سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲
۱۸:۴۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۴۰۴۸
تئاتر شهر

دبیر جشنواره ٢۴ تئاتر کودک در همدان:

هر لانه‌ای تبدیل به سالن تئاتر نشود

جشنواره تئاتر,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
دبیر بیست و چهارمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان با بیان اینکه نباید هر لانه ای را تبدیل به سالن نمایش کنیم، گفت: این جشنواره نیاز به سالن‌های جدید و بزرگ و مطمئن و ایمن با واحدهای پشتیبانی صحنه داشته دارد.

به گزارش ایسنا، مریم کاظمی امروز در آئین پایانی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان اظهار کرد: دیگر نمی‌خواهیم هر لانه‌ای تبدیل به سالن شود که بر این اساس جشنواره ما نیاز به کمک دارد پس فوت جادویی را بدمید.

 

وی با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره هم با شور و شوق کودکان و نوجوانان به پایان رسید، ادامه داد: بعد از آن باید به استقبال برگزاری جشنواره با ربع قرن تجربه برویم و همدان را میزبان پر افتخاری برای برنامه های هنری بدانیم.

 

کاظمی یادآورشد: استان همدان قرار است که در سال ۲۰۱۸ قطب گردشگری خاورمیانه باشد اما برگزاری چنین رویداد بزرگی در کنار همه عناصر بسیار مثبت معمولا موانع و مشکلاتی هم دارد که باید برای توسعه آن در همدان اقداماتی صورت گیرد.

 

دبیر بیست و چهارمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در همدان تصریح کرد: شغل‌های آموزشی تئاتر در مدارس و آموزشگاه‌ها نیز خیلی مهم است و دبیران باید هنر را دانسته و بشناسند تا بتوانند مفاهیم آموزشی را به خوبی انتقال دهند.

 

وی با بیان اینکه اگر در مباحث آموزشی تئاتر دانش آموزشی کار شود تئاتر همدان رشدمی‌کند، خاطرنشان کرد: باید از اجراهای گروه های تئاتری همدان دفاع شود. کیفیت جشنواره‌ها متاثر از کارهایی است که در فراخوان ارائه می‌شود و برای توجه و حمایت از استمرار اجراهای نمایشی باید از بریز و بپاش‌های اضافی جلوگیری کنیم. با تقویت و توسعه همدان در سال‌های آینده، می‌توانیم همزمان با جشنواره میزبان یکی از کنگره های جهانی استیج باشیم.

 

 ۲۰۰ هزار نفر نمایشهای جشنواره ٢۴ تئاتر کودک را دیدند

رئیس بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان با بیان اینکه امسال خوشبختانه استقبال بی نظیری از این جشنواره صورت گرفت طوریکه همه در تعجب بودند، گفت: ۲۰۰ هزار نفر از نمایش های جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان دیدن کردند.

 

به گزارش ایسنا، فاضل عبادی امروز در آئین اختتامیه بیست و چهارمین دوره از جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان اظهار کرد: در پنج روز این جشنواره بیش از ۲۰۰ هزار نفر در هشت سالن اصلی همدان و هشت سالن شهرستان‌ها از تئاترها دیدن کردند. این جشنواره با اعلام پایان این دوره رو به جشنواره بعد و گذر از ربع قرن از این جشنواره دارد و همدان بی‌تردید از معدود شهرهای کهن تاریخ جهان است و نخستین پایتخت اداری و سیاسی ایران در این شهر پایه‌گذاری شد.

 

وی با اشاره به اینکه هنر تئاتر و اجرای تخصصی آن برای خردسالان، کودکان و نوجوانان که در عرصه جهانی عرضه می‌شود، موجب بالندگی آن می‌شود، خاطرنشان کرد: هنر تئاتر معلمی برای آموزش اخلاق و رفتارهای اجتماعی برای زندگی با صلح و دوستی در سراسر جهان است و هر آنچه عناصر جذاب، سرگرمی و کوتاه بودن و قصه و ... در نمایش کودک و نوجوان رعایت می‌شود.

 

رئیس بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان اعلام کرد: در این دوره از جشنواره ۴۳۰ نمایش به جشنواره ارسال شد که ۸ نمایش خارجی و ۴۰ داخلی پذیرفته شد. این نمایش‌ها در ۸ سالن در مرکز استان و ۸ سالن در شهرستان‌های استان به‌روی صحنه رفت و ۲۰۰ هزار نفر از نمایش‌ها بازدید کردند.

 

جشنواره فیلم را به همدان برمی گردانیم

استاندار همدان با بیان اینکه به علت برخی بی تدبیری ها این جشنواره از همدان گرفته شد، گفت: به دنبال آوردن جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان هستیم.

 

به گزارش ایسنا، محمدناصر نیک بخت امروز در آئین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان ضمن تبریک تولد پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: این جشنواره به خوبی و شایستگی با استقبال مردم ارزشی و شریف همدان برگزار شد. تقاضا داریم جشنواره فیلم به همدان برگردد، بنده تمام هزینه های این جشنواره را متقبل می‌شوم.

 

استاندار همدان با بیان اینکه همدان پایلوت هر برنامه و نشستی درمورد کودک و نوجوان در کشور باشد، گفت: خواسته مردم و هنرمندان همدان بازگشت جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) به ما آموخت که کودکان و نوجوانان پاک‌ترین دوران زندگی بشری را دارند و فرمودند ما بپذیریم که کودک پادشاهی کند و آنچه می‌خواهد در اختیارش باشد و نوجوانی که دوران گذر است مورد تربیت خاص قرار گیرد تا جامعه را در آینده به درستی اداره کنند. آنها نسل آینده‌ساز هستند

 

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم ما را به سالمندان تحویل ندهند باید مهربانی کرد و نشاط را به او داد و جشنواره تئاتر کودک باید فراهم شود گفت: اگر می‌خواهیم نسل آینده مقاوم و بشردوست باشند باید آموزش دهیم و اگر رفتار پیامبر و الگوها را تفسیر کنیم کودک به نوجوانی می‌رسد و از جوانی به زمامداری می‌رسد و برای جامعه مفید می شود.

 

نیک بخت با اشاره به اینکه در جلسه‌ای که با داوران داشتم استقبال همدانی‌ها از این جشنواره هم در ایران و هم جهان، بی‌سابقه است خاطرنشان کرد: همه انسان‌ها نیاز به شادی و نشاط دارند اما این مورد باید با حفظ تعادل باشد.

 

وی با بیان اینکه سال آینده تئاتر کودک و نوجوان، ۲۵ ساله می‌شود، تصریح کرد: از نظر بودجه هر چقدر اداره کل ارشاد کمک کند استانداری هم با وجود کمبود بودجه  کمک‌رسان این جشنواره خواهد بود.

 

استاندار همدان با بیان اینکه همدان ۵۰۰ سال پایتخت ایران زمین بود ادامه داد: یک‌هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی در همدان وجود دارد، این شهر، مقصد گردشگری در کشور است و آب و هوای خوب و دلنشینی دارد.

 

وی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۸ اجلاس گردشگری و اجلاس آسیایی را پیش رو داریم اضافه کرد: زیرساخت‌ها برای ورود قطار و هواپیما و ایجاد راه سه ساعته به تهران باعث شده آمادگی لازم برای میزبانی جشنواره‌ها داشته باشیم.

 

نیک بخت با بیان اینکه به دنبال آوردن جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان هستیم، ادامه داد: تقاضا داریم که جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان بازگردد؛ همه هزینه‌ها را بیشتر از استان دیگر تقبل می‌کنم.

 

وی با اشاره به اینکه معتقدم باید پایلوت هر برنامه در خصوص کودک در همدان بنا گذاشته شود، از آمادگی در این زمینه خبر داد و با اشاره به دانشنامه ۱۴۰ جلدی مشاهیر همدان بیان کرد: همدان بزرگان زیادی دارد، هر سال به نام یکی از مشاهیر و بزرگان همدان است که سال آینده به نام عین‌القضات همدانی و امسال به نام باباطاهر نامگذاری می‌کنم.

 

وی با بیان اینکه از وزیر ارشاد تقاضا داریم در این مراسم ضمن حضور در تشکیل دبیرخانه کمک و همکاری شود، گفت: همدان، ایران کوچکی است که همه افتخارات ایران در آن موجود است، تمام افتخارات و بزرگی فرهنگی ایران زمین را به همدان بدهید.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زندگینامه آرتمیس یکم زندگینامه آرتمیس یکم نخستین بانوی دریاسالار ایرانی

تولد: سده ۵ (پیش از میلاد)، هالیکارناس

سلطنت: ۴۶۰–۴۸۴ پیش از میلاد

جانشین: ۴۸۴ پیش از میلاد

تاجگذاری: پیسیندلیس

درگذشت: سده ۵ (پیش از میلاد)

ادامه
یسنا میرطهماسب بیوگرافی یسنا میرطهماسب بازیگر نوظهور سینما

تاریخ تولد: ۲۸ فروردین ۱۳۷۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت:  سال ۱۳۹۱ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی رشته معماری

ادامه
زر امیرابراهیمی بیوگرافی زر امیرابراهیمی و حواشی زندگی او (+تصاویر)

تاریخ تولد: ۱۸ تیر ۱۳۶۰ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: سال ۱۳۷۸ تاکنون

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش