مهمترین عناوین خبری
جمعه ۲۹ اسفند ۱۴۰۴
۱۲:۳۸ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۴۲۹
اقتصاد کلان

نوبخت: از بانک‌ها برای بودجه ۹۶ وام نگرفتیم

محمدباقر نوبخت,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:‌ برای جبران کمبود درآمد نفت در بودجه سال ۹۶ با نظارت دستگاه‌های نظارتی از منابع صندوق توسعه ملی استفاده کردیم.

محمدباقر نوبخت در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود از تنخواه بودجه ۹۷ برای تسویه بدهی تنخواه دریافتی بودجه سال ۹۶ استفاده شده است، اظهار داشت: مگر می‌شود این کار را کرد. این موضوع خلاف قانون است و چنین بحثی صحت ندارد.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه منابع عمومی در لایحه بودجه ۹۶ بالغ بر ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بود، تصریح کرد: مجلس این منابع را بنا به اقتضائات به ۳۴۶ هزار میلیارد تومان افزایش داد و آنچه تا پایان سال محقق شد ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بود.

 

سخنگوی دولت تاکید کرد: بنابراین ۲۶ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی بودجه ۹۶ تحقق نیافت. ما با توجه به اینکه ۳۴۶ هزار میلیارد تومان را در ردیف‌ها بین دستگاه‌ها تقسیم کردیم پس یک بخش از مبالغی که تصویب شد، قابلیت پرداخت نیافت. برای اینکه با همین ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم، طرح‌ها را به دو بخش تقسیم کردیم.

 

نوبخت افزود: آنهایی را که سال ۹۶ باید پرداخت می‌شد مثل حقوق، مزایا، مستمری یا طرح‌هایی که سال ۹۶ پایان می‌یافت، از این محل پرداخت شد.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه برخی طرح‌های عمرانی و مباحث دیگر بودجه‌ای از سال ۹۶ باقی ماند، تصریح کرد: برای اینکه رفع مشکل کنیم به طرح‌هایی که از قبل مانده بود و در اولویت امسال قرار گرفت و اعتبار به آن تخصیص دادیم.

 

به گفته نوبخت، پایان سال ۹۶ دیگر پول نداشتیم، اما برخی طرح‌های عمرانی باقی مانده بود، بنابراین سال ۹۷ آنها از اولویت برخوردار شدند و فروردین و اردیبهشت اعتبار تخصیص یافت.

 

وی تاکید کرد:‌ امکان هزینه کرد یک ریال از منابع بودجه ۹۷ برای سال ۹۶ با توجه به نظارت دستگاه‌های نظارتی وجود ندارد.

 

سخنگوی دولت در پاسخ به این سؤال که شنیده شد، برای جبران کسری بودجه سال ۹۶ از بانک‌ها پول قرض گرفتید، بیان داشت: نه چنین موضوع صحت ندارد و درست نیست. در بند یک تبصره «ز» قانون بودجه ۹۶ نوشته شده اگر دولت از محل ۱۰۶ هزار میلیارد تومان درآمدهای نفتی بیشتر از آن درآمد کسب کرد به حساب ذخیره ارزی ببرد و اگر به این رقم نرسید می‌تواند، از منابع صندوق توسعه ملی تا همان رقم استفاده کند.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: در صندوق توسعه ملی حدود یک میلیارد دلار موجودی بود و بیش از ۱۳ میلیارد دلار منابع وجود داشت. در این رابطه آنچه توانستیم استفاده کنیم، تلاش کردیم با هماهنگی مراجع نظارتی از این بند استفاده کنیم.

 

نوبخت تاکید کرد: نمی‌توانیم برای بودجه از بانک‌ها تسهیلاتی را قرض بگیریم.

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
من کاملا مخالفم چونکه خنده داره باورکنیم که تولید ریال پس از کجا میاد؟؟جز فروش نفت گاز و معادن و نعماتی که خدا به ایران بخشیده؟ اونها بصورت دلار و یورو و ارز خارجی هستند و این فقط دولت هست که تصمیم میگیره چققدر پول چاپ کنه نصف جمعیت حقوق بگیر دولت هستند منبع اینهمه پول کجاست؟ دلارهای وارد شده باید برای واردات کالای خارجی دوباره برگرده خارج میمونه ریال که دست دولت هست مالیات هم عددی نیست انقدر کم و ناچیزه خمس زکات هم همینجور چیز دیگه ای هست؟!!
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش