شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۰ - ۱۵ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۶۷۳
فناوری اطلاعات و ارتباطات

IDC بررسی کرد؛

افزایش ضرورت سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا

اینترنت اشیا,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

با افزایش اهمیت اینترنت اشیا در زندگی آینده، بخش‌ها و بنگاه‌های تجاری مختلف سرمایه‌گذاری‌شان در این بخش را افزایش داده‌اند. جدیدترین بررسی‌های منتشرشده از سوی موسسه تحقیقاتی IDC هم این موضوع را تایید می‌کند. بر اساس این بررسی‌ها میزان سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا تا پایان سال جدید میلادی با افزایش سالانه ۴/ ۱۵ درصدی به ۷۴۵میلیارد دلار خواهد رسید. این در حالی است که میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این زمینه در سال ۲۰۱۸ برابر ۶۴۶میلیارد دلار بوده است.

 

کارشناسان IDC انتظار دارند که سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ با رشد دو رقمی افزایش پیدا کرده و در نهایت در سال ۲۰۲۲ به رقم یک تریلیون دلار برسد. «کری مک گیلیوری» یکی از کارشناسان  این موسسه در این مورد می‌گوید: «اینترنت اشیا به تدریج در صنایع، بخش‌های دولتی و زندگی عادی و روزمره افراد به‌کارگرفته می‌شود. ما به‌طور جدی روند تولید اطلاعات توسط دستگاه‌های متصل به اینترنت را زیر نظر داریم.

 

این اطلاعات به افزایش بهره‌وری کسب و کارها کمک قابل‌توجهی می‌کنند تا با بررسی دقیق‌تر شرایط، در لحظه بهترین تصمیم را بگیرند. برای مصرف‌کنندگان اما دسترسی به اطلاعات می‌تواند ارتباط آنها با لوازم خانه، وسایل‌نقلیه، سلامت و تناسب اندام و حتی اعضای خانواده را به‌طور موثری برقرار کند. مرحله تازه‌ای از رشد اینترنت اشیا کلید خورده است تا به این ترتیب شاهد  تجربه جدید و بهتری از ارتباط انسان با دنیای آینده تکنولوژی باشیم.»

 

این بررسی‌ها نشان می‌دهند که صنایع بیشترین میزان سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا را در سال ۲۰۱۹ به خودشان اختصاص می‌دهند. بر این اساس بخش تولید ناپیوسته ۱۱۹ میلیارد دلار، فرآیند تولید ۷۸ میلیارد دلار، حمل و نقل ۷۱۱ میلیارد دلار، خدمات رفاهی ۶۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹۹ در اینترنت اشیا سرمایه‌گذاری می‌کنند. در واقع سرمایه‌گذاری صنایع در اینترنت اشیا بیشتر روی راهکارهایی متمرکز است که می‌توانند عملیات تولید را پشتیبانی و مدیریت کنند.

 

بیش از نیمی از سرمایه‌گذاری بخش حمل و نقل در اینترنت اشیا روی پیگیری و نظارت حمل و نقل انجام می‌شود. بیشترین میزان سرمایه‌گذاری بخش خدمات رفاهی روی اینترنت اشیا در شبکه‌های هوشمند توزیع برق، گاز و آب انجام خواهد شد. در نهایت کارشناسان IDC به این نتیجه رسیده‌اند که سریع ترین متوسط نرخ رشد سالانه سرمایه‌گذاری صنایع در اینترنت اشیا در دوره پنج ساله پیش رو، در بخش بیمه ۱/ ۱۷۷ درصد، بنگاه‌های دولتی ۱/ ۱۶ درصد و بهداشت و سلامت با ۴/ ۱۵ درصد خواهد بود. 

 

این در حالی است که «مارکوس تورچیا» یکی دیگر از کارشناسان IDC در این مورد می‌گوید: «سرمایه‌گذاری مصرف‌کنندگان در اینترنت اشیا در سال ۲۰۱۹ به ۱۰۸ میلیارد دلار می‌رسد تا به این ترتیب دومین جایگاه در سرمایه‌گذاری روی اینترنت اشیا را به خود اختصاص دهد. بیشترین موارد کاربرد اینترنت اشیا برای مصرف‌کنندگان مربوط به خانه هوشمند، سلامت شخصی، ارتباط با وسایل نقلیه متصل به اینترنت هستند.

 

در بخش خانه هوشمند، دو زیر مجموعه اتوماسیون خانگی و لوازم خانگی هوشمند مهم‌ترین و رایج‌ترین تجربه‌های افراد در مواجهه با اینترنت اشیا هستند و با متوسط نرخ رشد سالانه ۸/ ۱۷ درصدی در طول پنج سال آینده، بیشترین میزان سرمایه‌گذاری افراد و مصرف‌کنندگان در حوزه اینترنت اشیا را به خودشان اختصاص می‌دهند.» از طرفی خدمات اینترنت اشیا بزرگ‌ترین زیرمجموعه این تکنولوژی در سال ۲۰۱۹ است که با سرمایه‌گذاری ۲۵۸ میلیارد دلاری، قرار است تمام خدمات سنتی و غیرسنتی IT را زیر پوشش خود قرار بدهد.

 

بخش سخت‌افزاری با ۲۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری، در جایگاه بعدی قرار دارد که بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار از این سرمایه‌گذاری در زمینه خرید حسگر و ماژول هوشمند صرف خواهد شد. سرمایه‌گذاری در بخش نرم افزاری اینترنت اشیا هم در سال ۲۰۱۹ به ۱۵۴ میلیارد دلار می‌رسد و اتفاقا با متوسط نرخ رشد سالانه ۶/ ۱۶ درصدی، سریع ترین روند رشد را در پنج سال آینده به خودش اختصاص خواهد داد.

 

ایالات‌متحده آمریکا و چین در میان دیگر کشورهای جهان، بیشترین سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا را در سال ۲۰۱۹ انجام خواهند داد. آمار منتشرشده از سوی IDC در این زمینه نشان می‌دهد که آمریکا با ۱۹۴ میلیارد دلار و چین با ۱۸۲۲ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری، در جایگاه اول و دوم قرار می‌گیرند. بعد از این دو کشور به ترتیب ژاپن با ۴/ ۶۵ میلیارد دلار، آلمان با ۵/  ۳۵ میلیارد دلار، کره با ۷/ ۲۵ میلیارد دلار، فرانسه با ۶/ ۲۵ میلیارد دلار و انگلستان با ۵/ ۲۵۵ میلیارد دلار در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

 

با این همه اما کشورهایی که سریع‌ترین روند رشد را در سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا تجربه می‌کنند، همه در آمریکای لاتین قرار دارند؛ این کشورها شامل مکزیک با متوسط نرخ رشد سالانه ۳/ ۲۸ درصدی، کلمبیا با متوسط نرخ رشد سالانه ۹/  ۲۴ درصدی و شیلی با متوسط نرخ رشد سالانه ۳/ ۲۳ درصدی هستند.

 

donya-e-eqtesad.com
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش