: «آن ها انگار شبح آن شخصیت را در مقابل خودشان می دیدند».

 

«بزرگ ترین نمایشگر»- The Greatest Showman

هیو جکمن در این موزیکال اثر پی.تی.بارنام- که درباره سیرکی در قرن ۱۹ است- یکی از بهترین نقش هایش را عهده دار شده است. شخصیت های فیلم همه مهارت در آکروبات و نمایش های این چنینی داشته اند مثل آن ویلر (بازیگر فیلم «اسپایدرمن: بازگشت به خانه») که بندباز حرفه ای است و دلباخته شریک بارنام (زاک افران) می شود. ویلر ماه ها تمرین کرد تا بتواند بدون استفاده از بدل صحنه های خطرناک را انجام دهد. کارگردان فیلم مایکل گریسی می گوید: «اما من باید بگویم برای همه بازیگران بدل انتخاب کرده بودم و بنابراین به آن ها می گفتم هر کار دوست دارید انجام دهید چون میل نداشتم با مصیبت کار کنم».

 

«کوکو»- CoCo

طرح اسکلت ها در این انیمیشن یکی از مشکل ترین کارها از لحاظ تکنیکی و کامپیوتری برای استودیوی «پیکسار» بود زیرا داستان و اتفاقات «کوکو» در سرزمین مُردگان رخ می دهد. نقاش فیلم جینی کروزسانتوس می گوید: «این بار برخلاف آن اختاپوس فیلم پیدا کردن دُری، ما گرفتاری زیادی با اسکلت ها داشتیم. مدت های زیادی روی شکل و طرح آن ها کار کردیم که بتوانیم راهی پیدا کنیم چه طور می توانند با شخصیت های انسانی داستان همراه شوند». کارگردان فیلم لی آنکریش (سازنده «داستان اسباب بازی۳») دست به چالش بزرگی زده بود که بتواند این اسکلت های جاندار و ماکابر را برای تماشاگر معقول جلوه دهد. حکایت این انیمیشن در دنیای خیال انگیز و زمان تعطیلی مکزیکی ها می گذرد و قهرمان آن پسربچه ای به اسم «میگل» (با بازی آنتونی گونزالس) است که خود را در دنیای دیگر و زندگی پس از مرگ می بیند و در آن جاست با مادر مادربزرگ اش «کوکو» روبه رو می شود.

 

و باقی فیلم ها

«سه تابلو خارج از ابینگ، میسوری»- Three Billboards outside Ebbing, Missouri

 

ماجرای زنی تیزهوش (فرانسیس مک دورمند) است که می خواهد از یک پلیس شهری کوچک (وودی هارلسن) به خاطر قتل دخترش، انتقام بگیرد. کارگردان مارتین مک دونا است.

 

«مرا با نام خودت صدا کن»- Call Me By your Name

 

در فضای دل انگیز ایتالیا قصه عشقی پُر شور میان آرمی همر و تیموتی شالامت بازگو می شود.

 

«هنرمند بد بیار»- The Disaster Artist

 

جیمز فرانکو در نقش نویسنده بدشانس فیلم کالت «اتاق» در سال ۲۰۰۳ یعنی تامی ویزائو ظاهر می گردد.

«پُست»- The Post

 

تام هنکس و مریل استریپ در قالب شخصیت های روزنامه «واشینگتن پست» علیه واترگیت زمان نیکسون بازی می کنند و استیون اسپیلبرگ این درام تاریخی درباره مدارک پنتاگون را کارگردانی کرده است.

 

«بازی مالی»-Game Molly,s

 

سناریونویس آیرون سورکین در مقام کارگردان این داستان پیچیده از یک قمارباز قهار (جسیکا چستین) را همراه با وکیل سرسخت خود (ادریس البا) در یک مسابقه پُر تنش پوکر، ساخته است.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش