جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵
۱۲:۲۸ - ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۵۷۴۱
تجارت و بازرگانی

رئیس اتاق بازرگانی تهران: هفت میلیون تن کالا در بنادر کشور بلاتکلیف مانده است

مسعود خوانساری,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,تجارت و بازرگانی
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: امروز ۱۳۹ هزار کانتینر در بنادر کشور رسوب کرده که شامل هفت میلیون تن کالا است که ۲.۵ میلیون تن آن را کالای اساسی تشکیل می‌دهند و صاحبان آنها هر روز باید هزینه دموراژ و انبارداری بدهند. اگر مشکلات به شکل کنونی ادامه پیدا کند تا سه ماه آینده ما شاهد قحطی مواد اولیه در بازار خواهیم بود.

به گزاش ایلنا، مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به وضعیت کنونی اقتصاد کشور گفت: از ۲۱ فروردین تا ۲۲ مردادماه سال جاری بیش از ۳۲ بخشنامه از سوی دولت در خصوص مسائل ارزی صادر شده که به تبع آن گمرک نیز ۱۵۰ تا ۱۶۰ دستورالعمل صادر کرده که این مساله باعث سردرگمی واردکنندگان و صادرکنندگان شده است. این عدم قطعیت موجب بی‌اعتمادی تولید کننده و مصرف کننده به مسئولان شده است.

 

خوانساری گفت: هفته گذشته بیش از ۲۰۰ فعال اقتصادی به اتاق مراجعه کردند که عمده اعتراض آنها به بخشنامه ۱۶ مرداد و پرداخت مابه‌التفاوت ارزی بود.

 

وی ادامه داد: این تصمیم دولت جوانمردانه نبود زیرا در فروردین‌ماه قاطعانه از ارز ۴۲۰۰ تومانی دفاع کرده بود هر چند نحوه اجرای آن باعث دردسرهایی شد. بسیاری از واردکنندگان بر این اساس کالای خود را پیش فروش کرده بودند و حتی برخی فاینانس و خط اعتباری را باز کرده بودند اما اکنون با این بخشنامه، پرداخت مابه‌التفاوت هزینه سنگینی برای آنها ایجاد می‌کند و با توجه به مشکلات نقدینگی که امروز بنگاه‌ها با آن سروکار دارند این مساله باعث تعطیلی بیشتر واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی خواهد شد.

 

خوانساری اظهار داشت: بخشی از اقلامی که امروز در گمرک مانده مربوط به واردات سال گذشته است که امسال بخشی از آنها با دستورالعمل جدید دولت ممنوع شده و اجازه ترخیص ندارند. امروز ۱۳۹ هزار کانتینر در بنادر کشور رسوب کرده که شامل هفت میلیون تن کالا است که ۲.۵ میلیون تن آن را کالای اساسی تشکیل می‌دهند و صاحبان آنها هر روز باید هزینه دموراژ و انبارداری بدهند. اگر مشکلات به شکل کنونی ادامه پیدا کند تا سه ماه آینده ما شاهد قحطی مواد اولیه در بازار خواهیم بود.

 

وی با اشاره به عدم مسئولیت‌پذیری مدیران دولت گفت: ۱۲ شخص یا ارگان مسئول مسائل اقتصادی کشور هستند اما هیچ کس پاسخگو نیست باید یک گروهی در دولت مشخص شود که فعالان اقتصادی مسائل را برای آنها بازگو کنند.

 

رئیس اتاق بازرگانی تهران یادآور شد: در جلسه فعالان اقتصادی با شورای امنیت ملی این مسائل و مشکلات گفته شد و گزارش آن به دفتر رهبر انقلاب نیز رسید و بر همین اساس بود که ایشان دستور دادند که از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده شود. امیدواریم همانگونه که همیشه صحبت‌های رهبری فصل الخطاب بوده در این موارد نیز به کار گرفته شود.

 

خوانساری گفت: امروز اگر شخصی دو گالن بنزین یا گازوئیل را از کشور خارج کند روزانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان بدست می‌آورد که همین امر امروز اتفاق افتاده و هر روز این مساله بیشتر می‌شود و لذا باید اصلاح قیمت انرژی در دستور کار قرار بگیرد.

 

 

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش