سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
۱۵:۱۸ - ۱۶ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۴۱۵۳
گجت ها و ابزارهای هوشمند

ویژگی خاص ساعت جدید هوشمند ال‌جی (+تصاویر)

ساعت جدید هوشمند ال‌جی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

از زمان عرضه اولین ساعت‌های هوشمند سری Gear سامسونگ، یک قانون نانوشته به میان اسمارت‌واچ‌ها آمد؛ با این مضمون که این گجت‌ها به دوربین داخلی نیاز ندارند. شاید دلیل رواج این سنت را بتوان این‌گونه توجیه کرد که سامسونگ از زمان عرضه ساعت هوشمند خود هیچ‌گاه دوربینی درون آن‌ها جای نداده است.

 

البته امروزه تعداد محدودی از ساعت‌های هوشمند مخصوص کودکان را می‌بینیم که مجهز به دوربین هستند، اما هنوز محصول به‌نام و شاخصی در تیراژ بالا عرضه نشده که چنین قابلیتی داشته باشد. با این حال، پتنت جدید ال‌جی نشان می‌دهد احتمالا در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد عرضه ساعت هوشمندی از این کمپانی خواهیم بود که مجهز به یک دوربین است.

 

ساعت جدید هوشمند ال‌جی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

 

اخیرا وب‌سایت LetsGoDigital یک گزارش درباره پتنتی متعلق به ال‌جی منتشر کرده که در USTPO (مخفف عبارت United States Trademark and Patent Office به معنای دفتر ثبت اختراعات و علامت تجاری ایالات متحده) به ثبت رسیده است. نکته جالب توجه، اشاره این پتنت به دو طرح مختلف برای ادغام کردن یک دوربین در بند اسمارت‌واچ‌ها است. این پتنت به قابلیت‌های “پایانه موبایل” نیز ارجاع داده شده که اشاره به اتصال سلولار (شبکه تلفن همراه) آن دارد. هم‌چنین در پتنت مذکور به راه‌حل‌های مختلفی برای “ساعت هوشمندی با کم‌ترین اندازه که مناسب قرارگیری بر روی مچ دست باشد” و توضیحاتی درباره چگونگی “مشکلات یک اسمارت‌واچ برای داشتن دوربین” که برای ثبت اطلاعات محیطی کاربرد دارد، اشاره شده است.

 

همه این صحبت‌ها به معنای آن است که ال‌جی قصد دارد یک راه‌حل فنی ابداع کند تا بتواند یک دوربین درون ساعت‌های هوشمند آینده خود تعبیه کند. برای دستیبابی به این هدف، راه‌کارهای مختلفی ارایه شده که در یکی از آن‌ها، کاربر می‌تواند به راحتی زاویه دوربین را متناسب با نیاز خود و البته با توجه به وضعیت بند ساعت خود تنظیم کند تا بدون این‌که نیاز به برگرداندن و تغییر زاویه مچ دست باشد، از سوژه‌های دلخواه خود عکس بگیرد. در این پتنت نمودارهای مختلفی وجود دارد که چگونگی عملکرد دستگاه در این حالت را مشخص می‌کند.

 

در این طرح می‌توان بند قابل تنظیمی که تغییر زاویه دوربین را ممکن می‌سازد، یک پیوند فلزی در قسمت بند اسمارت‌واچ که در واقع محل ادغام دوربین با بدنه است و حتی یک دوربین با گیره فنری را دید که به کاربر اجازه می‌دهد آن را به همراه بند ساعت، در هر جایی قرار دهد.

 

در نمونه دیگر هم یک دوربین در قسمت بند ساعت قرار داده شده است اما نکته جالب توجه در این طرح، قرار داشتن چیزی شبیه به دوربین در سمت دیگر قرص نمایشگر است که شاید از جنبه کاربردی در دنیای واقعی کمی فاصله گرفته و ممکن است برای عکس‌برداری مخفیانه از شخص یا چیزی مورد استفاده قرار گیرد. در این پتنت کارکردهای احتمالی مختلفی مانند ثبت تصویر از غذا برای سنجش میزان کالری مصرفی، توانایی اسکن کدهای QR و یا بارکد کالاها نشان داده شده است‌.

 

ساعت جدید هوشمند ال‌جی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

 

نکته دیگر، زمان‌بندی جالب برای این پتنت و عرضه محصول مورد اشاره در آن، با توجه به عرضه ساعت هوشمند هیبریدی ال‌جی واچ W7 است. ال‌جی این اسمارت‌واچ را چندی پیش معرفی و عرضه کرده که البته با انتقادها و استقبال سردی همراه بود. از جمله نقاط ضعفی که برای این گجت پوشیدنی عنوان شد، قیمت بالا، اندازه‌ای بزرگ، قابلیت‌های هوشمند محدود، عمر کم باتری، چیپست قدیمی و رابطی تهاجمی است که این مورد آخری با توجه به دسته و بند‌های مکانیکی آن، به این دیوایس اطلاق شد.

 

به نظر می‌رسد که ال‌جی در تلاش است تا خود را آماده معرفی یک ساعت هوشمند جدید کند اما اهالی سرزمین چشم بادامی‌ها حس می‌کنند باید در این عرصه آن‌قدر بزرگ و توانمند شوند که بتوانند کارهایی هم‌چون گنجاندن دوربین به اسمارت‌واچ‌ها را به انجام برسانند.

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش